Hokej

Po včerejším zápase, kdy se hrál hokej a pískala se tak nějak rovina, jsem byl přesvědčený, že Spartu přetlačíme, že kvalita je na naší straně. Dnešní zápas mě zase rychle vrátil nohama na zem a opět se potvrzuje, že v play off nevyhrává ten co hraje fair play a chce hrát hokej, ale ten co tahá za nitky a platí více. Pokud se bude hrát hokej a bude se pískat dle pravidel, postoupíme, ale pokud se bude pokračovat v dnešní sračce, kdy od první minuty se zápas vedl tendenčně a rozhodčí dělali vše, aby Sparta vyhrála, tak nepostoupíme.

Co změnit do dalších zápasů nevím, mohli jsme mít větší nasazení, měli jsme být aktivnější, více se cpát do brány, ale když vidíš, že tvůj soupeř může hrát jak dobytek, že jim vše projde, je to opravdu těžké a prostě v hlavě to máš. Když už se ve třetí nadechneš, snížíš na 1:2 a chceš jít do závěrečného tlaku při power play, tak zase přiběhne pruhovaný debílek a vymyslí si faul co nebyl a následně vymyslí ofsajd, který neměl jak prokázat, hlavně udělat vše proto, abychom nešli do tlaku a nedej bože nevyrovnali.

Opět se budou experti předhánět jak super to takticky Sparta zvládla a i po daleko větším vytížení dokázala vyhrát. Je jen smutné, že to nebyl souboj Pardubice - Sparta, ale pouze souboj Pardubice - rozhodčí a Sparta byla jen usměvavý divák, který těžil z práce rozhodčích. Nikdy jsem si nemyslel, že budu tak hloupý a naivní a věřil jsem, že uvidíme zápasy, které se budou rozhodovat na ledě, ani ze strany Třince jsem takovou tlačenku neviděl a to je co říct.

Po dnešku ani nevím zda mám sílu tuto sérii sledovat, protože k postupu stačí tak málo.

ale problem je jednak, ze tenhle hokej neumime hrat, a jednak, ze nam sebemensi naznak nejakyho sumohokeje z nasi strany utnou sudi hned v zarodku
Nee hráče na to máme tak ať nás vylučujou když to bude prasárna, ale koukatb jak má Řepík a spol pohodu a Sedlák s Červenkou jsou biti není dobře!

Všiml jsem si ze někdy se zbytečně při napadání naši zdvojovali a bohužel z toho jednou padl gól, kdy chyběl vzadu hráč. Doufam ze ten presing jeste zlepši.

Strašně rád bych chtěl vymyslet v čem jsme byli horší a kvůli čemu jsme prohrálí po hokejové stránce, ale bohužel tam nic moc nevidím, protože většina situací byla s faulem Sparty a po vyhraných vhazováních se hra rušila a vhazování se opakovala, takže nevím... 🤷‍♂️

no je s podivem, že hráč se stovkami zápasů v NHL zahrává v extralize chybně vhazování, jelikož je musí sudí asi 10x za zápas anulovat

Pro mě to byl taky poslední zápas této série, já jsem velký masochista, ale dnes mně celé playoff rozhodčí totálně znechutili a nevěřím, prostě nevěřím v postup přes Spartu, né, pokud se bude opakovat řízení zápasu z dnešního utkání.

Strašně rád bych chtěl vymyslet v čem jsme byli horší a kvůli čemu jsme prohrálí po hokejové stránce, ale bohužel tam nic moc nevidím, protože většina situací byla s faulem Sparty a po vyhraných vhazováních se hra rušila a vhazování se opakovala, takže nevím... 🤷‍♂️
Dali sme o gól méně

Taky dobrá fotka...

Přílohy

• 667389278_943872534678240_1602556960020693514_n.webp
    667389278_943872534678240_1602556960020693514_n.webp
    163 KB · Zobrazení: 62
Z dnešního zápasu mám jediné resumé - poučme se. Ale zároveň, ať nás to pro příště nesvazuje.
Tolik za mě, jdu ty dnešní výsledky vychodit. A asi to bude delší procházka. Plzničku však nevylučuji, i když zatím na ni vůbec chuť nemám. Pěkný sobotní večer!

První třetina od nás špatná.

Pak lepší. Jeden gól je málo.

Zebry katastrofální, to víc nebudu komentovat.

Rád bych něco napsal, ale cítím jenom znechucení... tak v úterý...
Hokej Wtf GIF by Seznam.cz

To že by zebry zasloužili vetovat je jedna věc.
Druhá je to, že si naše hvězdy mysleli, že už to mají doma a pujde to samo jako včera - leda hovno pánové :mad:
Prohra mi nevadí, vadi mi za tenhle výkon vyhazovat peníze za předražené vstupné.
Koukám, že syndrom PO je v naší kabině stále, ať je tam Rulik, Zadina, Baďouček, Hořák nebo Fíla.
Takhle to nepůjde, tak se koukejte probrat žebráci.

Druhá je to, že si naše hvězdy mysleli, že už to mají doma a pujde to samo jako včera - leda hovno pánové :mad:
Prohra mi nevadí, vadi mi za tenhle výkon vyhazovat peníze za předražené vstupné.
Koukám, že syndrom PO je v naší kabině stále, ať je tam Rulik, Zadina, Baďouček, Hořák nebo Fíla.
Dovolim si nesouhlasit neni treba urazet a kritizovat za kazdou cenu .. ja tam nasazeni a snahu videl a velkou ... SPA nesjou nazdarci a hrala o stupen lepe nez vcera, vyvoj skore jim sel na ruku .. jedeme dal..

Doufám, že příští zápas vyhrajeme, ať můžeš ty podle tebe žebráky chválit.

Krosček na Smejkala před brankovištěm?

Sparta do tří? To zebry nedopustí.

Ale co jako? Dvě třetiny jsme si hráli na profesory, že.

Dvořka pěkně. Sedlo s Červusem nejlepší. Miguel se právě vrátil ze včerejší hrušky dolů na zem.

4:0 asi nečekal nikdo. To ne. Ale dnes jsem rovněž nečekal, že se kluci půjdou jen sklouznout. Možná bych nechal zápas odpočinout Hájka.

Na O2 arénu máme že základní části dobré vzpomínky. Odehráli jsme tak 2 kvalitní zápasy. Věřím, že nás tam bude tolik, abychom udělali domácí atmosféru. Navíc Sparta bude přece jen víc pod tlakem, budou hrát po dlouhé době v o2. Máme na to tam 2x vyhrát. Snad už s nějakým navrátilcem do sestavy.

Dneska soupeř přitlačil, rozhodčí pomohli a naše kluci to nedali v hlavách. Musíme líp, bruslit a chodit poctivě před branku.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno