Hokej

Letos to stálo opravdu za to(y)

Tohle jsme si za těch posledních 14 let zasloužili, za tu poctivou a neutuchající podporu našemu klubu. Já osobně jsem hrdý na každého našeho fanouška.

Někde mají "familii", ale tu my nepotřebujeme. My to máme v sobě tohle je naše DNA, předávané z generace na generaci. Vyléčit se to nedá, ale život s tím je krásný ;)

Nakonec to vyšlo krásně.

Cesta přes největší rivaly k vytouženýmu poháru.

Poděkování a gratulace patří všem, kteří na tom měli jakejkoli podíl.

Ale přesto pár příběhů, který mi v hlavě utkvěly víc.

Poula a jeho cesta z baráží. Willíček a jeho prolomení osobní smůly i v jinak tak úspěšný kariéře. Už je v klubový kronice zapsanej jako zlatej gólman. Peši, jehož příchod jsem vítal a dal to hned na první pokus s dvěma poháry. Vděčnej a skromnej Sob, viz jeho speech na náměstí, krerej se dočkal. Kondel se zlomeninou v ksichtě, kterej spoustě lidí ukázal, jak je důležitej. Mandyho příběh. A tak dál.

A v neposlední řadě Kapitán a Legenda. Táhli ten mančaft na vrchol. Čest a potěšení být u toho a sledovat to.

A ještě jednou v neposlední řadě. Boss, kterej zářil jako sluníčko a bez kterýho by to nebylo.

A jo, je to krásná a radostná událost. A "radost", kterou borci rozdali zbytku hokejový republiky taky hladí po duši.

Dopingovým hovnem na botě jsem se nechtěl zabývat. Takže jen 7-0.

Dobrý ráno, mistri... Škoda, že mě už není 20🤣🤣 dala bych to lepe🫣 krásný pocit... Cesta byla strašně těžká a borci to zvládli i se srajdu.
Kluci díky 🙏🙏🙏 člověk si pořád říkal co Sedlo muze udělat ještě víc. Tak aby ten kýbl zvednu. Opravdu jsem šťastná..

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno