Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Aspoň Matěj P...Matěj dobrý, ale my chtěli trošku jiného Mateje Dr.Dutošvarc
Od jeho odchodu prohráváme i s Hradcem...
Nemyslím, že by Vomáčka byl nějak štědře placen. Byl sem podepsán v okamžiku, kdy neměl vůbec nic a v Mechově o něj též dvakrát nestáli, jinak by mu nabídli smlouvu a neotáleli. Že už třeba pochopil, či začíná chápat, že tady jednička nejspíš nikdy nebude a nakonec skončí třeba i trvale v Chrudimi je věc druhá....V mechově mají už vánoce supr tým a chtěli by Vomáčku proto že řekl že se tam cítí jako doma. Ale hrát za párek nebo za solidní peníz je rozdíl. Vomajda cítí že bude brzo trojka .
Míříme správným směrem!Aspoň Matěj P...
Náhled přílohy 4832
Já bych řekl, že se v klubu řeší hráči na jiné posty než je brankař. A jak do A, tak do B. Spíše toto téma rezonuje u některých zde na fóru. Pochybuji, že by Sýkora nějakého gólmana aktivně hledal. Kdyby se ovšem naskytla nějaká zajímavá možnost, tak by se o tom přinejmenším řeč vedla. Ale to zcela určitě je u každého hráče. Po sezóně by se nějaká zajímavá jména na trhu objevit mohla nebo opět podepíší v ligách v nichž působí doposud.Nemyslím, že by Vomáčka byl nějak štědře placen. Byl sem podepsán v okamžiku, kdy neměl vůbec nic a v Mechově o něj též dvakrát nestáli, jinak by mu nabídli smlouvu a neotáleli. Že už třeba pochopil, či začíná chápat, že tady jednička nejspíš nikdy nebude a nakonec skončí třeba i trvale v Chrudimi je věc druhá....![]()
Nečiho problém se jmenuje Cale Makar. On je pro AVS prioritní a nikdo zatím netuší, o jak velký balík si řekne?![]()
NHL | Na co ještě čekáte? Mezi fanoušky Colorada panuje nervozita kvůli Nečasovi - Sport.cz
To byl koncert, hotová filharmonie. Souhra útočníků první lajny Colorada Nathana MacKinnona a Martina Nečase v NHL přináší kromě bodů pro Avalanche jejich fanouškům i nefalšovaný estetický požitek. Příznivci denverského klubu proto začínají být nervózní ohledně nové smlouvy pro českého hokejistu.www.sport.cz
Tak pokud v Coloradu neví a Nečas nemá smlouvu jasnou...
Jen jsem reagoval na post kolegy Cinka. Též si nemyslím, že nás v bráně nějak tlačí bota. Každopádně experiment s dvěma "jedničkami" tady už byl a řekl bych, že se to úplně neosvědčilo. Za mě je Vomis dobrá dvojka. Jak to cítí on samozřejmě netušímJá bych řekl, že se v klubu řeší hráči na jiné posty než je brankař. A jak do A, tak do B. Spíše toto téma rezonuje u některých zde na fóru. Pochybuji, že by Sýkora nějakého gólmana aktivně hledal. Kdyby se ovšem naskytla nějaká zajímavá možnost, tak by se o tom přinejmenším řeč vedla. Ale to zcela určitě je u každého hráče. Po sezóně by se nějaká zajímavá jména na trhu objevit mohla nebo opět podepíší v ligách v nichž působí doposud.
Někde jsem četl úvahu expertů z USA že bude Nečas trejdovan do Bostonu.. což by mě s ohledem na problém a ne produktivitu útoku u medvědů dávalo smyslNečiho problém se jmenuje Cale Makar. On je pro AVS prioritní a nikdo zatím netuší, o jak velký balík si řekne?
No nevím. Zase pokud jim to teď s Mackinnonem ladí... Otázka, kolik si Nečas řekne. Rantannenovu částku nemůže.Někde jsem četl úvahu expertů z USA že bude Nečas trejdovan do Bostonu.. což by mě s ohledem na problém a ne produktivitu útoku u medvědů dávalo smyslotázka je co by to udělalo s šancemi pro Matěje.
No nevím. Zase pokud jim to teď s Mackinnonem ladí... Otázka, kolik si Nečas řekne. Rantannenovu částku nemůže.
Tak když může mít 6 nehokejista Palata (jak tady někteří označují takový hráče ) tak on by pod devět jít prostě neměl.Přesně tak. Sotva mu kývnou na nějakej rantanec.
by mohl rozšířit naši kolonii hráču z Avs![]()
NHL | Na co ještě čekáte? Mezi fanoušky Colorada panuje nervozita kvůli Nečasovi - Sport.cz
To byl koncert, hotová filharmonie. Souhra útočníků první lajny Colorada Nathana MacKinnona a Martina Nečase v NHL přináší kromě bodů pro Avalanche jejich fanouškům i nefalšovaný estetický požitek. Příznivci denverského klubu proto začínají být nervózní ohledně nové smlouvy pro českého hokejistu.www.sport.cz
Tak pokud v Coloradu neví a Nečas nemá smlouvu jasnou...
to je jak sestava Faerskych ostrovu ve fotbale..a na naši repre to stačiloJá bych pesimisty uklidnil - marodka se vyřeší jednoduše - už máme pekaře připraven je řezník, cukrář, kuchař![]()
No nevím, to byla posila pro naši marodku, ten taky s tím zdraví je stále mimoKolegové, myslíte že naše vedení jedna (nebo je v kontaktu) s Ondřejem Kaše? Na MS vytvořil perfektni utok se Sedlakem a Červenkou....bylo by to pekny...
přesně tak, kdyby byl zdravej tak hraje v NHL...No nevím, to byla posila pro naši marodku, ten taky s tím zdraví je stále mimo
Já bych pesimisty uklidnil - marodka se vyřeší jednoduše - už máme pekaře připraven je řezník, cukrář, kuchař![]()
Nechceme brankáře?
Pro nás skvělá kombinaceNavíc sem tam dokáže i bodovat a je to pravák!
„Tady je tesař, klempíř, zedník
a ten co otesává kameny je kameník.
A tady služka, oráč, kamnář,
ten, když se umeje je k nepoznání kominík...“
A kdyby hrál Špaček tady, taky by jsi to napsal? Já bych ho u nás bral všema deseti, přesně takovej hráč nám chybí...Taky tam Divoch říká, že Jarda je rabiát . Tak aby pan Špaček brzo neletěl z hnízda...
Počkej tam byl problém že se hrálo v neděli takže měl soupeř před zápasem volnoto je jak sestava Faerskych ostrovu ve fotbale..a na naši repre to stačilo![]()
Jo suprovej kluk to jeA kdyby hrál Špaček tady, taky by jsi to napsal? Já bych ho u nás bral všema deseti, přesně takovej hráč nám chybí...