Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Fíma řekl:Turku vede už 8:0, tak to vypadá, že Bolzano bude jen do počtu (tedy doufejme).
Nejhorší na tom je, že ti dva útočníci můžou chybět i několik měsíců. U Libora Pivka se bojím, aby vůbec letos hrál.jimmypop řekl:Pockej za nejaky tri hodiny, abychom na tom nebyli podobne. Ten nas lazaret me desi cim dal vic
selma11 řekl:Prosím dá se dnešní mač někde sledovat??Pokud ano prosím odkazděkuji pánové.-)
ardubice:
ardubice: :dynamo:
Fíma řekl:Nějak mi blbne Hokej.cz. Funguje vám to? Mně to ukazuje nějakou divnou hlášku:
Nahlášená útočná stránka!
Tato webová stránka na serveru http://www.hokej.cz byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.
Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.
Mně to blbne. Nechápu proč, ale já na výpočetní techniku nikdy expert nebylWalkingDude řekl:Me facha

Fíma řekl:Tak s grafikou se s tebou nemůžu měřit :vlna:
Grimley řekl:Jsem rad ze se libi :beer: Uz jsem se bal ze jsem to delal zbytecne![]()

JirkaPCE řekl:Je mně docela líto Dušana, myslím že dělá maximum a nevede si vůbec špatně. Bohužel díky těm zdravotním problémům se zase ta sestava rozpadá. Jsem zvědavý, jak to budou dál řešit, když to vypadá, že ta absence, minimálně těch dvou útočníků, bude dlouhodobá.
Momentálně nám spíš chybí levá křídla. Pár hráčů volných ještě je, co loni hráli v extralize , třeba Polák, Rachůnek, Černý nebo Hlaváč, který dohrával ve Švédsku. Mohli by se třeba s někým dohodnout na dvouměsíční výpomoc jako Vary se Skuhravým.jimmypop řekl:Akce kulovy blesk - Divoch
JirkaPCE řekl:Momentálně nám spíš chybí levá křídla. Pár hráčů volných ještě je, co loni hráli v extralize , třeba Polák, Rachůnek, Černý nebo Hlaváč, který dohrával ve Švédsku. Mohli by se třeba s někým dohodnout na dvouměsíční výpomoc jako Vary se Skuhravým.
Ten kádr máme prostě strašně uzký...Jak příjde zraněný je to na pytel...Podle mě nějaké křídlo ještě musí přijít...ale co mě dělá radost,tak to jsou golmani...Sweník řekl:Přesně tak, Divoch je podle mě nesmysl. To už by tady dávno byl, kdyby o něj stáli.
Ono jsme na tom bídně i s centry. Marcinko snad bude posila, ale je třeba brát v potaz Zohornovo zranění a Špačkovu operaci. Hlavně Zohy je zatím špatný, tam asi bude trvat dlouho, než dožene přípravu. Takže to musíme umlátit s Marcinkem a Ceckem, technický centr bohužel chybí.
No a levá křídla, to je ještě větší průšvih. Když tam vidím prohánět se Nahece. Somík už vloni nehrál nejlépe a jestli je teď ještě delší dobu mimo, nevěřím, že nám letos bude nějak platný. A Pivko? To už jsme řešili. Taky se letos nemusí uzdravit vůbec, takže velká ztráta. V podstatě nám zůstal jen Tybor (který chce ven) a Semorád.
A abychom si ty útoky prošli komplet. Tak napravo to taky nebude žádná krasojízda. Količ k sobě nikoho nemá. Sýkora taky, navíc se trochu bojím, že je u něj znát věk (chybí už ta legendární rychlost, je těžší než Ton a to je bohužel vidět). Takže naše jediná zbraň je Radil. Když to nepůjde jejich útoku, víc než jeden až dva góly asi soupeři nedáme a to bude problém.
Samozřejmě nad kluky nelámu hůl, ale toho začátku sezony se dost obávám. Bude to chtít hodně nadšení, bojovnosti a štěstí, abychom hned nezabředli dole. Náhradníci aby všichni hráli nad své možnosti a ani to nemusí stačit..

selma11 řekl:a novinky na D.F paráda to se povedlo kolego :beer:
a můžu poprosit smajlíka s Písecem??prosím smutně koukám(( :shifty:
chtela bys "Pisec" nebo "Pisa" ?Aleš 24 tam prosímGrimley řekl:Tak dekuju za pochvalu![]()
chtela bys "Pisec" nebo "Pisa" ?
![]()