Hokej

Škoda že jsem se nemohl vyvléct. To musela být v Pardubicích úžasná noc...

Tak snad osmý titul oslavíme doma na zimáku, ideálně už za rok obhajobou. A to jsme zatím ještě nikdy nedokázali... 😁

Já si myslím, že velkou zásluhu na výkonu Willdu má Subby....nechali byste si ho? Já bych ho tu rád, klidně viděl příští sezonu....i když asi ho neuvidíme, ale já bych si ho tu i přál....mylsím, že opravdu i díky němu Willda nám vychytal titul, plus trenér gólmanů samozřejmě za tím stojí

Já si myslím, že velkou zásluhu na výkonu Willdu má Subby....nechali byste si ho? Já bych ho tu rád, klidně viděl příští sezonu....i když asi ho neuvidíme, ale já bych si ho tu i přál....mylsím, že opravdu i díky němu Willda nám vychytal titul, plus trenér gólmanů samozřejmě za tím stojí
Těžký rozhodnutí... Pomalu si potřebujeme vychovat gólmana, kterej to jednou po Willdovi bude postupně přebírat..... Na druhou stranu Subby kvalitní dvojka a podle všeho super do kabiny. Asi bych to ještě příští sezonu nechal jak je... Will, Subban, v béčku ať se o místo jedničky a klubový trojky poperou mladí Matěcha a Vondraš...

Tak jsme se konečně dočkali,
pardubickou dynastii tím začali,
vidět kyselý ksichty Třince je k nezaplacení,
Dykovi mrtví žáby, to bylo znamení,
Sedlo s Červusem utkání rozhodli,
určitě si to takhle o přestávce dohodli,
mladá Pecháčková Červuse nabudila,
bez PD by dneska radost nebyla,
děkuji tedy velký náš pane majiteli,
že dnes na Perštýnském náměstí slaví celý,
Mandy by si zasloužil v Pardubicích sochu,
ten kdyby mohl, sežral by celou ledovou plochu,
i Filipovi Pešánovi patří velký dík,
že titul přišel v tento okamžik,
Tesla Pardubice je první v republice.

IMG_4173.webp

Krásné ráno mistři, krásné ráno fanouškům toho nejlepšího týmu široko daleko, Dobré ráno Pardubice a pro některé pouze ráno 🤭

Napsalo se tady toho hodně a jsem za toto fórum velice rád a děkuji vám všem, že jsme to společně zvládli.

Sezóna uzavřena, cíl splněný a jde se dál.

Děkuji majitelovi týmu p.Dedkovi, děkuji celému realizačnímu týmu a hráčům za to, že se můžeme opět těšit s titulu a užívat si tuhle radost.

Speciálně poděkování patří odemne Wildovi, Mandymu, Sedlovi, Cervusovi, ale taky Subbymu, který první dva zápasy vychytal a tím nastartoval úspěšnou cestu za titulem.
Všichni mají můj obdiv, jsem hrdý že jsme Dynamo a ještě mi to úplně nedochází ale ono to přijde

Přátelé, kamarádi, oni nám ty medaile opravdu přivezli 😉 užívejte oslavy, radost a pojďme si říct,kdo je nejlepší? Tak sakra, kdo je nejlepší?

Dynamo, Dynamo,Dynamo 👏👏👏

Teda to byla krásná noc Dynamo rodino, kamarádi... Konečně jsme se dočkali Perštýňáku !! Byla to velká párty, Neúnavnej Kelo, Skvělej Filip Pešán, zpívající Malcolm i Adélka.... Přátelé kamarádi, sedm titulů máme, je to realita !!!! Splnil se sen, veliký sen !!! Teď už bude vše uvolněnější, lehčí. Spadne z nás kámen a další sezony budou fantastický, s naším Dynamem !!! 🎤 🇵🇱 :nanana:Užívejte slavte kamarádi, kolegové !!! Já sů táák šťastné !!! Vaše Orosená :party::party::party:

Mimochodem důležitý taky pochválit kluky z béčka. Nejen za slušnou sezonu v béčku, ale i ty, kteří to odmakali v áčku, když bylo potřeba. Zkraje sezony, když jsme měli hodně zraněných, Formánek, Pekař, Hrníčko. V playoff pak Bambus. Stránský a Fejes, ačkoliv byli braní primárně do béčka, toho víc odehráli v áčku... Všcihni do áčka naskočii když bylo třeba a odvedli dobrou práci...

Škoda, že se u gólů počítají jenom dvě asistence, protože Wilda nejenom, že nás udržel ve hře celý zápas, ale zahájil celou titulovou situaci.

Will rozehrává - Mig nahazuje po mantinelu- Kelo vyhrává osobní souboj - Sedlo přebírá puk a míři do útočného pásma, přihrává Červusovi - Červus palí a góóól…

Jo a krásné mistrovské ráno Pardubáci, pro Litvinov, Boleslav, Vítkovice, Olomouc, Kladno, Budějovice, Brno, Hradec, Liberec, Plzeň, Spartu, Vary a hlavně Třinec, jen ráno

Jo a krásné mistrovské ráno Pardubáci, pro Litvinov, Boleslav, Vítkovice, Olomouc, Kladno, Budějovice, Brno, Hradec, Liberec, Plzeň, Spartu, Vary a hlavně Třinec, jen ráno
Varům jsme udělali hezký ráno už postupem do finále, mají díky tomu bronz. A titulem jsme hezký ráno udělali Liberci, kterej díky tomu bude hrát Ligu mistrů...

Mimochodem důležitý taky pochválit kluky z béčka. Nejen za slušnou sezonu v béčku, ale i ty, kteří to odmakali v áčku, když bylo potřeba. Zkraje sezony, když jsme měli hodně zraněných, Formánek, Pekař, Hrníčko. V playoff pak Bambus. Stránský a Fejes, ačkoliv byli braní primárně do béčka, toho víc odehráli v áčku... Všcihni do áčka naskočii když bylo třeba a odvedli dobrou práci...
Mrzelo mě, že se po příjezdu hráčů na náměstí při těch oslavách zapomnělo na Dana Rákose....na podiu byl ale byl schovanej v zadu....ale taky nám dost pomohl.

Tak jsem konečně dorazil domů, po oslavě titulu na Pernštýňáku. A jako dostat tam tolik lidí na třetí ráno před pracovním dnem - klobouček, nejsme Hockeytown pro nic za nic :D

Teď si dám kafe o konzistenci asfaltovýho nátěru a budu dobrej!

Ať jsme pokorní, čekám minimálně zlatý hattrick
Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno