Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Grimley řekl:
Vitej :)) jen se optam kde jsi se nakonec o foru dozvedel :) diky

Ahoj, pres hcpce.cz, v sekci Otazky a odpovedi dal HoH v jedny odpovedi odkaz na tydle stranky

Tak jsem z cen lístků na MS uplně znechucen,to jsem měl v plánu vyrazit alespoň na jeden mač našich. Jenže já bych to měl lupen krát čtyři......Nasrat na ně.
Jinak v Mechově jsou nová tvrzená skla po celém obvodu kluziště stejně vysoká.To by měla být podmínka pro všechny kluby v Extralize,rapidně by se snížilo riziko zranění diváků a zároveň omezilo kolikrát nešťastné vyhození puku mimo hřiště a následný trest.

Grimley řekl:
Když ta babka z toho pořadatelskýho týmu teď na MS mlela o tom, jak chtěj udělat MS hlavně pro lidi a chtěj se vyvarovat chyb ze Švédska, kde jim nikdo nechodil kvůli vstupnýmu, tak jsem si říkal, jak to bude super a podívám se na víc matchů....teď už vím, že si za ty prachy co bych dal za vstupenky, radši koupím novou telku (na který shlídnu několik MS), zbyde mi na pivo, nebudu se bát, že druha kategorie bude někde tzv. "za sloupem" a ještě ušetřím :sick:
Taky jsem se chystal navštívit několik utkání, ale po dnešním zjištění na kolik by mě to přišlo si radši zaplatím nějakou dovolenou a ještě mě zbyde na pivo.

Grimley řekl:
Když ta babka z toho pořadatelskýho týmu teď na MS mlela o tom, jak chtěj udělat MS hlavně pro lidi a chtěj se vyvarovat chyb ze Švédska, kde jim nikdo nechodil kvůli vstupnýmu, tak jsem si říkal, jak to bude super a podívám se na víc matchů....teď už vím, že si za ty prachy co bych dal za vstupenky, radši koupím novou telku (na který shlídnu několik MS), zbyde mi na pivo, nebudu se bát, že druha kategorie bude někde tzv. "za sloupem" a ještě ušetřím :sick:

Viděl bych to na pořádnou telku a na sud piva :-D jinak věta, že to chtějí udělat hlavně pro fanoušky ve mě vzbudila smíšený pocity - nejdřív sem se chtěl smát, ale když sem zjistil, že to tak opravdu je tak se mi chtělo brečet :toot:

SR-Pardubak řekl:
Dakujem, som si povedal, ze ked nam uz zrusili to forum tak ze sa sem registrujem. Len sa tu kus musim zorientovat :thumbup:

Neboj se nic, zvládli to i staří dinousaři :D. V závěru přijdeš na to, že to tu je přehlednější než na starým DF :)

xFilda řekl:
Viděl bych to na pořádnou telku a na sud piva :-D jinak věta, že to chtějí udělat hlavně pro fanoušky ve mě vzbudila smíšený pocity - nejdřív sem se chtěl smát, ale když sem zjistil, že to tak opravdu je tak se mi chtělo brečet :toot:

Obzvlášt když víme, jak naši uměj odklouzat zápas.... Odcházet z prohranýho zápasu, kde to naši posrali s pocitem, že mě ty 3 hodiny vyšly na 2000 a ještě mě čeká cesta do Pardubic, musí bejt prostě k nezaplacení :bang: :D

woe řekl:
to kafka: nazdar, jdeš nějak dýl, ne? :smoke:

No jo no. Vím, že to je taková otřepaná fráze, ale opravdu mám málo času.

Dovolená + zdravotní problémy v rodině, který nejen mě přinesly podstatně víc práce na farmě... Nic nestíhám - například teprve včera jsem byl na prvním hokeji v tutý sezoně... :(((

kafka řekl:
Dovolená + zdravotní problémy v rodině, který nejen mě přinesly podstatně víc práce na farmě... Nic nestíhám - například teprve včera jsem byl na prvním hokeji v tutý sezoně... :((([/color]

nj - a to jste zase prohráli, letos máte bídné přípravné zápasy, tuším, že skrýváte karty a rozbalíte to až na tu ligu.....

jinak včera jsem četl tu tiskovku vaši s tím hlavním sponzorem pro vaši mládež a normálně se ti přiznám, že jsem blednul závistí ... u vás to tedy funguje, to by náš Kraj asi nikdá neudělal... :shh:

pan Král to vidí jinak: "hokejový šampionát se v zemi koná jednou za deset dvanáct let, a tak si myslím, že správný fanda ty peníze dokáže dát dohromady"

http://sport.aktualne.cz/kral-ceny-listku-na-ms-jsou-velmi-priznive-ma-na-to-kazdy/r~2fe88ed2279711e48a740025900fea04/

Správný fanda..... Patriot... Ať se jdou vysrat :) u mě nejde o to, že bych na to neměl, ale i když stejně, jako třeba hokej mám rád točený pivo, tak bych se taky vysral na točený pivo co by stálo 200/škopek a radši bych si dal doma pivo za dvacku, který je taký dobrý jen není točený .... Jde o to, že dát 1300 do horší za 1 zápas už vyžaduje spíš mít schopnost mrdat penězma...ne s tím, kdo je jakej fanda :sick:

Pilsner Urquell řekl:
TO Fíma : Já když tam vybíral který dresy klukum koupim (dal jsem jim tam natisknout jména) tak jsem si dovolil sáhnout na jeden dres,jakej je to matroš,jestli vzdušnej nebo ta umělotina. Barkova reakce: Nesahat,jak se to zamaže tak si ten dres budete muset koupit! V tu chvíli jsem měl sto chutí ho poslat do prdele a jít pryč,jenže jsem to holt dětem slíbil,tak jsem se překonal a spolknul to,ale cejtil jsem jak se mi okamžitě zvednul tlak...
To je panečku jednání se zákazníkem,upozorňuji že to bylo odpoledne cca dvě hodiny před zápasem a v obchodě jsem byl s klukama sám !!! Choval se jako kdybych byl asfaltér v monterkách,vocas jeden.
Teda ty statistiky to je bomba,na to bych nervy neměl :ole: :thumbup: :thumbup:

Mám podobný zážitek. Jednou jsem si tam šel koupit šálu, chtěl jsem si ji pořádně prohlédnout a ten chlápek byl tak nepříjemný, že jsem ji vzal do ruky, že jsem si ji radši koupil, i když bych si třeba nakonec vybral jinou, ale tuhle jsem vzal do ruky první, tak smůla.

Grimley řekl:
Správný fanda..... Patriot... Ať se jdou vysrat :) u mě nejde o to, že bych na to neměl, ale i když stejně, jako třeba hokej mám rád točený pivo, tak bych se taky vysral na točený pivo co by stálo 200/škopek a radši bych si dal doma pivo za dvacku, který je taký dobrý jen není točený .... Jde o to, že dát 1300 do horší za 1 zápas už vyžaduje spíš mít schopnost mrdat penězma...ne s tím, kdo je jakej fanda :sick:
Pan Král taky zapomíná ,že většinou na takové akce chodí rodiny.No a pokud vezmeš na semif. 4 rodinu tak vysolíš 20 táců :mechov: .Jinak sobotní program na tenise v semifinále mužů se vejdeš do 5 taců za rodinu.

http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/599431-novinka-rozhodci-v-extralize-budou-mit-na-zadech-cisla-misto-jmenovek.html#hp-sez

Beztak rypáky těch neumětelů každej zná :)) čekám kdy se po vzoru. NHL i zvednou ceny ..... A taky by mohly po vzoru NHL zmizet reklamy a možna by taky mohlo jít celý slavný vedení ELH včetně komise rozhodčích do prdele :thumbdown:

http://www.sport.cz/vasenazory/179810
To mi vůbec nevadí že nebudou mít jmenovky,ty hovada poznám na dálku po čuchu.

Tak jsem se na upozornění kámoše po delší době mrknul na Mechow DF. No nic nového tam není ,jen mi zaujalo že někteří Slávisti kupují trička s FOP. To bude mít jejich chlebodárce,Pardubičák p.Pitter radost :nanana:
O tom že je GM Mechowa taky téměř z Pardubic a že za ně bude hrát Pardubák Váša a oni se vytasí s trikama FOP atd.atd. nemá cenu psát,víme že si nevidí na špičku nosu. :vlna:

woe řekl:
napadlo mě, že jsou u nás v Pardubicích na ligu v kontextu s touto repre akcí permice opravdu za hubičku, když vezmu ten příměr, že nejlevnější lístek na jeden zápas repre vyjde skoro jako permice na celou ZČ pro ty, co chodí na stání ...
Já jsem si udělal takové jednoduché srovnání cen permanentek. Musel jsem to rozdělit na dvě, protože některé kluby mají permice jen na ZČ a jiné jen na celou sezonu. Každý klub má taky několik kategorií, které nejsou všude úplně stejné, ale tak pro představu jsem to rozdělil na 4 kategorie na sezení a jednu na stání, kam jsem započítal i místa do kotle na stadionech, kde stání není (někde je tam zvláštní cena a někde je to prostě cena odpovídající kategorie na sezení).
Ceny jsem bral základní bez jakýchkoliv slev.
Náhled přílohy 1

hezkypěkně Fímo, ty to máš tedy všechno pořádně podchycený :)

asi by se měli kluby trošku proškolit u pana Krále, který nechce prodávat biléty na MS za korunu, tak to napálil za tisíce ... někde tedy chodí na hokej v podstatě tak nějak zadarmo koukám, ani se nedivím, že chodí tam jinde málo lidí, páč si tý permice ani nevážej asi...

To si Halas myslí, že když takovej Romča Polák někam přijede a bude mít na zádech místo svýho jména číslo 16, že mu lidi budou míň nadávat? :D

tomaso25 řekl:
To si Halas myslí, že když takovej Romča Polák někam přijede a bude mít na zádech místo svýho jména číslo 16, že mu lidi budou míň nadávat? :D

zrovinka šestnáctka bude určitě velmi populární :D

no, jako by snad pánové neměli čisté svědomí :) ... bude to výživný, sudím nezávidím, ten hybrid je celkem podivnost ... velký problém tuším u golmanů - vyjet, nevyjet ... když vyjede, icing není (v neděli zrovinka mladí Meši nachytali sudí u chyby, ale sudí to vzal férově, uznal a icing zrušil) ...

Tak protože jsem už zaznamenal ve dvou dnech registraci dvou falešných uživatelů (spam botů), jednoho z ttk tula ltd. z Ruska - známá spamovací "firma"...a jeden z Ukrajiny, dal jsem při registraci otázku (Jaké číslo na dresu má Petr Sýkora) a zároveň jsem podmínil dokončení registrace potvrzením mailu. Pokud i tak projde Spamovací bot, budu nucen registraci uzavřít a ručně schvalovat nové uživatele.
O víkendu se budu muset ještě mrknout na zabezpečení fora, protože jak tu máme relativně vyšší návštěvnost, tak se dostáváme do hledáčku různých spamů :/

- čekal jsem, že větší problém bude s Mechovákama, který se ale naštěstí nevyznaj na dnes běžně poǔzívaných phpBB forech :D ( :mechov: )

Pick řekl:

Nebylo to tu :thumbup:

Tohle čtu poprvé a Špáčovi držím palce ať mu to vyjde :) Sice je z jeho slov jasný, že jestli se chytne, zmizí do NHL, ale ja bych v jeho kůži asi taky nehrál na nějaký city ke klubu a šel vydělat hlavně prachy. Taky to souvisí s tím, že z Pardubic se stal průměrný klub - třeba kdyby se tu skutečně budoval ten brand, kluci by nechtěli tak rychle odcházet pryč ....vždycky si všichni vychvalovali zázemí, fanoušky i město, to je všechno pryč :thumbdown:

Celkem mazec, že mu na to přišli až teď, zdraví je nejpřednější ... hlavně, aby to neuspěchal, v jeho věku času dost na návrat ... jinak samozřejmě že chce odsud pryč, při jeho kvalitě, to není divný.

A co Áčko, letí už dnes?

Grimley řekl:
Nebylo to tu :thumbup:

Tohle čtu poprvé a Špáčovi držím palce ať mu to vyjde :) Sice je z jeho slov jasný, že jestli se chytne, zmizí do NHL, ale ja bych v jeho kůži asi taky nehrál na nějaký city ke klubu a šel vydělat hlavně prachy. Taky to souvisí s tím, že z Pardubic se stal průměrný klub - třeba kdyby se tu skutečně budoval ten brand, kluci by nechtěli tak rychle odcházet pryč ....vždycky si všichni vychvalovali zázemí, fanoušky i město, to je všechno pryč :thumbdown:
na hcpce je se Špáčou video...Ten kluk je skromný a moc mu přeju, aby to vše bylo Ok...a bude nám tu snad chvilku dělat radost na zimáčku:-) :toot: :tybor: :tybor:

Grimley řekl:
Taky to souvisí s tím, že z Pardubic se stal průměrný klub - třeba kdyby se tu skutečně budoval ten brand, kluci by nechtěli tak rychle odcházet pryč ....vždycky si všichni vychvalovali zázemí, fanoušky i město, to je všechno pryč :thumbdown:
Zase v tomhle případě bych nebyl tak přísnej. Špaček by to do Ameriky odešel zkusit z jakýhokoli českýho klubu. A zrovna v tomhle rozhovoru si péči klubu dost pochvaluje. Dovolím si tvrdit, že v tomhle případě se management zachoval velmi dobře. Hráče podrželi, zajistili mu kvalitní a rychlou péči a zároveň nechali na něm, jestli o svých problémech sám promluví nebo si to nechá pro sebe. Takže pro mě velmi korektní jednání. A s tou chválou prostředí to taky není tak hrozný. Vždyť to nově příchozí stále říkají. Třeba Hudáček dal Halászovi nebo Marcinkovi dobrý reference na klub, předtím zase Bartek Tyborovi. Takže ono to zase tak hrozný není, byť netvrdím, že by to nemohlo být lepší. Samozřejmě že mohlo. :yes:

tomaso25 řekl:
A s tou chválou prostředí to taky není tak hrozný. Vždyť to nově příchozí stále říkají. Třeba Hudáček dal Halászovi nebo Marcinkovi dobrý reference na klub, předtím zase Bartek Tyborovi. Takže ono to zase tak hrozný není, byť netvrdím, že by to nemohlo být lepší. Samozřejmě že mohlo. :yes: [/color]

Slova a činy jsou jaksi trochu v rozporu ... kde se mi líbí, odtud přeci neutíkám + ještě ta vyjádření, že by se sem jednou možná rádi (snad všichni) vrátili ... jasan, klub je chudý a hráče udržet nemá šanci, ale na druhou stranu - o tom, kdo by sem už zpátky někdo třeba nikdy nešel a komu se tu až zas tak nelíbilo - o tom se těžko někde dočteš ... to jsou ty PR šablony, které fungují univerzálně snad ve všem kolem nás.

Asi by to bylo vše stravitelnější, kdyby brand ke kvalitnímu marketingu rovněž servíroval chutnou přílohu v podobě dobrých výsledků. Letos čekám třetí, zlomový rok.
Jak se všude píše, pardubický fanoušek je náročný ...

tomaso25 řekl:
Zase v tomhle případě bych nebyl tak přísnej. Špaček by to do Ameriky odešel zkusit z jakýhokoli českýho klubu. A zrovna v tomhle rozhovoru si péči klubu dost pochvaluje. Dovolím si tvrdit, že v tomhle případě se management zachoval velmi dobře. Hráče podrželi, zajistili mu kvalitní a rychlou péči a zároveň nechali na něm, jestli o svých problémech sám promluví nebo si to nechá pro sebe. Takže pro mě velmi korektní jednání. A s tou chválou prostředí to taky není tak hrozný. Vždyť to nově příchozí stále říkají. Třeba Hudáček dal Halászovi nebo Marcinkovi dobrý reference na klub, předtím zase Bartek Tyborovi. Takže ono to zase tak hrozný není, byť netvrdím, že by to nemohlo být lepší. Samozřejmě že mohlo. :yes:

pekne napsany ...kde to mam podepsat? :thumbup:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno