Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Grimley řekl:
Skvělej nápad. :) doplním o "Napsali o zápase" :thumbup:

Aneb sekce "A mantinely duní" :angel:

A co špína chlap Zlínský, ten by tu nechtěl svoji sekci? Co s ním vůbec je? Už dlouho nic nepsal proti klubu, není marodnej nějak, nebo nepřejelo ho auto? :shifty:

Plánuju časem vymyslet nějakej decentní reklamní banner, z kterýho by se pak mohli platit různý ceny do našich soutěží (zas to nebude žádný ryto, ale jednou za čas by se mohlo něco v soutěži objevit). Provoz webu mě přišel na 1050 Kč / rok ( pakatel), takže budu rád když tu všichni budete přispívat pomocí tlačítka "Odpovědět" připadně "Nové téma", už po šesti dnech fungování začíná mít naše společné fanouškovské forum skvělou úroveň, to je pro mě ta odměna :) :thumbup:

jestli je nějakej Bůh, tak si dovolím tvrdit, že nám tě seslal :thumbup:

Zdravíčko,večerejší přátelák docela solidní,až na hru obrany před vlastním golmanem,ale to se vychytá.Taktéž usilovky...... :crazy:
Mám dotaz na Danteho z Bačr boys: Můžeš mi prosím popsat průběh druhé třetiny mezi 1. - 14. minutou? :angel:

woe řekl:
jestli je nějakej Bůh, tak si dovolím tvrdit, že nám tě seslal :thumbup:

Zase mě nepřechval :shh: :D...
V pátek jsem se dočetl, že přišel Marcinko, automaticky jsem běžel na hcpce.cz/forum abych si přečetl, co k tomu píšete...ale forum zrušený :wtf:
robinson.crusoe, toho času na dovolené, založil na tvém oblíbeném (:D) fejsbukýčku skupinu místo DF, mě pak napadla myšlenka udělat pořádný forum tady na vlastní doméně, mezitím to napadlo i digitalmouse. Já mu to přenechal, ptz to bylo v pátek a mělo to rychlej spád a já o vejkendu maloval byt. (Navíc se mi moc nezamlouvala digitalmousova vize udělat jakejsi web s prvkama sociální sítě a mě šlo především o místo, kde lidi budou mít prostor k diskuzi), robinson.crusoe(robinzon) zase chtěl klasický forum jak ho znáte - vše v jednom proudu. Tak jsem nelenil, koupil webhosting, zaregistroval doménu, trochu zurgoval poskytovatele webhostingu ať si hejbne a rozjel jsem to, digitalmouse se pak ke mě přidal :)

Ufffffff....tolik k "historii" vzniku tohoto fora :)

Myslím, že teď nám už nebrání nic v tom, abychom si tu z toho udělali společnými silami místo, kde se bude diskutovat na úrovni a člověk se zde dozví užitečné informace :clap:

To je pravda, to jsi mě teď pěkně vypekl :thumbup: :clap:

Grimley řekl:
Zase mě nepřechval :shh: :D...
V pátek jsem se dočetl, že přišel Marcinko, automaticky jsem běžel na hcpce.cz/forum abych si přečetl, co k tomu píšete...ale forum zrušený :wtf:
robinson.crusoe, toho času na dovolené, založil na tvém oblíbeném (:D) fejsbukýčku skupinu místo DF, mě pak napadla myšlenka udělat pořádný forum tady na vlastní doméně, mezitím to napadlo i digitalmouse. Já mu to přenechal, ptz to bylo v pátek a mělo to rychlej spád a já o vejkendu maloval byt. (Navíc se mi moc nezamlouvala digitalmousova vize udělat jakejsi web s prvkama sociální sítě a mě šlo především o místo, kde lidi budou mít prostor k diskuzi), robinson.crusoe(robinzon) zase chtěl klasický forum jak ho znáte - vše v jednom proudu. Tak jsem nelenil, koupil webhosting, zaregistroval doménu, trochu zurgoval poskytovatele webhostingu ať si hejbne a rozjel jsem to, digitalmouse se pak ke mě přidal :)

Ufffffff....tolik k "historii" vzniku tohoto fora :)

Myslím, že teď nám už nebrání nic v tom, abychom si tu z toho udělali společnými silami místo, kde se bude diskutovat na úrovni a člověk se zde dozví užitečné informace :clap:

:thumbup: :clap:

Zdravím a i gratuluji k založení toho fóra. Upřímě jsem se moc nedivil, že to oficiální zmizelo, poslední dobou to byla jen masáž kritiky, ne vždy uplně na místě. Nevím jestli někdo budete mít stejný pocit, ale zde po kritice ani památky amyslím, že na starém fóru by to bylo o něčem jiném.
Každopádně díky za toto a snad hodně plodných diskuzí:-)

depresive řekl:
Zdravím a i gratuluji k založení toho fóra. Upřímě jsem se moc nedivil, že to oficiální zmizelo, poslední dobou to byla jen masáž kritiky, ne vždy uplně na místě. Nevím jestli někdo budete mít stejný pocit, ale zde po kritice ani památky amyslím, že na starém fóru by to bylo o něčem jiném.
mě to teda přišlo okey....pamatuju dobu kdy odešel Rolas to byla masáž! ale ted? hm tedkom to bylo v poho :wtf:

depresive řekl:
Souhlasím,že někdy to bylo přes čáru,ale na druhou stranu tam jedinci z HK nevybíravě útočili na kohokoliv a to nikomu nevadilo.
ad Nahodil,Špaček: pokud někdo napíše ,že výkonnost Nahodila je 3 roky konstantní a na 1 a 2 pětku nemá nebo Špaček ,že je mlád proto nemůžu s ním počítat jako plnohodnotným hráčem.Tak to neberu jako útok na hráče ,ale jenom názor dotyčného.

Pilsner Urquell řekl:
Zdravíčko,večerejší přátelák docela solidní,až na hru obrany před vlastním golmanem,ale to se vychytá.Taktéž usilovky...... :crazy:
Mám dotaz na Danteho z Bačr boys: Můžeš mi prosím popsat průběh druhé třetiny mezi 1. - 14. minutou? :angel:

Tak schválně:

a) měl jsem obchodní jednání
b) pocital jsem sloupy na Tride Miru
c) obdivoval jsem prusvitne kalhoty servirky ze Sportu

Dante řekl:
Tak schválně:

a) měl jsem obchodní jednání
b) pocital jsem sloupy na Tride Miru
c) obdivoval jsem prusvitne kalhoty servirky ze Sportu
Neznám tě,ale pokud můžu tipovat tak za C.

tau řekl:
Jasně! Standa "Meky" Mečiar, jeden z nejlepších beků pardubický historie....

Teda Orosena desitka rychlik :-) Pekna fotka, a fakt dobry napad tau. Tesim se na dalsi legendu. Mozna by stalo za to, tu otevrit sekci s historii (informace o hracich co tu hrali, o zapasech) ...Ted jsem koukal na web Olomouce a pripomel si na youtube ty sestrihy zapasu s Pardubicemi ve finale. Po tom Risove golfaku to tenkrat vypadalo, ze tam ten zapas urveme, ale Mora to tenkrat uz nepustila.

Co vám tak vadí na Cajkoj? Vždyť při zápasech mluví skoro jen při opakovaném vyhlášení střelce branky a to, mně osobně, se mi líbí. Daleko víc mi bude vadit, když bude mluvit do mikrofonu ten pán, co včera četl soupisky, který by se klidně mohl živit jako uspávač.

Čtu na idnesu, jak Málek trénuje ve Vítkovicích s juniorkou a nemá žádnou nabídku. Autor článku už předvídá "smutný konec". Určitě to není příjemná záležitost, ale i kdyby měl skončit, tak v 37 letech to žádná tragédie není. Upřímně řečeno Růža je o 10 let mladší a je kolem něj ticho po pěšině... Angažmá bych mu přál, ale nepředpokládám, že by měl na stole x nabídek, jestli vůbec nějakou...

tomaso25 řekl:
Čtu na idnesu, jak Málek trénuje ve Vítkovicích s juniorkou a nemá žádnou nabídku. Autor článku už předvídá "smutný konec". Určitě to není příjemná záležitost, ale i kdyby měl skončit, tak v 37 letech to žádná tragédie není. Upřímně řečeno Růža je o 10 let mladší a je kolem něj ticho po pěšině... Angažmá bych mu přál, ale nepředpokládám, že by měl na stole x nabídek, jestli vůbec nějakou...

slovy P.H. Hráčů je dost. \

Chystáte se někdo na přípravnej zápas do Ždáru nad Sázavou s Olomoucí?

Ahoj, říkal jsem si, že nové fórum bude založeno rychle, za to autoru patří mé díky ;) Do starého DF jsem nepřispíval, ale rád jsem četl postřehy a drby ostatních ;)
A teď jeden dotaz, zkoušel jsem najít fórum přes tapatalk, leč marně, dělám někde chybu? Myslím že když je člověk třeba na hokeji, přístup přes tapatalk by se hodil..

Kristan http://hokej.idnes.cz/za-hokejove-pardubice-poprve-chytal-slovinec-kristan-rozhovor-psd-/hokej.aspx?c=A140807_2088615_hokej_bem

Jimmy.Fox řekl:
Ahoj, říkal jsem si, že nové fórum bude založeno rychle, za to autoru patří mé díky ;) Do starého DF jsem nepřispíval, ale rád jsem četl postřehy a drby ostatních ;)
A teď jeden dotaz, zkoušel jsem najít fórum přes tapatalk, leč marně, dělám někde chybu? Myslím že když je člověk třeba na hokeji, přístup přes tapatalk by se hodil..

Zamakám na tom :thumbup:

Grimley řekl:
Zamakám na tom :thumbup:

Super :) (to by byl obrovskej pokrok oproti tý tragédii, kterou byly snahy o otevření původních stránek DF v telefonu během zápasů)

Kapitánem KV je Radek Duda :crazy: :crazy: :crazy: slušnej matroš hulí v KV :shifty:

No tyyyyyyvole :wtf: by mě zajímalo jak bude jezdit k rozhodčím když bude věčně mimo hru :D

To je hnus.. Fakt člověk občas kouká co je možné.

Pick řekl:
Vždycky je smutný, když to dopadne takhle... Bohužel je taky třeba říct, že tenhle spor o dědictví není ani zdaleka výjimkou. Akorát se jedná o dědictví po veřejně známém člověku a jde v něm o víc peněz... Oprávněnost nároků obou stran (tedy hlavně "vdovy" po Vašíčkovi) se neodvážím odhadovat. Jedna ze stran se v článku nevyjádřila a pravda může být složitější, i když to samozřejmě může být tak, jak říkají rodiče.

Bohužel jedna ze statistik tvrdí, že dnes je přibližně 1/4 dospělých sourozenců rozhádaná (bohužel i z toho, co občas kolem sebe vidím, tipuju, že ten poměr není daleko od pravdy). Jedním z hlavních důvodů je spor o budoucí dědictví po rodičích.

Jimmy.Fox řekl:

Peknej nick :thumbup:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno