Dynamík Jistič
Hattrickový hrdina
- 4,310
- 1,689
Tak po tomhle skandálním výkonu rozhodčích nechci vidět, co se bude dít v O2. Tam to byla v tomhle směru vždycky taková země neomezených možností...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Přeju hodně štěstí, mně už asi Red Wings náladu nezvednouDoufám, že mě teď aspoň laviny zvednou náladu...
Ten kdo rozhodl vyměnit vítězného DJ za tohle jelito by si měl taky nafackovat. Vítězný rituály se nemění!Dneska nepomáhal ani jih. At jdou s těma popěvkama během našeho oslabení už do řiti. Ve třetí třetině nebyli kolikrát slyšet ani během normální hry. Pokud chtějí, aby s nimi fandili i gaučáci, musí skandovat. Jejich popěvky nezná skoro nikdo mimo kotel, navíc teď je v hledišti spousta lidí, kteří na hokej jdou třikrát za sezónu. Naši hrajou oslabení a v hale je ticho. Sralo mě to už včera, ale dneska to bylo fakt už k v prdeli.
Návrat bílé mikiny k DJ pultu asi taky atmosféře nepomohl.
Krosček na Smejkala před brankovištěm?
Sparta do tří? To zebry nedopustí.
Ale co jako? Dvě třetiny jsme si hráli na profesory, že.
Dvořka pěkně. Sedlo s Červusem nejlepší. Miguel se právě vrátil ze včerejší hrušky dolů na zem.
4:0 asi nečekal nikdo. To ne. Ale dnes jsem rovněž nečekal, že se kluci půjdou jen sklouznout. Možná bych nechal zápas odpočinout Hájka.
Dostal tam pukem když blokoval střelu.. Pak už nehrál... Aspoň Teda myslím...během druhé třetiny, důvod nevím
Děkuju... Uvidíme... Ty máš smolný večer... Příště bude líp...Přeju hodně štěstí, mně už asi Red Wings náladu nezvednou![]()
To už jsem říkal před PO, už v té jejich sérii s Mechovem bylo jasně vidět, kdo musí dle zeber vyhrát. Proto jsem nechtěl, aby přes ně postoupili a stalo se. Stejně tak v sériích Sparty s Kladnem a Plzní. Jako by to vše směřovalo k předem určenému finálePoláci ušlapaná cestička. Má extraliga ještě nějakou váhu? Smysl ji hrát?![]()
to je na stopku pro rozhodčí. Nemáš záběr, tak máš padáka. Absolutní divadlo.Náhled přílohy 7333
posledni odstavec je presny
Pokusím se ti s tím pomoci.Strašně rád bych chtěl vymyslet v čem jsme byli horší a kvůli čemu jsme prohrálí po hokejové stránce, ale bohužel tam nic moc nevidím, protože většina situací byla s faulem Sparty a po vyhraných vhazováních se hra rušila a vhazování se opakovala, takže nevím...![]()
Já si taky myslím, že to asi bylo nad. Ale klidně to mohlo být těsně na hranici. A hraniční ofsajdy a tak podobně se neuznávají, dokud není PROKAZATELNÝ záběr z videa.Neuznaný gól, jsem viděl na vlastní oči a byl si jistý, že se jedna o vysokou hůl. Vlastně jsem se ani neradoval, výzvu jsem čekal a zapochyboval až v momentě, kdy rozhodčí dlouze hledali správný záběr.
Významně jsme se zhoršili na vhazování, včera i dnes de nám v této disciplíně nedařilo.
Velmi zklamaný jsem z přístupu k utkání a faktu, že jsme to byli my, kdo se dnes nechal věšet po prknech.... To jsme v domácích zápasech neměli připustit.
Avizoval jsem již předem, že kdo očekává bájnou sérii pohledného hokeje mezi Pardubicemi a Spartou, bude zklamán. Účel světí prostředky.s vykonem jako vcera na dve vyhry rozhodne mame, na druhou stranu Sparta dneska hrala ucelne sumo a asi uz od nej ustupovat nebude, kdyz jim to vyslo
A s Třincem by to bylo ještě horší.Avizoval jsem již předem, že kdo očekává bájnou sérii pohledného hokeje mezi Pardubicemi a Spartou, bude zklamán. Účel světí prostředky.
A koho by jsi tam dal místo Bambuse? Celou sezonu se to sere, a vysralo se to dokonale na tom nejexponovanějším postu na play off.Rozhodčí dnes opravdu hodně špatný,ale…….Minimálně první třetina odehraná na pohodu,prohraný souboje,zápal ze včera pryč a chvilku mi přišlo,že hrajeme 13 zápas my a ne Sparta,která jela na krev od první minuty dopředu i dozadu a proto taky od nás žádné přečíslení.Bohužel Čero dnes ani včera nic moc výkon a Mig byl dnes po včerejšku moc nahoře,hodně a zbytečně to přehrával a poslední připomínka je za mě nepocholně v druhé lajně Rákos,mám ho rád,ale tomuhle kvapíku už nestačí,trpí tím Smejkal i Kelemen a proč byl dnes jako osmej bek Hrádek(na ledě byl jednou a v útoku)a ne nějaký forvard (proč máme begon?)nechápu už vůbec.No nic,vyhrajeme hned v úterý v Práglu a pak se uvidí co dál![]()
Je otázka jestli je lepší mlčet, nebo vlastně říci jak to cele vypadalo. Sedlo děla to B, asi se více ztotožním s ním, než s mistrem Nedvědem, který od začátku předkola vykládá jak byly lepší.Tak dle vyjádření Sedláka Sparta chtěla víc a já blázen myslel, že chceme titul a půjdeme si pro něj. Tak pokud Sparta bude chtít víc ještě třikrát, budeme mít o pár starosti méně