Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jde to i u hokeje? Mám pocit, že to prezentovali jen u fotbalistů...Jinak asi to víte kdo používá aplikaci livesport že aktuálně lze přidat do oblíbených i hráče. Zajímavá funkce, doposud šli jenom týmy
Jde, právě jsem to zkusilJde to i u hokeje? Mám pocit, že to prezentovali jen u fotbalistů...
a do neoblíbených to jde taky? Ptám se tady za kolegy z fóraJinak asi to víte kdo používá aplikaci livesport že aktuálně lze přidat do oblíbených i hráče. Zajímavá funkce, doposud šli jenom týmy
Dobrý nápad, pošlu jim dotaza do neoblíbených to jde taky? Ptám se tady za kolegy z fóra
Zato teď hákování jako prase, co?. Jděte do hajzlu....Tak jsem si pustil na chvilku Becko. Jako Dostat hokejkou mezi nohy a zdůvodnit to , že v tom nebyl úmysl, sorry jako. To je jako už hodně přes čáru.
Ten si jednou zaslouží zvláštní vyznamenání za oddanost a vytrvalost.Količ srdcař jak prase...
Tak budeme mít za 9 měsíců 3 Dynama no.Celou dobu atmosféra jak v kostele. Ale jebat Dynamo ty nuly konečně vyhecovalo..![]()
Pekař už má splněno 2/3 hattricku Gordieho Howea![]()
až si člověk říká, jestli mu zo za to ještě stojí při jeho chorobopisu a smůleKolič srdcař jak prase...
A to ještě až oživí hokejového Golema, ten rozseká celou obranu, celý útok, celou pětku, celý mančaft, kupu mančaftů..Tak Mates k nám vstoupil zhurta ..jeste asistenci u vítězného gólu
![]()