Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Adze řekl:
Bohužel je to tak, asi to tak horké nebude s jeho podpisem, zřejmě nato není :-( nj překvapení na tiskovce se nekoná. Ani Starda není podepsaný..

Tak Jenda podepsáno má tak aspon že tak.. Rado smůla :-( ten už se bude asi těžko vracet zpátky do hokeje, hlavně at je zdravý to je důležitější.

A Mojžíš váhá jestli to asi podepsat, no uvidíme.. snad se do pátku rozhoupe :-) jasné je že žádná extra smlouva před ním asi neleží , rozpočet není nafukovací to je pochopitelné, ale dobrého obránce ještě sakra potřebujeme.

tak jako brand céle má velké to se jim musí nechat,,1 čtyřka??Hmm..asi uspěch bude..

a co nové dresy??nějaká zmínka??

Adze řekl:
A Mojžíš váhá jestli to asi podepsat, no uvidíme.. snad se do pátku rozhoupe :-) jasné je že žádná extra smlouva před ním asi neleží , rozpočet není nafukovací to je pochopitelné, ale dobrého obránce ještě sakra potřebujeme.

Jasně,že čeká zda nepříjde něco jiného..Pak podepíše tu...Podle mě to ještě chvilku potrvá..

Adze řekl:
Tak Jenda podepsáno má tak aspon že tak.. Rado smůla :-( ten už se bude asi těžko vracet zpátky do hokeje, hlavně at je zdravý to je důležitější.
Starý tady má platný kontrakt ,ale to vůbec neznamená ,že tu nastoupí.Jsou určité dohody a na to musí přistoupit obě strany.

Dresy celkem v pohodě, jednoduché, konečně spíše jednobarevné, žádné namyšlené pohárky, takže v rámci možností celkem pěkné. Jen mě mrzí ten pidiznáček pod krkem, menší než přívěsek. Ale aspoň něco. Bylo i hůř..

ad Starý: Podle mě prostě dostal smlouvu, je na soupisce, hrát bude. Nevím, co řešíte?

ad Mojžíš: Tušil jsem, že to nebude tak snadné. Kusý ho lámal už tolikrát a nikdy to nedopadlo. Ten kluk vidí jen žold. Myslím, že se bez něj při nejhorším obejdeme. Jistě budou i lepší obránci k mání. Nás spíše trápí levá křídla..

Podle mého to v obraně není ono, takže já bych obránce upřednostnil.

Co se týče té tiskovky, tak mám trochu obavy z toho snížení počtu permanentkářů o 10 %. To je docela velký propad. Že to bude po těch výkonech nižší číslo, by mě vůbec nepřekvapilo, ale tenhle propad je dost velký.

Fíma řekl:
Podle mého to v obraně není ono, takže já bych obránce upřednostnil.

Já věřím brankářům, oni ty naše okénka vzadu pomůžou zacelit. Ale útok je zatím příšerný, máme jednu funkční lajnu. Těžko budeme vyhrávat na jeden až dva góly. Chtělo by to aspoň dvě řady schopné rozhodnout zápas a i to je málo. Při posledním titulu tady řádili KKS, ve druhé Bartek a spol, Kousal s Buchtou a Radilem byli už taky zabijáci.

Koho máme teď? Sýkora se Zohornou bez levasa jsou k ničemu. Kolář se Špačkem a Stardou jedna velká neznámá, protože hned dva hráči by museli nehorázně překvapit. Cecek a Semorád plus mlaďáci taky těžko budou rozhodovat, takže zbývá jen lajna Radil, Marcinko, Tybor a to je zoufale málo.

tau řekl:
Psal jsem to už včera, letos čekám propad průměrný návštěvy pod 8000.... Ledaže bysme hráli od začátku nahoře, vyhrávalo se... To by mohlo lidi vrátit do areny.... Pokud se ale budem motat kolem 7. - 10. fleku, tak to bude s návštěvama slabší...

Po tom propadáku v LM bych se toho taky obával. Naštěstí je první zápas se Slávií a ta by mohla přitáhnout lidi. No a když první tři kola vyjdou, mohlo by to chvíli vydržet. Každopádně září má obecně slabší návštěvy.

tau řekl:
Brankář: Vladislav Koutský
Obránci: Rostislav Malena, Karel Nedbal, Tomáš Sedlák
útočníci: Tomáš Čachotský, Lukáš Endál, Karel Plášek, Aleš Staněk, Adam Zeman

Střídavé starty??

Já teda za sebe jsem rozhodně pro obránce.. už loni byl problém když někdo chyběl a že jsme měli v celku klidný rok bez nějakých velkých zraněních v obraně, ale letos je zase o beka méně a nedovedu si představit že nám tu v jednu chvilku bude hrát v obraně třeba Havlík,Zdráhal,Korim najednou, když k tomu přičtu nestabilní výkonnost našich zkušených beků v lonské sezoně tak z toho mám jedním slovem vítr. To by taky mohli být prd platný oba brankáři v brance najednou.. kdo viděl naše vystoupení v lize mistrů musí uznat že tam je problém č.1. Je to sice o hře celé pětky, ale práce kolem brankoviště, rozehrávky, pohyb apod. to byla hrůza od některých.

Podle mě tohle poměrně často chybující Mojžíš nevytrhne. Krom posledního titulu tady vždy bývala obrana slabší a zachraňoval to brankář. Jenže jsme byli produktivní vpředu. Ale s jedním funkčním útokem můžeme hrát všechno nejvýše na jeden až dva góly a to nebude stačit možná ani na předkolo.

Vloni jsme měli šest stabilních beků a Zdráhala, takže ten kádr byl úzký. Letos jich máme zase šest (místo Váši s Ďalogou budou hrát v základu Čáslava a Korím), ale celkově se počet beků zvýšil. Přibyli Havlík, Škvor, zůstává možnost povolat Zdráhala a ještě je tady velmi nadějný Ščotka. Takže je podle mě hloupost tahat sem dalšího drahého beka, když kvůli kvótě jich stejně může nastupovat maximálně šest nad dvaadvacet let, jinak bychom museli hrát na osm útočníků..

Kdežto kdyby přišlo jedno slušné levé křídlo, Sýkora a Zohorna by si to měli s kým dát a měli bychom aspoň dva útoky.

tau řekl:
Psal jsem to už včera, letos čekám propad průměrný návštěvy pod 8000.... Ledaže bysme hráli od začátku nahoře, vyhrávalo se... To by mohlo lidi vrátit do areny.... Pokud se ale budem motat kolem 7. - 10. fleku, tak to bude s návštěvama slabší...
Jednim z duvodu propadu pernamentkaru je i to, ze velke mnozstvi tvorili i ruzne zamestnanecke benefiti. A protoze se setri vsude tak uz i firmy se letos rozhodli permice neporizovat...

Sweník řekl:
Podle mě tohle poměrně často chybující Mojžíš nevytrhne. Krom posledního titulu tady vždy bývala obrana slabší a zachraňoval to brankář. Jenže jsme byli produktivní vpředu. Ale s jedním funkčním útokem můžeme hrát všechno nejvýše na jeden až dva góly a to nebude stačit možná ani na předkolo.

Vloni jsme měli šest stabilních beků a Zdráhala, takže ten kádr byl úzký. Letos jich máme zase šest (místo Váši s Ďalogou budou hrát v základu Čáslava a Korím), ale celkově se počet beků zvýšil. Přibyli Havlík, Škvor, zůstává možnost povolat Zdráhala a ještě je tady velmi nadějný Ščotka. Takže je podle mě hloupost tahat sem dalšího drahého beka, když kvůli kvótě jich stejně může nastupovat maximálně šest nad dvaadvacet let, jinak bychom museli hrát na osm útočníků..

Kdežto kdyby přišlo jedno slušné levé křídlo, Sýkora a Zohorna by si to měli s kým dát a měli bychom aspoň dva útoky.
Pravdu máte oba.Ten kádr je tak úzký ,že pokud vypadne někdo ze sestavy bude problém.Obránce je potřeba jako sůl a útočník to samé.Jen si myslím ,že místo Starého(koukají ještě po někom) se měl pořídit jeden kvalitní útočník.
ad Mojžíš tam vidím jenom peníze.(žoldák)

Kely řekl:
Pravdu máte oba.Ten kádr je tak úzký ,že pokud vypadne někdo ze sestavy bude problém.Obránce je potřeba jako sůl a útočník to samé.Jen si myslím ,že místo Starého(koukají ještě po někom) se měl pořídit jeden kvalitní útočník.
ad Mojžíš tam vidím jenom peníze.(žoldák)

Kdyby měl přijít kvalitní, zkušený obránce, měli bychom někoho pustit (kvůli kvótě).

Zkrátka Korímovi letos dost věřím, ten kluk bude mít dobrou sezonu. Zrovna tak si své odehrají ještě Píša i Benák. Gregorc vloni velmi mile překvapil, až na play-off měl výbornou sezonu, ale tam pohořel například i Benák. Přikládám to úzkému kádru a únavě. O Čáslavovi nemusíme vůbec diskutovat, takže největší slabinu vidím v Kočím. Jestli bude hrát jako vloni, tak jednoznačně náš nejslabší obránce. A moc velké iluze si nedělám, protože je zase o rok starší a ještě byl zraněný. Rád se mu klidně po sezoně omluvím, ale momentálně bych tu místo něj viděl radši někoho jiného.

Ovšem pozitivní je, že nyní tu máme na post sedmého beka spadajícího do věkové hranice hned tři hráče, vloni byl jen Zdráhal a podle toho to vypadalo. Takže v obraně nás letos bota fakt netlačí tolik jako v útoku..

Fíma řekl:
Po tom propadáku v LM bych se toho taky obával. Naštěstí je první zápas se Slávií a ta by mohla přitáhnout lidi. No a když první tři kola vyjdou, mohlo by to chvíli vydržet. Každopádně září má obecně slabší návštěvy.

No tak plno permic měli firmy z Hradecka a ty logicky když už,tak koupí permice doma.Další faktor je dvouleté úspěšné budování Brandu...

Dneska jsem se rozčiloval nad on-line ale bylo mi jak p.Kratochvílem tak HoHem vysvětleno pozadí a dotyčná firma co včas nezabezpečila provoz bude sankcionována. Tím bych chtěl poděkovat oběma pánům za vysvětlení,abych taky furt jen nenadával :roll:
Dresy jsou pěkné a to že je malý znáček klubu nevadí,na hrudi je dosti velký znak města a to mi stačí.Ten Hašpl musel nasypat,když má na takovém místě dresu reklamu,že jo Šelmo?

co říkáte na dresy? u mě docela no nelíbí se mě..

U těch dresů nechápu tu červenou variantu, kde je ten bílý obdélníček s erbem a názvem města. To snad mohli dát ten erb jen s tenkým bílým lemem a nápis bíle, aby to nevypadalo jak pěst na oko.

Já bych třeba ocenil, kdybychom v zájmu kontinuity a budování "brandu" měli třeba nekolik sezon stejné dresy. Samozřejmě by se měnily reklamy, ale základní střih by měl zůstat stejný, aby každý při pohledu na dres poznal, že tohle je dres Pardubic. V NHL taky kluby nemění střih dresů každou sezonu.

Fíma řekl:
Já bych třeba ocenil, kdybychom v zájmu kontinuity a budování "brandu" měli třeba nekolik sezon stejné dresy. Samozřejmě by se měnily reklamy, ale základní střih by měl zůstat stejný, aby každý při pohledu na dres poznal, že tohle je dres Pardubic. V NHL taky kluby nemění střih dresů každou sezonu.

ja jsem znechucen už je z toho,že tam neni ani znak klubu a neni poznat,že jsme Tesláci...

Fíma řekl:
J aby každý při pohledu na dres poznal, že tohle je dres Pardubic.
určitě dobrá myšlenka, ale Brand by měl teď spíš koukat na výsledky a pak teprv přemejšlet o komediích okolo, dresy nevyjímaje. Zatím to vypadá, že každý při pohledu na náš dres se leda tak směje, a nikoliv kvůli tomu, že bychom měli nějak směšné dresy... :-(

Kristan už má masku https://cs-cz.facebook.com/pages/Foxartcz/207736703196
mě se líbí :-) a Haly bude mít ještě hezčí , má na ni mít pardubické legendy pokud ten návrh co jsem viděl byl finální..

Já nevím, co blbnete? Ten dres je nejpovedenější za poslední roky. Není přeplácaný, zkrátka jednoduchý. Znak klubu na něm je, sice maličkatý, ale je. Dokonce je tam i znak města Pardubic (ono taky za ty prachy aby ne..), takže Tesláci jsme zůstali! :-)

A jestli je někde čtvereček nebo obdélníček jinak, než by si člověk představoval, to už je detail. Stejně je hlavní, abychom měli dostatek financí a kluci hráli dobrý hokej. I kdyby to bylo v pytlích s nášivkou Pardubice..;-)

Mně se letos dresy líbí. A souhlas, že bílá varianta je hezčí. Ačkoliv ještě jsem neviděl, jak vypadají zezadu. Aby tam nebyla nějaká šílená, hnusná reklama a bylo vidět číslo.. :-)

ja chtěl nový dres si pořídit ale pořidim si z předešlé sezony ten je daleko hezčí

Sweník řekl:
Já nevím, co blbnete? Ten dres je nejpovedenější za poslední roky. Není přeplácaný, zkrátka jednoduchý.
Já si nejsem úplně jistý, jestli je ta "nepřeplácanost" důsledkem vyspělosti dyzajnu nebo nedostatku sponzorů.

Sweník řekl:
Mně se letos dresy líbí. A souhlas, že bílá varianta je hezčí. Ačkoliv ještě jsem neviděl, jak vypadají zezadu. Aby tam nebyla nějaká šílená, hnusná reklama a bylo vidět číslo.. :-)
To je pro mě možná nejdůležitější. Já chci jmenovku nad číslem!!!

Takze abych to nejak shrnul za me. Navstevy cekam v prumeru tesne pod 7 tisic, rad se necham mile prekvapit. Ten led je strasnej, to je vsude tak desne preplacanej reklamama nebo jen u nas? Dresy ok, ale zase desne reklam, ale s obojim se da zit. Kdyz budou vykony at hrajou treba s pytlema s napisem Vitana vari za vas. Akorat loni rikali ze mesto ted plati skoro stejne jako hlavni sponzor, tak by taky melo mit skoro stejne velky logo. Salfa ceka top4?!?!? Haha, ale na sestku s vypetim vsech sil mame, kdyz zahrajou utoky. Kazdopadne se strasne tesim.

Ahoj všem,

dresy teda no...není to nejhorší, ale je to opět bez nápadu, takový obyčejný...chybí mi číslo hráče vepředu, docela bych chtěl vidět zadní stranu. Ale oproti loňsku lepší jsou.

RE: WalkingDude
Z návštěvnosti lehce nad osm čekáš pod sedm? Meziroční pokles o víc než tisícovku? To už je vrchol pesimismu, ne? To bychom museli hrát jak loni Chomutov.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno