Fotbal

Poslední zhasne. Nebo zasype vápnem a nechá bejt 🤷
20250610_190922.webp

Tak konci i Pitter. Takze bud konec fotbalu v Pardubicich, nebo treba lepsi casy s novym majitelem.

Zatím to spíš jen vypadá, že Pitter vidí reálně, že půjde do tepláků a tak se raději uklízí i pryč z klubu. A jelikož nikde ani slovo o novém perspektivním majiteli a do toho končí jeden z hlavních partnerů, tak to na lepší časy bohužel nevidím a jsme jasným kandidátem na sestup v další sezoně.

Neprodloužili Kalabišku a odchází do Zlína
Jediný opravdový fotbalista ze zbývajícího kádru, ten mi bude chybět hodně. Sychra zase Liberec nebo Baník, klasicky budeme čekat do září koho nám kdo pošle na hostování.

Zatím to spíš jen vypadá, že Pitter vidí reálně, že půjde do tepláků a tak se raději uklízí i pryč z klubu. A jelikož nikde ani slovo o novém perspektivním majiteli a do toho končí jeden z hlavních partnerů, tak to na lepší časy bohužel nevidím a jsme jasným kandidátem na sestup v další sezoně.
Přesně. Příští sezónu to tu odehrají stylem letošní Dynamo České Budějovice a pak poslední zhasne.

Nevím, jestli to má klub ošetřené, tehdy dostal cca 30 mega, ale pokud nebyli hloupí, teď by jim mohla kápnout solidní provize, možná i vyšší..

Jednou jsi nahoře, slavíš titul, LN a pak jsi dole, jedeš autem a konec, ach ten osud zkurvenej, každej ho máme napsaný...28 let, bude chybět...čest jeho památce

Tak dalo se to čekat že když kádr který se udržel v baráži a vůbec se neposílil , bude hrát jako celou sezóny, bohužel , nadcházející sezónu tam nebude žádný slabší tým , takže o sestupujícím je jasno ......

První poločas Chelsea přechod do útoku v rychlosti jak Usain Bolt... neskutečný, zaslouženě 3:0 v půlce a teď čekám od PSG totální fotbal v druhých 45-ti minutách !!! ⚽⚽⚽

Pustil jsem si tiskovku Pardubic a Mechova. U nás je doufáme (zoufáme,nejsou hrači, když tak drazí, pro fanoušky nic, jen si kupte permice), něco jako doba temna v hokeji. Hlavní posila 19-letý kluk. Mechováci, zdravé sebevědomí, vstřícnost k fanouškům, profesionalita.
Pokud do Pardubic nepříjde opravdu silný investor, tak o sestupujícím je asi rozhodnuto (kéž bych se mýlil).

Tak dnes FK první zápas : 3 scénáře - A.překvapení, senzace .......... B.důstojný výkon a výsledek ...... C.propadák, špatný výkon :unsure: ⚽

Letos to vidím černě, jasný sestup. Naštěstí oproti hokeji se ve fotbale dá snadno vrátit zpět do 1. ligy.
Jen mi to ale připomíná hokejové černé období z let 2015-2020, kdy v pozici Rohlíka či Šebka je ve fotbale Zavřel.

Chaos, tam není nic. Plzeň v suchým triku až nás možná litují.
Snad přijde ten investor včas a dá tohle ještě do kupy jestli je tenhle zápas spíš neodradí nebo budeme druhý Budejky...

Úspěchem bude, když nebudou trapnější ne Budějky loni. Ale nevěřím tomu...

Letos to vidím černě, jasný sestup. Naštěstí oproti hokeji se ve fotbale dá snadno vrátit zpět do 1. ligy.
Jen mi to ale připomíná hokejové černé období z let 2015-2020, kdy v pozici Rohlíka či Šebka je ve fotbale Zavřel.
Já fakt nechci nějak rýpat. Ale to, že kopačky hrajou šestej rok ligu, jakkoliv mizerně, tak to je vrchol pardubický fotbalový historie. To s hokejem s jeho dobrými a občas i mizernými časy nejde srovnávat. Já si celoživotně pamatuju, že fotbalový Pardubice byly v 2. lize a někdy ani v ní ne. Současnej klub existuje fúzí od roku 2008. Od roku 2012 byl v 2. lize. Tam se motal se kolem 7. fleku. Rozvojovej klub pro mladý z ligy. Pak tak trochu náhodně přišel super rok a postup do ligy. A v ní se přežívá díky hernímu systému. Díky postupu do ligy město nalilo prachy do stadionu. Jak vypadá, vidíme. Je to tristní. Je to terčem posměchu.

Pardubice jsou město, kde většina lidí, kteří fotbal sledují, fandí mančaftům z Prahy. Jádro fanoušků, který tady má hokej, ve fotbalu neexistuje. Odpovídá tomu kapacita stadionu, kterej je i tak poloprázdnej.

Parta regionálních podnikatelů, kde hlavní pes je Pitter, což samo o sobě něco značí, dostali klub do ligy. To je jednoznačně jejich strop. Na další už nemají prachy, konexe.

V lepším případě to koupí ta Blue Crow a udělají z toho přeprodej kluků z Afriky do většího fotbalu, jako to dělali ve Vyškově. Možná jim ani nebude vadit, že to bude z druhý ligy.

Když si sám už vlastně zhasnul ....🙈🙈

Tak jsem kouknul na derby a moc jsem nečekal. Nakonec z naší strany hodně slušný a sahali po třech bodech hodně překvapili. Tohle vždycky proti Hradci potěší. Škoda, že to nedotahli...

Byl jsem taky hodně překvapenej, prvních 15 absolutní dominance a pak dostanou gól po ofsajdu.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno