Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
S Pešánem je to nějaký Fejk, ne? Nebo se ti blbci doteď vzájemně fackují?
To je Al ne ?S Pešánem je to nějaký Fejk, ne? Nebo se ti blbci doteď vzájemně fackují?![]()
Vidím, neboj.To je Al ne ?![]()
A mimochodem pár lidí by si tu mohlo opravdu nafackoval, když na Filipa kydali okamžitě hnůj..To je Al ne ?![]()
a ještě jim to do tý situace přes Kundrátka protečnul srážecí hydrant Kelo : )Já mám radost, že situace 2 na 1 nám vyšla v ten nejsprávnější čas, ve kterej měla,.. asi si to borci schovávali na pravou chvíli
Těžký rozhodnutí... Pomalu si potřebujeme vychovat gólmana, kterej to jednou po Willdovi bude postupně přebírat..... Na druhou stranu Subby kvalitní dvojka a podle všeho super do kabiny. Asi bych to ještě příští sezonu nechal jak je... Will, Subban, v béčku ať se o místo jedničky a klubový trojky poperou mladí Matěcha a Vondraš...Já si myslím, že velkou zásluhu na výkonu Willdu má Subby....nechali byste si ho? Já bych ho tu rád, klidně viděl příští sezonu....i když asi ho neuvidíme, ale já bych si ho tu i přál....mylsím, že opravdu i díky němu Willda nám vychytal titul, plus trenér gólmanů samozřejmě za tím stojí
Honza Mroviec na X během playoff psal, že něco vyjde, ale až po sezoně.Tak jsme to oslavili a ted znovu do praceOkamzite chci nejaky celovecerni dokument "Cesta za 7. titulem" a hlavne kurva mistrovske hrnicky na fanshopu. Predem dik
Jo jednou za rok to vyšlo v nejlepší chvíliRozhodlo 2 na 1 lucas003

Užívejte slavte kamarádi, kolegové !!! Já sů táák šťastné !!! Vaše Orosená 

Vomis i Kousy slavili solidně. Snad těm ubožákům medaili ukážou. I když ti blbci to asi nepochopí, bez bobulí, pro ně to bude vesmír..Hejtů co jsem dostal z hradecké kabiny co hraju odborku je neuvěřitelný. Závist, malost, demence.
Tak je to pro ně nový tak si musej zvykat. Příští rok už se to naučej gratulovat soupeři k titulu.Kundrátek, jedinej třinečák v rozhovoru vyslovil gratulaci vítězům, lezlo to z něj teda jak z chlupatý deky,
ale aspoň někdo.
Varům jsme udělali hezký ráno už postupem do finále, mají díky tomu bronz. A titulem jsme hezký ráno udělali Liberci, kterej díky tomu bude hrát Ligu mistrů...Jo a krásné mistrovské ráno Pardubáci, pro Litvinov, Boleslav, Vítkovice, Olomouc, Kladno, Budějovice, Brno, Hradec, Liberec, Plzeň, Spartu, Vary a hlavně Třinec, jen ráno
Mrzelo mě, že se po příjezdu hráčů na náměstí při těch oslavách zapomnělo na Dana Rákose....na podiu byl ale byl schovanej v zadu....ale taky nám dost pomohl.Mimochodem důležitý taky pochválit kluky z béčka. Nejen za slušnou sezonu v béčku, ale i ty, kteří to odmakali v áčku, když bylo potřeba. Zkraje sezony, když jsme měli hodně zraněných, Formánek, Pekař, Hrníčko. V playoff pak Bambus. Stránský a Fejes, ačkoliv byli braní primárně do béčka, toho víc odehráli v áčku... Všcihni do áčka naskočii když bylo třeba a odvedli dobrou práci...
Strašně bych si přál tu Ligu Mistrů vyhrát.....mám tu soutěž rád a vždy se na zápasy Ligy mistrů těším.Mimochodem Liga mistrů. Není to "pupek světa" jako ve fotbale... Ale fakt bych byl rád, když bychom v ní přští sezonu nějaký pěkný výsledek udělali...
Ať jsme pokorní, čekám minimálně zlatý hattrick