Hokej

Ne, už končím a jdu se soustředit na Liberec. 😂 Už je všechny nechám na pokoji. Teda ty s tou " písní" jedině v případě, že to už nikdy neuslyším. Což mne jímá hrůza, zda nám to nebude často hrát "bílá mikina"!

Agent Janouš nezklamal

Agent Janouš nezklamal

Ať jde pan novinář do 🖕. A pan primátor se přijde kdypak ukázat na slavnostní buly před zápasem? Že bychom ho slušně pozdravili.

Agent Janouš nezklamal

Tak Rychtecký a další správně cítí, že na obzoru jsou noví, silní pašíci, kteří by je mohli vykopnout od koryt. Tak začali kvičet, to je celý. Navíc Rychtecký cílí na důchodce, kterejm s Pelikánem slibuje MHDéčko zadarmo. Tomu PD do politického zelí neleze 😁 Každopádně, celej tenhle komunální politickej předvolební "boj" je tak nějak k blití 👎

Ať jde pan novinář do 🖕. A pan primátor se přijde kdypak ukázat na slavnostní buly před zápasem? Že bychom ho slušně pozdravili.
Po volbách dojde k uklidnění. Dojemná shoda všech zúčastněných. Jako dostat se s touto regionální "kauzičkou" na první stránku Idnes, to je vidět, že ležíme Pražákovi pěkně v žaludku. Jak dlouho sedí Zábranský v radě města Brna? Hledat to nechci. Tam je to v pořádku. Ale že náš klub dělá chyby, to je očividné. Časem budeme narážet. Snad to nebudou nárazy fatální. To, že si PD založil svoji stranu, chápu. Chce mít kontrolu. Ale chce to dělat jemněji, elegantněji, chytřeji, viz. stránky registrované na Poulíčka atd. Můžeme si v zastupitelstvu dělat i nepřátele, kteří by nebyli. Škoda. Nejsem občas Pardubic, hlasovat nebudu. Ale "dynamáckou" partaj bych nejspíš nevolil. Ale pořádně neznám ostatní, tudíž můj názor (pocit) nemá absolutně váhu.

Tak a máme sestavy, na Livesportu máme i nový fotky.

Já vím, že to je detail, ale ty vlasy jim moc dobře neořízli, myslím, že ta hlava šla oříznout líp, aby tam neprosvítalo bílé pozadí :D Takhle bych to ořízl asi tak v Malování.
1790089150608.webp

Stránský tam má u vlasů tolik bílé. To je snad v nějakým smyslu vyřešená úloha, ne, umět oříznout hezky hlavu. Nebo tu bílou aspoň zatmavit.

Ale jo, vím, že to tu není fórum grafiky.

Tak a máme sestavy, na Livesportu máme i nový fotky.

Já vím, že to je detail, ale ty vlasy jim moc dobře neořízli, myslím, že ta hlava šla oříznout líp, aby tam neprosvítalo bílé pozadí :D Takhle bych to ořízl asi tak v Malování.
Náhled přílohy 9093

Stránský tam má u vlasů tolik bílé. To je snad v nějakým smyslu vyřešená úloha, ne, umět oříznout hezky hlavu. Nebo tu bílou aspoň zatmavit.

Ale jo, vím, že to tu není fórum grafiky.
Ale, že právě je! :ROFLMAO:

Je pravda, že nahoře je nějaký štětec.

stop motion artist GIF by Julie Smith Schneider

Hrajeme doma, nebo v Liberci, začátek zase hrůzostrašný a obrana opět hoří. Já chápu je začátek, ale bránit by se mělo od prvního kola a né až někdy od Vánoc, fakt mě obranná hra vůbec nebaví

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno