Hokej

Tak po tomhle skandálním výkonu rozhodčích nechci vidět, co se bude dít v O2. Tam to byla v tomhle směru vždycky taková země neomezených možností...

Dneska nepomáhal ani jih. At jdou s těma popěvkama během našeho oslabení už do řiti. Ve třetí třetině nebyli kolikrát slyšet ani během normální hry. Pokud chtějí, aby s nimi fandili i gaučáci, musí skandovat. Jejich popěvky nezná skoro nikdo mimo kotel, navíc teď je v hledišti spousta lidí, kteří na hokej jdou třikrát za sezónu. Naši hrajou oslabení a v hale je ticho. Sralo mě to už včera, ale dneska to bylo fakt už k v prdeli.
Návrat bílé mikiny k DJ pultu asi taky atmosféře nepomohl.

Tak Mandat byl v posledním oslabení trefen do ruky a šel rovnou do kabin .
To co dneska předvedly pruhovaný zebry to je něco … gól byl hraniční tak měl být uznám .
Pánové 1 třetinu chrápali to je taky fakt , tak snad se z toho poučí a budou hrát na 100 procent a padat po hubě .

Tak ještě jsme přišli o Mandáta, no tak ono, když se v Praze pojede s rozhodčími ve stejném stylu jako dnes, je to vlastně jedno.

Dneska seděl v našem sektoru herec Štáfek a každou chvilku tam na něj někdo křičel: Nazdar Laviiiii :ROFLMAO:

Dneska nepomáhal ani jih. At jdou s těma popěvkama během našeho oslabení už do řiti. Ve třetí třetině nebyli kolikrát slyšet ani během normální hry. Pokud chtějí, aby s nimi fandili i gaučáci, musí skandovat. Jejich popěvky nezná skoro nikdo mimo kotel, navíc teď je v hledišti spousta lidí, kteří na hokej jdou třikrát za sezónu. Naši hrajou oslabení a v hale je ticho. Sralo mě to už včera, ale dneska to bylo fakt už k v prdeli.
Návrat bílé mikiny k DJ pultu asi taky atmosféře nepomohl.
Ten kdo rozhodl vyměnit vítězného DJ za tohle jelito by si měl taky nafackovat. Vítězný rituály se nemění!

Dnešek má jedno pozitivum. Konečně vyperu propocenej svetr, zažloutlý trenky už asi ani pračka nezachrání....🤷

Dvanáct dní oddych.

Jeden zápas skoro naplno.

Druhý den? Kapitán hlásí špatné nastavení. Víc chtěl soupeř. Japato?

Zebry jsou zebry. Ale jen proto jsme dnes určitě neprohráli. Spartani chtěli víc. Kde jsou ti lídrové play-off, Sobotka třeba? Zapomněl před zápasem svou slavnou motivačních řeč? Dnes musím s naším kapitánem souhlasit. Bohužel. Bídné představení.

Prohrát se může. Po boji.

btw zebry pomohly proti Kladnu

proti Plzni hrubě ovlivnili game7

dnes my ...

Třinec je na něco zvyklý...letos ale možná narazí....

Krosček na Smejkala před brankovištěm?

Sparta do tří? To zebry nedopustí.

Ale co jako? Dvě třetiny jsme si hráli na profesory, že.

Dvořka pěkně. Sedlo s Červusem nejlepší. Miguel se právě vrátil ze včerejší hrušky dolů na zem.

4:0 asi nečekal nikdo. To ne. Ale dnes jsem rovněž nečekal, že se kluci půjdou jen sklouznout. Možná bych nechal zápas odpočinout Hájka.

během druhé třetiny, důvod nevím
Dostal tam pukem když blokoval střelu.. Pak už nehrál... Aspoň Teda myslím...

Rozhodčí dnes opravdu hodně špatný,ale…….Minimálně první třetina odehraná na pohodu,prohraný souboje,zápal ze včera pryč a chvilku mi přišlo,že hrajeme 13 zápas my a ne Sparta,která jela na krev od první minuty dopředu i dozadu a proto taky od nás žádné přečíslení.Bohužel Čero dnes ani včera nic moc výkon a Mig byl dnes po včerejšku moc nahoře,hodně a zbytečně to přehrával a poslední připomínka je za mě nepocholně v druhé lajně Rákos,mám ho rád,ale tomuhle kvapíku už nestačí,trpí tím Smejkal i Kelemen a proč byl dnes jako osmej bek Hrádek(na ledě byl jednou a v útoku)a ne nějaký forvard (proč máme begon?)nechápu už vůbec.No nic,vyhrajeme hned v úterý v Práglu a pak se uvidí co dál👍

Můj názor je.. Sparta na nás dneska hrála to co včera Pardubice.. A vůbec nám to nevonelo.. Tohle bude ještě boj.. Dneska jsme byli moc hodný..

Poláci ušlapaná cestička. Má extraliga ještě nějakou váhu? Smysl ji hrát? 🤷
To už jsem říkal před PO, už v té jejich sérii s Mechovem bylo jasně vidět, kdo musí dle zeber vyhrát. Proto jsem nechtěl, aby přes ně postoupili a stalo se. Stejně tak v sériích Sparty s Kladnem a Plzní. Jako by to vše směřovalo k předem určenému finále😑

Teď jedna věc mimo playoff, na sítích na mě vyskočila tato spekulace. Zájem z Česka potvrdil i slovenský novinář na X. (všechno prý zatím spekulace)

Přílohy

• Screenshot_20260404_183355_edit_375265964611169.webp
    Screenshot_20260404_183355_edit_375265964611169.webp
    81.9 KB · Zobrazení: 16
Soustredme se uz zase na sebe. Uz nema cenu rozebirat co by kdyby, ostatni neovlivnime. Muzeme ovlivnit nas vykon, na to se ted zamerit.

Dynamo vs Sparta 1:2. Jih vs bila mikina 0:9. Pane Staňo, vemte se s panem Burešem za ruce a vraťte se domu na Slovensko. Do ČR jezděte pouze na vylety. Predem moc dekuji.

Joooo a víte co mě sralo dneska nejvíce... Nápis na kostce fandete slušně.. Jestli tady někdo něco čte z klubu.. Tak je to dost trapny.. Dneska to tam bylo snad 10krat🤮

Strašně rád bych chtěl vymyslet v čem jsme byli horší a kvůli čemu jsme prohrálí po hokejové stránce, ale bohužel tam nic moc nevidím, protože většina situací byla s faulem Sparty a po vyhraných vhazováních se hra rušila a vhazování se opakovala, takže nevím... 🤷‍♂️
Pokusím se ti s tím pomoci.
Když to nefunguje, tak včas přestat vymýšlet góly do prázdné brány.

A důraz? Tím kterým jsme si od začátku brali zápasy s Brnem a včera se Spartou? Ten nechali viset na ramínku v kabině.

Neuznaný gól, jsem viděl na vlastní oči a byl si jistý, že se jedna o vysokou hůl. Vlastně jsem se ani neradoval, výzvu jsem čekal a zapochyboval až v momentě, kdy rozhodčí dlouze hledali správný záběr.

Významně jsme se zhoršili na vhazování, včera i dnes de nám v této disciplíně nedařilo.

Velmi zklamaný jsem z přístupu k utkání a faktu, že jsme to byli my, kdo se dnes nechal věšet po prknech.... To jsme v domácích zápasech neměli připustit.

Neuznaný gól, jsem viděl na vlastní oči a byl si jistý, že se jedna o vysokou hůl. Vlastně jsem se ani neradoval, výzvu jsem čekal a zapochyboval až v momentě, kdy rozhodčí dlouze hledali správný záběr.

Významně jsme se zhoršili na vhazování, včera i dnes de nám v této disciplíně nedařilo.

Velmi zklamaný jsem z přístupu k utkání a faktu, že jsme to byli my, kdo se dnes nechal věšet po prknech.... To jsme v domácích zápasech neměli připustit.
Já si taky myslím, že to asi bylo nad. Ale klidně to mohlo být těsně na hranici. A hraniční ofsajdy a tak podobně se neuznávají, dokud není PROKAZATELNÝ záběr z videa.

Rozhodčí dnes opravdu hodně špatný,ale…….Minimálně první třetina odehraná na pohodu,prohraný souboje,zápal ze včera pryč a chvilku mi přišlo,že hrajeme 13 zápas my a ne Sparta,která jela na krev od první minuty dopředu i dozadu a proto taky od nás žádné přečíslení.Bohužel Čero dnes ani včera nic moc výkon a Mig byl dnes po včerejšku moc nahoře,hodně a zbytečně to přehrával a poslední připomínka je za mě nepocholně v druhé lajně Rákos,mám ho rád,ale tomuhle kvapíku už nestačí,trpí tím Smejkal i Kelemen a proč byl dnes jako osmej bek Hrádek(na ledě byl jednou a v útoku)a ne nějaký forvard (proč máme begon?)nechápu už vůbec.No nic,vyhrajeme hned v úterý v Práglu a pak se uvidí co dál👍
A koho by jsi tam dal místo Bambuse? Celou sezonu se to sere, a vysralo se to dokonale na tom nejexponovanějším postu na play off.

Tak dle vyjádření Sedláka Sparta chtěla víc a já blázen myslel, že chceme titul a půjdeme si pro něj. Tak pokud Sparta bude chtít víc ještě třikrát, budeme mít o pár starosti méně
Je otázka jestli je lepší mlčet, nebo vlastně říci jak to cele vypadalo. Sedlo děla to B, asi se více ztotožním s ním, než s mistrem Nedvědem, který od začátku předkola vykládá jak byly lepší.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno