misterx889
Forčekující kanonýr
- 1,677
- 2,519
nejednotej metr sudich je rakovina extraligy, hlavne ze si vsechno obhaji a jedeme dal
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Kéž by to tak bylo. Kašlat na extraligu, byť bylo řečeno, že nějaký tým ji hrát bude.A proto Dědek staví ten tým na NHL.
Tenhle zápas nám neprohrála první třetina, ale tristní jednostranný výkon rozhodčích.Nemůžu si pomoct ale rozhodčí to na konci minimálně nezvládli ale prohra jde za naši první třetinou která byla profesorská.
A kdo za to může? Pešina, ale ten chcípák se většinou vyjadřuje jen na obranu Třince..nejednotej metr sudich je rakovina extraligy, hlavne ze si vsechno obhaji a jedeme dal
Já to psal taky, ale stejně jsme troubové, co nevydrží nefandit našim klukům..Přátelé to byl můj poslední hokej. Hráčům a fanouškům moc přeji titul, ale na toto seru. Dnes prostě Sparta musela vyhrát. To nebylo do kopce, to bylo do hory. Mějte se hezky
Neměl být Sobotka ten trumf do play off s perfektním vhazováním a důležitými góly?Dnešní buly
Stránský 50% (1/2)
Sedlák 50% (11/22)
Sobotka 41% (9/22
Rákos 25% (2/8)
Tohle nás sráží
Z přenosu si jen pamatuji, jak Zenit říkal že skončil po nějakém souboji na zemi a chvíliu trvalo než se zvedl. V televizi nic neukázal.Co se vůbec stalo s Mandátem? Nevšiml jsem si kdy už nechodil na led.
Hlavně v Praze musí pískat opravdu dobří rozhodčí. Pak tomu věřím. Na Spartu máme..Každý den není posvícení, takže příště bude zase lépe! Za Dynamo![]()
ale problem je jednak, ze tenhle hokej neumime hrat, a jednak, ze nam sebemensi naznak nejakyho sumohokeje z nasi strany utnou sudi hned v zarodkuKdyž vynechám rozhodčí což je těžký tak děláme stále stejnou chybu jako každý play off-vyhrajeme myslíme, že to uhrajeme hokejově a ejhle. Sparta jde do Sedláka Červenky a my do Řepíků, Chlapíků a spol velký nic. Věděl jsem,.že to nebude 4:0 , ale věřil jsem, že do Prahy se pojede za stavu 2:0.