Hokej

Vypadá to, že se na Pernštýňaku bude skandovat: Jebat Dědka :ROFLMAO:

To je přesně ono....říkal jsem ať se to tady neřeší, že se toho kdejaky blb chytne....no a netrvalo to ani moc dlouho....

To je přesně ono....říkal jsem ať se to tady neřeší, že se toho kdejaky blb chytne....no a netrvalo to ani moc dlouho....
To určitě nebylo tím, že se tady nad tím začalo polemizovat......na X to jede tvrdě od rána, a nutno říct, že jsme terčem posměchu fans napříč ligou 🤷 Jako náladu před zápasem mě to věru nezlepšuje, ale co už....

🎯 Tvl! Jak to čtu chronologicky, ta přesně tohle mě napadlo: A opravdu bylo nejvyšší a jedinou motivací/prioritou vyprodat halu? Protože to samo o sobě přeci není problém.

Btw pro zájemce: cenotvorbu koncertů (a podobných akcí) podle mě skvěle vysvětluje Jakub Žofčák ve svém článku (zde teaser audio verze) Spektakulární ekonomie živých koncertů.
Nicméně by tomu tak mělo být, pokud chceš, aby ti lidé přišli znovu a zas? Naopak pokud bys chtěl, aby ti lidé rotovali, dáš cenu tak, aby si každý rozmyslel, kam půjde a přišel třeba jen na jeden zápas ze dvou? Záleží, jak je velká skupina lidí, kteří jsou ochotni přijít alespoň na jeden zápas. Na druhou stranu je otázka, nakolik cenotvůrce nad tím vším přemýšlel, a proto, jak jsem psal, bych se chtěl na tuhle pozici tímto přihlásit.

EDIT: zároveň ale protože klub funguje na dlouhodobém principu fungování a není to jednorázová záležitost jako třeba koncert skupinky, která je v česku jednou za pět let, musíš si budouvat nějakou důvěru a nenaštvat fanoušky. Tudíž bych to s koncerty úplně nesrovnával. Ačkoli ano, asi množina lidí chodící na koncerty bude třeba se prolínat, nebude to tak pravidelné a intenzivní jako při chození na hokej.

Nicméně by tomu tak mělo být, pokud chceš, aby ti lidé přišli znovu a zas? Naopak pokud bys chtěl, aby ti lidé rotovali, dáš cenu tak, aby si každý rozmyslel, kam půjde a přišel třeba jen na jeden zápas ze dvou? Záleží, jak je velká skupina lidí, kteří jsou ochotni přijít alespoň na jeden zápas. Na druhou stranu je otázka, nakolik cenotvůrce nad tím vším přemýšlel, a proto, jak jsem psal, bych se chtěl na tuhle pozici tímto přihlásit.

Všechno má svoje náklady. Pokud se cenotvůrce/Dynamo tímto „spálí“ příliš [negativní reakce je jen jedním z důsledků], pak to chtě nechtě budou muset zahrnout do svých příštích kalkulací.

Všechno má svoje náklady. Pokud se cenotvůrce/Dynamo tímto „spálí“ příliš [negativní reakce je jen jedním z důsledků], pak to chtě nechtě budou muset zahrnout do svých příštích kalkulací.
Bohužel (nebo naštěstí?) v tomto případě to nefunguje jako při obchodování na burze, kdy se cena mění každou chvíli. To by teď mohli zlevňovat, aby prodali ten zbytek. Ale to by se zároveň bouřili všichni, kdo si koupili lístek včera... Složitá to situace...

tak uvidíme, zda to tu ten cenotvůrce čte, aby se dozvěděl, co všechno má uvažovat... :))) trenéři nám tu důvěřují..

Minimálně na druhé finále je už prodaných víc lstků... Tak nám oan cenotvůrce bude svůj um moci dokázat jen v případných 5., resp. 7. zápase... To se může utrhnout ze řetězu, především u sedmého... U pátého kdo ví..

... nutno říct, že jsme terčem posměchu fans napříč ligou 🤷 Jako náladu před zápasem mě to věru nezlepšuje, ale co už....
Tak to není žádná novinka...
A "důvod" se vždycky najde, je to úplně jedno...
Ano, proti všem!!

Je Ceskatelevize GIF

Bohužel (nebo naštěstí?) v tomto případě to nefunguje jako při obchodování na burze, kdy se cena mění každou chvíli. To by teď mohli zlevňovat, aby prodali ten zbytek. Ale to by se zároveň bouřili všichni, kdo si koupili lístek včera... Složitá to situace...

„to by se zároveň bouřili všichni, kdo si koupili lístek včera“ To jsou také náklady, resp. nakonec se to jako náklady projeví. Vlastně skoro „cituješ“ z toho Žofčákova článku, kde píše: „Popstars si sice mohou za koncerty říkat desetitisíce korun a stejně vyprodat libovolný stadion, ale riskují PR průser v podobě tisíců rozhořčených skálních fanoušků, kteří budou veřejně pálit jejich desky na Twitteru.“

Pokud se to nevyprodá, skoupí zbylé pan Dědek těsně před zápasem. Roman to taky tak dělal.
Třinec není Brno. Brns by zbylá místa dokoupili.

Uvidíme, kolik uvidíme prázdných míst v aréně. Alespoň nebude o pauzách na chodbách taková strkanice.
Dnes krásný den, taky to mohli dát od 19h. 😀

To určitě nebylo tím, že se tady nad tím začalo polemizovat......na X to jede tvrdě od rána, a nutno říct, že jsme terčem posměchu fans napříč ligou 🤷 Jako náladu před zápasem mě to věru nezlepšuje, ale co už....
Takže nic nového....terčem sposněchu jsme kvůli všemu....přide posila...smějou se nám....odejde hráč smějou se nám....odejde trenér....smějou se nám...přijde trenér....smějou se nám.....

„to by se zároveň bouřili všichni, kdo si koupili lístek včera“ To jsou také náklady, resp. nakonec se to jako náklady projeví. Vlastně skoro „cituješ“ z toho Žofčákova článku, kde píše: „Popstars si sice mohou za koncerty říkat desetitisíce korun a stejně vyprodat libovolný stadion, ale riskují PR průser v podobě tisíců rozhořčených skálních fanoušků, kteří budou veřejně pálit jejich desky na Twitteru.“
Já ten článek nečetl. Nicméně ti si to můžou dovolit, pár naštvaných lidí na twittru nikoho nezajímá... Když je člověk hvězda, jednou za čas se to zvládne... Horší je když potřebuješ, aby ti každý rok někdo vyprodával pravidelný zápasy... Finále je maximálně jednou za rok, ale přecijenom.. Je to několik zápasů a úspory nejsou beezdné..

Pokud máš ale v oblibě Britny Spírsovou nebo kdo ví koho, kterou uvidíš třeba jen jednou za život, tak to obětuješ a nějak zvládneš.

Teď to už nebude jiné. Během semifinále se ze všech v republice stali sparťani. Uniformita.
Dávám to v pohodě, protože jsem od rána vůbec nic nečetl.

Já ten článek nečetl. Nicméně ti si to můžou dovolit, pár naštvaných lidí na twittru nikoho nezajímá... Když je člověk hvězda, jednou za čas se to zvládne... Horší je když potřebuješ, aby ti každý rok někdo vyprodával pravidelný zápasy... Finále je maximálně jednou za rok, ale přecijenom.. Je to několik zápasů a úspory nejsou beezdné..

Pokud máš ale v oblibě Britny Spírsovou nebo kdo ví koho, kterou uvidíš třeba jen jednou za život, tak to obětuješ a nějak zvládneš.

Zdaleka jsem nevystihl (to ani nejde) podstatu článku, nemluvě o celém článku. Jen že mi hodně pomohl pochopit cenotvorbu podobných záležitostí. Rozhodně to není binární. :)

Zdaleka jsem nevystihl (to ani nejde) podstatu článku, nemluvě o celém článku. Jen že mi hodně pomohl pochopit cenotvorbu podobných záležitostí. Rozhodně to není binární. :)
A co teprve cenotvorba na Taylor Swift kdy je nasazen opravdu dynamicky ticketing, ale trochu jiným směrem, čili čím větší zájem, tím dražší ceny a na určitých lokalitách cena roste s počtem prodaných vstupenek.

Jo, cenotvorba je věda, ale vytřískat na vstupenkách co nejvíc peněz taky není jediný validní cíl. Mít vyprodáno je samo o sobě hodnotné. Atmosféra na zimáku, pocit sounáležitosti fanoušků, image klubu... Je to škoda, že pořád zbývá tolik vstupenek.

A co teprve cenotvorba na Taylor Swift kdy je nasazen opravdu dynamicky ticketing, ale trochu jiným směrem, čili čím větší zájem, tím dražší ceny a na určitých lokalitách cena roste s počtem prodaných vstupenek.
to by se tu asi nepovedlo zavést.

Tady se vlastně nikdy nešlo (a to ani za Zbyňka) nějakou cestou cenově zvýhodněných balíčků. Že pokud si koupíš lístek na oba zápasy, tak to budeš mít cenově výhodnější. Ono vlastně díky vysokému zájmu do toho klub nikdy ani nic netlačilo...

Tady se vlastně nikdy nešlo (a to ani za Zbyňka) nějakou cestou cenově zvýhodněných balíčků. Že pokud si koupíš lístek na oba zápasy, tak to budeš mít cenově výhodnější. Ono vlastně díky vysokému zájmu do toho klub nikdy ani nic netlačilo...
protože bylo možná i lepší to nechat zrotovat a nechat na každý zápas přijít jiný lidi, ež vyžadovat stejnou návštěvu?

Co si budem, finále byla opravdu ta Sparta. Hrálo se o prestiž, o to, kdo je ten nejsilnější pes v českém rybníčku, to je víc než kýbl. A už tam nebylo vše vyprodané. To měl být ten lakmusovej papírek, že víc fakt ne.

Zvlášť když tohle je už spíš jen taková afterparty. Ale já jsem zpět i s malou posilou. Peníze budou, my nebudem....

Tak byly roky, že sis mohl koupit permici samotnou, nebo permici+ play off.
Teď je jasné, že toto klub dělat nemusí, play-off je v podstatě jistota.

Za mě je to v poho, někdy to prostě obchodník posílá dál a dál na hranu, až tu hranu najde. Vypadá, že se to stalo právě dnes.
Prodat levně umí každý trouba. 🙂

Co si budem, finále byla opravdu ta Sparta. Hrálo se o prestiž, o to, kdo je ten nejsilnější pes v českém rybníčku, to je víc než kýbl. A už tam nebylo vše vyprodané. To měl být ten lakmusovej papírek, že víc fakt ne.

Zvlášť když tohle je už spíš jen taková afterparty. Ale já jsem zpět i s malou posilou. Peníze budou, my nebudem....
Osobně vnímám ty řeči o předčasném finále se Spartou jako smutně úsměvné.
Sparta hrála základní část tužku, skončila sedmá a do semi jí strkali sudí. A i v semi jí pomáhali. Já letos beru postup Sparty do semi jako omyl.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno