během druhé třetiny, důvod nevímCo se vůbec stalo s Mandátem? Nevšiml jsem si kdy už nechodil na led.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
během druhé třetiny, důvod nevímCo se vůbec stalo s Mandátem? Nevšiml jsem si kdy už nechodil na led.
Na druhou stranu představa, že ho nemáme mě celkem děsí, absence Poulíčka a Kondela je už tak citelná.Neměl být Sobotka ten trumf do play off s perfektním vhazováním a důležitými góly?
Nee hráče na to máme tak ať nás vylučujou když to bude prasárna, ale koukatb jak má Řepík a spol pohodu a Sedlák s Červenkou jsou biti není dobře!ale problem je jednak, ze tenhle hokej neumime hrat, a jednak, ze nam sebemensi naznak nejakyho sumohokeje z nasi strany utnou sudi hned v zarodku
"Nedotýkej se soupeřovy hokejky, jinak tě příště vyloučím."Ta sekera tam byla, ale kolik jich prošlo rudochům? Nastačil by taky pohovor?
Tohle by nesměl z huby ani náznakem pustit do eteru.Sedlo, Sedlo, tohle slyšíme uz tretim rokem, ze jsme do nejakeho zápasu PO vstoupili vlažně. A jak to pak dopada celkove, známe.
Dali sme o gól méněStrašně rád bych chtěl vymyslet v čem jsme byli horší a kvůli čemu jsme prohrálí po hokejové stránce, ale bohužel tam nic moc nevidím, protože většina situací byla s faulem Sparty a po vyhraných vhazováních se hra rušila a vhazování se opakovala, takže nevím...![]()
Dovolil bych si nesouhlasit (čas 35:57 Kelemen PP)Dali sme o gól méně
Nesouhlasit můžeme, ale vysoká byla, a psalo to tady dost i našich fandů na fóru…..Dovolil bych si nesouhlasit (čas 35:57 Kelemen PP)
Dovolim si nesouhlasit neni treba urazet a kritizovat za kazdou cenu .. ja tam nasazeni a snahu videl a velkou ... SPA nesjou nazdarci a hrala o stupen lepe nez vcera, vyvoj skore jim sel na ruku .. jedeme dal..To že by zebry zasloužili vetovat je jedna věc.
Druhá je to, že si naše hvězdy mysleli, že už to mají doma a pujde to samo jako včera - leda hovno pánové
Prohra mi nevadí, vadi mi za tenhle výkon vyhazovat peníze za předražené vstupné.
Koukám, že syndrom PO je v naší kabině stále, ať je tam Rulik, Zadina, Baďouček, Hořák nebo Fíla.
Takhle to nepůjde, tak se koukejte probrat žebráci.
to dnes prokaučovali s necháním Froda pod dekou IMHO
Doufám, že příští zápas vyhrajeme, ať můžeš ty podle tebe žebráky chválit.To že by zebry zasloužili vetovat je jedna věc.
Druhá je to, že si naše hvězdy mysleli, že už to mají doma a pujde to samo jako včera - leda hovno pánové
Prohra mi nevadí, vadi mi za tenhle výkon vyhazovat peníze za předražené vstupné.
Koukám, že syndrom PO je v naší kabině stále, ať je tam Rulik, Zadina, Baďouček, Hořák nebo Fíla.
Takhle to nepůjde, tak se koukejte probrat žebráci.
pak ale moc nedava smysl to, jak to obhajoval sudi u Pesana; nenasli prukazny zaber, ale odhadli to od Kelemenovy vyskyNesouhlasit můžeme, ale vysoká byla, a psalo to tady dost i našich fandů na fóru…..