Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Pro Fímu... Sýkora a Zohorna tedy....ti měli v létě nad čím přemýšlet...Sejček ve Žďaru navázal...on by měl dávat ruské blafáque :]

Dva hráči byli na U16, další dva na U17 a máme také slovenské reprezentanty. Ti další jsou v režimu juniorů, není důvod je vytrhávat, jen ať se ukáží i další...

Onehdá Petr Průcha a nebo Jan Buchtele se nedostali do áčkového dorostu a kde jsou...

Udělal jsem si takovou statistiku návštěvnosti v základní části na jednotlivé kluby a v různé dny, měsíce atd. Říkal jsem si, že by to mohlo být zajímavé porovnání. Mám to od rekonstrukce haly a pak to ještě dělím na období před zvýšením kapacity a po něm, plus ještě loňskou sezonu. Jsou to průměrné návštěvy zaokrouhlené na celého diváka.
Můžete si z toho udělat brázek, kolik lidí v průměru chodí na daného soupeře, daný den, daný měsíc, danou část sezony.
Pak je tam ještě přehled všech návštěvností na daného soupeře. Červeně jsou vyprodané zápasy.

Pokusil jsem se tomu udělat i hezkou grafiku, ale nevím, nevím. Je to udělané normálně v textovém editoru a pak jsem to šoupnul do Malování, aby z toho byl obrázek, navíc jsem ho musel zmenšit, aby měl maximále 600 pixelů.

Jestli se vám tahle statistika bude líbit, vložím to sem i na ostatní soupeře. Kdyby mi někdo poradil s tou grafikou, možná by to mohlo i lépe vypadat. Pak můžeme třeba před zápasy tipovat návštěvnosti.

Skvělá práce :beer:

Ted v tejdnu mrknu na tu editaci tabulek :) a na tu grafiku mrknem :) mohl bych ve Photoshopu něco zkusit vymyslet :)

V pořádku, jen pak nastávají situace - viz. kolega Fíma, který se z výsledku orosil, že si laik musí udělat chca nechca závěr, že to tu s mladými dobré není ... nedávno se tu hrál turnaj mladšího dorostu, naše A bylo páte, B poslední ...

Včera starší dorost a - předposlední ... možná by fanoušek stál za to, aby mu bylo třeba i předem avizováno, že "několik hráčů základní sestavy" rovná se deset hráčů, protože "několik hráčů" mělo na U16 i několik ostatních týmů, včera zúčastněných.

Hráči se dříve také "ostaršovali", dobré posouvali o stupeň výš, aby nezakrněli ... a pak tu z toho vyrostli hráči pro A tým ... jsem sám zvědavý, kolik mladých nadějných se nám tu do A dospělých prosadí a následně třeba i vydrží ... nastolený způsob mi spíš stále připomíná tu slepičárnu, kde se mladí vychovají, připraví a oni následně - odejdou.

Chápu, že se s tím dá těžko něco dělat, ale výzva k řešení to určitě je ...

:nahec:

tak copak je tu nového přátelé? :vlna: :player2: ma hokejový hlad! :dynamo: :tesla: :pardubice:

děje se toho hodně, dnes hrají junci na Slavii, zítra na Spartě ... ve čtvrtek letí naše A na přáteláky na Sever, resp. doufejme, že letí ve čtvrtek a né až v pátek, v den utkání, páč by byli z letadla polámaní, je potřeba se noc před zápasem v klídku vyspat v místě konání zápasu, když tolik toužíme uspět v té slavné echt gold CHL, jak pravil pan

:gmoš:

http://www.hokej.cz/bolzano-prekonalo-financni-potize-a-pokracuje-v-ebel-brankarskou-jednickou-bude-opet-jaroslav-hubl/?4=rw Situace u našeho soupeře v Lize Mistrů italského Bolzana. V součásné době má na soupisce 11 hokejistů a chce přivést další především Kanaďany. V brance by se měl objevit opět litvínovský brankář Jaroslav Hübl, jenž vychytal na jaře mužstvu titul.

Deathwing2 řekl:
http://www.hokej.cz/bolzano-prekonalo-financni-potize-a-pokracuje-v-ebel-brankarskou-jednickou-bude-opet-jaroslav-hubl/?4=rw Situace u našeho soupeře v Lize Mistrů italského Bolzana. V součásné době má na soupisce 11 hokejistů a chce přivést další především Kanaďany. V brance by se měl objevit opět litvínovský brankář Jaroslav Hübl, jenž vychytal na jaře mužstvu titul.
Koukám,že na tom jsou s hráčema hůř jak my.Zatím 11 hráčů to je něco.Asi mají taky super :brand:

TO Fíma : Já když tam vybíral který dresy klukum koupim (dal jsem jim tam natisknout jména) tak jsem si dovolil sáhnout na jeden dres,jakej je to matroš,jestli vzdušnej nebo ta umělotina. Barkova reakce: Nesahat,jak se to zamaže tak si ten dres budete muset koupit! V tu chvíli jsem měl sto chutí ho poslat do prdele a jít pryč,jenže jsem to holt dětem slíbil,tak jsem se překonal a spolknul to,ale cejtil jsem jak se mi okamžitě zvednul tlak...
To je panečku jednání se zákazníkem,upozorňuji že to bylo odpoledne cca dvě hodiny před zápasem a v obchodě jsem byl s klukama sám !!! Choval se jako kdybych byl asfaltér v monterkách,vocas jeden.
Teda ty statistiky to je bomba,na to bych nervy neměl :ole: :thumbup: :thumbup:

Nevite jestli se ta slavna LM vysila nekde live? Satelit nebo na netu? A to jako nemyslim onlajny, ale pekne cisty obraz a kristalovy zvuk. Preci jen jestli ta soutez ma mit jmeno, prilakat sponzory a dostat se do podvedomi tak by tu tv moc ignorovat nemeli...

WalkingDude řekl:
Nevite jestli se ta slavna LM vysila nekde live? Satelit nebo na netu? A to jako nemyslim onlajny, ale pekne cisty obraz a kristalovy zvuk. Preci jen jestli ta soutez ma mit jmeno, prilakat sponzory a dostat se do podvedomi tak by tu tv moc ignorovat nemeli...

:toot:
.....
:vlna:
.....
:band:
...... :nanana: :toot: :beer:

Gratuluji k tisicemu prispevku na zdejsim foru :D vyhravas bludistaka :D

A abych nebyl OT, tak nevim o tom, ze by se nekde vysilala LM .... na CT4ce by i v pripade ze by nic jinyho nikde nebylo, tak by koupili prava na vysilani archivu francouzskejch petnquistu z prelomu 50tych let :/

Grimley řekl:
:toot:
.....
:vlna:
.....
:band:
...... :nanana: :toot: :beer:

Gratuluji k tisicemu prispevku na zdejsim foru :D vyhravas bludistaka :D

A abych nebyl OT, tak nevim o tom, ze by se nekde vysilala LM .... na CT4ce by i v pripade ze by nic jinyho nikde nebylo, tak by koupili prava na vysilani archivu francouzskejch petnquistu z prelomu 50tych let :/

Radsi bych flasku ferneta :nanana:
Tak jako necekam ze to pujde na ct4, spis jeden ze Sportu, nejaka skandinavska telka, zkratka cokoliv

Na oficiálních stránkách Ligy Mistrů jsou vypsaný live streamy, tak jestli to tam půjde. Když by to tam šlo, tak by to bylo super. ČT na to nemá práva, takže smůla. Ta vysílala snad jeden rok European Trophy, ale pak od toho ustoupila asi kvůli ceně práv na tuhle soutěž a dává jenom extraligu. http://www.championshockeyleague.net/page/video/11/

Deathwing2 řekl:
Na oficiálních stránkách Ligy Mistrů jsou vypsaný live streamy, tak jestli to tam půjde. Když by to tam šlo, tak by to bylo super. ČT na to nemá práva, takže smůla. Ta vysílala snad jeden rok European Trophy, ale pak od toho ustoupila asi kvůli ceně práv na tuhle soutěž a dává jenom extraligu. http://www.championshockeyleague.net/page/video/11/

diky za link. Ten Dusik na hlavni strance je nejvic :-D treba to budeme mit i CZ komentarem. A keca o Rolasovi. Muhehe http://www.championshockeyleague.net/video/the-commentators-part-3-talented-players/55/

No a tady uz je link na nas. Pisou primo watch live, takze se zacinam tesit jako svinaaaaaa http://www.championshockeyleague.net/livestream/linkoeping-hc-hc-pardubice/84/

WalkingDude řekl:

LM bude vysílat Slovak sport: http://www.slovaksport.tv/sprava/4749/novu-ligu-majstrov-odvysiela-slovak-sport.tv.html

Další zápasy by se mohly objevit i na ORF a DSL.

kafka řekl:
LM bude vysílat Slovak sport: http://www.slovaksport.tv/sprava/4749/novu-ligu-majstrov-odvysiela-slovak-sport.tv.html

Další zápasy by se mohly objevit i na ORF a DSL.

Vítej u nás :beer: ...woe z tebe bude mít radost :D

Btw tvůj první příspěvek a jakobys tu byl odnepaměti a ani neřekneš "Ahoj lidi" :D :D jo a jsi první přespolní co napsal příspěvek :clap:

to kafka: nazdar, jdeš nějak dýl, ne? :smoke:

/Jen technická
- toto téma jsem změnil na "Oznámení", takže ho teď najdete vždy nahoře a nebude se posouvat podle aktuálnosti příspěvků v jiných tématech :)
- místo nazvu fora "Obecná diskuze" jsem dal název naśeho klubu
- NOVÁ ANKETKA (ty starý budu dávat do "archivu anket") :nanana:

/

Grimley řekl:
Vítej u nás :beer: ...woe z tebe bude mít radost :D

Btw tvůj první příspěvek a jakobys tu byl odnepaměti a ani neřekneš "Ahoj lidi" :D :D jo a jsi první přespolní co napsal příspěvek :clap:

No, jo no. Máš pravdu, je slušnost pozdravit.

Dobrý den! :beer:

A zatím na shledanou... :wave:

Co říkáte na tohle:

http://iihfworlds2015.com/cz/informace/#vstupenky

Čekal jsem vyšší cenu, ale 1300 za zápas Kde hrajem my? :/ je sice pěkný, že píšou, že lístky začínaj na 190 korunách, ale na FRA x AUT jeste aby byly dražší :/ achjo a to jsem si říkal ze kdyby byl lístek na dvojzapas za litr někam na horší místo, tak bych to jeste překousnul a navštívil pár zápasů :bang:

A na finále 7000-9000 :D asi jsem žil v jiným světě doteď, ale na finále jsem čekal poloviční ceny...mazec jsem z toho úplně mimo (úplně mimo, že jsem byl tak mimo co se týče cen :D)

Grimley řekl:
Co říkáte na tohle:

http://iihfworlds2015.com/cz/informace/#vstupenky

Čekal jsem vyšší cenu, ale 1300 za zápas Kde hrajem my? :/ je sice pěkný, že píšou, že lístky začínaj na 190 korunách, ale na FRA x AUT jeste aby byly dražší :/ achjo a to jsem si říkal ze kdyby byl lístek na dvojzapas za litr někam na horší místo, tak bych to jeste překousnul a navštívil pár zápasů :bang:

A na finále 7000-9000 :D asi jsem žil v jiným světě doteď, ale na finále jsem čekal poloviční ceny...mazec jsem z toho úplně mimo (úplně mimo, že jsem byl tak mimo co se týče cen :D)

hlavně, aby pořadatelé nedopadli, jak loni a předloni ve Švédsku a Finsku ... si furt mysleli, jak vyvařej a on jim tam skoro nikdo nechodil.

:nahec: olé!

Když ta babka z toho pořadatelskýho týmu teď na MS mlela o tom, jak chtěj udělat MS hlavně pro lidi a chtěj se vyvarovat chyb ze Švédska, kde jim nikdo nechodil kvůli vstupnýmu, tak jsem si říkal, jak to bude super a podívám se na víc matchů....teď už vím, že si za ty prachy co bych dal za vstupenky, radši koupím novou telku (na který shlídnu několik MS), zbyde mi na pivo, nebudu se bát, že druha kategorie bude někde tzv. "za sloupem" a ještě ušetřím :sick:

Grimley řekl:
Když ta babka z toho pořadatelskýho týmu teď na MS mlela o tom, jak chtěj udělat MS hlavně pro lidi a chtěj se vyvarovat chyb ze Švédska, kde jim nikdo nechodil kvůli vstupnýmu, tak jsem si říkal, jak to bude super a podívám se na víc matchů....teď už vím, že si za ty prachy co bych dal za vstupenky, radši koupím novou telku (na který shlídnu několik MS), zbyde mi na pivo, nebudu se bát, že druha kategorie bude někde tzv. "za sloupem" a ještě ušetřím :sick:

no uvidíme, jak se odtrhli od reality, třeba si věřej ... ono je to o tom, že se plno lístků "rozdá", sponzoři budou mít volňásky pro své klienty, takže to pak nakonec bude, jako v o víkendu v Brně na těch motorkách :)

napadlo mě, že jsou u nás v Pardubicích na ligu v kontextu s touto repre akcí permice opravdu za hubičku, když vezmu ten příměr, že nejlevnější lístek na jeden zápas repre vyjde skoro jako permice na celou ZČ pro ty, co chodí na stání ... tak je mi klubů fakt líto, že nemohou zdražit, páč by to asi nemělo dobrej efekt - i když si tedy myslím, že jsou ty permice opravdu už hodně levně k mání.
U nás by se myslím ty levnější zdražit klidně mohly, lidi by stejnak přišli a vybralo by se víc na ty posily.
Nebo na něco jinýho, potřebnýho :)

btw ten fanshop - viz jak tu psal včera přeceda ... jako s tím fakt klub neumí nic udělat? Párkrát už jsem měl s tím pánem v té prodejně možnost "mluvit" a vážně tedy nerozumím tomu, proč to vlastně dělá. Jeho to určitě nemůže bavit, to je klub z této situace tak podělanej, že si s tím neumí poradit? Je to ostuda .... :problem:

Ahoj, tak jsem to tady konecne nasel, zkusim si napsat prispevek, jestli to nepisu nekam uplne do riti :D Omlouvam se, nectete to :roll:

KubaD řekl:
Ahoj, tak jsem to tady konecne nasel, zkusim si napsat prispevek, jestli to nepisu nekam uplne do riti :D Omlouvam se, nectete to :roll:

Vitej :)) jen se optam kde jsi se nakonec o foru dozvedel :) diky

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno