Fotbal

Moje znalosti českýho fotbalovýho rybníčku nejsou kdovíjaký... Ale jestli mám správný povědomí o způsobech skupiny Blue Crow Sports Group, asi se z klubu stane průtokáč levných kluků z Afriky případně Španělska a Mexika, kdy se z patnácti chytne jeden a toho pak se ziskem prodají dál...

Ale vidím, že vlastní samé druholigové týmy 🤔

Leganes spadli minulou sezónu o bod a docela i drží tak nějak prvoligovy kádr na rychlý návrat. Le Havre hraje nejvyšší francouzskou, i když to bylo taky o chlup, aby nespadli. Je sice pravda, že v Le Havre je 2/3 cizinců, ale naopak v Leganes je většina Španělu...
Pro mě kdokoliv hlavně ať už to někdo koupí...

Pro Pardubický foftbal ,by byl Pražák asi nejlepší majitel ,ale pokud mu to rychle neprodají ,tuhle sezónu jasně sestupují .....

Za 150 by to koupil jen blázen. Pitter je klasickej hochštapler a vexláček.

Pravda o Pittrovi nemá cenu mluvit ,můžeme být rádi ,že nemá i hokej v Pce ,ten už by byl dávno dole .....
Divím se že takový hajzlík o tom vůbec uvažoval a našli se takový hovada ,kteří by mu to přiklepli

S tou koupí je mi to dvakrát asi jedno komu, hlavně ať se to prodá. To bude jediná dobrá zpráva pro fotbal.
Na druhou stranu už proti Hradci ta hra začala být docela i zajímavá. Pokud se to prodá co nejdřív, tak šance na záchranu určitě bude...

S tou koupí je mi to dvakrát asi jedno komu, hlavně ať se to prodá. To bude jediná dobrá zpráva pro fotbal.
Na druhou stranu už proti Hradci ta hra začala být docela i zajímavá. Pokud se to prodá co nejdřív, tak šance na záchranu určitě bude...
Prodat se to opravdu musí a je asi i jedno Komu, v tom souhlasím,přesto nevidím reálně záchranu, kdo jiný skončí na posledním místě 🤔

Prodat se to opravdu musí a je asi i jedno Komu, v tom souhlasím,přesto nevidím reálně záchranu, kdo jiný skončí na posledním místě 🤔

Uvidíme, myslím, že se to odvine od toho jak rychle to někdo koupí, protože bude šance ještě zareagovat a posílit. Zatím tam není výrazný skok od týmů před námi a po pravdě já čekal po prvních šesti kolech 0 nakonec je bod a to mohly být s tím Hradcem 3 a ještě navíc tam je dohravka s Baníkem.
Čím dřív tím líp.

Pro Pardubický foftbal ,by byl Pražák asi nejlepší majitel ,ale pokud mu to rychle neprodají ,tuhle sezónu jasně sestupují .....
Jakej to dava smysl, Prazak v Pardubicich? Mne vubec zadnej. Maximalne jako trouble maker pro hokej.

Prodej klubu úplně neznamená automatický zlepšení...

Blue Crow dělá byznys s přeprodejem hráčů. Jako proč ne, ale sportovní úspěšnost klubu je druhořadá.

Pražák se už objevil ve spekulacích u snad tří klubů. Vždycky nakonec kupoval někdo jinej. Jaká je jeho motivace?

FK Pardubice navíc fakt není značka, kde se dá oprašovat nějaká zašlá sláva nebo klub s širokou základnou fans.

Mně jako Pardubákovi by vůbec nevadil fotbal v 2. lize...

Teď nedávno ji prodal
Nemyslím. Aktuálně pouze dochází k vyčleňování nekterejch lukrativních výrobních celků do samostatnejch společností za účelem případného dalšího prodeje. Od září je takhle vyčleněna SBU NCL (Nitrocelulóza/Oxyceluloza)

Muze pockat na novou halu pro hokej, tu starou koupit, zbourat a postavit tam konecne fotbalovej stadion :D ... To, co tam je ted, neni stadion, ale shluk tribun okolo hriste 🤷

No jsem na to zvědavý jak to teď bude vypadat. Každopádně peníze už by neměl být problém. A pořád je začátek sezóny, takže reálně by neměl být problém i kdyby to nešlo úplně ideálně, tak skončit na klidném středu tabulky.
A přijde mi, že teď hrajeme lepší fotbal než minulou sezónu, tak snad to půjde.

Jakej to dava smysl, Prazak v Pardubicich? Mne vubec zadnej. Maximalne jako trouble maker pro hokej.
Trouble maker, jako proč?

S touhle regionalní sebestředností pouze na hokej, jdi někam kolego :)

Přiznám se, že jsem jim docela fandil celejch těch šest let, pač s takovým lowcost budgetem co měli, kde víceméně kařdoročně lovíš lowcost zahraniční hráče jako ve Footbal Manageru a nabíráš hráče na hostování z český ligy mi nepřijde až zas tak strategicky mimo mísu.......

Považuji za zázrak, že za ty járy nespadli + o to více jsem jim rok od roku altruisticky přál a fandil, a´t se drží tak dlouho, co to půjde
Přiznám se, že potom co "Pan Dědek" bohorovně vstoupil do hokeje, o to více sebemrskačsky přeji těmhle našim fotbalovejm nýmandům a těším se vždy na jejich výsledek, protože jim fandím více s postupem času....

Je hrozně jednoduchý odkoupnout netradiční lowcostovej klub, už jenom tím, že se drží na prvoligové scéně, s takovejhlema podmínkama. Chca nechca i oni si tvoří pomalu svojí "tradičnost" do budoucna.
Neo rychlokvašky alá Lázně Bohdaneč bych z nich teda rozhodně, za žádnou cenu nedělal.........

+ Si tedy úplně nemyslím si, že Pražák v sponzorským regionálním rybníku přetáhne donátory Dědkovi..... a už vůbec si nemyslím, že tímto je celej pce fotbal zachráněn.
Pokud ovšem nějaka elementární prvoligová stabilnost s Pražákem přijde, budu moc rád a nebudu do nich škarohlídsky a připitoměle kopat......

Naposledy upraveno:
Muze pockat na novou halu pro hokej, tu starou koupit, zbourat a postavit tam konecne fotbalovej stadion :D ... To, co tam je ted, neni stadion, ale shluk tribun okolo hriste 🤷
Máš pravdu, ale je přece možnost dostavět obloukové rohy do jednoho celku, je na to hotový projekt, prý by se pak teoreticky podle společnosti Por mohla hrát i liga mistrů. Celková kapacita by byla zhruba dvojnásobná oproti dnešku. Na to samozřejmě do teď nebyly peníze, tak kdo ví jestli náhodou to Pražák neopráší.. Celkově ale nechápu, proč on to koupil. Jsem ale taky rád, je to skvělá zpráva.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno