Hokej

Juniori jakz takz Dorost a 9.tridy na chvostu.. myslim ,ze by si treneri a hraci tam meli sahnout do svedomi ...
Hmmm, nějaký nalinkovaný testy.... Určitě všeříkající a směroplatný.... Podle mě se rozhoduje na ledě a tam dorostenci o parník vedou svoji skupinu a v čele jsou i v součtu obou skupin... Deváťáci cca v polovině tabulek...

... já bych tipnul, že ho tam rovnou pošlou. Není čas, ztrácet čas. Moc nechápu, proč za Béčko nenaskakuje, když je volněji, i pan Tvarůžek. Je tu na try-outu a každá herní praxe na velkém hřišti pro něj dobrá a Béčku by se taky hodil 🤔

... já bych tipnul, že ho tam rovnou pošlou. Není čas, ztrácet čas. Moc nechápu, proč za Béčko nenaskakuje, když je volněji, i pan Tvarůžek. Je tu na try-outu a každá herní praxe na velkém hřišti pro něj dobrá a Béčku by se taky hodil 🤔
Uz takhle mas zranenych 7 utocniku, neni s Tvaruzkem potreba riskovat dalsi.

Nevím, jestli si u tolika zraněných můžeme pořád říkat, že je to jenom smůla. To už nedáme pomalu z hráčů kteří patří do áčka dohromady ani dvě lajny.

Naposledy upraveno:
Nevím, jestli si u tolika zraněných pořád říkat, že je to jenom smůla. To už nedáme pomalu z hráčů kteří patří do áčka dohromady ani dvě lajny.
podle mého názoru :

Kauly - dlouhodobé zranění kolena (neštastné vjetí do rýhy + přistrčení protihráče) : spíše smula
Kousal - faul - uder do oblasti hlavy a krku - podle me částečně umyslny : kombinace umysl, smula, drobná nepozornost
Čerešňak - třísla - podle me dozvuk herního přetížení z minulé sezony
Sobotka - nastrelení pukem : smůla
Pouliček - nastřelení pukem : smula
Lauko - 2xnastřelení pukem - smula
Smejkal - zapěstí : duvod nevím

takže za mě je to opravdu spíše velká smula, než to, že by hráči byli nějak špatně fyzicky trenováni, herně přetěžováni a meli málo regenerace...

Že v útoku chybí střelci a tak střelbu na branku na sebe berou beci, co to pálí z větší vzdálenosti přes clonu našich hráčů, které tím ale zákonitě s nějakou pravděpodobností musí zasáhnout je, řekl bych, smůla které se tak trochu jde naproti. Sob, Laukič, jednou to schytal i Sedlo...
Zranění Bobbyho není smůla, to byla křivárna od Zbořila, na kterou díky zebrám doplatíme bohužel zase jen my. Smůla je to načasování v souvislosti s celkovou situací.
Smejk - tady je otázka jak dlouho se vědělo co má s tím ramenem a jak se to s ním bude vyvíjet
Kauly - všichni víme
Kdo další teď chybí, Vondrc a Kelemen?

Čero měl problém s třísly už loni. Naštěstí letos v obraně takové díry nejsou.

podle mého názoru :

Kauly - dlouhodobé zranění kolena (neštastné vjetí do rýhy + přistrčení protihráče) : spíše smula
Kousal - faul - uder do oblasti hlavy a krku - podle me částečně umyslny : kombinace umysl, smula, drobná nepozornost

takže za mě je to opravdu spíše velká smula, než to, že by hráči byli nějak špatně fyzicky trenováni, herně přetěžováni a meli málo regenerace...
jeste Vondrc ti tam chybi ;-)

podle mého názoru :

Čero má už chronické potíže s třísly, měl je i vloni. Smejkal se zápěstím taky laboruje delší dobu, od loňského PO. Jestli ho taky někdo nastřelil nebo dostal sekyru pak netuším. Každopádně pak už to dál nešlo.

Zase abychom byli fér , tak pro bitce houdka s Irvingem jsme říkali, že vyhrál houdek protože irving byl na zádech, podobně jako Dvořák
Tam bych to poupravil Irving dostal jasný nokdaun po háku na bradu! Já se vsadím že Irving byl klidně vteřinu dvě ve hvězdách protože tam se mu po úderu podlomila kolena. Krásně to popisoval Ondřej Novotný v podkastu někde že jasným vítězem byl Houdek.

Já určitě hrát nebudu. Nabídku od Sejka jsem sice dostal, ale v pátek odpo odjíždím až do neděle na chalupu... Takže pro mě přicházejí v úvahu jen úterní zápasy, popřípadě nějaká ta čtvrteční předehrávka...
pátky a neděle tedy beru místo tebe... nějaké pokyny ? Ať držíme podobnou hru ??? :unsure:

Mě teda nikdo taky nevolal,ale počítám,že pokud bych se už do té výstroje nějak narval,tak by je odradilo rozbruslení:ROFLMAO::ROFLMAO:...no a pak by mě radši posadili a já když čumím na hokej,tak musím mít pivo a to by asi dělalo na střídačče bordel..takže asi taky nic ;)

Naposledy upraveno moderátorem:
Mě teda nikdo taky nevolal,ale počítám,že pokud bych se už do té výstroje nějak narval,tak by je odradilo rozbruslení:ROFLMAO::ROFLMAO:...no a pak by mě radši posadili a já když čumím na hokej,tak musím mít pivo..takže asi taky nic ;)
Hele, na přesilovku zaparkovanej před brankou nepotřebuješ bruslit.. A ze střídačky tě tam spoluhráči dotlačej...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno