Jakej to dava smysl, Prazak v Pardubicich? Mne vubec zadnej. Maximalne jako trouble maker pro hokej.
Trouble maker, jako proč?
S touhle regionalní sebestředností pouze na hokej, jdi někam kolego
Přiznám se, že jsem jim docela fandil celejch těch šest let, pač s takovým lowcost budgetem co měli, kde víceméně kařdoročně lovíš lowcost zahraniční hráče jako ve Footbal Manageru a nabíráš hráče na hostování z český ligy mi nepřijde až zas tak strategicky mimo mísu.......
Považuji za zázrak, že za ty járy nespadli + o to více jsem jim rok od roku altruisticky přál a fandil, a´t se drží tak dlouho, co to půjde
Přiznám se, že potom co "Pan Dědek" bohorovně vstoupil do hokeje, o to více sebemrskačsky přeji těmhle našim fotbalovejm nýmandům a těším se vždy na jejich výsledek, protože jim fandím více s postupem času....
Je hrozně jednoduchý odkoupnout netradiční lowcostovej klub, už jenom tím, že se drží na prvoligové scéně, s takovejhlema podmínkama. Chca nechca i oni si tvoří pomalu svojí "tradičnost" do budoucna.
Neo rychlokvašky alá Lázně Bohdaneč bych z nich teda rozhodně, za žádnou cenu nedělal.........
+ Si tedy úplně nemyslím si, že Pražák v sponzorským regionálním rybníku přetáhne donátory Dědkovi..... a už vůbec si nemyslím, že tímto je celej pce fotbal zachráněn.
Pokud ovšem nějaka elementární prvoligová stabilnost s Pražákem přijde, budu moc rád a nebudu do nich škarohlídsky a připitoměle kopat......