Fotbal

....tohle bych Mechovu upřímně přál, aby vyšlo. Protože jakmile tam budou mít TOPovej fotbal, tak jim na ten hokej přestane chodit i těch posledních pár věrnejch, co chodí dneska. A až to přestane zajímat i tyhle, už vůbec nebude důvod, aby cirkus Mountfield nevyrazil zase na další štaci....😋

Promin, ale za me blbost prat Hradci konec. Po nem pak Sparte? A Komete? Vzdyt to jsou ty nejlepsi zapasy s nima. Nebo ty radsi chodis treba na Olomouc nebo Kladno?

Pitter, Zavřel, ten ředitel přes data a trenérskej začátečník jedou. Čtyři kola, 0 bodů, skóre 0-12.

Aspoň ten Charvátův primátorskej pomník není už ze Sukovky přes parkovací dům vidět.
Nikdy nezapomenu jak se Pitter chvastal, kdyz chtel koupit hokej tady. Ze pane Janecky a spol

1 467 diváků dnes.....to je hodně slabé, njn to je tak, když majitel chce jenom z klubu sosat a ne investovat

1 467 diváků dnes.....to je hodně slabé, njn to je tak, když majitel chce jenom z klubu sosat a ne investovat
A to tam mají zvyk docela nadsazovat. Když hlásili přes 2k, tak bylo reálně pod 2k. Teď to klidně může stejný. Ale nahlásit trojciferný číslo by byla ostuda.

ty Pardubky to je strašný, a to jsem se dnes dozvěděl, že celý realizační tým platí Slávie......

Nemluvil náhodou ten blonďatý kokotek o pohárech ???
Ještě, že nemá v rukách Dynamo, protože místo Chrudimi .... raději to ani nedokončím. 🙈 (n)

ty Pardubky to je strašný, a to jsem se dnes dozvěděl, že celý realizační tým platí Slávie......

Taky jsem to slyšel, sice jsou placení částečně, ale prý jsou. Navíc ještě vyhazov musí být taky se souhlasem Slavie, což znamená, že v tuhle chvíli snad neodvolatelný. To je amarerismus nejvyššího kalibru kam se ten náš fotbal dostal. Až mi to je líto. Ať to tam Pitter prodá, protože ani na tohle nemá. Aspoň, že ten hokej mu nedopadl, to bysme byli už jako hokejová Slavie...

Naposledy upraveno:
Hele, je to komedie, to beze sporu. Ale ten fotbal se nijak zvlášť nezhoršil. On je prostě takovej. Historicky druholigovej, občas ani to ne. Občas vychová pro někoho většího.

Pobyt pátým rokem v lize, jakkoli i díky formátu soutěže, a čím dál trapnější, je v podstatě highligt pardubický historie kopaný. Ve městě, ve kterým už víc než 50 let dominuje hokej a ve kterým většina fotbalových fans fandí pražským klubům. Druholigovýmu stadionu nakonec by druhá liga nakonec asi prospěla. Ty chabý dvě tisícovky nadšenců by občas zažilo i nějakou radost.

Zoufalá neschopnost, nemohoucnost a nekompetentost byla po zásluze odměněna (potrestána?)...

Sportovní podnikatel Pitter čelí obžalobě z rozsáhlého krácení daní v reklamě​

Karel Hromadko je Pitterův švára a Jan Rejda je starosta Pardubického obvodu VII

Debakl 5:2 a slova trenéra:
„Jsem spokojený s výkonem, mělo to říz, systém. Opravdu jsem spokojený."
Toho trenéra, který to prosral...

Debakl 5:2 a slova trenéra:
„Jsem spokojený s výkonem, mělo to říz, systém. Opravdu jsem spokojený."
Toho trenéra, který to prosral...
Neviděl jsem, kopanou nesleduju, ale chlapi v nálevně povídali, že fakt nehráli špatně, a že se na to dalo koukat 🤷 Ale jako chápu, že i kopaná se hraje na výsledek, nikoliv na umělecký dojem....👎

Koukal jsem na to po oku a ten výkon byl zajímavější, konečně i nějaký gól z naší strany, i když to neodpovídá výsledku. Jestli takhle zahrají v baráži, tak obavu mít nebudu už tam konečně bylo něco navíc.
Stejně si myslím, že ten Krejčí to od Střihavky nakonec převezme.
Trochu zbytečný ty oslavy Zlatohlavka navíc u svýho gólů a pak při dalším před naší lavičkou, to se nedělá, nebýt Pardubic, tak doteď hraje Čfl.

Ten Pitter bude nakonec ještě rád, když před tím vším nakonec uteče do tepláků 🤣

Zázrak nebo milosrdenství? Neviděl jsem....

Svědik do Brna. Nechápu, riskuje, že si zahraje MSFL, ale na druhou stranu jestli se zachrání, tak příští rok to může být od nich jízda a klidně se může stát, že to bude na úkor nás teda jestli už nespadneme letos v baráži, příští rok slabší tým než my v lize nebude...

Naposledy upraveno:
Jsme marní, i ta Dukla o příčku nad námi nás přejela. Můžou být rádi, že jen 2:0 a nedohravali v 10. Mahuta to hodně neunášel ten dohrát neměl.
Příští týden Budejky a docela věřím, že ta první jejich výhra v lize bude právě proti nám.
Chrudim v laufu my v depresi, mám obavy, že se protrapime k sestupu. Asi jediná možnost je, že z tribuny slezou bardi
Jirka - Krejčí a Střihavka si půjde sednout na tribunu a něco se přiučit...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno