Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Prosím dá se dnešní mač někde sledovat??Pokud ano prosím odkaz:-)děkuji pánové.-) :pardubice: :pardubice: :dynamo:

Turku vede už 8:0, tak to vypadá, že Bolzano bude jen do počtu (tedy doufejme).

Fíma řekl:
Turku vede už 8:0, tak to vypadá, že Bolzano bude jen do počtu (tedy doufejme).

Pockej za nejaky tri hodiny, abychom na tom nebyli podobne. Ten nas lazaret me desi cim dal vic

jimmypop řekl:
Pockej za nejaky tri hodiny, abychom na tom nebyli podobne. Ten nas lazaret me desi cim dal vic
Nejhorší na tom je, že ti dva útočníci můžou chybět i několik měsíců. U Libora Pivka se bojím, aby vůbec letos hrál.

selma11 řekl:
Prosím dá se dnešní mač někde sledovat??Pokud ano prosím odkaz:-)děkuji pánové.-) :pardubice: :pardubice: :dynamo:

https://www.tipsport.cz/live/hokej/liga-mistru-skupina-f/linkoping-pardubice/5531082

Je tam neco videt?

Tak jsem se díval na nájezdy v Berlíně a přišlo mi, že se ty nájezdy nejely na tři, ale na pět jako dřív. To je nějaká obecná změna nebo se mi to jen zdálo? Každopádně bych to uvítal, protože ty tři mi přijde hrozně málo, zejména v play-off.

Nějak mi blbne Hokej.cz. Funguje vám to? Mně to ukazuje nějakou divnou hlášku:
Nahlášená útočná stránka!
Tato webová stránka na serveru http://www.hokej.cz byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.
Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.

Fíma řekl:
Nějak mi blbne Hokej.cz. Funguje vám to? Mně to ukazuje nějakou divnou hlášku:
Nahlášená útočná stránka!
Tato webová stránka na serveru http://www.hokej.cz byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.
Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.

Me facha

Mohla by být statistika takto? :

slastats.jpg

Fíma řekl:
Tak s grafikou se s tebou nemůžu měřit :vlna:

To je hlavně tím, že mám photoshop a ne malování :D ... ještě jdou doladit detaily, třeba v grafu udělat červený místo modrejch ty sloupečky grafu :) .... ty to máš v excelu ty statistiky?:) ... (PS: dolů do každýho obrázku samozřejmě dám tvůj "copyright" :D )

Tak jestli budeš chtít mít tyhle statistiky u každýho matche, tak se pak dohodneme a já tě poprosím o nějaký podkladky, abych to mohl převést do téhle grafické podoby :)

Jasně, takhle nějak jsem si to představoval, plus ještě, až se liga trochu rozjede přidat i sloupeček Letos.
Klidně bych mohl přidat i nějakou statistiku výsledkovou, ale to většinou je i na stránkách, takže by to bylo zbytečné. Tohle jsem si říkal, že by mohl být zajímavý podklad pro odhad návštěvnosti. Dalo by se na to tipovat jako navýsledek.

To Fíma: Mě tohle stránky Hokej.cz hlásily před dvěma dny, od včerejšího dne je vše zase OK. Chce to pár dní počkat a ono se to umoudří :thumbup:

člověk se vrátí z Prahy z fotbalu a vidí webové přijemne změny :vlna:

Jsem rad ze se libi :beer: Uz jsem se bal ze jsem to delal zbytecne :D

Je mně docela líto Dušana, myslím že dělá maximum a nevede si vůbec špatně. Bohužel díky těm zdravotním problémům se zase ta sestava rozpadá. Jsem zvědavý, jak to budou dál řešit, když to vypadá, že ta absence, minimálně těch dvou útočníků, bude dlouhodobá.

JirkaPCE řekl:
Je mně docela líto Dušana, myslím že dělá maximum a nevede si vůbec špatně. Bohužel díky těm zdravotním problémům se zase ta sestava rozpadá. Jsem zvědavý, jak to budou dál řešit, když to vypadá, že ta absence, minimálně těch dvou útočníků, bude dlouhodobá.

Akce kulovy blesk - Divoch

jimmypop řekl:
Akce kulovy blesk - Divoch
Momentálně nám spíš chybí levá křídla. Pár hráčů volných ještě je, co loni hráli v extralize , třeba Polák, Rachůnek, Černý nebo Hlaváč, který dohrával ve Švédsku. Mohli by se třeba s někým dohodnout na dvouměsíční výpomoc jako Vary se Skuhravým.

JirkaPCE řekl:
Momentálně nám spíš chybí levá křídla. Pár hráčů volných ještě je, co loni hráli v extralize , třeba Polák, Rachůnek, Černý nebo Hlaváč, který dohrával ve Švédsku. Mohli by se třeba s někým dohodnout na dvouměsíční výpomoc jako Vary se Skuhravým.

Přesně tak, Divoch je podle mě nesmysl. To už by tady dávno byl, kdyby o něj stáli.

Ono jsme na tom bídně i s centry. Marcinko snad bude posila, ale je třeba brát v potaz Zohornovo zranění a Špačkovu operaci. Hlavně Zohy je zatím špatný, tam asi bude trvat dlouho, než dožene přípravu. Takže to musíme umlátit s Marcinkem a Ceckem, technický centr bohužel chybí.

No a levá křídla, to je ještě větší průšvih. Když tam vidím prohánět se Nahece. Somík už vloni nehrál nejlépe a jestli je teď ještě delší dobu mimo, nevěřím, že nám letos bude nějak platný. A Pivko? To už jsme řešili. Taky se letos nemusí uzdravit vůbec, takže velká ztráta. V podstatě nám zůstal jen Tybor (který chce ven) a Semorád.

A abychom si ty útoky prošli komplet. Tak napravo to taky nebude žádná krasojízda. Količ k sobě nikoho nemá. Sýkora taky, navíc se trochu bojím, že je u něj znát věk (chybí už ta legendární rychlost, je těžší než Ton a to je bohužel vidět). Takže naše jediná zbraň je Radil. Když to nepůjde jejich útoku, víc než jeden až dva góly asi soupeři nedáme a to bude problém.

Samozřejmě nad kluky nelámu hůl, ale toho začátku sezony se dost obávám. Bude to chtít hodně nadšení, bojovnosti a štěstí, abychom hned nezabředli dole. Náhradníci aby všichni hráli nad své možnosti a ani to nemusí stačit..

Sweník řekl:
Přesně tak, Divoch je podle mě nesmysl. To už by tady dávno byl, kdyby o něj stáli.

Ono jsme na tom bídně i s centry. Marcinko snad bude posila, ale je třeba brát v potaz Zohornovo zranění a Špačkovu operaci. Hlavně Zohy je zatím špatný, tam asi bude trvat dlouho, než dožene přípravu. Takže to musíme umlátit s Marcinkem a Ceckem, technický centr bohužel chybí.

No a levá křídla, to je ještě větší průšvih. Když tam vidím prohánět se Nahece. Somík už vloni nehrál nejlépe a jestli je teď ještě delší dobu mimo, nevěřím, že nám letos bude nějak platný. A Pivko? To už jsme řešili. Taky se letos nemusí uzdravit vůbec, takže velká ztráta. V podstatě nám zůstal jen Tybor (který chce ven) a Semorád.

A abychom si ty útoky prošli komplet. Tak napravo to taky nebude žádná krasojízda. Količ k sobě nikoho nemá. Sýkora taky, navíc se trochu bojím, že je u něj znát věk (chybí už ta legendární rychlost, je těžší než Ton a to je bohužel vidět). Takže naše jediná zbraň je Radil. Když to nepůjde jejich útoku, víc než jeden až dva góly asi soupeři nedáme a to bude problém.

Samozřejmě nad kluky nelámu hůl, ale toho začátku sezony se dost obávám. Bude to chtít hodně nadšení, bojovnosti a štěstí, abychom hned nezabředli dole. Náhradníci aby všichni hráli nad své možnosti a ani to nemusí stačit..
Ten kádr máme prostě strašně uzký...Jak příjde zraněný je to na pytel...Podle mě nějaké křídlo ještě musí přijít...ale co mě dělá radost,tak to jsou golmani... :nanana:

a novinky na D.F paráda to se povedlo kolego :beer:

a můžu poprosit smajlíka s Písecem??prosím smutně koukám :((( :shifty:

Jestli se Divoch plácá v Trutnově, tak už to asi nebude žádná sláva, tohle už prostě nepůjde.

Letos asi končí smlouvy hodně hráčům, obávám se, že pilíře týmu zmizí a mladí ještě nebudou tak dobří.

Jinak jsem ještě nedodýchal ten páteční logistický blackout. Letadlo pristalo kolem 14:30h, odbavení a obed na letisti - na to je potreba tak hodinka a pul. I kdyby hodina, odjeli by v 15:30h.
Googlemaps ukazuji z letiste az k hale 240km. Ne 198km, jak psal Sport. V patek. Odpoledne. Tranzitem pres velke evropske mesto. Bez komplikaci to znamena dojezd za tři a půl hodiny. To je dojezd kolem 19h. I do Trince a treba Zlina se nechava vetsi casova rezerva.
Takhle to panove delat nejde, u hráčů musíte být za pitomce. Jasně, že nahlas to neřeknou, ale tohle je prostě komedie.
Chápu, že do Stockholmu nelétá letadlo každou hodinu. Jestli si logistik nepřizná fatal error a svede vše na tunel na obchvatu, bude to další blamáž. Z pátka je nutné se poučit, nestrkat hlavu do písku.

selma11 řekl:
a novinky na D.F paráda to se povedlo kolego :beer:

a můžu poprosit smajlíka s Písecem??prosím smutně koukám :((( :shifty:

Tak dekuju za pochvalu :D :nanana: chtela bys "Pisec" nebo "Pisa" ?:)

Mě začínají děsit ty zranění: Pivko, Somík, Kočka, teď zas i Sejk, Písec, nerozehranej Zohy.. No snad se daj kluci co nejdřív dohromady, aby ligu pak nemuseli hrát třeba samí junci :D

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno