Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
RE: digitalmouse
Tak vepředu by se mezi reklamama asi ztratilo. Spíš by se mi líbilo na rukávech.

Ach jo, co to provedli s mým oblíbeným webem hokej.cz? Nápadně mi to připomíná nový web Slavie.. :sadd:

tiskovka.jpg

Sweník řekl:
Ach jo, co to provedli s mým oblíbeným webem hokej.cz? Nápadně mi to připomíná nový web Slavie.. :sadd:

Web Slávie je aspoň pěknej, tohle se fakt nepovedlo...

Sweník řekl:
No taky se mi nelíbí. Já nevím, jestli jsem konzervativní nebo co, ale drtivá většina změn webů v poslední době se mi zdá, že je k horšímu.

Re: Pick
Dokonalé :D

digitalmouse řekl:
Web Slávie je aspoň pěknej, tohle se fakt nepovedlo...

Máš pravdu, ten mi tak zlý nepřišel. Ale myslel jsem hlavně velikost těch oken a písmen..

Mám to jako Fíma, taky ty nové weby nemusím, jsem prostě konzerva..:-) Ale snad si člověk zvykne. Akorát mi přibyla práce s rozklikáváním příklepů..:-))

Fíma řekl:
RE: WalkingDude
Z návštěvnosti lehce nad osm čekáš pod sedm? Meziroční pokles o víc než tisícovku? To už je vrchol pesimismu, ne? To bychom museli hrát jak loni Chomutov.

Takovej pocit no. Rad odvolam. Permice klesly o 10%, loni nam to hodne prifoukly vyprodanej Hasek a derby. Uvidime.

"Rado je 100% mimo hru celou sezónu. Momentálně řešíme, jakým způsobem jeho místo na levém křídle doplníme. Jedna z variant je návrat Honzy Starého, ale zvažujeme i další varianty," říká Dušan Salfický. A v další odpovědi řekne, že Starda má smlouvu... Trochu tomu nerozumím.

Dresy mi na naše poměry přijdou docela v pořádku. Akorát by to chtělo i zadní stranu... :)

Dresy-čekal jsem horší kvalitu. Přeci jen známe klubové umělce.
Nicméně logo klubu mělo být větší,případně hlava koně na boku by se taky šikla. Jinak pohoda. Uvidíme co přinese zadní část:D

Už tedy můžeme zažít hrát:)

Pilsner Urquell řekl:
No tak plno permic měli firmy z Hradecka a ty logicky když už,tak koupí permice doma.Další faktor je dvouleté úspěšné budování Brandu...

Dneska jsem se rozčiloval nad on-line ale bylo mi jak p.Kratochvílem tak HoHem vysvětleno pozadí a dotyčná firma co včas nezabezpečila provoz bude sankcionována. Tím bych chtěl poděkovat oběma pánům za vysvětlení,abych taky furt jen nenadával :roll:
Dresy jsou pěkné a to že je malý znáček klubu nevadí,na hrudi je dosti velký znak města a to mi stačí.Ten Hašpl musel nasypat,když má na takovém místě dresu reklamu,že jo Šelmo?
jojo,tam to nějaký milionek bude...nevím přesně už kolik..

Co je za problém s lupenama na Mechov...Hoh to dostává sežrat...Jen mě uniklo co se stalo:-)

Policie si určila kam můžeme lístky jako prodávat na tento zápas?

Pick řekl:

pěkný, hlavně Zdenál a Časy, jinak u pana Šebka mi přijde, že spíš kárá Dušana za to, že je na stole málo chlebíčků a že do skotské se nehází led předem ... Dušan cedí mezi zuby něco jako hele nepruď, nebo dostaneš deku :)

Dresy - resp. "půlka dresů" - lepší, než minule, vlastně jsem rád, že tam není bobr :) Jinak nevím, proč se postupně necháváte tak uťapávat někteří, znak klubu by tam snad mohl mít důstojnější prostor, ne? Místo tam imho je ... ale za sponzory jsem také rád, že jsou, toto je prostě realita.

no, propad permic o 10% - tak to je celkem dost

woe řekl:
pěkný, hlavně Zdenál a Časy, jinak u pana Šebka mi přijde, že spíš kárá Dušana za to, že je na stole málo chlebíčků a že do skotské se nehází led předem ... Dušan cedí mezi zuby něco jako hele nepruď, nebo dostaneš deku :)

Dresy - resp. "půlka dresů" - lepší, než minule, vlastně jsem rád, že tam není bobr :) Jinak nevím, proč se postupně necháváte tak uťapávat někteří, znak klubu by tam snad mohl mít důstojnější prostor, ne? Místo tam imho je ... ale za sponzory jsem také rád, že jsou, toto je prostě realita.

no, propad permic o 10% - tak to je celkem dost

Tak reklama na dresu je důležitá a je zato dost peněz..Já tu nabídku mám doma...a to by asi nikdo neodmítnul jen proto,že to bude přeplácané....Mechováci ten dres mají čistý,protože ty sponzory nemají...tak jen tlučou hubou,že naše dresy jsou jak reklamka..ale za kolik peněz to už asi netuší...Tohle může říct jen pitomec..

selma11 řekl:
Tak reklama na dresu je důležitá a je zato dost peněz..Já tu nabídku mám doma...a to by asi nikdo neodmítnul jen proto,že to bude přeplácané....Mechováci ten dres mají čistý,protože ty sponzory nemají...tak jen tlučou hubou,že naše dresy jsou jak reklamka..ale za kolik peněz to už asi netuší...Tohle může říct jen pitomec..

tos mě šelmo špatně pochopila - nejsem proti reklamám na dresech, však píši, že jsem za sponzory rád - píši, že i navzdory tomu je pod výstřihem místo pro větší znak klubu .. místo malého se tam, za současné situace - ten větší znak - klidně vejde ... plakátovací plocha přeci nemá ambice na soutěž "designový počin roku" - čím větší, tím lepší ... :roll:

ještě k těm permicím:

v září 2009 klub uvedl, že prodal 6240 permic
http://pardubicky.denik.cz/hokej_region/hc-eaton-prodal-pres-sest-tisic-permanentek.html

v září 2010 uvedl téměř 6000 permic
http://hokej.idnes.cz/obhajce-titulu-uvita-spartu-pred-zapasem-v-pardubicich-nachystal-show-1zr-/hokej.aspx?c=A100916_113417_hokej_lge

11/12/13 ... to bylo tuším směrem k šesti tisícům (?) ...

a teď není ani 5000 a hodí se to - na Mešugy? Všechno? V ústředí si asi tedy nepřipouští, že by to mohlo být i něčím jiným.

woe řekl:
tos mě šelmo špatně pochopila - nejsem proti reklamám na dresech, však píši, že jsem za sponzory rád - píši, že i navzdory tomu je pod výstřihem místo pro větší znak klubu .. místo malého se tam, za současné situace - ten větší znak - klidně vejde ... plakátovací plocha přeci nemá ambice na soutěž "designový počin roku" - čím větší, tím lepší ... :roll:

ještě k těm permicím:

v září 2009 klub uvedl, že prodal 6240 permic
http://pardubicky.denik.cz/hokej_region/hc-eaton-prodal-pres-sest-tisic-permanentek.html

v září 2010 uvedl téměř 6000 permic
http://hokej.idnes.cz/obhajce-titulu-uvita-spartu-pred-zapasem-v-pardubicich-nachystal-show-1zr-/hokej.aspx?c=A100916_113417_hokej_lge

11/12/13 ... to bylo tuším směrem k šesti tisícům (?) ...

a teď není ani 5000 a hodí se to - na Mešugy? Všechno? V ústředí si asi tedy nepřipouští, že by to mohlo být i něčím jiným.

Pochopila jsme tě dobře....jen jsem to napsala k tvému příspěvku..Na mechov se moc hodit nic nedá..ty mají prodáno 1500 permanentek psal Kmoníček..Takže tam asi problém není...Všichni víme kde je..Vedení už tady nikdo nevěří ani pozdrav...Tak jako pan majitel nevěřil panu Kusému,že je venku hezké počasí...

Mojžíš dle mého nebude, je to holt žoldák a na ně prachy nejsou, mě osobně to neva, že tu nebude.
Rada je škoda, ale snad si dá zdraví do hromady, o hokej v jeho případě jde až na druhé koleji.
Více mě zajímá Pivko, jestli se dá vůbec dohromady.
Už se nemůžu dočkat zítřka až to vypukne :dynamo:

Pernamentky:Tam to není o Hradci ,ale o vedení.(Lidi jsou na ně hodně n......)

Jenom by mě zajímalo jestli to s tou 4 myslí vážně.Nebo z nás dělají srandu.

tau řekl:

on je tu v podstatě doma, takže tu trénovávají Kouky, Hemák ... a třeba i Zahradník ... :)

Jde o to, zda by Mojžíš podepsal na sezonu, nebo aby to nebylo jako s Tyborem a Zohym - to by pak bylo lepší, aby ho tedy nebrali, když to posadí "na páku" a bude stále jednou nohou venku. Rusáci jsou magoři, ti jsou schopni v případě nezdaru vyházet třetinu týmu a KHL bue nasávat ty, kteří se tam v prvním kole nedostali ... myslím, že Tybor zmizí hodně rychle např ...

Jinak ještě ty permice - loni to prý "atakovalo" pět tisíc, letos to "atakovalo" čtyři tisíce, pokud tomu dobře rozumím, neprodaly se ani čtyři tisíce ... celorepublikově jistě pěkné, brandově jistě blamáž. Ještě, že se ti mešugové zjevili, všechno na ně sváděj a prachy taky sehnali v návaznosti na mešugy ... brand by si měl každé ráno u Arnošta na parkovišti položit modlící kobereček a modlit se směrem k severu ....

jinak jsem rád, že je Časy kapitán, to bylo myslím přání hodně lidí, snad to Kočku psychicky nezlomí, Časy je od brandu majstrštyk, i když zlomit ho asi nedalo takovou fušku, protože Časy se sem těšil :thumbup:

[quote="tau"]
smartin řekl:
Mojžíš dle mého nebude, je to holt žoldák a na ně prachy nejsou, mě osobně to neva, že tu nebude.

Na druhou stranu je teď všude docela plno a navíc je taky ještě dost volných hráčů.... Takže slušný angažmá se nehledá lehce. Teď těžko něco sežene, sezona v Evropě se aktuálně rozjíždí a týmy mají kádry naplněný. Kluby, který špatně odstartují, budou hledat případný posily až tak v říjnu.... Můj tip je ten, že Mojžíš to podškrábne s klauzulí, bude hrát tady a zároveň jeho agent bude dál hledat nějaký slušný zahraničí....[/quote]

Jen na chvilku ho brát nemá cenu, akorát to může dělat zlou krev. Vtom má Woe pravdu.

Nějak mi ty příspěvky ještě nejdou, budu muset na tom zapracovat.

Jsem tu na skok.

Pane woe, kde je napsáno, že permice atakují čtyři tisíce? Je možné, že mi nějaký výstup z tiskovky utekl, proto se ptám. Na ní bylo řečeno, že konečné číslo nebude začínat pětkou. V tuto chvíli začíná čtyřkou a asi to tak skončí.

Takže přesné číslo řeknete, napíšete? v roce 2009 to nebyl problém ... jsem rád, že jste svůj skok načasoval zrovinka v době, kdy jsem se dopustil patrně omylu a určitě budu rád, když se dozvíme, že je tedy číslo kde?

Minulý rok to nebylo ani pět tisíc, pokles je přibližně deset procent - tj dejme tomu o 500ks, takže permic je - cca 4500? To číslo je tajné? Mě osobně netěší, že prodej klesá a z prodaných permic jsem se vždy radoval, snad to neskončí tak, že se budu v hledišti skoro bát, jako během zápasů EHT - edit, pardon - CHT :)

Uz jen 24 hodin. UZ JEN 24 HODIN!!! :crazy:

Šelma šelmovitá :

Pochopila jsme tě dobře....jen jsem to napsala k tvému příspěvku..Na mechov se moc hodit nic nedá..ty mají prodáno 1500 permanentek psal Kmoníček..Takže tam asi problém není...Všichni víme kde je..Vedení už tady nikdo nevěří ani pozdrav...Tak jako pan majitel nevěřil panu Kusému,že je venku hezké počasí...

Ohlásit tento příspěvek

No ale z Mechowa bylo dost firemních permic,jen já vím o dvou firmách které koupily permice doma a ne v Pardubicích,to je jasné.Dříve se v Hradci na nic chodit nedalo,fotbal jedna bída a hokej druhá,tak lidi jezdili sem.
Nyní je situace jiná,takže můj odhad je že se přišlo díky Hradeckým firmám o cca 500 permic. No a další úbytek jsi popsala velice pravdivě,lidi už našemu vedení prostě nevěří . S kým se bavím tak to potvrzuje.Vyjímka je fanklub,teni chodí s OŠ na bowling nebo hrají proti sobě čutanou....

Pilsner Urquell řekl:
Šelma šelmovitá :

Ohlásit tento příspěvek

No ale z Mechowa bylo dost firemních permic,jen já vím o dvou firmách které koupily permice doma a ne v Pardubicích,to je jasné.Dříve se v Hradci na nic chodit nedalo,fotbal jedna bída a hokej druhá,tak lidi jezdili sem.
Nyní je situace jiná,takže můj odhad je že se přišlo díky Hradeckým firmám o cca 500 permic. No a další úbytek jsi popsala velice pravdivě,lidi už našemu vedení prostě nevěří . S kým se bavím tak to potvrzuje.Vyjímka je fanklub,teni chodí s OŠ na bowling nebo hrají proti sobě čutanou....
Kolego,pokud to je tak jak řikáš...tak v Kradci se veřejnosti prodalo 900 permic?To se mě moc nezdá...to je hodně málo...

HoH řekl:
Jsem tu na skok.

Pane woe, kde je napsáno, že permice atakují čtyři tisíce? Je možné, že mi nějaký výstup z tiskovky utekl, proto se ptám. Na ní bylo řečeno, že konečné číslo nebude začínat pětkou. V tuto chvíli začíná čtyřkou a asi to tak skončí.

Pardon, ale tenhle vtípek jsem si nemohl odpustit.

PS: Také by mě zajímalo, kolik se těch permanentek prodalo. Nějak na té informaci nevidím nic tajného.

Co se týče počtu permic a počtu lidí na stadionu : Klesá to každý rok, to je prostě fakt. To vedení neokecá. Těžko se tím chlubí, ono pro sponzory je prostě dobré napsat že je průměr nad 8000, ale... Kolik permic je vlastně prodaných napřímo jednotlivcům a kolik je daných ke sponzoringu a dalším ? Je opravdu na zimáku 8000 v poslední době, když na tribunách to vypadá na 6500 ? Jo, ten trend je už 4 roky stejný, bohužel. Klesá to. Ale co, aspoň se člověk dostane na zimák i když se rozhodne přijet třeba z dálky i na poslední chvíli, i na tomto se dá najít pozitivum. Ale dobrý trend to není, to je velký vykřičník ! Klesá to...

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno