Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
selma11 řekl:
Já se tady nemůžu nějak vyznat....Člověk než si zvykne zas...

Jak máme zaopatřený,aby sem nelezli držky z mechova??

Ahoj, už jsem se bála, že nebudeme moci "hodit" řeč :nanana: . Doufám, že slušné "držky" ze Slavie neva :-)

Jsem se po krátkodobé nepřítomnosti prokousal publikovaným materiálem i událostmi posledních dní a musím souhlasit, že kasu máme obsazenou luxusní dvojicí. Obrana taky nakonec asi nějak fungovat bude, ale ten útok.....to asi bude naše letošní achillovka.... :eh: Řekl bych, že ty dosavadní výsledky CHL jsou předobrazem naší hry v týhle sezóně.....vzdadu na 0 nebo na 1 a dopředu v nejlepším případě na 2 :brand:

Pick řekl:
Jsem se po krátkodobé nepřítomnosti prokousal publikovaným materiálem i událostmi posledních dní a musím souhlasit, že kasu máme obsazenou luxusní dvojicí. Obrana taky nakonec asi nějak fungovat bude, ale ten útok.....to asi bude naše letošní achillovka.... :eh: Řekl bych, že ty dosavadní výsledky CHL jsou předobrazem naší hry v týhle sezóně.....vzdadu na 0 nebo na 1 a dopředu v nejlepším případě na 2 :brand:
Tak ten útok taky nebyl špatně poskládaný, kdyby spousta hráčů neměla zdravotní problémy. Uvidíme, jak si s tím poradí, snad ještě někoho seženou, když budou minimálně ti dva hráči nejspíš dlouhodobě mimo . S tímhle to hrát nejde, pokud nechceme hned na začátku extraligy nabrat ztrátu.

Ja bych to nevidel tak zle. Myslim, ze zacatek ligy je imo dost precenovanej. Lamat chleba se v lize bude od druhy az treti ctvrtiny, rozhodne ne v prvnich 10 zapasech, jak se tu obcas naznacuje. Si vemte kde loni byla po 12. kole Slavia, kde Sparta a kde my :-) A jak to pak dopadlo. Golmany mame o tridu lepsi jak loni, obrana i utok si sedne az se vymarodej ... easy life :pardubice: :beer: :dynamo:

Příspěvek od WOE: Jinak jsem ještě nedodýchal ten páteční logistický blackout. Letadlo pristalo kolem 14:30h, odbavení a obed na letisti - na to je potreba tak hodinka a pul. I kdyby hodina, odjeli by v 15:30h.
Googlemaps ukazuji z letiste az k hale 240km. Ne 198km, jak psal Sport. V patek. Odpoledne. Tranzitem pres velke evropske mesto. Bez komplikaci to znamena dojezd za tři a půl hodiny. To je dojezd kolem 19h. I do Trince a treba Zlina se nechava vetsi casova rezerva.
Takhle to panove delat nejde, u hráčů musíte být za pitomce. Jasně, že nahlas to neřeknou, ale tohle je prostě komedie.
Chápu, že do Stockholmu nelétá letadlo každou hodinu. Jestli si logistik nepřizná fatal error a svede vše na tunel na obchvatu, bude to další blamáž. Z pátka je nutné se poučit, nestrkat hlavu do písku.

Woe,tuto kdyby jsi napsal na dříve fungujícím oficiálním DF,tak by jsi byl HoHem nazván škoditelem klubu a pro výstrahu ukřižován na Pernštejnskym námněstí za skandovaného potlesku Mr.Branda a spol. :brand: :clap:

Pro fotbalovou Sešívku Vývu: Zdar,já byl v sobotu taky v Edenu.První poločas až na to břevno Plzně takový zahřívací. ale druhá půle byla výborná a i když moje Viktorka prohrála,užil jsem si to. Vy jste měli dvě šance a dali jednu branku,my břevno,tyč a dvě tutovky a houno z toho. Tak už to chodí,sudí myslím zápas zvládnul a atmosféra? Výborná! Naši Jižani by měli takovýto mač navštívit,aby viděli pořádnou podporu a to jak od Slávistů tak od Plzeńskejch. Fakt jsem si to užil a kluci taky.
Hasiči jednu dobu nevěděli kam mají dřív letět :D

woe řekl:
Jestli se Divoch plácá v Trutnově, tak už to asi nebude žádná sláva, tohle už prostě nepůjde.

Letos asi končí smlouvy hodně hráčům, obávám se, že pilíře týmu zmizí a mladí ještě nebudou tak dobří.

Jinak jsem ještě nedodýchal ten páteční logistický blackout. Letadlo pristalo kolem 14:30h, odbavení a obed na letisti - na to je potreba tak hodinka a pul. I kdyby hodina, odjeli by v 15:30h.
Googlemaps ukazuji z letiste az k hale 240km. Ne 198km, jak psal Sport. V patek. Odpoledne. Tranzitem pres velke evropske mesto. Bez komplikaci to znamena dojezd za tři a půl hodiny. To je dojezd kolem 19h. I do Trince a treba Zlina se nechava vetsi casova rezerva.
Takhle to panove delat nejde, u hráčů musíte být za pitomce. Jasně, že nahlas to neřeknou, ale tohle je prostě komedie.
Chápu, že do Stockholmu nelétá letadlo každou hodinu. Jestli si logistik nepřizná fatal error a svede vše na tunel na obchvatu, bude to další blamáž. Z pátka je nutné se poučit, nestrkat hlavu do písku.

A zase si nic nepochopil! :nanana:

Geniální tah vašeho brandu. Od pátku si budou všichní pamatovat, kdopa je Tesla Pardubice!

Ještě za 28 let budou dědečkové ve Švédsku vnoučatům za dlouhých polárních nocí vyprávět o tom, že v roce 2014 dlouho čekali na hokejisty z Pardubic... :D Kdyby ste tam přijeli normálně a prohráli 1:2, nikdo by si Vás už za rok nepamatoval, ale tutím jste se zapsali nesmazatelně do paměti skoro celého města... :yes:

Spíš by to na mě, kdybych se jmenoval třeba Olaffson, působilo tak, že dojeli burani někde z jihovýchodu, který nevědí, že ve vyspělých zemích se tvoří zácpy a tak si nechali fóra jen 20 minut pro případ, kdyby nemohli najít vchod na zimák.... :shifty:

Jinak ten druhej zápas ve Finsku jsem neviděl - jenom na onlajnech, ale působí na mě, že tam jsme se zvedli a nebylo to už tak zlý.

Ale i tuten Olafsson, si bude dobře pamatovat, že ste tam hráli, stejně tak, jako jeho soused Gustafsson... :yes:

Stará dobrá pravda říká, že i negativní reklama je reklama. :band:

Samo, že by si Vás stejně dobře pamatovali, kdybyste jim nasypali bůra. Ale na tutu kartu se nedalo moc sázet, takže Váš brand zkušeně nic nepodcenil a zviditelnil Vás jinak... :clap:

Grimley řekl:
Spíš by to na mě, kdybych se jmenoval třeba Olaffson, působilo tak, že dojeli burani někde z jihovýchodu, který nevědí, že ve vyspělých zemích se tvoří zácpy a tak si nechali fóra jen 20 minut pro případ, kdyby nemohli najít vchod na zimák.... :shifty:

Jinak ten druhej zápas ve Finsku jsem neviděl - jenom na onlajnech, ale působí na mě, že tam jsme se zvedli a nebylo to už tak zlý.
Já ti povim že každý normální vedoucí jakéhokoli mančaftu jede na mač o dosti dříve než půl hodiny před zápasem. :crazy:
V normálním okresním přeboru čutaný jede mužstvo tak,aby bylo na hřišti soupeře tři čtvrtě hodiny před zápasem a to se jezdí nějakejch 30 kilometrů daleko. Ale naši Brandi to je jinej kalibr,přes půl Evropy a na chlup přesně. To je na pár facek jako výstrahu pro toho schopného člověka,který tuto zařizoval. Podruhé bych ho už vyrazil.

http://www.hokej.cz/cz/reprezentace/lukas-radil-zazil-v-lize-mistru-nekonecne-cestovani-ze-spankoveho-deficitu-ale-vedu-nedelal/?1=rw Z Lukáše Radila ta nasranost na vedení docela srší. Nic podobného nikdy nezažil a podle jeho slov asi ani zažít už nechce. Tohle se totiž povedlo že pane :sebek: a :brand: Vlastní hráči vás musí přímo milovat za vaše kroky.

Deathwing2 řekl:
http://www.hokej.cz/cz/reprezentace/lukas-radil-zazil-v-lize-mistru-nekonecne-cestovani-ze-spankoveho-deficitu-ale-vedu-nedelal/?1=rw Z Lukáše Radila ta nasranost na vedení docela srší. Nic podobného nikdy nezažil a podle jeho slov asi ani zažít už nechce. Tohle se totiž povedlo že pane :sebek: a :brand: Vlastní hráči vás musí přímo milovat za vaše kroky.
Pardubice - Legendárního pardubického útočníka lámal Hradec Králové: „Kontakt proběhl, uvažoval jsem o tom," říká. Přesun k rivalovi se však nekoná.

a Martince chtěl Hradec... :brand:

Tak pana Martince :brand: poslal do důchodu a udělil mu akorát čestný funkce. Trénování asi pro něho už není podle názoru Šebka. To je těžký, když to vedou takový nýmandi. Kmoníček by se s panem Martincem dokázal dohodnout líp a určitě by ho tam neměl jenom tak pro parádu. Akorát by to byla další ukázka práce našeho brandu.

Deathwing2 řekl:
Tak pana Martince :brand: poslal do důchodu a udělil mu akorát čestný funkce. Trénování asi pro něho už není podle názoru Šebka. To je těžký, když to vedou takový nýmandi. Kmoníček by se s panem Martincem dokázal dohodnout líp a určitě by ho tam neměl jenom tak pro parádu. Akorát by to byla další ukázka práce našeho brandu.
V tomhle případě bych je tak jednoznačně neodsuzoval. U mládeže se rozhodli, že dají příležitost mladším trenérům, to celkem chápu. A u áčka mu tady kádr pomalu na úrovni reprezentace nikdo nesestaví. A ta další sezóna, když skončila výluka, to byla pomalu stejná hrůza jako za Trličíka,

Ad to cestování: já myslím, že tohle není výsledek nějakýho diletantismu (i když možný je v našem Brandu všechno), ale důsledek zdejších ekonomickejch možností. Ono už ten přílet do švédska v den zápasu o něčem vypovídá. To za Kusýho měli hráči jinačí servis i když šlo "jen" o turnaj ve Švajcu. Kdyby do toho Švajcu jeli dneska, tak tipuju že pojedou se Student Agency a chrápat tam budou v nějakým hostelu. Ale tak hlavně že e-pohunek to mediálně prodá a úspěch bude ..... :thumbdown:

Tak Honza Starý je zpět na zkoušku,kež by se vrátila jeho dávná forma

Deathwing2 řekl:
Z Lukáše Radila ta nasranost na vedení docela srší. Nic podobného nikdy nezažil a podle jeho slov asi ani zažít už nechce.
Teda já z článku nepochytil nějakou sršící nasranost... Prostě je to o penězích... O ničem jiným.

K Martincovi. Dostal nabídku. Zvážil ji (člověk na úrovni by měl nabídku zvažovat, i když někdy je zvažování sotva vteřinový) a nevyužil ji. Toť vše. To, že by rád ještě někdy trénoval, chápu. Kdo by nechtěl. Jeho současné trenérské kvality si hodnotit netroufám.

I Kusý na některých věcech začínal šetřit (akorát už je to přece jen trochu zašlá minulost). Například v létě 2009 už se do Schweizu na turnaj jelo busem. Pamatuju si, jak si z toho dělal Hašek legraci. :D

A poslední poznámka k Stardovi. Asi se to dalo čekat. A ať ukáže, co umí. Na levým křídle nám může pomoct a nejspíš by si i dost zahrál, pokud na to bude mít. Zkouška Heřmana dopadla dle očekávání.

Tak Starda má šanci, konečně se dostalo i na něho a doufám jak pro tým tak pro jeho samotného že pořádně hrábne a znovu se chytne.. je to bojovník , odmakal to ho v Pardubicích spoustu. Jeho hra nebyla jen o brankách které se od něho pochopitelně čekali, ale na druhou stranu odmakal alespon tu černou práci a to si na něm cením, nic neodfláknul. Samozřejmě už tu měl asi nějaké platové podmínky a když nebodoval musela přijít změna, ted je opět na začátku a já věřím že to snad zmákne.. i třeba kvůli Količoj který v podstatě co se vrátil "nemá" ským hrát.. hodně by nám to bodlo. Hodně štěstí Jendo! :ole:

Tak Stardovi přeju, ať mu to vyjde a vybojuje si smlouvu. Snad se s Količem zase chytne, centra jim nejspíš bude hrát Michael Špaček. Na toho jsem taky zvědavý, jak si povede.

tau řekl:
Já ani nevím, jak tak zkoužka Heřmana dopadla... Předpokládám, že nedopadla, ale nikde jsem oficiální vyjádření nekterýho z velitelů nečetl. Je ale pravda, že jsem teď byl několik dní mimo signál a je tedy možný, že mně to proteklo.....
Pardubický hokejový klub nebude angažovat forvarda Jana Heřmana, který byl na východě Čech na testech. „Nezahrál špatně. Když jsme zvažovali přetlak ve věkové kategorii nad 23 let mezi útočníky, tak jsme se rozhodli mu nenabídnout smlouvu, ač se nám hokejově líbil,“ doplnil Dušan Salfický.
Je to v článku o zatím krátkodobém angažování Stardy na klubovým webu.

JirkaPCE řekl:
Tak Stardovi přeju, ať mu to vyjde a vybojuje si smlouvu. Snad se s Količem zase chytne, centra jim nejspíš bude hrát Michael Špaček. Na toho jsem taky zvědavý, jak si povede.

Tak přesně tak bych si to představoval :thumbup:

Pilsner Urquell řekl:
Pro fotbalovou Sešívku Vývu: Zdar,já byl v sobotu taky v Edenu.První poločas až na to břevno Plzně takový zahřívací. ale druhá půle byla výborná a i když moje Viktorka prohrála,užil jsem si to. Vy jste měli dvě šance a dali jednu branku,my břevno,tyč a dvě tutovky a houno z toho. Tak už to chodí,sudí myslím zápas zvládnul a atmosféra? Výborná! Naši Jižani by měli takovýto mač navštívit,aby viděli pořádnou podporu a to jak od Slávistů tak od Plzeńskejch. Fakt jsem si to užil a kluci taky.
Hasiči jednu dobu nevěděli kam mají dřív letět :D

já byl v kotli :vlna: to byla zase jednou akce atmosféra nepopsatelná! Viktorka byla lepší celej zápas hraje se na goly a to k mé radosti Slavia splnila zbytek zápasu jsem se modlil at čas utíká a my berem 3 body aby jsme zdrhly Spartě :nanana: rozhodčí na obě strany děs Viktorka udajně měla kopati penaltu ale v pravidlech je to taky blbě popsany co se týče toho zákroku...jo v Kotli slavie to je fanatismus to jsem se zas jednou vyřval... :vlna: od výjezdu Plzně jsem si sliboval víc,že přijedou v větším počtu...tedkom když mám tolik času jezdim na každej domací do Edenu

Naši kluci brankářský nebudou mít nové masky v barvách klubu?? Nějak to trvá, zřejmě objednali moc pozdě.. aby nám tu nezačali v září v barvách Nitry a Olomouce..

JirkaPCE řekl:
V tomhle případě bych je tak jednoznačně neodsuzoval. U mládeže se rozhodli, že dají příležitost mladším trenérům, to celkem chápu. A u áčka mu tady kádr pomalu na úrovni reprezentace nikdo nesestaví. A ta další sezóna, když skončila výluka, to byla pomalu stejná hrůza jako za Trličíka,

Taky si teď netroufám hodnotit současné trenérské kvality pana Martince (nikde dlouho nedostal šanci), ale myslím, že v tomto příspěvku mu dost křivdíš. Po úspěšné sezoně tady krom Jandače shořeli všichni trenéři. Od devadesátých let například M. Sýkora, Říha, Hynek a mezi nimi i Martinec. Ale neznamená to, že by byl horší trenér než ostatní. Jistě si pamatuješ kolonku "odchody" po titulu v roce 2005. Krom hráčů NHL (Hejduk, Bulis, Hemský, Rozsíval) odešli Průcha, Divíšek, Dopita a z příchodů můžeme zmínit snad jen Čalouna. K tomu si připočti otráveného Mikesku, zraněného Lašáka a úspěchem opojený zbytek hráčů. S tím by podle mě nevymysleli nic ani Hlinka s Růžičkou..

Mimochodem ono ne každý umí pracovat s hvězdným kádrem. Tehdy to tady položil Výborný, jinak taky velice kvalitní trenér. A třeba Říha by o tom mohl taky dlouho vyprávět, protože už měl pod sebou několikrát téměř reprezentační kádry a titul žádný (krom Slovenska, ale tam není zrovna velká konkurence)..

Zapomněl jsem ještě odchod P. Sýkory, taky celkem důležitý člen mistrovského kádru.

Takže extraliga je za rohem a tak spustime oblíbenou tipovačku pořadí, já první

1.Sparta-Spartě se ZK opět podaří,otázka je co golman Stana
2.Třinec-Asi nejlepší kádr ,ale první místo to nebude
3.Kometa-Skvěly utok,obrana docela taky
4.Zlín-euforie z titulu
5.My-zbožné přání
6.Plzen-docela jsem koukal ,že maj hodně mladou obranu,je tam v podstatě jen Kadlec+skončil Straka
7.Liberec-po odchodu Nedvěda se tým semkne a v pohodě vybojuje předkolo
8.Mechov-Lonský uspěch se konat nebude
9.Slavie-když se zraní někdo z dvojice Bednář,Vlasák ,tak na tom budou hůř
10.Litvínov-jako obvykle :D
11.Boleslav-sehraný tým unikne předkolu
12.Vítkovice-tým v podstatě bez obrany
13.Vary-nedostatek financí bohužel znamená předposlední místo
14.Olomouc-nadšení bohužel nestačí

Tak a teď do mně :roll: ,chci jen upozornit ,že je to jen tip

já byl v kotli :vlna: to byla zase jednou akce atmosféra nepopsatelná! Viktorka byla lepší celej zápas hraje se na goly a to k mé radosti Slavia splnila zbytek zápasu jsem se modlil at čas utíká a my berem 3 body aby jsme zdrhly Spartě :nanana: rozhodčí na obě strany děs Viktorka udajně měla kopati penaltu ale v pravidlech je to taky blbě popsany co se týče toho zákroku...jo v Kotli slavie to je fanatismus to jsem se zas jednou vyřval... :vlna: od výjezdu Plzně jsem si sliboval víc,že přijedou v větším počtu...tedkom když mám tolik času jezdim na každej domací do Edenu

Tak já seděl přímo na hranici velkýho vápna a ten faul byl + - na čáře,sám si nejsem jistej zda to byla pentle nebo ne. To že z Plzně nedojelo víc lidí byl faktor televize, na druhou stranu okolo mě ve 117 jich sedělo mraky.
Kdyby dala gola,to bys viděl co by lidí vylítlo.
Taky jsi byl do půl těla? :nanana: -

Pilsner Urquell řekl:

Tak já seděl přímo na hranici velkýho vápna a ten faul byl + - na čáře,sám si nejsem jistej zda to byla pentle nebo ne. To že z Plzně nedojelo víc lidí byl faktor televize, na druhou stranu okolo mě ve 117 jich sedělo mraky.
Kdyby dala gola,to bys viděl co by lidí vylítlo.
Taky jsi byl do půl těla? :nanana: -

kdo má triko fandí spartě!!! jasně,že jsem byl bez trika :nanana: nebyl to faul byla to nastřelená ruka :bang: no Damková prej řikala,že to byla jasná Pentle...ale co se týče fandění musim konstatovat slovo pokud se daří těžko někdo konkuruje.... tedkom mám hodně času budeme víc jezdit :yes: když vidim našeho Hrubeša jak chytil 4 jasný goly a Nitranský taky pěkně zachranoval :nanana: každopádně Viktorce jsem přál poslední roky Rudííí nenávidim a titul jsem jim přál dokonce jak v Hradci to zvedali tak jsem tam byl na Viktorianské straně :nanana:

PetrS řekl:
Takže extraliga je za rohem a tak spustime oblíbenou tipovačku pořadí, já první

1.Sparta-Spartě se ZK opět podaří,otázka je co golman Stana
2.Třinec-Asi nejlepší kádr ,ale první místo to nebude
3.Kometa-Skvěly utok,obrana docela taky
4.Zlín-euforie z titulu
5.My-zbožné přání
6.Plzen-docela jsem koukal ,že maj hodně mladou obranu,je tam v podstatě jen Kadlec+skončil Straka
7.Liberec-po odchodu Nedvěda se tým semkne a v pohodě vybojuje předkolo
8.Mechov-Lonský uspěch se konat nebude
9.Slavie-když se zraní někdo z dvojice Bednář,Vlasák ,tak na tom budou hůř
10.Litvínov-jako obvykle :D
11.Boleslav-sehraný tým unikne předkolu
12.Vítkovice-tým v podstatě bez obrany
13.Vary-nedostatek financí bohužel znamená předposlední místo
14.Olomouc-nadšení bohužel nestačí

Tak a teď do mně :roll: ,chci jen upozornit ,že je to jen tip

Hezký tip, v podstatě tomu nemám co vytknout. Jen bych nás prohodil s Litvínovem, oni mají dobrý tým, my naopak zatím jen jednu lajnu. Ale upozorňuji, že v tipování jsem vždy raději pesimista, hlavně po posledních sezonách. Plus Zlín vidím o něco výš, oni neoslabili.

Inu takhle:
1. Kometa
2. Zlín
3. Sparta
4. Třinec
5. Litvínov
6. Liberec
7. Plzeň
8. My
9. Slavia
10. Mountfield
11. Mladá Boleslav
12. Vítkovice
13. Karlovy Vary
14. Olomouc

Ale hlavně od devátého místa to může být úplně jakkoliv. Vary, Olomouc, Bolka i Slavia můžou klidně překvapit a předkolo udělat. Naopak zklamat může Liberec, Mountfield, Plzeň a bohužel i my..

Taky nečekám tak vysoko Třinec, příliš mnoho změn. Stejně jako Sparta, to je bude stát titul. :yes:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno