Hokej

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
spíš Houdek by mohl jít nám vypomoct z Kladna

EDIT: Kauza má být Gazda?

Jako hostování Tomáška? 😁 To snad není pravda ne? V čem by mu to jako pomohlo. On je top posila pro nás, jen jak říkáš, si to musí sednout v celé lajně a postupně se sehrát. Včera se to celkem míchalo, tak uvidíme.
Nemyslel hostování Kauta? Kauza=Kauta
Bych řekl já

Naposledy upraveno:
Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.
Stránský-Sedlo-Červenka
Smejkal -Kondelík-Tomasek
Lauko-Nosek-Kaut
Kelemen-Sobotka-Mandat
Tak bych postavil útok já.
To není o pomalém rozjezdu. To je o tom, že první lajna prostě v pět na pět nefunguje a bojím se, že ani nebude. Jak jsem psal, loni Mandát se Sedlákem tahali za Červenku a díky tomu to fungovalo. Ted aby se Sedlák zbláznil tahat tam za dva a nestíhá dělat body. S typologicky Stránskému podobným Kautem to taky nefungovalo. Rád bych se pletl..

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
Tomášek kdyby mu neukradli gol v Litvínově, tak má víc jak bod na zápas. Takhle za očekáváním at si je klidně celou sezonu :)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno