Grimley řekl:Vitej) jen se optam kde jsi se nakonec o foru dozvedel
diky
Ahoj, pres hcpce.cz, v sekci Otazky a odpovedi dal HoH v jedny odpovedi odkaz na tydle stranky
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Grimley řekl:Vitej) jen se optam kde jsi se nakonec o foru dozvedel
diky
Taky jsem se chystal navštívit několik utkání, ale po dnešním zjištění na kolik by mě to přišlo si radši zaplatím nějakou dovolenou a ještě mě zbyde na pivo.Grimley řekl:Když ta babka z toho pořadatelskýho týmu teď na MS mlela o tom, jak chtěj udělat MS hlavně pro lidi a chtěj se vyvarovat chyb ze Švédska, kde jim nikdo nechodil kvůli vstupnýmu, tak jsem si říkal, jak to bude super a podívám se na víc matchů....teď už vím, že si za ty prachy co bych dal za vstupenky, radši koupím novou telku (na který shlídnu několik MS), zbyde mi na pivo, nebudu se bát, že druha kategorie bude někde tzv. "za sloupem" a ještě ušetřím![]()
Dakujem, som si povedal, ze ked nam uz zrusili to forum tak ze sa sem registrujem. Len sa tu kus musim zorientovatGrimley řekl:Vítej mezi námi![]()
Grimley řekl:Když ta babka z toho pořadatelskýho týmu teď na MS mlela o tom, jak chtěj udělat MS hlavně pro lidi a chtěj se vyvarovat chyb ze Švédska, kde jim nikdo nechodil kvůli vstupnýmu, tak jsem si říkal, jak to bude super a podívám se na víc matchů....teď už vím, že si za ty prachy co bych dal za vstupenky, radši koupím novou telku (na který shlídnu několik MS), zbyde mi na pivo, nebudu se bát, že druha kategorie bude někde tzv. "za sloupem" a ještě ušetřím![]()

SR-Pardubak řekl:Dakujem, som si povedal, ze ked nam uz zrusili to forum tak ze sa sem registrujem. Len sa tu kus musim zorientovat![]()
xFilda řekl:Viděl bych to na pořádnou telku a na sud piva :-D jinak věta, že to chtějí udělat hlavně pro fanoušky ve mě vzbudila smíšený pocity - nejdřív sem se chtěl smát, ale když sem zjistil, že to tak opravdu je tak se mi chtělo brečet![]()
woe řekl:to kafka: nazdar, jdeš nějak dýl, ne? :smoke:
kafka řekl:Dovolená + zdravotní problémy v rodině, který nejen mě přinesly podstatně víc práce na farmě... Nic nestíhám - například teprve včera jsem byl na prvním hokeji v tutý sezoně...(([/color]
Pilsner Urquell řekl:TO Fíma : Já když tam vybíral který dresy klukum koupim (dal jsem jim tam natisknout jména) tak jsem si dovolil sáhnout na jeden dres,jakej je to matroš,jestli vzdušnej nebo ta umělotina. Barkova reakce: Nesahat,jak se to zamaže tak si ten dres budete muset koupit! V tu chvíli jsem měl sto chutí ho poslat do prdele a jít pryč,jenže jsem to holt dětem slíbil,tak jsem se překonal a spolknul to,ale cejtil jsem jak se mi okamžitě zvednul tlak...
To je panečku jednání se zákazníkem,upozorňuji že to bylo odpoledne cca dvě hodiny před zápasem a v obchodě jsem byl s klukama sám !!! Choval se jako kdybych byl asfaltér v monterkách,vocas jeden.
Teda ty statistiky to je bomba,na to bych nervy nemělle:
![]()
![]()
Pan Král taky zapomíná ,že většinou na takové akce chodí rodiny.No a pokud vezmeš na semif. 4 rodinu tak vysolíš 20 táců :mechov: .Jinak sobotní program na tenise v semifinále mužů se vejdeš do 5 taců za rodinu.Grimley řekl:Správný fanda..... Patriot... Ať se jdou vysratu mě nejde o to, že bych na to neměl, ale i když stejně, jako třeba hokej mám rád točený pivo, tak bych se taky vysral na točený pivo co by stálo 200/škopek a radši bych si dal doma pivo za dvacku, který je taký dobrý jen není točený .... Jde o to, že dát 1300 do horší za 1 zápas už vyžaduje spíš mít schopnost mrdat penězma...ne s tím, kdo je jakej fanda
![]()
Já jsem si udělal takové jednoduché srovnání cen permanentek. Musel jsem to rozdělit na dvě, protože některé kluby mají permice jen na ZČ a jiné jen na celou sezonu. Každý klub má taky několik kategorií, které nejsou všude úplně stejné, ale tak pro představu jsem to rozdělil na 4 kategorie na sezení a jednu na stání, kam jsem započítal i místa do kotle na stadionech, kde stání není (někde je tam zvláštní cena a někde je to prostě cena odpovídající kategorie na sezení).woe řekl:napadlo mě, že jsou u nás v Pardubicích na ligu v kontextu s touto repre akcí permice opravdu za hubičku, když vezmu ten příměr, že nejlevnější lístek na jeden zápas repre vyjde skoro jako permice na celou ZČ pro ty, co chodí na stání ...
tomaso25 řekl:To si Halas myslí, že když takovej Romča Polák někam přijede a bude mít na zádech místo svýho jména číslo 16, že mu lidi budou míň nadávat?![]()
Pick řekl:Jestli to tady už proběhlo, tak sorry ... http://pardubicky.denik.cz/hokej_region/talent-musel-vysadit-potreboval-operaci-srdce-20140821.html
na hcpce je se Špáčou video...Ten kluk je skromný a moc mu přeju, aby to vše bylo Ok...a bude nám tu snad chvilku dělat radost na zimáčkuGrimley řekl:Nebylo to tu![]()
Tohle čtu poprvé a Špáčovi držím palce ať mu to vyjdeSice je z jeho slov jasný, že jestli se chytne, zmizí do NHL, ale ja bych v jeho kůži asi taky nehrál na nějaký city ke klubu a šel vydělat hlavně prachy. Taky to souvisí s tím, že z Pardubic se stal průměrný klub - třeba kdyby se tu skutečně budoval ten brand, kluci by nechtěli tak rychle odcházet pryč ....vždycky si všichni vychvalovali zázemí, fanoušky i město, to je všechno pryč
![]()
:tybor: :tybor:Zase v tomhle případě bych nebyl tak přísnej. Špaček by to do Ameriky odešel zkusit z jakýhokoli českýho klubu. A zrovna v tomhle rozhovoru si péči klubu dost pochvaluje. Dovolím si tvrdit, že v tomhle případě se management zachoval velmi dobře. Hráče podrželi, zajistili mu kvalitní a rychlou péči a zároveň nechali na něm, jestli o svých problémech sám promluví nebo si to nechá pro sebe. Takže pro mě velmi korektní jednání. A s tou chválou prostředí to taky není tak hrozný. Vždyť to nově příchozí stále říkají. Třeba Hudáček dal Halászovi nebo Marcinkovi dobrý reference na klub, předtím zase Bartek Tyborovi. Takže ono to zase tak hrozný není, byť netvrdím, že by to nemohlo být lepší. Samozřejmě že mohlo. :yes:Grimley řekl:Taky to souvisí s tím, že z Pardubic se stal průměrný klub - třeba kdyby se tu skutečně budoval ten brand, kluci by nechtěli tak rychle odcházet pryč ....vždycky si všichni vychvalovali zázemí, fanoušky i město, to je všechno pryč![]()
tomaso25 řekl:A s tou chválou prostředí to taky není tak hrozný. Vždyť to nově příchozí stále říkají. Třeba Hudáček dal Halászovi nebo Marcinkovi dobrý reference na klub, předtím zase Bartek Tyborovi. Takže ono to zase tak hrozný není, byť netvrdím, že by to nemohlo být lepší. Samozřejmě že mohlo. :yes: [/color]
tomaso25 řekl:Zase v tomhle případě bych nebyl tak přísnej. Špaček by to do Ameriky odešel zkusit z jakýhokoli českýho klubu. A zrovna v tomhle rozhovoru si péči klubu dost pochvaluje. Dovolím si tvrdit, že v tomhle případě se management zachoval velmi dobře. Hráče podrželi, zajistili mu kvalitní a rychlou péči a zároveň nechali na něm, jestli o svých problémech sám promluví nebo si to nechá pro sebe. Takže pro mě velmi korektní jednání. A s tou chválou prostředí to taky není tak hrozný. Vždyť to nově příchozí stále říkají. Třeba Hudáček dal Halászovi nebo Marcinkovi dobrý reference na klub, předtím zase Bartek Tyborovi. Takže ono to zase tak hrozný není, byť netvrdím, že by to nemohlo být lepší. Samozřejmě že mohlo. :yes: