Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Deathwing2 řekl:http://sport.aktualne.cz/obrazem-ton-vlasak-ci-patera-nejvetsi-prestupy-v-extralize/r~1a7918cc1c9911e487a9002590604f2e/ Tady jsou hlavní tváře, které během léta změnily hokejový dres a budou od příští sezóny působit v jiným klubu. Pravda, že velký prostor je věnován opět odchodům a příchodům ze Sparty. Toho se snad český média nevyvarujou nikdy a bude mít vždycky Sralta přednost.
Docela mě to pobavilo... Staňa podle nich naposledy hrál za CSKA, Ve Vítkovicích se toho "přes léto moc nedělo", akorát odešli 3 beci základní sestavy. Lepší fotku Kadlece taky asi neměli k dispozici.Deathwing2 řekl:http://sport.aktualne.cz/obrazem-ton-vlasak-ci-patera-nejvetsi-prestupy-v-extralize/r~1a7918cc1c9911e487a9002590604f2e/ Tady jsou hlavní tváře, které během léta změnily hokejový dres a budou od příští sezóny působit v jiným klubu. Pravda, že velký prostor je věnován opět odchodům a příchodům ze Sparty. Toho se snad český média nevyvarujou nikdy a bude mít vždycky Sralta přednost.
Grimley řekl:Tak jsem trochu rozšířil sbírku smajlíků:
O.O :fuck: :sadd: :loool: :red: :roll: :yes: :smoke:((
![]()
:shifty: :shh:
roblem: :eh: :crazy:
:angel: :lolno: :think: :silent:
![]()
![]()
:wtf:
Grimley řekl:Omlouvám se za výpadek posledních příspěvků, něco se malinko pokazilo musel jsem obnovit ze zálohy...už by se to nemělo opakovat
![]()
hans68 řekl:Tak moc gratuluji naším klukům k vítězství a moc děkuji za informaci o nove aplikací,ale jsem z toho jelen [emoji2]
Sweník řekl:To je škody, to je škody.. A já zrovínka měl takovou hokejovou slinu., :loool:
Že všeho, ale to jde o zvyk, jsi borec ze jsi nás tady všechny zase stmelil [emoji120]Grimley řekl:Jelen z čeho? forum v PC nebo na tapatalk? :loool:
Grimley řekl:Jo takovej pěknej dlouhej koment(( :smoke: jsem udělal zálohu a pak pracoval a zatím přibyly nový posty který už bohužel byly v "rozesraným" foru
... příště budu muset pracovat na těhle věcech někdy ve dvě ráno, kdy tu nikdo není :think:

Ahoj a ty jsi zápas viděl a kde??? Já jenom na onlinu tak nic nevím [emoji19]Sweník řekl:Kdybych z toho měl něco vypíchnout, líbil by se mi u nás ten mladý Bača.. Zbytek byl omáčka, co už všichni zdejší erudovaní vědí.. [emoji106]
hans68 řekl:Ahoj a ty jsi zápas viděl a kde??? Já jenom na onlinu tak nic nevím [emoji19]
Tak to jo, myslel jsem jestli jsi si neudělal výlet do Znojma, tak ho asi draftujeme k nám, to je syn Jirguse Baci???Sweník řekl:Ale vůbec ne, jen jsem o tom obránci už něco četl - vzhledem k jeho příbuznému..
No a dnes zahrál asi dost dobře, neb ho znojemští chválili a je jasné, že umí být pěkný brousek..
jimmypop řekl:Peknej nick![]()
Grimley řekl:..bohuzel jsem nekde neco posral a zacaly se objevovat chyby v provozu fora (hlavne prave pres tapatalk)... no nicmrknu na to zejtra...
Jimmy.Fox řekl:Hlasim ze me pres tapatalk vsechno funguje (teda mimo par smajliku, ale to je u tapatalku standart)parada! Opet velke diky!
![]()
tau řekl:A máme tedy dalšího hráče. Tentokrát si myslím, že už ho spousta z nás pamatuje přímo v zápasech....