Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Grimley řekl:
Bacr poslal 101ku do pryc nebo jak to bylo?..ja fandil s jimem...teda stojim o par rad vejs.... to nesmyslny fandeni 101ky uz me malem privedlo k infarktu.... Bacr to teda nakonec vyresil jo?:) ja prave ze tam od druhy tretiny nebyli a fandilo se konecne jako na hokeji.

My tecem...svedi nas tlacej a dementi si tam tancej a zpivaj jak jsme si prisli pro tri body... zacinam cim dal vic nechapat co se na tom hokeji deje
Přesně tak,místo skandování Dynamo nebo jakéhokoliv úderného pokřiku tam ta partička skáče jak kdyby byli všichni zhulený. Já koukal že .tam najednou nad bubnama stojí Bačr v tílku a rozeřvává to.Dneska mi volal že se už na to nemohl dívat a že ho starší kluci o přestávce vyprovokovali,hlavně prej Keyta. :thumbup: Z těch mladejch prej nikdo ani nemuk a šli dopryč.
Jinak nechápu a nejsem sám,proč mají ti kluci trička sektor 101 když stojí v sektoru 115 a 101 je ta půlka Jihu směrem k hostujícímu sektoru. Ale ono asi 101 lépe vypadá :D :D

Pick řekl:
Pitter.......Vláďa Pitter :shifty: A jinak celkem nic překvapujícího.....dává prachy do pardubickýho fotbalu, teď musí i do Slávie, takže celkem logický ... :sadd:
Já se divím že jako Pardubák podporuje Sešívance kor když je ještě rozjetá kampaň fanoušků proti Lubinoj. ale asi ví proč je dává do Pce čutanmý a do hokeje ne....
To je další megaúspěch manažerské práce Mr.Branda,takového chlapa nepřitáhnout k nám ale nechat ho jít ke konkurenci.
Šebka by už konečně měl Šmidberák hnát svinskym krokem,jenže jemu je to asi putna...

Ja se na to taky nemohl divat a ze svyho mista v kotli nahore jsem taky prervaval ty jejich nesmyslny choraly...doufam ze tahle particka exotu bude chodit na fotbal a basket a na hokej se vybodnou...psal jsem to jedte na starym DF ze nemaj absolutni cit pro zvoleni vhodnyho pokriku...a abych celou tretinu skakal s rukama nad hlavou a zpival nesmyslny choraly...s tim at si chodej nekam za barak nebo do lesa a ne na hokej :)

To pilsner: vcera jsem se s Bacrem bavil pred hokejem a rikal, ze by rad chodil na forum ale nedostane se sem....tak mu kdyztak posli na mail primej odkaz :) Chlapu, co se nebojej fandit jak se patri na hokeji neni nikdy dost :nanana:

Kousal ve 4. lajně v Podolsku.. Ten si pomohl kluk.. Tydle akce honem ven se jim opravdu vyplácí.. v národáku už mohl mít místo jistý , sezonu tady mohl ještě zahrát a sehnat mnohem lepší job, ale asi má co chtěl. Aby se tu ještě neobjevil za měsíc za dva bez práce, ale myslím že jeho už to sem moc nepotáhne, určitě by jentak nechtěl tak za každou cenu pryč jak bylo z nějakého "zdroje" psáno v diskuzi.

Adze řekl:
Kousal ve 4. lajně v Podolsku.. Ten si pomohl kluk.. Tydle akce honem ven se jim opravdu vyplácí.. v národáku už mohl mít místo jistý , sezonu tady mohl ještě zahrát a sehnat mnohem lepší job, ale asi má co chtěl. Aby se tu ještě neobjevil za měsíc za dva bez práce, ale myslím že jeho už to sem moc nepotáhne, určitě by jentak nechtěl tak za každou cenu pryč jak bylo z nějakého "zdroje" psáno v diskuzi.

Já bych v jeho odchodu nic víc nehledal. Dostal nabídku na víc peněz, tak šel. Končila mu smlouva, kdyby nešel hned, tak po sezoně by ho klub musel pustit zadarmo.

Že si nevybral zrovna ideální tým, to už je jeho problém. Agent si své splnil. V rozhovoru Kousal nedávno říkal, že s ním letos počítají a že by měl k sobě mít Afinogenova. Nejspíš jim věřil. Jenže jsou to Rusové, mohl tušit, že lžou..

Grimley řekl:
Ja se na to taky nemohl divat a ze svyho mista v kotli nahore jsem taky prervaval ty jejich nesmyslny choraly...doufam ze tahle particka exotu bude chodit na fotbal a basket a na hokej se vybodnou...psal jsem to jedte na starym DF ze nemaj absolutni cit pro zvoleni vhodnyho pokriku...a abych celou tretinu skakal s rukama nad hlavou a zpival nesmyslny choraly...s tim at si chodej nekam za barak nebo do lesa a ne na hokej :)

Na hokej se asi nevybodnou, když je klub začal podporovat... na úkor fanklubu. :band:

Kazdopadne nejsem sam, koho to jejich fandeni sere a zacina srat cim dal vic...myslim ze v sezone bude jeste veselo, ale spousta mejch kamosu se chystaj jejich nekolikaminutovy choraly prervavat a ja nejsem vyjimkou :bang:

Vážení přátelé.

Nemůžu se zbavit dojmu, že vyhození Z. Kusého byl tragický omyl pana majitele. Chápu to asi tak, že uvěřil jeho řečem pojď do toho, bude Ti to vydělávat, prachy se pohrnou. Ha-ha. No když je člověk šíleně, ale šíleně nasranej na sebe že "spolknul hada" pak mlátí kolem a vinu hází obvykle na druhé. ( To je to jeho, nevěřím mu ani slovo, když Zbyněk řekl dobrý den musel jsem se podívat jestli je opravdu bílý den) Navíc pan majitel prohlašuje, že hokeji nerozumí! To dokázal dosazením party, jak ji jenom popsat slušně, No :brand: Pravda je, že i Zbyněk měl svoje mouchy a minely a má asi podíl na postupném zadlužování klubu, ale v 96 když přišel tak jsme na tom byli podobně jako dnes. Ale dámy a pánové udělal z nás obávaný klub, no a tituly k tomu. Nemusím to snad rozebírat. Ať si kdo chce co chce říká, byl to manažer s ostrými lokty, ale záviděli nám ho všichni, tím víc, čím víc ho pomlouvali! Já se v těch hojných letech modlil za to, aby u nás vydržel co nejdéle. Proto jsem dodnes nevydejchal ten jeho vyhazov, navíc po TITULU! Čekal jsem na fóru obrovskou vlnu nevole, protesty a proto jsem čuměl jak trubka když se nic nedělo. Vlažné sbohem, no konec konců byl to přece pacholek, že jo, tak zněla většina komentářů. No a teď to máme! Já nevyvracím, že Šmidberáka přivedl on, aby nás zachránil a tím vlastně pravděpodobně hasil i svoje průsery, nicméně jeho vyhazovem to pan Š totálně pohnojil! Howgh.

Ps: Muselo to ze mně ven :sadd:

Hezký víkend Všem. Zdraví Láďa. :beer:

No mě momentálně nejvíc štve to, že klub přestal podporovat fanklub a podporuje ty exoty ze "sektoru nevíme že stojíme ve 115ce", který absolutně ignorujou dění na ledě, hlavně že můžou tancovat a zpívat :/ ... achjo píčou ke zdi v tom klubu vážně

Grimley řekl:
To pilsner: vcera jsem se s Bacrem bavil pred hokejem a rikal, ze by rad chodil na forum ale nedostane se sem....tak mu kdyztak posli na mail primej odkaz :) Chlapu, co se nebojej fandit jak se patri na hokeji neni nikdy dost :nanana:
Ale já ho Bačroj dával,v Chrudimi jsme spolu taky o tomhle foru mluvili jenže fakt nevim co s tim kompem vyvádí. :D
Jo to když jsme spolu dělali v Březhradě tak to mu řezničina a lemtání šlo líp :D :D

Ze prej prodanejch 4k permic. Je to vic nez jinda, min nez jinda nebo tak nejak nastejno? Nemate nekdo sajnu? Pane HoHu?! Predem dik

Pilsner Urquell řekl:
Ale já ho Bačroj dával,v Chrudimi jsme spolu taky o tomhle foru mluvili jenže fakt nevim co s tim kompem vyvádí. :D
Jo to když jsme spolu dělali v Březhradě tak to mu řezničina a lemtání šlo líp :D :D

Já Bačra zažil v Hypernově :D ... ale to jsem byl ještě malej a tlustej, tak už si na mě moc nepamatuje :D :nanana: doufám, že zejtra dorazí, aby se nemuselo celej mač zpívat, že jsme si přišli pro tři body :fight:

Grimley řekl:
No mě momentálně nejvíc štve to, že klub přestal podporovat fanklub a podporuje ty exoty ze "sektoru nevíme že stojíme ve 115ce", který absolutně ignorujou dění na ledě, hlavně že můžou tancovat a zpívat :/ ... achjo píčou ke zdi v tom klubu vážně

No to je prdel,to jsem vůbec nevěděl. to si nechám od p.Kratochvíla vysvětlit,zítra mu písnu.... Nejlíp to mají v Plzni,tam žádnej ofifiální fanklub nemají a šlape jim to taky.
Navíc jsem si všiml že fotbalové chorály do hokeje vůbec netahají,samozřejmě že společný je pokřik Plzeň atd. ale tyhle zpívané věci co trvají tři minuty na hokeji neslyšíš. No a tady najednou jde vedení na ruku náctiletejm hopsálkum co skáčou a zpívají něco,co nemá s děním na ledě pranic společného.Nechci se dočkat toho až na naši branku pojede sám třeba Toňák,dá nám flastr ale na Jihu se bude zrovna skákat a řvát že jsme přijeli pro tři body. Nic proti tomu pokřiku,je dobrej,ale musí se použít v pravou chvíli a ne to hulákat jak tupouni furt dokola a co se děje na ledě ? To je přece fuk,hlavně že jsme si přijeli pro tři body.

skoleni.jpg

Mě taky napadla Plzeň, kde je víc "skupin" a jak to tam funguje :) já nebejt tak zasekanej s prací, tak se snad vrhnu do nějaký organizace fanklubu, ale s tím časem je to na štíru .... třeba teď zas nebudu na prvním domácím mači, protože jsem zrovna na týdenním kurzu ve Vyškově :/ . Štve mě, že jsem před nějakejma čtyřma rokama přestal bubnovat (je pravda, že za Pardubky jsem toho moc neodbubnoval). To bylo tenkrát všechno ještě v pořádku :D - po levici JiM, Libor, napravo Drobek ... vždycky někdo z kotle zařval a prostě se fandilo a když stála hra za kokot, tak se prostě fandilo míň, o to pak bylo zase euforičtější, když se začlo fandit a strhli se i gaučáci. Teď mě to přijde strašně křečovitý, že když je chviličku ticho, hned se začne zpívat chorál nejlíp aspoň na tři minuty, během kterejch se pětkrát změní útočící strana, případně je minutovej závar u naší brány... ale na to sere pes, hlavně že může juchat a tleskat s rukama nad hlavou. Už jsem jednou psal, že ta snaha se cení, ale už to přerostlo ve strašnou křeč, výroba triček, mikin, šál Sektor 101... Já myslel, že se chodí fandit Pardubkám a ne Sektoru 101- nakonec podezírám toho "hubenýho s megafonem", jestli není mechovák :D - s megafonem se inspiroval u "nejwětšího supportera Evropa Birkowa" a výroba triček a podobnejch číčovin taky v mechově kvete v plný kráse. Jejich pokřiky (některý), se mi líbej. "Přišli jsme si pro tři body" je strašně super pokřik, ale hodí se tak dvakrát za zápas do třetí třetiny kdy vedem o dva goly a ne, aby za stavu 1:2 a navíc závaru před naší bránou se snažili tenhle pokřik prosadit, to je už skoro napřesdržku to jejich ignoranství. Nevím, jestli se ty kluci chtěj nějak vytáhnout před těma pár holkama, co se kolem nich motaj jak hovno pod splavem, ale chtělo by to fandit trochu s citem... :think:

To ani nejsou seveřanky, to bych viděl spíš přípravu na Bolzano :D

Pilsner Urquell řekl:
Tak včera návštěva moc pěkná.....Hlavně že HoH před sezonou psal že je veliký zájem o permice včetně LM :crazy: :crazy:
Švédi začátek mače prospali a tak jsme měli šance a dali i branku. Pak zapnuli 1:4....
Druhou třetinu si zase dali oraz,lépe řečeno,dali nám čuchnout a závěrečnou třetinu nás opět vyučovali.
Klukum nic nezazlívám,jen by mě zajímalo zda je :brand: spokojen.
Pořád mele jak je LM prestižní a já jel jak je mým zvykem hodinku před zápasem a koukám u ziomáku mrtvo,ani jeden stánek natož nějaké poutače či hostesky rozdávající propagační materiály právě k té prestižní LM. To si zase :brand: nasral do huby...
Rozhodčí to bylo taky něco.Oba by potřebovali pověsit za koule do průvanu. Pokřiky že Šindler šuká Jeřábka a že je buzerant byly na místě a z balkonu sem si je s kolegama rád zařval.
Pozitivní pro mě bylo jak :cecek: zametl s tim vořezprutem a že Bačr udělal třetí třetinu ve fandění trochu pořádek. Páč aby jako ve 2.třetině Jim a spol.fandili logicky při našem útoku :Vyrovnat,vyrovnat a do toho pár klučinů skákalo jak opice a furt dokola že si přišli pro vítězství ,to fakt nechápu.

Hokej považuji za zimní sport. V létě mě to na zimák netáhne. Zjevně nejsem sám :D

Tak se omlouvám za mystifikaci s nepodporou fanklubu od klubu...měl jsem špatné info a není to tak jak jsem psal

Můj příspěvek do aktuální atmosféry :
Ano, člověk by mohl házet flintu do žita, utápět se v nadávání na vedení klubu, brečet nad kvalitou či šíří kádru, vzpomínat na titulové ročníky... Ale proč se prostě netěšit na novou sezonu, věřit že to třeba klukům půjde, když nebudou výsledky, tak aspoň uvidíme že makaj. Proč mám bejt naštvanej už před sezonou. Prostě se těším jako každej rok, že nemáme kádr nabitej jako v minulosti ? No a co ? Tak se holt šetří a máme tu vedení jaké máme. Oni tu nejsou na věky, po nich přijde jiné vedení, po nich další a další. Ale náš klub, my fanoušci, my tu budem pořád ! Někdy v časech hojných, někdy v těch skromnějších. Ale pořád bije naše srdce pro náš klub. Nechodím fandit managerovi, majitelovi nebo výkonnému řediteli... Chodím fandit našim klukům, našim barvám, našemu týmu ! Hokej je zde a do záhuby ho snad nedovedou, tak lidi klid, nějak bylo a nějak bude. Buďme nároční, to ano, třeba to ty nahoře přestane bavit a předají to někomu jinému, ale třeba taky ještě pár let ne... Ale to mám kvůli nim přestat těch několik let fandit ? Přestat fandit svému klubu kterému fandím celý život ??? Ani náhodou, takovou radost nikomu neudělám !!! Těším se na Marcinka, Tybora, Kristana, Hallyho a spol. Těším se na naše výhry nad odvěkými rivaly, těším se i na prohry po našem poctivém boji a odevzdání maxima. Těším se na náš zimák, arenu, stadion nebo jak už se to za tu dlouhou historii jmenovalo... Těším se na mnoho z vás, které potkávám na tribunách již spoustu let, prostě na všechno kolem pardubického hokeje ! Takže lidi, hlavu vzhůru, nedělejte radost našim soupeřům svou skleslostí a pesimismem. Věřme a fanděme ! :tybor:

Orosená_desítka řekl:
Můj příspěvek do aktuální atmosféry :
Ano, člověk by mohl házet flintu do žita, utápět se v nadávání na vedení klubu, brečet nad kvalitou či šíří kádru, vzpomínat na titulové ročníky... Ale proč se prostě netěšit na novou sezonu, věřit že to třeba klukům půjde, když nebudou výsledky, tak aspoň uvidíme že makaj. Proč mám bejt naštvanej už před sezonou. Prostě se těším jako každej rok, že nemáme kádr nabitej jako v minulosti ? No a co ? Tak se holt šetří a máme tu vedení jaké máme. Oni tu nejsou na věky, po nich přijde jiné vedení, po nich další a další. Ale náš klub, my fanoušci, my tu budem pořád ! Někdy v časech hojných, někdy v těch skromnějších. Ale pořád bije naše srdce pro náš klub. Nechodím fandit managerovi, majitelovi nebo výkonnému řediteli... Chodím fandit našim klukům, našim barvám, našemu týmu ! Hokej je zde a do záhuby ho snad nedovedou, tak lidi klid, nějak bylo a nějak bude. Buďme nároční, to ano, třeba to ty nahoře přestane bavit a předají to někomu jinému, ale třeba taky ještě pár let ne... Ale to mám kvůli nim přestat těch několik let fandit ? Přestat fandit svému klubu kterému fandím celý život ??? Ani náhodou, takovou radost nikomu neudělám !!! Těším se na Marcinka, Tybora, Kristana, Hallyho a spol. Těším se na naše výhry nad odvěkými rivaly, těším se i na prohry po našem poctivém boji a odevzdání maxima. Těším se na náš zimák, arenu, stadion nebo jak už se to za tu dlouhou historii jmenovalo... Těším se na mnoho z vás, které potkávám na tribunách již spoustu let, prostě na všechno kolem pardubického hokeje ! Takže lidi, hlavu vzhůru, nedělejte radost našim soupeřům svou skleslostí a pesimismem. Věřme a fanděme ! :tybor:

Amen a :ole:

RE: Orosená_desítka
No konečně někdo, kdo není takový škarohlíd.

Jsi mi ani nepochválil statistiku přístupů na web co jsem dával...od takovýho statistickýho mága jsem čekal pochvalu :( :D

Orosená_desítka řekl:
! Hokej je zde a do záhuby ho snad nedovedou, tak lidi klid, nějak bylo a nějak bude.
Tím bych si právě až tak úplně jistej nebyl.........druhá liga je pro nás aktuálně výrazně blíže než nějaký medaile :sick:

Tak pozor,prece nikdo nehazi flintu do obili a nepali doma dresy a saly, jen sme trosicku nasrani z pristupu vedeni. Kluci urcite makaj a nekdo holt ma na to vic a nekdo min, to je normalni . Jinak hubena leta nebo tlusta leta, Tesla forever a taky uz se tesim na ligu. Za svym umistenim Tesly v tipovacce si porad stojim (ale trochu nervozni jsem) :pardubice:

ježiš nebudte zase pesimisticky věřim v předkolo nebo v 6 místo ale nenapsal bych před sezonou že budem na padáka na tyhle věci nemyslím..i když je kádr úzký ..jediny co mě žere je to,že ještě nemáme dresy páč jeden si chci osvojit :sejk: :D :D :D

Grimley řekl:
Jsi mi ani nepochválil statistiku přístupů na web co jsem dával...od takovýho statistickýho mága jsem čekal pochvalu :( :D

No když to najdu, tak se podívám :yes:

Jinak, abych jen nechválil. Když otevřu stránky, tak se mi nezobrazuje celé fórum. Pravý okraj mám useknutý, takže se nezobrazují řádky do konce. Když zmačknu F5, tak se to spraví, ale i tak je to nedostatek :think:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno