Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zkus promazat cookies...jinak nevim co by to mohlo delat...posli screen kdyztak :)

Tak po delsi dobe opet v CR a v Pardubicich docela zivo. Mrzi me malo lidi na LM, holt socialni site jsou fajn ale vetsina fanousku z nich asi dava v lete prednost jinejm zalezitostem. Vysledky zatim nejsou uplne spatny, dve tesny prohry na severu s neuplnou sestavou a divokym presunem, jeden propadak doma. Uvidi se vic dnes proti TPS.
Kadr, jak se mi jeste pred dvema tydny libil, dostava trhliny. Super budou golmani, ale obrana asi bude problem. Mladi jsou nevyhrani a treba Kocka po zraneni take jeste neni ve forme. Situace okolo Rado Somika a Pivase je smutna, hlavne jim drzim palce at se uzdravi. Vinit tady z neceho Salfu je tezky, ale na druhou stranu treba ve Varech si ted Haranta docela testovali nez ho podepsali. Myslim, ze na zraneni tu proste mame docela pech a zrejme by to mel manazer brat v potas. Jinak jsem bohuzel zapasy nevidel, takze soudim spise z ohlasu, onlajnu a komentaru. Venera jasne prohlasil, ze by tu ted uvital Stardu, tak uvidime jestli mu to Brand splni. Kaut je tu do konce zari. Takovy Adam P by se ted hodil, nebo jiny zajimavy prichod nekoho ze zamori, ale to se tu jiz omila, ze tam nyni kontakty nejsou (ale co Hejduk, Ales, Kindl ...neporadi?).
Mladez, ja vim, ze ma svou sekci, ale uz to shrnu. Pokud to vydrzi, tak po letech budeme mit snad v techto kategoriich klidnejsi spani. Nechci to zakriknout, ale treneri jsou dobri, skauting se taky zlepsil (prislo par zajimavych jmen) a jsou tam individuality, ktere se budou moci jednou zpenezit nebo dobre doplni Acko.
Tak se omlouvam za delsi vstup, za ten cas se to celkem nastradalo :)

Maj super novy tricko ve fanshopu...a dneska dokonce krome kyselyho Barka nejakej ochotnej pan...ze si prej tricko klidne muzu vyzkouset a pozdravil... pecka...jsem potesen :nanana: po vejplate vyrazim na nakup

ahojte pardubaci,teraz dotaz mimo hokeja :) je tu niekto kto ide v sobotu 13.9. do prahy na kabat?? ak tu dakto taky je moze mi napisat sem, alebo na mail rassty2005@post.sk
:beer: :vlna: :wave:

No ja porad cekam ze se neco zmeni hlavne na eshopu. Treba se dockam driv nez do Vanoc

Předmět příspěvku: Re: Obecná diskuze
PříspěvekNapsal: 07 zář 2014, 16:33
Administrátor

Maj super novy tricko ve fanshopu...a dneska dokonce krome kyselyho Barka nejakej ochotnej pan...ze si prej tricko klidne muzu vyzkouset a pozdravil... pecka...jsem potesen :nanana: po vejplate vyrazim na nakup

No to mi nejde do hlavy,že by konečně ,,obchodník ,, Barek vyfičel a místo něho přišel někdo kdo má kšeft pod kůží? Je to triko na hcpce?

Pilsner Urquell řekl:
Předmět příspěvku: Re: Obecná diskuze
PříspěvekNapsal: 07 zář 2014, 16:33
Administrátor

No to mi nejde do hlavy,že by konečně ,,obchodník ,, Barek vyfičel a místo něho přišel někdo kdo má kšeft pod kůží? Je to triko na hcpce?

Barek tam byl za pultem a tenhle typek v obchode :) je to cerveny triko s napisem Pardubice.. since 1923 za 349kc:) i si tam koupim korbel a hrnek na caj do prace :))

Barek tam byl za pultem a tenhle typek v obchode :) je to cerveny triko s napisem Pardubice.. since 1923 za 349kc:) i si tam koupim korbel a hrnek na caj do prace :))[/quote

Já byl dneska na házený ve Studénce,přijeli jsme domu ve čtyři (ráno jsme vstávali v půl sedmý) takže na hokej jsem už nemohl,to víš kluci se taky musí připravit do školy a kdybysme dneska jeli ještě na hokej,tak to manželka asi nerozdejchá :D :D
Tak dneska s Turku dobrá plichta :vlna: :vlna:

Karel Málek @karl__karlsson
Follow
Do #hcpce má podle odposlechnutého rozhovoru dvou pardubických legend na tribuně zamířeno velice zajímavá posila do obrany, snad to vyjde!
Koukám, že výva asi neodposlouchával sám :D

Starda zůstává v Dynamu

http://www.hokej.cz/cz/european-trophy/jakub-nakladal-se-vratil-do-pardubic-bylo-to-zvlastni-ale-zapas-jsem-si-uzil-rika-obrance-turku/?2=rw

Caesar řekl:
Starda zůstává v Dynamu

http://www.hokej.cz/cz/european-trophy/jakub-nakladal-se-vratil-do-pardubic-bylo-to-zvlastni-ale-zapas-jsem-si-uzil-rika-obrance-turku/?2=rw

jj super info :-) tak uvidíme jak kluky spokládaj :-)

Kuba Nakládal...

Jen fajn, že tady je doma a že sem by se chtěl vrátit:-)

Kuba Nakládal ví, kam patří. Tady dostal šanci si zahrát extraligu a nikoliv někde v Mechově. Tam si ho sice přisvojují ale on k nim asi tolik necítí jako k nám. Tady má kamarády a v Hradci hrajou hráči z Budějek. Je dobře, že se vrátí Mojžíš. Ta obrana totiž hořela v posledních utkáních teda hlavně proti Linköpingu. Včera to už od druhý třetiny bylo o něco lepší a nechodili tolik sami před brankáře. Musí se to ještě sehrát na začátku ligy.

Caesar řekl:
Starda zůstává v Dynamu

Letos si tu musel Starda to místo tvrdě vybojovat, určitě si toho bude víc považovat, než dřív - snad to bude ku prospěchu naší hře...

Jinak jestli by měl přijít Tomáš Mojžíš, tak to by byla super zpráva, snad to klub dotáhne...

Včera zatím v souboji o místo v sestavě mezi Havlíkem a Korímem byl imho lepší Korím ... Michael Špaček je tedy bojovník, když tak dlouho nehrál, tak za ten rok se opravdu zlepšil, včera tam měl jeden parádní individuální průnik - pravda, pět minut před koncem udělal pořádnou minelu před naší bránou ... no, stane se, snad půjdou výkony nahoru, Količ je tam tak trochu "utopenej" v tý lajně ....

Mně osobně se líbí, jak ke své "práci" přistupuje Jenda Semorád, dře do úmoru, vystřelí, výborně brání ... je stokrát lepší, než Nahec, který se na ledě pohybuje mimo hru, nesrazí se, nejde do souboje, uhýbá ... nevím, zda je pan Venera nucen v něm hledat kvality hráče první lajny, jinak si to neumím vysvětlit, ale v Nahecovi to imho prostě není, ach jo.

woe řekl:
Letos si tu musel Starda to místo tvrdě vybojovat, určitě si toho bude víc považovat, než dřív - snad to bude ku prospěchu naší hře...

Jinak jestli by měl přijít Tomáš Mojžíš, tak to by byla super zpráva, snad to klub dotáhne...

Včera zatím v souboji o místo v sestavě mezi Havlíkem a Korímem byl imho lepší Korím ... Michael Špaček je tedy bojovník, když tak dlouho nehrál, tak za ten rok se opravdu zlepšil, včera tam měl jeden parádní individuální průnik - pravda, pět minut před koncem udělal pořádnou minelu před naší bránou ... no, stane se, snad půjdou výkony nahoru, Količ je tam tak trochu "utopenej" v tý lajně ....

