Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
tau řekl:Jsem se rozhodl, že si čas od času budu měnit avatary. Budu si dávat legendy pardubickýcho, ale i československýho a českýho hokeje. Schválně, kdo pozná prvního hráče? Určitě spousta z vás....![]()
Mám stejnej názor jako ty a tau. Já osobně, byť jsem laik, nesouhlasím s tím, aby dítě začalo posilovat někdy ve věku batole. Otec zanechal práce, aby mu byl vlastně 24 hodin denně k dispozici (i když ono je to vlastně naopak). Ano, z kluka roste kvalitní hráč. Ale z mého pohledu negativa jasně převažují... Kolik má třeba přátel? Má vůbec možnost se věnovat nějakýmu hobby (jestli vůbec nějaký má)? Tau zmiňuje příklad Záhrobského (ten mě napadl taky jako první), ale ono jich víc (Kostelić, Peter Graf a jistě bychom našli i další). To jsou příklady rodičů, kteří až fanaticky profilují ve svých dětech svoje cíle. Úspěšnost jim neupírám, i když tam podle chybí to hezký, co by ve vztahu rodiče a dítěte nemělo chybět. Konkrétně Zacha bude za chvíli věkem dospělej. I on snad bude chtít žít nějakej osobní život, čímž se rychle může dostat do konfliktu s otcem, Konce těchto původně úspěšných vztahů nekončí moc dobře (Kostelić udělal ze svojí dcery prakticky mrzáka), v některých případech bohužel lidsky katastrofálně (u Záhrobských se celá rodina podle všeho rozložila).Grimley řekl:Tady je vidět, že méňe je někdy víceAsi není nic horšího než fanatickej otec/ matka ... Samozřejmě, že každej rodič chce pro svý dítko to nejlepší, ale je normální takhle kecat trenérovi do práce? :crazy: Myslím, že mladýmu asi ani nezbejvalo nic jinýho než odejít, snad za mořem už Zacha senior nebude trenérům diktovat ice time pro svýho syna
) každopádně je to nešvar, tyhle odchody do zámoří...pak naše liga má mít nějakou úroveň ...
Grimley řekl:/ mrkněte na http://hcpcefans.cz/viewtopic.php?f=2&t=75 , je zde ukázka,jak budou vypadat první příspěvky (teď jsou tam jen tři tečky), v diskuzích k jednotlivejm zápasůmpřípadně budu rád za tipy co doplnit/
woe řekl:pěkný, hergot kluci, vy jste to fakt pojali profesionálně, kdo by toto ještě před týdnem čekal![]()
Grimley řekl:Super jsem rád, že se to líbí, včera mě napadlo, že by to bylo fajn mít na začátek diskuze pěkně shrnutej match v pár odrážkáchza prvý to bude rychle dohledatelný a za druhý když si pak někdo bude třeba v lednu číst zpětně o zápasech ze začátku sezóny, bude víc v obraze
![]()
woe řekl:rozhodně souhlas, jinak ještě ty linky - možná by pak šlo po zápase (další dny) vložit třebas i nějaké zajímavé linky z periodik, které se budou k zápasu vztahovat, to z důvodu zpětného připomenutí nějaké události v zápase ... to je jen detail, link na web hcpce a na Ivanův samo ok![]()
Kolego a taky nezapon,e bych ráda přispěla na tyhle stránky..Je potřeba vymyslet jakým způsobemGrimley řekl:Super jsem rád, že se to líbí, včera mě napadlo, že by to bylo fajn mít na začátek diskuze pěkně shrnutej match v pár odrážkáchza prvý to bude rychle dohledatelný a za druhý když si pak někdo bude třeba v lednu číst zpětně o zápasech ze začátku sezóny, bude víc v obraze
![]()