Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
woe řekl:
jsem také zaskočen obhajobou Růžičky - v kontextu s našimi současnými golmany - kisnu myslím Dušan pošteloval neuvěřitelně - je to radost vidět oba naše současné golmany.
Až se sem Hašan dostane na čumendu, třeba změní názor. Už jen to, že nemůže Růža sehnat fleka, by mu mělo napovědět ... budiž mu omluvou, že třeba hokej už tak často nesleduje, teď, když se věnuje výrobě té limonády (btw pil jste to už někdo, je to chutné?)

Podle mě ho trochu mrzí, že tady už dlouho nemáme nikoho domácího. Předtím poměrně dlouho Lašák, teď zase cizinci.. Jenže to není jen o Růžovi, zkrátka se tady posledních dvacet let žádný talent nevychoval. Pouze Langhamer, ale ten to šel logicky zkusit ven. A to jsme byli vždy brankářská bašta. Uvidíme, jestli se povedl aspoň nákup Vejmelky..

Sweník řekl:
Podle mě ho trochu mrzí, že tady už dlouho nemáme nikoho domácího. Předtím poměrně dlouho Lašák, teď zase cizinci.. Jenže to není jen o Růžovi, zkrátka se tady posledních dvacet let žádný talent nevychoval. Pouze Langhamer, ale ten to šel logicky zkusit ven. A to jsme byli vždy brankářská bašta. Uvidíme, jestli se povedl aspoň nákup Vejmelky..

jo takhle - no ale Hašan je na nostalgické stesky ještě dost mladej, je přeci jasný, že jen trochu schopný mladík z naší ligy zmizí, jen jak to trochu jde - a to neplatí jen o golmanech ... :yes:

woe řekl:
@předseda - v současné konstelaci je to dar z nebe, s levasy máme krizi, nicméně radovat se budu, až bude na ledě perlit, jako za starých časů perlil ... dá se čekat, že tomu dal vše, tak uvidíme, nač to bude stačit ... předloni hrával i s Hemákem a Krejčím a stále se mu nevedlo tak, jako s Koukym a Jendou .. musíme doufat, že je Michael Špaček novej Kouky a že nám do roka a do dne neuteče do juniorský ligy za mořem ... což osobně očekávám.

Špačka jsem poslední dva zápasy sledoval snad nejvíce, a musím uznat, že hokejové myšlení má mnohem dále než řada starších a zkušenějších hráčů.

Již včera si dovolil na můj vkus až příliš mnoho.

No moje obavy o jeho odchodu po této sezóně se po shlédnutí jeho hry ztratily. Toho kluka tady dlouho neuvidíme. Je na něm vidět nadšení a radost ze hry. Užívá si to. :clap:

Muf řekl:
Špačka jsem poslední dva zápasy sledoval snad nejvíce, a musím uznat, že hokejové myšlení má mnohem dále než řada starších a zkušenějších hráčů.

Již včera si dovolil na můj vkus až příliš mnoho.

No moje obavy o jeho odchodu po této sezóně se po shlédnutí jeho hry ztratily. Toho kluka tady dlouho neuvidíme. Je na něm vidět nadšení a radost ze hry. Užívá si to. :clap:

nj, z nostalgie tu nikdo hrát nebude, ještě je samo vidět, že potřebuje vyspět tělesně, je to logické, je mu sedmnáct, já se nemohu zbavit obav z toho, aby se na něm nechtěl třeba ukázat Váša, jakej je nejčko Mechový srdcař - jak začínali hrát Prašiváci přáteláky, tak se na Slovensku hned serval, aby se zavděčil - až budem s Prašiváky hrát - aby mu nebziklo, zajisté se bude chtít ukázat Prašivákům, jak dobře nakoupili a Brandu, že třeba udělali tím vyhazovem chybu. Jsem byl vždy k Vášovi neutrální, on to tu pravda hrál srdcem a také si kolikrát vysloužil vyvolávání - ale je pravda, že bude možná na ten posum modrých lajn nyní trochu statický, když míval potíže s fyzičkou během sezony.

Btw všimli jste si, jak TPS zvládalo v oslabovkách i tak celkem rychle přistupovat k našim bekům? Za chvíli, aby byla modrá 30cm od červené :nanana:

Jeste pro jistotu hod prosim odkaz pod galerii....neni to jeste uplne doladeny s tou galerii z rajce (obcas nefunfuje navigace)

Grimley řekl:
Jeste pro jistotu hod prosim odkaz pod galerii....neni to jeste uplne doladeny s tou galerii z rajce (obcas nefunfuje navigace)

To bylo pro mne???

Grimley řekl:
Jop :yes: ta galerie totiz nefunguje vsem uplne spravne co jsem zjistoval

Odkaz přímo na rajče sem tam hodil, a už v noci do diskuze pod zápas...

ivanmik řekl:
Odkaz přímo na rajče sem tam hodil, a už v noci do diskuze pod zápas...

V poradku :) ja ho jeste hodim do prvniho prispevku k zapasu az se dostanu na komp :)

Koukám Bobby dnes gól, druhá lajna s Afinogenovem a patnáct minut na ledě. Ono to možná nebude tak horké s tím špatným vytížením. :thumbup:

tau řekl:
Tak nevím, jestli to tady už proběhlo. Divoch podepsal v Mostě...

BTW co ten Růžička? Dominátor ho tady (http://www.sportovninoviny.cz/zprav...napinava-a-kvalitni-predpoklada-hasek/1120566 chválí, ale angažmá zatím nemá.... Víte někdo, jestli stále trénuje s naším áčkem?

To mě docela překvapilo, protože v play-off nehrál vůbec špatně. U něj už ta tabulka snad tak vysoká být nemohla? Je otázka, jaké měl agent požadavky..

Bříza:
Čemu přičítáte, že dorazilo tak málo lidí?
„Bohužel se potvrzuje, že v Praze je tohle složité. Konce srpna a začátky září tu hokeji nejsou zrovna nakloněné. Na druhou stranu my máme sedmdesát tisíc fanoušků na sociálních sítích, minimálně dvacet tisíc je z hlavního města. Všichni věděli, že jsme první dvě utkání vyhráli, mohli nás přijít podpořit. Bohužel čelíme nezájmu. Možná máme víc příznivců v diskusích než v hale.“

TAdy má HoH padesát tisíc na FCB a 1500 v hale. TAk to zřejmě chce ten pán z klubu.

Honza Starý je již napsán na soupisce, ale Mojžíš ???

Článek o našich současných slabinách, které se musí vyřešit do začátku extraligy. http://hokej.idnes.cz/venera-pardubice-hokej-liga-mistru-dti-/evropa.aspx?c=A140909_2097774_evropa_ten

Vypadá to, že je tedy náš stabilní hráč Musíme po prázdninách v plné síle a připraven ....

Snad nebudeme, jak se často na ofiko webu píše - smutnit

Teď se tedy ještě těším na toho Tomáše Mojžíše - btw prazvláštní úkaz včera - kdo má takovou sílu a moc, že donutil pouhou spekulaci odstranit z toho webu, kde se o tom jeho přestupu k nám psalo?

to Caesar - no tak nějak přesně, ksichtoknihům lezl klub vždy do spodní části zad a aby lovískové došli taky na zimák, na to z vysoka tento ... zas tam lezem akorát my, nežádoucí, staří dinosauři ... pro klub dobrý rating, jak tuto "soutěž" jménem CHL vnímají...

Líbači doufají, že za pět šest let bude CHL dobrá soutěž, asi mají na to, aby to celou tu dobu sponzorovali (?)... troufám si odhadnout, že my na tuto nemáme ... btw kdypa má náš klub předsezonní tiskovku, dnes LIB, TRI, KOM, ZLN, VIT .... ?

My mame zejtra pokud jsem si dobre vsimal :) budou predstaveny novy dresy..pocitam ze i Starda a Mojzis :nanana:

Grimley řekl:
My mame zejtra pokud jsem si dobre vsimal :) budou predstaveny novy dresy..pocitam ze i Starda a Mojzis :nanana:

tak jsem na plakátovací plochy zvědav, Líbači maj toho tygra pěknýho a reklam nemají zdaleka tolik, jako my, ale stejnak toho tygra na tom dresu totálně zabily ... je to nutnost, ale výtvarník má asi pramalou radost.

btw brand tuším na dresy dřív vypisoval výběrovku a fanoušci si mohli volit - to mi uniklo, nebo to už brand "blíž k fanouškům" letos nevypsal? ... dresy na ET loni byly moc pěkné, letos na CHL už tak pěkné nebyly, je na druhou stranu pravda, že na ligu nemá smysl se moc pouštět do nějakého designu, páč to reklamy asi pokryjou celé a nakonec musíme být vlastně rádi, že je zatím čím ...

tau řekl:
Jak se rozebírá slabá návštěvnost na Ligu mistrů - já mám takovej neblahej dojem, že letos půjde opět dolů i návštěvnost při extralize.

Také si myslím, první brandorok byl hrozně kotrmelcovej, plnej šoků ... ale lidi to byli schopni ztolerovat ... druhý brandorok se nesl ve znamení přiznání finančních průserů klubů a složitá vyjednávání a zalepení dluhu pofiderním způsobem - soukromý subjekt zachraňovala obec, menšinový spoluvlastník - která má své voliče a ti voliči určitě v obci prvotně nepreferují hokej, resp. vysoko ho má zlomek voličů ... a navíc visí ve vzduchu ta Kasičova stížnost stále ... brand už se letos stáhl tolik (včetně majitele), že už raději nedávají skoro žádné rozhovory, aby opět nebyli usvědčování z toho, že se slova rozchází s činy.

Úspěch si přejeme všichni, snahu hráčům nikdo neupírá, jen je otázka, zda to vše bude stačit. Je fakt, jak píšeš o tom odlivu diváků - že jsou to lidé, kteří chodí jen v tom dobrém a v tom zlém se na to prostě vykašlou - i to je důsledek toho, že klub své diváky sortuje, falešně si libuje v jakési oblibě na FB - ale když mají ti lidé přijít a zaplatit za lístek - nepřijdou. Proč by platili, klub ukazuje, že i v dobách údajného šetření si umí "vyhodit z kopýtka". Letos už nebude nad brandem žádné slitování. Letos už úspěch být musí - a to se naše nároky na to, co je úspěch - hodně snížili. Takže po ZČ šestka.

Btw Vítkovice - tiskovka: Na Petra Husičku byl vznesen dotaz ohledně mládeže – trenér Petr Jakub je velice kvalitní, vítkovičtí vychovávají dobré odchovance, s kterými počítají také v A-týmu a rádi by touto cestou šli i do budoucna. Je ovšem mrzuté, že Vítkovice vychovávají tyto dobré hráče a ti jim poté mizí do zámoří bez náhrady.

Předsezónní tiskovka je zítra od 13-00... Už to je na onlajny.com.

woe řekl:
Také si myslím, první brandorok byl hrozně kotrmelcovej, plnej šoků ... ale lidi to byli schopni ztolerovat ... druhý brandorok se nesl ve znamení přiznání finančních průserů klubů a složitá vyjednávání a zalepení dluhu pofiderním způsobem - soukromý subjekt zachraňovala obec, menšinový spoluvlastník - která má své voliče a ti voliči určitě v obci prvotně nepreferují hokej, resp. vysoko ho má zlomek voličů ... a navíc visí ve vzduchu ta Kasičova stížnost stále ... brand už se letos stáhl tolik (včetně majitele), že už raději nedávají skoro žádné rozhovory, aby opět nebyli usvědčování z toho, že se slova rozchází s činy.

Úspěch si přejeme všichni, snahu hráčům nikdo neupírá, jen je otázka, zda to vše bude stačit. Je fakt, jak píšeš o tom odlivu diváků - že jsou to lidé, kteří chodí jen v tom dobrém a v tom zlém se na to prostě vykašlou - i to je důsledek toho, že klub své diváky sortuje, falešně si libuje v jakési oblibě na FB - ale když mají ti lidé přijít a zaplatit za lístek - nepřijdou. Proč by platili, klub ukazuje, že i v dobách údajného šetření si umí "vyhodit z kopýtka". Letos už nebude nad brandem žádné slitování. Letos už úspěch být musí - a to se naše nároky na to, co je úspěch - hodně snížili. Takže po ZČ šestka.

Btw Vítkovice - tiskovka: Na Petra Husičku byl vznesen dotaz ohledně mládeže – trenér Petr Jakub je velice kvalitní, vítkovičtí vychovávají dobré odchovance, s kterými počítají také v A-týmu a rádi by touto cestou šli i do budoucna. Je ovšem mrzuté, že Vítkovice vychovávají tyto dobré hráče a ti jim poté mizí do zámoří bez náhrady.
Znám mnoho lidí ,kteří chodí v dobrém i zlém (myšleno herně).Ale už se jim nechce podporovat toto vedení.
Ono ,když ti GM řekne po sezóně ,že jsme vypadli po vyrovnaném boji s Třincem a že to vlastně neúspěch není.(a do toho si vzpomeneš co tento člověk před 2 lety prohlašoval) Kádr co jméno to reprezentant a pak se ti prohání v 1 lajně Nahodil ,který před 2 lety byl na hraně 5 až 6 pětky .A tak můžu psát další a další.

Tak já si myslím, že LM má sice o něco větší kvalitu než ET, ale ne zas o tolik, aby se na ní daly dát stejné ceny jak na extraligu, zvlášť když uvážíme roční dobu. Je to první ročník, není to zavedená soutěž, hodně lidem se to nezdá a nevěří tomu. Pamatuji na první zápasy v ET. Třeba zápas s IFK, na který přišlo přes čtyři tisíce diváku, byla skvělá atmosféra a hokej nadprůměrných extraligových parametrů. To ale byl vstup za 50 kamkoliv a pro permanentkáře zdarma. Kdyby to bylo i na LM, tak určitě i TPS ty lidi přitáhlo.

Vstávat a cvičit, jde se na hokej.
A proč?
Protože hokej šlechtí!

Jak se vám líbí noví maskoti MS? Já jsem nadšený. A to nejen proto, že to byl můj asi nejoblíbenější večerníček. Králíci se dají skvěle marketingově využít. Doufám, že to svaz neprokaučuje a dočkáme se vážně originální a hlavně vtipné kampaně.

jsem nadšen:)
Konečně něco českého!:)

https://twitter.com/telh_cz/status/507552364866592769/photo/1

jednoduchý dresy Olomouce. Pěkné.

Kéž by podobný vkus mělo i naše vedení. Jen né pohárky:D Hvězdy za tituly byly prima.

Kely řekl:
Znám mnoho lidí ,kteří chodí v dobrém i zlém (myšleno herně).Ale už se jim nechce podporovat toto vedení.
Ono ,když ti GM řekne po sezóně ,že jsme vypadli po vyrovnaném boji s Třincem a že to vlastně neúspěch není.(a do toho si vzpomeneš co tento člověk před 2 lety prohlašoval) Kádr co jméno to reprezentant a pak se ti prohání v 1 lajně Nahodil ,který před 2 lety byl na hraně 5 až 6 pětky .A tak můžu psát další a další.

V podstatě souhlas. Akorát ten Nahec je nouzová varianta. Prostě se podepsali Somík s Pivkem a nejsou schopni hrát. To se nedá nic dělat. Zranit se dvě stejná křídla komukoliv jinému krom Sparty a Třince, bude na tom stejně. Ačkoliv souhlasím, že hlavně podpisu Somíka jsem se hodně divil. U Pivka se to dá pochopit, chtěl být doma..

Ta jsem byl e.mailem ujištěn že v 9.00 budou spuštěn on-line prodej lupenů. Je 9.30 a hovno. Čekám doma jako ten vůl,práci jsem si kvulůi tomu posunul a už mi dvakrát volal zákazník kde že jsem.Tomu fajkt říkám, budování Brandu :red: :red:

Taky Časy bude kapitánem :) Mojžíš nic a Somík mimo hru na celou sezonu..

sanchezz řekl:
Taky Časy bude kapitánem :) A Mojžíš nic..

Bohužel je to tak, asi to tak horké nebude s jeho podpisem, zřejmě nato není :-( nj překvapení na tiskovce se nekoná. Ani Starda není podepsaný..

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno