Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Takze dve zpravy, ktere souvisi s pardubickym hokejem a ktery me, ale de prispevku ani vas, nenechali chladnymi.
1. Spacovi preji brzke uzdraveni, dobrou sanci mezi dospelymi, podporu junioru a sanci v NHL. Holt musime vychovat jak junky pro Atym, tak pro svet, aby se o Pardubicich vedelo. V lete odesel uz Brida a asi i dalsi.
2. Tomas Divisek hraje za Trutnov, zatim jen pripravu ...tak to jsem zvedav jestli to byla zkouska, nebo fakt ty tabulky jsou tak hrozny.

xFilda řekl:
áčko nám prý frčí až zítra ráno :-) tak jsem zvědav jak se s tím tam poperou a jaká bude sestava :pardubice:

tak to je čeká náročný den, resp. celý víkend ... to aby šli dnes spát už po Večerníčku.

btw live stream na Chá eL ... možná zde:

http://www.championshockeyleague.net/livestream/v-tkovice-ostrava-erc-ingolstadt/58/

ČT se mohla taky pochlapit trošku, klidně dávaj okopávanou nějakých podivných gelíčků kdesi z Běloruska a Slovenska, nebo co to včera bylo - a tuta "slavná soutěž" zvostala úplně bez povšimnutí ... tststs

Vazeni fanousci, predne musim rici, ze forum je super a urcite bude bezvadne slouzit!

Co me ale osobne docela mrzi, jsou ne vzdy uplne korektni utoky na Honzu Hrabala. Honzu znam bratru 15 let a je to velmi schopny, obetavy a tvrde pracujici clovek.

Jeho pozice se ale pomerne dost zmenila a zkratka a dobre nemuze zustat 100% neutralni, i kdyby treba chtel (po pravde receno myslim, ze uz by mozna ani nechtel - preci jen, "davu" se kritizuje vzdy lepe, nez chvali za kreativitu a tvurci um).

Ja mel kuprikladu lidsky trosku problem s dvojici K+K ve vedeni, neb na premiru arogance jsem byl vzdy dost haklivy. To ale HoH neni a dokonce tak nikdy nepamatuji ani O.Sebka.

Zkratka a dobre, zachovejte si svou lidskost a vezte, ze HoH neni nepritelem nikoho z vas a nasemu klubu zasvetil vetsinu sveho zivota (a o penezich to vazne neni, to vam muzu s klidnym srdcem potvrdit:D)

Tesle zdar!

S uctou Soul (V.Gregor)

woe řekl:
tak to je čeká náročný den, resp. celý víkend ... to aby šli dnes spát už po Večerníčku.

btw live stream na Chá eL ... možná zde:

http://www.championshockeyleague.net/livestream/v-tkovice-ostrava-erc-ingolstadt/58/

ČT se mohla taky pochlapit trošku, klidně dávaj okopávanou nějakých podivných gelíčků kdesi z Běloruska a Slovenska, nebo co to včera bylo - a tuta "slavná soutěž" zvostala úplně bez povšimnutí ... tststs

Copa máš proti Slovanu? Se asi pudem spolu proběhnout... :yes:

Grimley řekl:
Neboj se nic, zvládli to i staří dinousaři :D. V závěru přijdeš na to, že to tu je přehlednější než na starým DF :)
:dynamo: ked tu stravim par hodin bude to ok :D zajtra nam zacina LM, len je to na figu ked to nie je kde sledovat

SR-Pardubak řekl:
:dynamo: ked tu stravim par hodin bude to ok :D zajtra nam zacina LM, len je to na figu ked to nie je kde sledovat

Zaplať 5 euro a můžeš vidět všech 22 zápasů prvního kola. :vlna:

noo tak doufám že ten stream půjde, rád bych kouknul.. začínám mít taky těžký abstinenční příznaky :-) :player:

Soul řekl:
Vazeni fanousci, predne musim rici, ze forum je super a urcite bude bezvadne slouzit!

Co me ale osobne docela mrzi, jsou ne vzdy uplne korektni utoky na Honzu Hrabala. Honzu znam bratru 15 let a je to velmi schopny, obetavy a tvrde pracujici clovek.

Jeho pozice se ale pomerne dost zmenila a zkratka a dobre nemuze zustat 100% neutralni, i kdyby treba chtel (po pravde receno myslim, ze uz by mozna ani nechtel - preci jen, "davu" se kritizuje vzdy lepe, nez chvali za kreativitu a tvurci um).

Ja mel kuprikladu lidsky trosku problem s dvojici K+K ve vedeni, neb na premiru arogance jsem byl vzdy dost haklivy. To ale HoH neni a dokonce tak nikdy nepamatuji ani O.Sebka.

Zkratka a dobre, zachovejte si svou lidskost a vezte, ze HoH neni nepritelem nikoho z vas a nasemu klubu zasvetil vetsinu sveho zivota (a o penezich to vazne neni, to vam muzu s klidnym srdcem potvrdit:D)

Tesle zdar!

S uctou Soul (V.Gregor)
....vy spolu chodíte, nebo co? :D Obávám se, že veškerá a jediná kritika e-pohůnka se týkala zrušení DF. Toto byl jeho nápad (jak sám hrdě prohlásil), který následně (a nepochybně s velkým nadšením)schválila jeho vrchnost. Všichni chápeme, že e-pohůnek je jen zaměstnanec a všichni taky chápeme, že takovejhle netáhlovskej džob by si jen málokdo nechal utýct kvůli nějakejm postojům. Sečteno a podtrženo, žádná nenávist proti e-pohůnkovi tady neplane, ale na druhou stranu pochop, že je ministrem propagandy něčeho, co se tady zrovna velký úctě a obdivu netěší..... :smoke:

Tak to vypadá, aspoň podle toho co píše na twitteru pan Ryšavý z Pardubického deníku, že Rado Somík, ten má problémy s vyhřezlými ploténkami, ani Libor Pivko hned tak v pořádku nebudou. To jsem zvědavý, jak tohle budeme řešit, když nám budou chybět dvě levá křídla z prvních tří útoků.

[
:dynamo: ked tu stravim par hodin bude to ok :D zajtra nam zacina LM, len je to na figu ked to nie je kde sledovat[/quote]

Dávají to na Tipsportu, dnes byl přenos ze všech zápasů

Dřív jsem se díval na Tipsport bez problémů bez registrace, ale dneska mi to nešlo, když jsem se chtěl dívat na Ligu mistrů. Je v tom teď nějaký jiný fígl nebo už to bez registrace nejde?

Jinak první den z pohledu extraligy docela dobrý. Vítkovoce porazili německého mista, Třinec vymazal Bern z bohaté švýcarské ligy, Sparta jen remizovala s Kuopiem, které bylo loni v SM-liize poslední a Liberec prohrál o gól s finským mistrem. To zas není pro extraligu tak špatná vizitka, i když jsou to teprve první zápasy.

Fíma řekl:
Dřív jsem se díval na Tipsport bez problémů bez registrace, ale dneska mi to nešlo, když jsem se chtěl dívat na Ligu mistrů. Je v tom teď nějaký jiný fígl nebo už to bez registrace nejde?

Jinak první den z pohledu extraligy docela dobrý. Vítkovoce porazili německého mista, Třinec vymazal Bern z bohaté švýcarské ligy, Sparta jen remizovala s Kuopiem, které bylo loni v SM-liize poslední a Liberec prohrál o gól s finským mistrem. To zas není pro extraligu tak špatná vizitka, i když jsou to teprve první zápasy.

Jakoze ona jde LM sledovat pres Tipac?

Dante řekl:
Já to tady prostě neumím... :sick:

Jejda vzdyt na tom nic neni :) je to jen o zvyku... kdyz mi napises co presne neumis nebo co ti nejde nwbo jestli nechapes jak to funguje, rad ti pomuzu :thumbup:

Tady alespon malej navod:
http://hcpcefans.cz/viewtopic.php?f=12&t=81

Ted jsem si vsiml ze jw tam jen jeden obrazek :D o vejkendu to napravim :thumbup: pripadne v cernym radku tesne pod logem nahore tak vlevo je odkaz "FAQ" tak tam si to zkus procist :)

Fíma řekl:
Tak jsou tam na ní odkazy, ale když jsem na ně kliknul, tak to po mě chtělo registraci.

Já mám registraci a tak je to bez problému a těch pár korun co musí člověk vsadit je v pohodě. Jde tam pak taky naše celá liga a od letoška i okopávaná :player2:

kopyto řekl:
Já mám registraci a tak je to bez problému a těch pár korun co musí člověk vsadit je v pohodě. Jde tam pak taky naše celá liga a od letoška i okopávaná :player2:

No ja sem taky registrovanej a bezne tam na ligu koukam kdyz nejsem na zimaku, ale prekvapilo me ze tam jde i ta LM. Pokud je to pravda.

Fíma řekl:

No, Vítky dali pravda mistra, ale v hokeji je stále Německo taková B oblast .... Bern byl minulou sezonu chcíplej, je fakt, že Třinec bude imho letos strašně silnej .... Sparta to měla o prsa vietnamské trhovkyně, tam to Buchtele urval ... a Líbači solidně, nakonec jen o gól .... ono tůhle tu hráli přípravu i Rusáci z té slavné KHL a taky žádná extra hitparáda. Naše liga je dobrá, pokud budou nějaké peníze, aby se nemuseli hráči stále tak zoufale "posouvat výš" ... bude to ještě lepší.

Jinak dnes kucí jedou busem na letiště, pak let, rozbruslení, zápas .. pak asi spánek, přesun letadlem ... zápas ... v pondělí tedy budou asi spinkat, jak nemluvňata ... to je skoro jak trip v NHL :)

Pivko Somík nejedou ... tj. Zohy už snad bude(?) ... no, držme palce, když už se budou vláčet takovou dálku, tak alespoň nějakej ten bodík...

Ten Pivko je zatím dobrej kauf :D

Docela by mě zajímala sestava, ale počítám s tím, že to je opět über tajný, takže se nechám opět překvapit až večer :nanana:

/Dneska plánuju trochu porovnat smajlíky - tak, aby ty s nápisama byly dole a zbytek nahoře, dodělám nějaký ty návody a taky mrknu co jde udělat s těma statistikama od Fímy ve Photoshopu, případně zkusím zapracovat na vkládání těch tabulek . (šlo by to udělat pomocí java skriptu, ale zas nevím jak je to s podporou Javy v dnešní době :D/

Protože mě vykopali ze školy, mám najednou volnej víkend, kterej jsem se měl učit :D takže dneska až dojdu z práce začnu makat na foru :) možná zaznamenáte nějaký výpadky, protože se budu zase hrabat v kódu a databázi :) budou to změny určitě k lepšímu :yes:

kafka řekl:
Copa máš proti Slovanu? Se asi pudem spolu proběhnout... :yes:

no, pokud se mne nechystáš vláčet po lesní mýtině za patrolem na dlouhém laně, proč ne, s kondicí problémy nemám :)

Jinak tedy vůbec nic, o Slovanu nic nevím, já jen že na ČT dávali okopávanou SK a BLR týmu, kousek jsem se díval, pán v obleku s pohyby divokého pavouka nephily na střídačce divoce máchal do hřiště, kde si právě domácí vstřelili krásnýho vlasťnáka - to mě fakt neba, to raději tu Chá eL slavnou O.O

A to si měl teprve vidět, jakpa šílenej Franz vyváděl, když belasí vyrovnali a pak dali dokonce vedoucí branku! :toot: ( kterou jim asi správně sudí neuznali )

Nikde Tě vláčet nehodlám, jen pro mne je Slovan dost velkej kus života. Za mladejch let, když jsem ještě jezdíval po celý republice, včetně Slovenska za kopanou i za hokejem, jsem měl právě v Bratislavě mezi slovanistama pár kámošů. A i když někteří z nich byli na první pohled divní lidé, pač si do Pivka dávali ponornej ohřívač a tutím si ho ohřívali, byli fajnoví a byla s nim sranda... :thumbup:

Proto mě docela potěšilo, že jsem se mohl na ČT podívat na zápas Slovanu - i když je to tak trošku svatokrádež, že belasí hrají na Pasienkách, ale peníze jsou vždy až na prvním místě a slavné Tehelné pole už neexistuje... :(((

nj, nostalgie je sfiňa :D

no, asi měla ČT to okénko pro fotbal pro nějaký náš klub, ale ti naši nekopové jsou na tom údajně nějak špatně, Plzeň už tuším dokonce vypadla ... a furt se ta okopávaná všude nutí ... šlendrián jt

Tak. ČT měla původně dávat rudou chátru, jenže ta z Ligy Mistrů vypadla jako tradičně už dříve... :nanana:

Viktorka je už taky z pohárů fuč - sparťanskej agent Uhrin mladší odvedl dokonale svou práci a vedení Viktorky ho bohužel nestačilo odhalit a vyhodit včas. Copa si budem povídat, už jeho angažování bylo velkou chybou!
:(((

Ale co už! Nechme kopanou na pokoji a vraťme se k hokeji. Varaní podepsali ( zatím na 2 měsíce ) Skuhravýho :crazy: a v tutý souvislosti mě napadá, jakpa to vypadá s Divíškem? Už u Vás podepsal?

Taky sem koukal, že ten, kterej Vás vyhodil ze stránek Vašeho klubu, sem vesele píše. Pro mne je tuto další důkaz toho, že hodně Čechů nemá páteř... :sick:

kafka řekl:
Tak. ČT měla původně dávat rudou chátru, jenže ta z Ligy Mistrů vypadla jako tradičně už dříve... :nanana:

Viktorka je už taky z pohárů fuč - sparťanskej agent Uhrin mladší odvedl dokonale svou práci a vedení Viktorky ho bohužel nestačilo odhalit a vyhodit včas. Copa si budem povídat, už jeho angažování bylo velkou chybou!
:(((

Ale co už! Nechme kopanou na pokoji a vraťme se k hokeji. Varaní podepsali ( zatím na 2 měsíce ) Skuhravýho :crazy: a v tutý souvislosti mě napadá, jakpa to vypadá s Divíškem? Už u Vás podepsal?

Taky sem koukal, že ten, kterej Vás vyhodil ze stránek Vašeho klubu, sem vesele píše. Pro mne je tuto další důkaz toho, že hodně Čechů nemá páteř... :sick:

Mně to bylo hnedka jasný, že za ten pád Viktorky mohl někdo zvenčí, že byste jen tak zbůhdarma nedostali rychtu od nějakých opravdických Rumunů ... :D

Varani tedy nějaké peníze mají, nebo jak je to možné, šak jsi jim prorokoval nějaký rychlý konec a zatím se netvářej vůbec marně, dokonce mají i nějakého echt nového kapitána, Mirek Dušín, nebo Jarka Metelka, či jak se ten figura jmenuje... (?)

Divoch? Prý se pohyboval na zkušenou na ledě v Trautenau, takže pokud tě zajímá zrovinka tuten, budeš se o něm dozvídat asi občas od hluchéhopsa, který do Kerkonoš dojíždí ... (Hard As A Rock!) :band:

Mno pád. Kaproligu Viktorka momentálně vede a v pohárech bude chybět po mnoha letech, chilli žádnou větší katastrofu zmetek Uhrin naštěstí způsobit nestačil... :yes:

Copa se týče Varanů, tak oni peníze opravdu nemají nedávno tuto přiznal i MV, například zde:

http://www.ceskatelevize.cz/sport/nejnovejsi-videa/283618-karlovy-vary-trapi-financni-pokryti-cele-sezony/

Zkouší, jestli to vyjde a pokud ne, tak v lednu prodaj vše, copa má nějakou hodnotu a zbytek soutěže dohrajou s dětma.

A přeji hezkej víkend, já ho vyrážím strávit k Čáslavi za mladší a hezčí sestrou... :beer:

kafka řekl:
Zkouší, jestli to vyjde a pokud ne, tak v lednu prodaj vše, copa má nějakou hodnotu a zbytek soutěže dohrajou s dětma.

A přeji hezkej víkend, já ho vyrážím strávit k Čáslavi za mladší a hezčí sestrou... :beer: [/color]

snad nás nečeká podobný osud, jako Varany, fúúú ... u Čáslavi je hezky ... tož si to užij, já jedu po neděli ke klukům vopálenejm, na dva týdny, wifi dorazila říkali i tam, tak se chystám sledovat statečné boje našich chlapců z jiného úhlu pohledu. :ole:

Kafka:Taky sem koukal, že ten, kterej Vás vyhodil ze stránek Vašeho klubu, sem vesele píše. Pro mne je tuto další důkaz toho, že hodně Čechů nemá páteř... :sick:
Milý Kafko,mě to taky hlava nebere a nejsem sám co tuto považuje za drzost těžkýho kalibru.

Omlouvám se za drobné výpadky fora, je to způsobeno mou prací na zlepšovácích :D

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno