Hokej

... já bych tipnul, že ho tam rovnou pošlou. Není čas, ztrácet čas. Moc nechápu, proč za Béčko nenaskakuje, když je volněji, i pan Tvarůžek. Je tu na try-outu a každá herní praxe na velkém hřišti pro něj dobrá a Béčku by se taky hodil 🤔
Záleží na smlouvě. A málokdo s tím souhlasí, pokud není na konci kariéry. Mít v CV starty v nižší soutěži je nevýhodné až nesmyslné.

Mě teda nikdo taky nevolal,ale počítám,že pokud bych se už do té výstroje nějak narval,tak by je odradilo rozbruslení:ROFLMAO::ROFLMAO:...no a pak by mě radši posadili a já když čumím na hokej,tak musím mít pivo a to by asi dělalo na střídačče bordel..takže asi taky nic ;)
a máme tady onlajn z rozbruslení:

tři spoluhráče těžce zranil, dva zhmoždil a sám se zesměšnil

: )

Zase abychom byli fér , tak pro bitce houdka s Irvingem jsme říkali, že vyhrál houdek protože irving byl na zádech, podobně jako Dvořák

To byla fakt bitka? Měl jsem pocit, že se k ní (celkem dlouho) schylovalo, a když k ní mělo konečně dojít, tak Dvořka podklouzl a byl konec. Ale třeba mám na bitku jen příliš vysoká kritéria. Pak bych mezi bitky započítal i tu Bambusovu s Eberlem. 😁

Záleží na smlouvě. A málokdo s tím souhlasí, pokud není na konci kariéry. Mít v CV starty v nižší soutěži je nevýhodné až nesmyslné.
Od dubna nehrál. Je to prakticky celoživotní kanadskej pralesak. Je tady na try-outu. Sklouznout se párkrát za Bego by pro něho nemělo být nic dehonestujícího, zejména v situaci, kdy prahne po angažmá v Dynamu. Ale co, je mi to nakonec fuk, jen jsem přemýšlel nahlas.....

Mě teda nikdo taky nevolal,ale počítám,že pokud bych se už do té výstroje nějak narval,tak by je odradilo rozbruslení:ROFLMAO::ROFLMAO:...no a pak by mě radši posadili a já když čumím na hokej,tak musím mít pivo a to by asi dělalo na střídačče bordel..takže asi taky nic ;)

Hele, na přesilovku zaparkovanej před brankou nepotřebuješ bruslit...

To je fakt. A stačí se moc necukat a on už si tě Pavel 7/8 Koště nebo Gazdič nějakou slušnou peprnou střelou najdou a budeš pak moct bejt s Laukym a spol! 😉

Z důvodu nemoci, mám na pátek 1x lístek sektor 212 krásnej výhled - přímo červená čára + občerstvení v Hattricku ( pivo,limo,polívka + jídlo. = neomezeně se může jíst a pít ) . Cena symbolická 500 kč, ať to nepropadne. Kdo má zájem ať napíše.

Od dubna nehrál. Je to prakticky celoživotní kanadskej pralesak. Je tady na try-outu. Sklouznout se párkrát za Bego by pro něho nemělo být nic dehonestujícího, zejména v situaci, kdy prahne po angažmá v Dynamu. Ale co, je mi to nakonec fuk, jen jsem přemýšlel nahlas.....
I já.

Z důvodu nemoci, mám na pátek 1x lístek sektor 212 krásnej výhled - přímo červená čára + občerstvení v Hattricku ( pivo,limo,polívka + jídlo. = neomezeně se může jíst a pít ) . Cena symbolická 500 kč, ať to nepropadne. Kdo má zájem ať napíše.
Jakože zrovna když nastoupí jeden útok odsud z fóra... ? Tak o to fakt přijít nechceš, snad víš co děláš... 😂 😂

1760536635563.gif

Myslel jsem si že to je on, ještě jsem měl tip že to je Ondra Němec 😉

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno