Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Grimley řekl:
Tyvogo ze ja na toho pardubickyho mechovaka ve vedeni mechovske valhaly mam takovy stesti :D ted jse ho zase potkal v globusu...v tejdnu jednou na hradubicky kdyz jsem ho predjizdel...minulej tejden dvakrat -jednou v jysku a jednou v hypernove...myslim ze si chudak mysli ze ho sleduju :D (btw on je nejakej bejvalej neco? Ze ma takovy pracky :wtf:

Někde psal, že chodí každý den do posilovny..

kjuboun řekl:
takže za Milana Koďouska žádný bludišťák? :loool:

Zlatýho bludišťáka má Tau za nápad udělat si tady kvíz a on jediný má také právo rozdávat bludišťáky. :loool:[/quote]

Muzu vam zalozit na tohle spesl tema :)) fotky by mohly bejt vetsi a informace k jednotlivejm legendam jsou zajimavy :))

Grimley řekl:
Tyvogo ze ja na toho pardubickyho mechovaka ve vedeni mechovske valhaly mam takovy stesti :D ted jse ho zase potkal v globusu...v tejdnu jednou na hradubicky kdyz jsem ho predjizdel...minulej tejden dvakrat -jednou v jysku a jednou v hypernove...myslim ze si chudak mysli ze ho sleduju :D (btw on je nejakej bejvalej neco? Ze ma takovy pracky :wtf:

A on bydlí někde tady, co? Já ho zase až moc často potkávám na Dukle.

Grimley řekl:
Zlatýho bludišťáka má Tau za nápad udělat si tady kvíz a on jediný má také právo rozdávat bludišťáky. :loool:

Muzu vam zalozit na tohle spesl tema :)) fotky by mohly bejt vetsi a informace k jednotlivejm legendam jsou zajimavy :))[/quote]

Asi by to stálo za to. Zájem je velký a kdykoliv by kdokoliv mohl pro ostatní nějakou tu otázečku nebo fotku vymyslet. :thumbup:

tau řekl:
Nebudu dál napínat. Jedná se o hráče jménem Kevin St. Jacques. Byl tady na zkoužce o rok předtím, než dvojite McNeill, Bousquet. St. Jacques by prvním zámořským hráčem, který za Pardubice nastoupil (byť jen v přípravě), proto jsem psal, že byl průkopníkem. Pamatuju na přátelák myslím s Jihlavou, ve kterým nastoupil. Nebyl to žádnej velkej myslitel. Hrál přímočarej hokej, klasická zámořská škola té doby.....

Byl tady na zkoužce před sezonou 95/96. Dokonce je uveden na soupisce v Hokejovém zápisníku, který před zmíněnou sezonou vyšel. Přesto si ligu v Pardubicích nikdy nezahrál. Rodák z Edmontonu byl draftován Chicagem v roce 1991 v šestém kole. V NHL nikdy nenastoupil, jeho maximem jsou dvě sezony v tehdejší farmářské IHL (druhá nejvyšší zámořská soutěž, vpodstatě současná AHL). Až do roku 2007 působil v nižších zámořských ligách.

Dík, no to jméno mi povědomé je, ale nevzpomněl bych si. Nejvíc mi utkvěli v hlavě ty dva po něm. Tehdy se jim v přípravě docela dařilo a překvapilo mě, že jsme si je nenechali.

tau řekl:
Nebudu dál napínat. Jedná se o hráče jménem Kevin St. Jacques. Byl tady na zkoužce o rok předtím, než dvojite McNeill, Bousquet. St. Jacques by prvním zámořským hráčem, který za Pardubice nastoupil (byť jen v přípravě), proto jsem psal, že byl průkopníkem. Pamatuju na přátelák myslím s Jihlavou, ve kterým nastoupil. Nebyl to žádnej velkej myslitel. Hrál přímočarej hokej, klasická zámořská škola té doby.....

Byl tady na zkoužce před sezonou 95/96. Dokonce je uveden na soupisce v Hokejovém zápisníku, který před zmíněnou sezonou vyšel. Přesto si ligu v Pardubicích nikdy nezahrál. Rodák z Edmontonu byl draftován Chicagem v roce 1991 v šestém kole. V NHL nikdy nenastoupil, jeho maximem jsou dvě sezony v tehdejší farmářské IHL (druhá nejvyšší zámořská soutěž, vpodstatě současná AHL). Až do roku 2007 působil v nižších zámořských ligách.

No tak na to bych neprisel ...preci jen pripravy jsem zacal vic vnimat az tak od sezony 98/99 dal ...Preci jen jsem to mel do Pardubic kus cesty. Snad uplne na prvni pripravu jsem jel az kdyz se vratil Ota a to jsme tenkrat hrali se Znojmem. On si vzal puk, projel hriste a nekompromisne tam brankare hosti vymichal ...nasledoval potlesk jako blazen, z poloviny tou akci, z poloviny bych rekl ze i nostalgii.
Nicmene, super kviz! Kloboucek dolu ...

http://hcpcefans.cz/viewtopic.php?f=7&t=80 mate ho tu :)) preji mnoho Bludistaku :D

Neuveritelny :D Kmonicka jsem potkal tentokrat na zimaku :roll:

Pád na dno... http://isport.blesk.cz/clanek/hokej/211238/cechmanek-je-na-nule-uz-dlouho-zivi-ho-rodice-manzelky-tvrdi-pravnik.html

tomaso25 řekl:
Pád na dno... http://isport.blesk.cz/clanek/hokej/211238/cechmanek-je-na-nule-uz-dlouho-zivi-ho-rodice-manzelky-tvrdi-pravnik.html

Tohle je pruser no. A media jeste po nem tancujou... :thumbdown:

3000 permanentek zná své majitele
http://hcpce.cz/clanek.asp?id=3000-permanentek-zna-sve-majitele-Dekujeme-6311
Je to hodně nebo málo? Kolik jich bylo loni, nevíte někdo?

Fungujeme první týden, tak tady jedna malá statistika návštěvnosti :)

Grimley řekl:
Fungujeme první týden, tak tady jedna malá statistika návštěvnosti :)

A nějaká legenda k tomu nebude? Já chápu asi tak ty návštěvy, ale zbytek mi není úplně jasný.

Tak Gulášek už koukám dává góly v přípravě.. :problem:

Tak jsem byl na dnešním mači junků Tesla Pardubice vs Detroit Zlofýld.První třetina zahřívací,od druhé velmi dobrý zápas z obou stran,naši kluci vyhráli zaslouženě,měli více šancí a přeci jen lepší tah na branku. Nájezdy 3:0,že by se blýskalo na lepší časy? :D

Pilsner Urquell řekl:
Tak jsem byl na dnešním mači junků Tesla Pardubice vs Detroit Zlofýld.První třetina zahřívací,od druhé velmi dobrý zápas z obou stran,naši kluci vyhráli zaslouženě,měli více šancí a přeci jen lepší tah na branku. Nájezdy 3:0,že by se blýskalo na lepší časy? :D

Taky se mi to dnes moc líbilo :) v tématu Junioři je video z nájezdů :)

Grimley řekl:
Tak jsem vytvořil jakési logo webu (místo bílého nápisu v horním obrázku)

A mě se zrovna to "Neoficíální fórum oficiálních fanoušků" tak líbilo :yes:

Zmáčkni F5 a mkrni znovu :D

Loga našeho fora ve formátu PNG (transparentní pozadí)

Hally už je zase podle naší soupisky Slovák... :D

To je jasné, chce tu prorazit a radši by asi chytal ve slovenské reprezentaci..;-)

Grimley řekl:
Ten Hally taky neví čí je :D
Když bude chytat dobře, tak ať je čím chce... :D Myslím, že HoH asi tu kolonku změnil na státní příslušnost (jestli se teda nemýlím), čímž zamezí zbytečným zmatkům... On tady asi doteď nebyl hráč, kterej by měl rozdílnou národnost a občanství... :yes:

http://www.sport.cz/hokej/ostatni/clanek/596232-kde-se-stala-chyba-v-norsku-bizarne-uplatnili-nova-pravidla-v-hokeji-a-ted-sklizi-posmech.html#topstory :loool:

http://hokej.idnes.cz/slovan-usti-nad-labem-hokej-dluhy-dq1-/hok_1liga.aspx?c=A140809_2089365_hok_1liga_ten

Docela hnus v tom Ústí. Co si jako ten Čaloun myslí, když se strašně diví, že dva hráči chtějí vše, co si vydělali?

Ono je to spíš trochu tendenčně napsaný, řekl bych........Čaloun jen dělá co musí. Celé je o tom, že buď bude hokej v Ústí pokračovat pod novým vlastníkem, za cenu, že stávající hráči dostanou polovic co dostat měli, nebo hokej skončí a hráči pak dostanou v insolvenčním řízením prakticky kulový. A pokud je to přesně takhle (a není to zase nějaká česká levárna), tak potom těm dvěma hráčům vůbec nerozumím. Protože, když to sestřelej, tak nikdo včetně nich nic nedostane a vzhledem k tomu, že oni už hrají jinde jen sobecky podříznou větev dalším 20ti chlapům, kteří mimo Ústí nemaj nic a těžko něco budou shánět.....

Mně to celé přijde jako levárna. Argumentovat tím, že skoro všichni si nechali sebrat šedesát procent peněz a dětičky kvůli těm dvěma hráčům nebudou moct hrát, to je trochu trapné. Mimochodem se tam zmiňuje, že nemají peníze ani na dva měsíce dopředu. Takže asi by se moc nestalo, kdyby skončili v přeboru. Já tomuhle "podnikání" moc nefandím..

Jako chápu, jak to myslíš, ale mně se tohle vydírání moc nelíbí.

Jasně že to je vydírání,to je jako by ti zaměstnavatel řekl: Kamaráde drž hubu a ber 50% nebo ti za odvedenou práci nedam nic.Jednou je podepsaná smlouva,tak se má dodržet. Koneckonců,Čaly může sáhnout do štruzoku a těm dvěma rozdíl doplatit,když mu tak jde o Ústeckej hokej.
Klidně ať hrajou chlapi krajskej přebor,mládež pojede dál.Je tam na severu moc kohoutů na malinkym smetišti,Cheza s tradicí,Chomouti s plnou kešení a Ústí s prázdnou kapsou ...

Jdete ve ctvrtek na Olomouc?:) Vim, ze je jeste brzo se ptat, ale po tom hokejovym abstaku a vcerejsich juniorech jsem nadrzenej na hokej jak stepni koza :D taky bych si uz konecne rad zafandil, vcera se sice tak trochu decentne zafandilo, ale byl to spis vykrik do tmy od par lidi ze Sektoru 101, ke kterymu jsem si jeste stale nenasel cestu :red:

přátelák s Olomoucí se hraje ve Žďáru,tam jako pojedeš? :D

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno