Fotbal

JirkaPCE řekl:
Zase Hranáč hlavně že ho pořád chválí.

Protože je nejlepší na hřišti… Trošku se na ten zápas aspoň koukej než začneš psát sračky jako vždycky

Plechy řekl:
Protože je nejlepší na hřišti… Trošku se na ten zápas aspoň koukej než začneš psát sračky jako vždycky

Tak je to tvoje věc, když máš potřebu takhle ostatní za názory urážet.

Plechy řekl:

nejlepší? no nevím.....

Sali67 řekl:
Ze soboty mám trošku strach, když jsem viděl, jak Turci a Gruzínci lítali po trávníku, tak mi ten náš fotbal přijde takový težkopádný, ale třeba se pletu a budu příjemně překvapen.
Jinak spousta týmů má zahraničního trenéra- Slovensko, Albánie,....

Tak překvapení se, bohužel, nekonalo. Náš fotbal připomínající házenou nemá šanci.

Rozmohl se nám tu takový nešvar sprostě označovat názor někoho jiného .... jsme tu na diskusi, každý to vidíme jinak, ale prosím slušně. Ukažme že jsme lidé kteří umí diskutovat věcně a bez urážení. Děkuju

Asi tak, buďme prosím v klidu :wink:

Za mne pohoda, remízu snad s Turky uděláme a Portugalci by si asi nedovolili prohrát.

Ten vyrovnávací gól měl cenu zlata. Pak to teprve začne. ;-)

Sweník řekl:
Za mne pohoda, remízu snad s Turky uděláme a Portugalci by si asi nedovolili prohrát.

Dva body ale velmi pravděpodobně na postup ze třetího místa stačit nebudou. To by asi byla velká náhoda, aby ostatní skupiny dopadly tak, aby to stačilo.

Sweník řekl:

Prohra nebo remíza s Tureckem = konec a cesta domů

Moc bych Turky nepřeceňoval. Rozhodne zdraví opor a zakončení. Schika bych klidně nechal sedět, není to zabiják, ale i tak vyhrajou 3:1. Hranáč dá zase vlastní. :)

Nemáte někdo náhodou celý článek prosím?

Děkuji případně

https://pardubicky.denik.cz/fotbal-kraj/postupy-a-sestupy-skalutata-v-krajskych-soutezich-mnozstvi-dodatecnych-posunu-20.html

Vezměme to ale postupně. Dobrou zprávou je, že krajští přeborníci z Horních Ředic letos konečně vyslyšeli divizní výzvu a přihlásili se do republikové soutěže. V ní si vymění místo se sestupujícím Letohradem.

V poli účastníků krajského přeboru dochází ke čtyřem změnám. Fanoušci se v něm nesetkají s postupujícími Horními Ředicemi, sestupujícími celky z Moravan a Třemošnice a také s týmem FC Libišany, který se do nového ročníku nepřihlásil, a to ani do žádné další krajské soutěže (to samé platí rovněž v případě Moravan).

Nováčky v nejvyšší krajské soutěži budou jednak Letohrad a spolu s ním tři mužstva z I. A třídy. Nebude to však suverénně vítězný Zámrsk, který postup odmítl, na ten si tak sáhly druhá Moravská Třebová, třetí Ústí nad Orlicí B a čtvrtá Skuteč.

FK Pardubice rozehraje novou sezonu ve nejvyšší soutěži na Spartě.
Los Pardubic: start na Spartě, pak s Karvinou. Chrudim začne proti Olomouci
Ve složení krajské I. A třídy také dochází ke značnému počtu změn, konkrétně k pěti. Kromě postupujícího trojlístku Moravská Třebová, Ústí nad Orlicí, Skuteč vypadly rovněž dva sestupující, tedy FC Jiskra 2008 a Jablonné nad Orlicí.

Ze sestupujících z krajského přeboru si I. A třídu nově zahraje Třemošnice (Moravany se do krajských soutěží nepřihlásily), další čtyři nováčci tak přicházejí z I. B třídy. Ze skupiny B to jsou vítězný Dobříkov a druhý Janov, z áčka druhé Rozhovice a třetí Opatovice nad Labem, když vítězné Stolany neměly o postup zájem.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí vs. FK Turnov.
Dokázali to! Ústečtí fotbalisté zdolali Turnov a stali se divizními šampióny
K výrazné obměně účastníků dochází rovněž v krajské I. B třídě. Čtyři týmy z ní odcházejí do I. A – Rozhovice, Opatovice nad Labem, Dobříkov, Janov, další čtyři sportovní cestou sestoupily do okresních přeborů: Přelouč B, Řečany nad Labem, Pomezí a Sloupnice.

„Novými tvářemi“ I. B třídy budou jednak sestupující FC Jiskra 2008 a Jablonné nad Orlicí, jednak čtyři přeborníci jednotlivých okresů: Pardubičky B (Svitavsko), Miřetice (Chrudimsko), Libchavy (Ústeckoorlicko) a Třebařov (Svitavsko).

To však není všechno, neboť k tomu je potřeba ještě připočíst nepřihlášené kluby z Moravan a Libišan, které z krajské fotbalové mapy vypadávají úplně, a ještě Moravskou Třebovou B, která původně podanou přihlášku stáhla.

Nepřihlášené či odhlášené týmy je potřeba nahradit, o což se postarají Sezemice (2. v přeboru OFS Pardubice), Dolní Dobrouč (2. v přeboru OFS Ústí nad Orlicí) a s největší pravděpodobností Cerekvice (3. v přeboru OFS Svitavy).

subris řekl:
Vezměme to ale postupně. Dobrou zprávou je, že krajští přeborníci z Horních Ředic letos konečně vyslyšeli divizní výzvu a přihlásili se do republikové soutěže. V ní si vymění místo se sestupujícím Letohradem.

V poli účastníků krajského přeboru dochází ke čtyřem změnám. Fanoušci se v něm nesetkají s postupujícími Horními Ředicemi, sestupujícími celky z Moravan a Třemošnice a také s týmem FC Libišany, který se do nového ročníku nepřihlásil, a to ani do žádné další krajské soutěže (to samé platí rovněž v případě Moravan).

Nováčky v nejvyšší krajské soutěži budou jednak Letohrad a spolu s ním tři mužstva z I. A třídy. Nebude to však suverénně vítězný Zámrsk, který postup odmítl, na ten si tak sáhly druhá Moravská Třebová, třetí Ústí nad Orlicí B a čtvrtá Skuteč.

FK Pardubice rozehraje novou sezonu ve nejvyšší soutěži na Spartě.
Los Pardubic: start na Spartě, pak s Karvinou. Chrudim začne proti Olomouci
Ve složení krajské I. A třídy také dochází ke značnému počtu změn, konkrétně k pěti. Kromě postupujícího trojlístku Moravská Třebová, Ústí nad Orlicí, Skuteč vypadly rovněž dva sestupující, tedy FC Jiskra 2008 a Jablonné nad Orlicí.

Ze sestupujících z krajského přeboru si I. A třídu nově zahraje Třemošnice (Moravany se do krajských soutěží nepřihlásily), další čtyři nováčci tak přicházejí z I. B třídy. Ze skupiny B to jsou vítězný Dobříkov a druhý Janov, z áčka druhé Rozhovice a třetí Opatovice nad Labem, když vítězné Stolany neměly o postup zájem.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí vs. FK Turnov.
Dokázali to! Ústečtí fotbalisté zdolali Turnov a stali se divizními šampióny
K výrazné obměně účastníků dochází rovněž v krajské I. B třídě. Čtyři týmy z ní odcházejí do I. A – Rozhovice, Opatovice nad Labem, Dobříkov, Janov, další čtyři sportovní cestou sestoupily do okresních přeborů: Přelouč B, Řečany nad Labem, Pomezí a Sloupnice.

„Novými tvářemi“ I. B třídy budou jednak sestupující FC Jiskra 2008 a Jablonné nad Orlicí, jednak čtyři přeborníci jednotlivých okresů: Pardubičky B (Svitavsko), Miřetice (Chrudimsko), Libchavy (Ústeckoorlicko) a Třebařov (Svitavsko).

To však není všechno, neboť k tomu je potřeba ještě připočíst nepřihlášené kluby z Moravan a Libišan, které z krajské fotbalové mapy vypadávají úplně, a ještě Moravskou Třebovou B, která původně podanou přihlášku stáhla.

Nepřihlášené či odhlášené týmy je potřeba nahradit, o což se postarají Sezemice (2. v přeboru OFS Pardubice), Dolní Dobrouč (2. v přeboru OFS Ústí nad Orlicí) a s největší pravděpodobností Cerekvice (3. v přeboru OFS Svitavy).

Se situací ve fotbalovém kraji jsem obeznámen.. A např náš klub TJ Sokol Pomezí, podle našeho předsedy nesestupuje. Tedy zatím ne. Máme podanou přihlášku do 1.B třídy, s tím že chybí kluby a sestupovat bude jen poslední z 1.B třídy skupiny B...

Tak to dám tedy přečíst předsedovi :)))) Ale podle mě je v tom článku spousta chyb, a i přes uzávěrku přihlášek rozložení týmů v pardubickém kraji bude vypadat jinak. Pardubičky B určitě nebudou hrát Svitavsko ale Pardubicko... Jinak ještě se všechno totiž neví..mají v tom zmatek.. Každopádně chybějící týmy se doplňují do kraje vždy prvně z vrchu(Divize), až potom se dává šance týmům z okresu. Změny počtu účastníků by se tak vždy měly projevit až v té nejspodnější okresní soutěži. Ostatní musí zůstat naplněné, a pokud se nenaplní, tak se nesestupuje a potom se případně zvou další týmy z okresu nad rámec postupujícího. O tom kdo postoupí navíc z okresu rozhoduje vždy kraj.

Pedro9937 řekl:
Nemáte někdo náhodou celý článek prosím?

Děkuji případně

https://pardubicky.denik.cz/fotbal-kraj/postupy-a-sestupy-skalutata-v-krajskych-soutezich-mnozstvi-dodatecnych-posunu-20.html

Jinak klub Janova, co je znázorněn na fotografii, si Halva mohl odpustit! Nejvíc un-fair tým z celého kraje, možná i dál. I děti, žáci a dorostenci tam byli šikánováni na utkáních (rozhodčími, pořadateli a diváky) takovým způsobem že některé týmy do Janova ani nejezdili a raději zaplatili pokutu.. Své vědí třeba v Cerekvici, ale i jinde.. U týmu dospělých to nebylo o moc lepší, jednoznačně palec dolů za un-fair chování. Sám jsem to zažil jako hráč několikrát :)))

Jseš nalosovanej do skupiny s Francií a Holandskem - a tu skupinu vyhraješ ! Dobře Rakousko !!!

Tak jak to bude?
Další díl oblíbeného seriálu Naše slavné prohry? 🤔

Sali67 řekl:
Tak jak to bude?
Další díl oblíbeného seriálu Naše slavné prohry? 🤔

Myslím že při aktuální situaci na trávníku moc šancí nemáme.. ale červená pro Baráka teda přísná, už žlutá byla.

Rozhodčí nám teda moc nepřejí

Strašná komedie a chce se mi z toho dnešního fotbalu blít 🤮
Barák první žlutá za mě ne, druhá diskutabilní.

Každopádně jsme si to prohráli v minulých zápasech. Jen čekám jak se zase budeme plácat po ramenech jak jsme hráli dobře atd., budeme k repre cpát trenéry dinosaury místo mladých progresivních (s výsledky)...

Staněk opouštějící hřiště, jeho chůze, jeho výraz, jeho bolestí zkroucené tělo tak nějak (dle mého názoru) celkově vyjadřují stav i úroveň české kopané. Sorry jako 🤷

Pokud zůstane Hašek, můžeme se rozloučit i s MS....

Jediný pozitivum, že to nezabalili a snažili se i v deseti.
Na rozhodčí (byť mám svůj názor) se vymlouvat nemůžeme. Prohráli jsme si to v minulých zápasech.
Ostuda.
Český fotbal potřebuje kompletní čistku, stejně jako hokej před pár lety.

Jinak, nechci vůbec spekulovat a tvrdit že tohleto a támhleto...a ani to nemusí být pravidlem. Ale já osobně tvrdím že ti kluci měli na víc. Bohužel jsme i v tom fotbalu zamrzli někde...atd. atd.
A že si český hokej taky vyžral svoje, než přišla alespoň trochu nějaká změna. Ale aspoň přišla...

Prostě tam ty Poborský, Kollery a Nedvědy teď nemáme...
I při tom všem vlastně ta naše skupina byla v pohodě - Portugalci i když nás tlačili, tak jsme mohli bodovat, Gruzie i Turci hratelní..
Šlo by se na Rakousko... Můžem být zklamaní, naštvaní, ale ničemu to nepomůže - zase příště zabojujeme.. Hvězdný tým mít stejně nebudem. Budeme hrát s tím co máme. Play-off slibuje hezké zážitky a my už můžeme sledovat nezaujatě a bez nervů...
Samozřejmě favoriti jsou asi jasní - já budu fandit Rakousku, Slovensku, Slovinsku a Rumunům s Nitou v bráně. :whistle:

digitalmouse řekl:
Strašná komedie a chce se mi z toho dnešního fotbalu blít 🤮
Barák první žlutá za mě ne, druhá diskutabilní.

Každopádně jsme si to prohráli v minulých zápasech. Jen čekám jak se zase budeme plácat po ramenech jak jsme hráli dobře atd., budeme k repre cpát trenéry dinosaury místo mladých progresivních (s výsledky)...

Obe zluty naprosto jasny. U prvni na nem visel jak na vanocnim stromecku, u druhy jasne slapak, protoze byl pomalej...
To, ze melo ale turecko dohravat taky v 10 je vec druha....a proc neuznali Kuchtovi taky gol (nebo aspon nepiskli turkovi ruku) doted taky vlastne nechapu..

Jinak lepsi hrace bohuzel nemame a vzhledem ke stavu U21 to moc lepsi nebude. I kdyz tenhle tym je mladej, takze potencial zlepseni tam je. Jediny co me chybelo, tak vzhledem k tomu jak je tym mladej, tak bych cekal, ze bude fyzicky daleko lip pripraven a rychlejsi (vcera v 10 neresim), ale v zapasech s Gruzii a Portugalama to bylo znat...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno