Fotbal

Tak s tímhle to letos vypadá na baráž…
Bílek by už konečně mohl přivést POSILU

Tak s tímhle to letos vypadá na baráž…
Bílek by už konečně mohl přivést POSILU

Dle expertů se mělo letos hrát na první šestku. Uvidíme jak velkou trpělivost bude mít Pražák...

Špatný, co teď, asi největší posilou by teď byl odchod Bilka, protože to co on sem přivedl, s tím by teď nic neudělal ani Luis de la Fuente, ale bojím se, že to spíš bude odchod Trousila.

Podle mě hoši co to tady vzali měli dobře zjištěno že do Pardubic přitečou miliony za Horníčka tak do toho šli. Aby se neřeklo tak koupili hráče kteří mají z bídou na na třetí ligu, Drchal ,Traore, Smékal atd..

Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to zpráva? 🤔
Dobra rozehrávka, z pozice obránce umí dávat dost gólů, takže by klidně mohl hrát u nás v útoku:). Defenziva každopádně horší a rychlost moc taky nemá. Ale v tuhle chvíli by to měla být velká posila, která snad pomůže k lepším výsledkům.

Dobra rozehrávka, z pozice obránce umí dávat dost gólů, takže by klidně mohl hrát u nás v útoku:). Defenziva každopádně horší a rychlost moc taky nemá. Ale v tuhle chvíli by to měla být velká posila, která snad pomůže k lepším výsledkům.
U obránce "defenziva každopádně horší"..... takže Honza Košťálek? 🤔 Tak to jo 👍😁

Ze 7 zápasů mají 2 body. Ze 2 zápasů s největšími outsidery 1 bod. Ale pořád míří na poháry a dostavují stadionu. Nevíte prosím někdo, kde kopačky kupujou to hulení? Vypadá to na výjimečně kvalitní matroš... 🚬

Já myslím, že v posledních hodinách přestupů už Bílek dávno spal.
Vždyť podle Zavřela naše obří posila je Icha. Už jsem se těšil na klidnější sezónu někde uprostřed a ve finále to vypadá zase boj o spodek.

Nevím, co je tragičtější - jestli náš útok nebo baníkovská obrana...
Tanko netrefí z malého vápna prázdnou branku 😡😡😡

Proč proboha tady drží líného Smékala, pomalého hlavatého a Ichu a tet se p Bílek chystá na další majstrštrikodkup Sychry z Liberce ,který tam odehrál asi30.minut.Liberec jen kšeftuje a vrací hráče v horším stavu než když tam šli. HLAVATÝ, ICHA.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno