Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Sweník řekl:Ach jo, co to provedli s mým oblíbeným webem hokej.cz? Nápadně mi to připomíná nový web Slavie.. :sadd:
No taky se mi nelíbí. Já nevím, jestli jsem konzervativní nebo co, ale drtivá většina změn webů v poslední době se mi zdá, že je k horšímu.Sweník řekl:Ach jo, co to provedli s mým oblíbeným webem hokej.cz? Nápadně mi to připomíná nový web Slavie.. :sadd:
digitalmouse řekl:Web Slávie je aspoň pěknej, tohle se fakt nepovedlo...
Fíma řekl:RE: WalkingDude
Z návštěvnosti lehce nad osm čekáš pod sedm? Meziroční pokles o víc než tisícovku? To už je vrchol pesimismu, ne? To bychom museli hrát jak loni Chomutov.
Pick řekl:
jojo,tam to nějaký milionek bude...nevím přesně už kolik..Pilsner Urquell řekl:No tak plno permic měli firmy z Hradecka a ty logicky když už,tak koupí permice doma.Další faktor je dvouleté úspěšné budování Brandu...
Dneska jsem se rozčiloval nad on-line ale bylo mi jak p.Kratochvílem tak HoHem vysvětleno pozadí a dotyčná firma co včas nezabezpečila provoz bude sankcionována. Tím bych chtěl poděkovat oběma pánům za vysvětlení,abych taky furt jen nenadával :roll:
Dresy jsou pěkné a to že je malý znáček klubu nevadí,na hrudi je dosti velký znak města a to mi stačí.Ten Hašpl musel nasypat,když má na takovém místě dresu reklamu,že jo Šelmo?
Pick řekl:
woe řekl:pěkný, hlavně Zdenál a Časy, jinak u pana Šebka mi přijde, že spíš kárá Dušana za to, že je na stole málo chlebíčků a že do skotské se nehází led předem ... Dušan cedí mezi zuby něco jako hele nepruď, nebo dostaneš deku
Dresy - resp. "půlka dresů" - lepší, než minule, vlastně jsem rád, že tam není bobrJinak nevím, proč se postupně necháváte tak uťapávat někteří, znak klubu by tam snad mohl mít důstojnější prostor, ne? Místo tam imho je ... ale za sponzory jsem také rád, že jsou, toto je prostě realita.
no, propad permic o 10% - tak to je celkem dost
selma11 řekl:Tak reklama na dresu je důležitá a je zato dost peněz..Já tu nabídku mám doma...a to by asi nikdo neodmítnul jen proto,že to bude přeplácané....Mechováci ten dres mají čistý,protože ty sponzory nemají...tak jen tlučou hubou,že naše dresy jsou jak reklamka..ale za kolik peněz to už asi netuší...Tohle může říct jen pitomec..
woe řekl:tos mě šelmo špatně pochopila - nejsem proti reklamám na dresech, však píši, že jsem za sponzory rád - píši, že i navzdory tomu je pod výstřihem místo pro větší znak klubu .. místo malého se tam, za současné situace - ten větší znak - klidně vejde ... plakátovací plocha přeci nemá ambice na soutěž "designový počin roku" - čím větší, tím lepší ... :roll:
ještě k těm permicím:
v září 2009 klub uvedl, že prodal 6240 permic
http://pardubicky.denik.cz/hokej_region/hc-eaton-prodal-pres-sest-tisic-permanentek.html
v září 2010 uvedl téměř 6000 permic
http://hokej.idnes.cz/obhajce-titulu-uvita-spartu-pred-zapasem-v-pardubicich-nachystal-show-1zr-/hokej.aspx?c=A100916_113417_hokej_lge
11/12/13 ... to bylo tuším směrem k šesti tisícům (?) ...
a teď není ani 5000 a hodí se to - na Mešugy? Všechno? V ústředí si asi tedy nepřipouští, že by to mohlo být i něčím jiným.
tau řekl:
smartin řekl:Mojžíš dle mého nebude, je to holt žoldák a na ně prachy nejsou, mě osobně to neva, že tu nebude.
Kolego,pokud to je tak jak řikáš...tak v Kradci se veřejnosti prodalo 900 permic?To se mě moc nezdá...to je hodně málo...Pilsner Urquell řekl:Šelma šelmovitá :
Pochopila jsme tě dobře....jen jsem to napsala k tvému příspěvku..Na mechov se moc hodit nic nedá..ty mají prodáno 1500 permanentek psal Kmoníček..Takže tam asi problém není...Všichni víme kde je..Vedení už tady nikdo nevěří ani pozdrav...Tak jako pan majitel nevěřil panu Kusému,že je venku hezké počasí...
No ale z Mechowa bylo dost firemních permic,jen já vím o dvou firmách které koupily permice doma a ne v Pardubicích,to je jasné.Dříve se v Hradci na nic chodit nedalo,fotbal jedna bída a hokej druhá,tak lidi jezdili sem.
Nyní je situace jiná,takže můj odhad je že se přišlo díky Hradeckým firmám o cca 500 permic. No a další úbytek jsi popsala velice pravdivě,lidi už našemu vedení prostě nevěří . S kým se bavím tak to potvrzuje.Vyjímka je fanklub,teni chodí s OŠ na bowling nebo hrají proti sobě čutanou....
HoH řekl:Jsem tu na skok.
Pane woe, kde je napsáno, že permice atakují čtyři tisíce? Je možné, že mi nějaký výstup z tiskovky utekl, proto se ptám. Na ní bylo řečeno, že konečné číslo nebude začínat pětkou. V tuto chvíli začíná čtyřkou a asi to tak skončí.
typickej BRANDovtip........No FearKely řekl:Jenom by mě zajímalo jestli to s tou 4 myslí vážně.Nebo z nás dělají srandu.