Mně osobně se líbí, jak ke své "práci" přistupuje Jenda Semorád, dře do úmoru, vystřelí, výborně brání ... je stokrát lepší, než Nahec, který se na ledě pohybuje mimo hru, nesrazí se, nejde do souboje, uhýbá ... nevím, zda je pan Venera nucen v něm hledat kvality hráče první lajny, jinak si to neumím vysvětlit, ale v Nahecovi to imho prostě není, ach jo.

Někdo tady házel odkaz, že to je s Mojžíšem snad už hotová věc, každopádně radši zaklepu. Ale bylo by to super :-)

S Korímem s tebou více než souhlasím a co se týká Špáčka tak mě více než mile překvapil a minela na konci se bohužel kolikrát stane i zkušenějším hráčům. Ale potenciál má fakt velkej a je v něm vidět bojovnost :-)
Séma se mi včera taky dost líbil a co se týče Nahece... já se radši asi ani nebudu vyjadřovat.. dle mého ten kluk na to prostě nemá. a už vůbec ne na první lajnu.. Jestli se ho tím snažej nějak namotivovat nebo "obživit" to fakt nevím, ale jsou tam rozhodně lepší hráči...

Jinak myslím, že ten včerejšek hratelnej byl, ale jak už také tady bylo psáno tak v předbrankovým prostoru místo střely nahrávat do stran a snažit se to uklidit do prázdný branky cesta není.. Nehledě na to, že jejich brankář nebyl včera zrovna ve formě... Pořád se to od něj odráželo, všelijak propadalo různě i poskakovalo... Víc na něj střílet a věřím, že to klidně mohlo být i 5:2 pro nás... Ale to se holt nestalo a alespoň teda ten bodík je doma, o nájezdech kdy je vlastně zachránila 2x tyč škoda mluvit.

Ale hlavu vzhůru ono to nějak dopadne :-) alespoň jsem už zažehnal hokejovej absťák a hurá na extraligu ! :ole:

Koukám, tady už se Mojžíš bere skoro jako upečený..:-)

No zkušený bek to je. I když v reprezentaci mi nikdy nepřišel zrovna nejspolehlivější, byla by to asi posila, počkejme si na informace z klubu. Zadní řady potřebujeme rozšířit. Já doufal, že zapadne Havlík, parametry má senzační, ale když tady čtu na něj zatím kritiku, asi to nebude ono, škoda. Ono co si budeme povídat, výška a váha nejsou všechno. Takový Drtina by mohl vyprávět..

Jinak souhlasím, Nahec nemá v prvních lajnách co dělat. I kdyby tam měl hrát Semorád nebo Starda. Tohle prostě nejde! Snad už to vidí i Venera.

Pořád jen nerozumím proč se nezveřejní ten Starda?? Nebo se snad ještě váhá.. Mojžíš by byl super, je to bek i do přesilovek kterého také nemáme.. Snad jen Benny, Píšovi už to od té modré nějaký ten pátek nelítá jako dříve a Blaž je zralí občas dostat přes prsty za to jeho protahování akcí než aby to poslal na bránu. Ale ještě to nechme, krom jednoho tweetu zatím nikde ani čárka tak tiše doufejme že je to pravda, ale byl bych mile rád pokud by mě vyšel můj tip na dodatečné posílení obrany :-)

O Mojžíšovi zde :

http://www.hokejportal.cz/clanky/tomas-mojzis-ma-ze-slovanu-bratislava-namireno-do-pardubic/

:-)

Hm tak koukám že článek už stáhli... Ještě v 10 to tam bylo :-D že to mají z důvěryhodného zdroje, papíry, že jsou připravený a ve středu by to mělo zaznít na tiskovce.. No nic zase ještě zaklepu :-D

xFilda řekl:
Hm tak koukám že článek už stáhli... Ještě v 10 to tam bylo :-D že to mají z důvěryhodného zdroje, papíry, že jsou připravený a ve středu by to mělo zaznít na tiskovce.. No nic zase ještě zaklepu :-D

Pokud to tak bude tak paráda. Zřejmě si nechají na tiskovku i Jendu aby toho na ni měli co nejvíc..

xFilda řekl:
O Mojžíšovi zde :

http://www.hokejportal.cz/clanky/tomas-mojzis-ma-ze-slovanu-bratislava-namireno-do-pardubic/

:-)

Už jsem ten článek viděl, přes google se na něho dá kouknout jako archiv :-) tak snad to klapne :dynamo:

http://www.sportovninoviny.cz/hokej/zpravy/extraliga-bude-opet-napinava-a-kvalitni-predpoklada-hasek/1120566

Tohle asi někoho pobaví. Mě teda Hašan hodně překvapil. Asi Růžu od svého odchodu nesledoval. Anebo je pravda, co říkal Dušan. Růža v tréninku borec, chytat umí, ale dělá mu to všechno hlava..

Mimochodem stejný článek vyšel na Novinkách a nějaký trouba v diskuzi už se do Haška pustil. Asi neumí číst. Hašek totiž neříkal nic o kvalitě extraligy, ale pouze že doufá v lepší návštěvy, když není Lev. Jen titulek je poněkud provokativní.. Tyhle lidi fakt asi nikdy nepochopím..

selma11 řekl:

Kuba Nakládal...

Jen fajn, že tady je doma a že sem by se chtěl vrátit:-)

No jenže co si to Kuba dovolil,že prej bude fandit Pardubicim..... :roll: :roll:
Ze Stardy mam velkou radost !!! :nanana: :nanana:

Sweník řekl:
http://www.sportovninoviny.cz/hokej/zpravy/extraliga-bude-opet-napinava-a-kvalitni-predpoklada-hasek/1120566

Tohle asi někoho pobaví. Mě teda Hašan hodně překvapil. Asi Růžu od svého odchodu nesledoval. Anebo je pravda, co říkal Dušan. Růža v tréninku borec, chytat umí, ale dělá mu to všechno hlava..

Mimochodem stejný článek vyšel na Novinkách a nějaký trouba v diskuzi už se do Haška pustil. Asi neumí číst. Hašek totiž neříkal nic o kvalitě extraligy, ale pouze že doufá v lepší návštěvy, když není Lev. Jen titulek je poněkud provokativní.. Tyhle lidi fakt asi nikdy nepochopím..

jsem také zaskočen obhajobou Růžičky - v kontextu s našimi současnými golmany - kisnu myslím Dušan pošteloval neuvěřitelně - je to radost vidět oba naše současné golmany.
Až se sem Hašan dostane na čumendu, třeba změní názor. Už jen to, že nemůže Růža sehnat fleka, by mu mělo napovědět ... budiž mu omluvou, že třeba hokej už tak často nesleduje, teď, když se věnuje výrobě té limonády (btw pil jste to už někdo, je to chutné?)

Hasek vyrabi limonadu? :D

Grimley řekl:
Hasek vyrabi limonadu? :D

http://byznys.ihned.cz/c1-62188980-dominik-hasek-zkousi-po-obleceni-uspet-s-drinky-svemu-smarty-ted-buduje-jmeno

jsem to asi blbě napsal, je jasný, že nestojí u pásu a nezamačkává víčka na lahvích :)

Zajimavy :nanana: kazdopadne s tim Zahradnikem se trochu spletl no.... zaplat pambu ze tu mame lixe a hallyho... jsem tak nejak celkove klidnejsi :ole:

@předseda - v současné konstelaci je to dar z nebe, s levasy máme krizi, nicméně radovat se budu, až bude na ledě perlit, jako za starých časů perlil ... dá se čekat, že tomu dal vše, tak uvidíme, nač to bude stačit ... předloni hrával i s Hemákem a Krejčím a stále se mu nevedlo tak, jako s Koukym a Jendou .. musíme doufat, že je Michael Špaček novej Kouky a že nám do roka a do dne neuteče do juniorský ligy za mořem ... což osobně očekávám.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno