Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
:eh: #2 Horymír Sekera (ml.)

http://sport.aktualne.cz/obrazem-ton-vlasak-ci-patera-nejvetsi-prestupy-v-extralize/r~1a7918cc1c9911e487a9002590604f2e/ Tady jsou hlavní tváře, které během léta změnily hokejový dres a budou od příští sezóny působit v jiným klubu. Pravda, že velký prostor je věnován opět odchodům a příchodům ze Sparty. Toho se snad český média nevyvarujou nikdy a bude mít vždycky Sralta přednost.

Koukám, syn je mu docela podobný. Já chvíli myslel, že je to Martin, až podle textu bylo zřejmé, že o něj se nejedná. :-)

Deathwing2 řekl:
http://sport.aktualne.cz/obrazem-ton-vlasak-ci-patera-nejvetsi-prestupy-v-extralize/r~1a7918cc1c9911e487a9002590604f2e/ Tady jsou hlavní tváře, které během léta změnily hokejový dres a budou od příští sezóny působit v jiným klubu. Pravda, že velký prostor je věnován opět odchodům a příchodům ze Sparty. Toho se snad český média nevyvarujou nikdy a bude mít vždycky Sralta přednost.

Jestli to nebude spíš tím, že Sparta jako obvykle vyměnila půlku kádru. To se pak člověk nemůže divit, že v článku o přestupech Sparta dominuje víc než loni v základní části.

Deathwing2 řekl:
Docela mě to pobavilo... Staňa podle nich naposledy hrál za CSKA, Ve Vítkovicích se toho "přes léto moc nedělo", akorát odešli 3 beci základní sestavy. Lepší fotku Kadlece taky asi neměli k dispozici. :D

Tak jsem trochu rozšířil sbírku smajlíků:

O.O :fuck: :sadd: :loool: :red: :roll: :yes: :smoke: :((( :D :sick: :shifty: :shh: :problem: :eh: :crazy: :clap: :angel: :lolno: :think: :silent: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

Grimley řekl:
Tak jsem trochu rozšířil sbírku smajlíků:

O.O :fuck: :sadd: :loool: :red: :roll: :yes: :smoke: :((( :D :sick: :shifty: :shh: :problem: :eh: :crazy: :clap: :angel: :lolno: :think: :silent: :thumbdown: :thumbup: :wave: :wtf:

Paráda. Akorát ty brečící bych vyhodil, ty letos nebudeme potřebovat vůbec protože úspěch bude :D . Ale tak zase na HK fandy se budou hodit...

Omlouvám se za výpadek posledních příspěvků, něco se malinko pokazilo musel jsem obnovit ze zálohy... :) už by se to nemělo opakovat :)

Tak moc gratuluji naším klukům k vítězství a moc děkuji za informaci o nove aplikací,ale jsem z toho jelen [emoji2]

Grimley řekl:
Omlouvám se za výpadek posledních příspěvků, něco se malinko pokazilo musel jsem obnovit ze zálohy... :) už by se to nemělo opakovat :)

To je škody, to je škody.. A já zrovínka měl takovou hokejovou slinu., :loool:

hans68 řekl:
Tak moc gratuluji naším klukům k vítězství a moc děkuji za informaci o nove aplikací,ale jsem z toho jelen [emoji2]

Jelen z čeho? forum v PC nebo na tapatalk? :loool:

Sweník řekl:
To je škody, to je škody.. A já zrovínka měl takovou hokejovou slinu., :loool:

Jo takovej pěknej dlouhej koment :((( :smoke: jsem udělal zálohu a pak pracoval a zatím přibyly nový posty který už bohužel byly v "rozesraným" foru :D ... příště budu muset pracovat na těhle věcech někdy ve dvě ráno, kdy tu nikdo není :think:

A Mirce selme opozdene moc gratuluji k početí nového Teslacka, to jsem ostuda, že jo !![emoji6]

Grimley řekl:
Jelen z čeho? forum v PC nebo na tapatalk? :loool:
Že všeho, ale to jde o zvyk, jsi borec ze jsi nás tady všechny zase stmelil [emoji120]

Aha tak dobry :) uz jsem se lekl ze je jeste problem s mysql databazi pri psani prispevku z tapatalku :D to je sila zvyku... az si tu zvyknes, budes tu jako doma :D vitej :))

Grimley řekl:
Jo takovej pěknej dlouhej koment :((( :smoke: jsem udělal zálohu a pak pracoval a zatím přibyly nový posty který už bohužel byly v "rozesraným" foru :D ... příště budu muset pracovat na těhle věcech někdy ve dvě ráno, kdy tu nikdo není :think:

V pohodě, však já tu myšlenku ještě snad dokážu udržet. Zase to nepřeháněj.. :thumbup:

Kdybych z toho měl něco vypíchnout, líbil by se mi u nás ten mladý Bača.. Zbytek byl omáčka, co už všichni zdejší erudovaní vědí.. :thumbup:

Chtel jsem jeste pridat system bodovani prispevku uzivatelu s tim, ze by pak byl zebricek uzivatelu podle nejlepsiho hodnoceni :) (bylo to hlavne pro fejsbukovou generaci zvyklou na tlacitko "To se mi libi" :D ) a zaroven jsem makal na zobrazeni poslednich peti nejnovejsich temat hned na prvni strance fora ...bohuzel jsem nekde neco posral a zacaly se objevovat chyby v provozu fora (hlavne prave pres tapatalk)... no nic :) mrknu na to zejtra...dneska uz jsem utahanej, preci jen jsem vstaval ve 4 do prace - zejtra uz nastesti vytouzena dovca :thumbup:

Tak dobrou noc Pardubaci :wave:

Sweník řekl:
Kdybych z toho měl něco vypíchnout, líbil by se mi u nás ten mladý Bača.. Zbytek byl omáčka, co už všichni zdejší erudovaní vědí.. [emoji106]
Ahoj a ty jsi zápas viděl a kde??? Já jenom na onlinu tak nic nevím [emoji19]

hans68 řekl:
Ahoj a ty jsi zápas viděl a kde??? Já jenom na onlinu tak nic nevím [emoji19]

Ale vůbec ne, jen jsem o tom obránci už něco četl - vzhledem k jeho příbuznému..:-)

No a dnes zahrál asi dost dobře, neb ho znojemští chválili a je jasné, že umí být pěkný brousek..

Sweník řekl:
Ale vůbec ne, jen jsem o tom obránci už něco četl - vzhledem k jeho příbuznému..:-)

No a dnes zahrál asi dost dobře, neb ho znojemští chválili a je jasné, že umí být pěkný brousek..
Tak to jo, myslel jsem jestli jsi si neudělal výlet do Znojma, tak ho asi draftujeme k nám, to je syn Jirguse Baci???

To je jeho synovec. Oni jsou jedna velká hokejová rodina. Táta, strejdové, brácha a bratranci znojemskýho Martina Bači hráli či hrajou taky hokej.

Synovec, ale umí asi hrát dost nepříjemně pro soupeře, určitě by se nám hodil, kdyby ubral na trestných minutách..

Já mám teď "volno" jinde, ale do Znojma bych se rád časem podíval..

Grimley řekl:
..bohuzel jsem nekde neco posral a zacaly se objevovat chyby v provozu fora (hlavne prave pres tapatalk)... no nic :) mrknu na to zejtra...

Hlasim ze me pres tapatalk vsechno funguje (teda mimo par smajliku, ale to je u tapatalku standart) :) parada! Opet velke diky! :-)

Jimmy.Fox řekl:
Hlasim ze me pres tapatalk vsechno funguje (teda mimo par smajliku, ale to je u tapatalku standart) :) parada! Opet velke diky! :-)

Už by mělo bejt všechno, až na ty smajlíky, funkční :) včera jsem snad odladil :yes: každopádně děkuji za hlášení....kdyby to někde jeste vyhodili chybu, tak si zkus zapamatovat co to psalo a sem s tím :thumbup:

Urcite, pocitam s tim :-)

Jinak nikdy jsem ten tapatalk nepoužíval, ale koukám, že je dost fajn tam, kde není zrovna nejrychlejší net (i když teda naše forum není moc náročný na data ). Asi ten tapatalk začnu používat :think:

tau řekl:
A máme tedy dalšího hráče. Tentokrát si myslím, že už ho spousta z nás pamatuje přímo v zápasech....

Tak Miloše Hrubeše nás pozná asi móře :yes:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno