Orosená_desítka
Forčekující kanonýr
- 1,618
- 304
Tak jakou dnes nasadíme taktiku na gruzínce ???
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
JirkaPCE řekl:Zase Hranáč hlavně že ho pořád chválí.
Plechy řekl:Protože je nejlepší na hřišti… Trošku se na ten zápas aspoň koukej než začneš psát sračky jako vždycky
Plechy řekl:Protože je nejlepší na hřišti… Trošku se na ten zápas aspoň koukej než začneš psát sračky jako vždycky
Sali67 řekl:Ze soboty mám trošku strach, když jsem viděl, jak Turci a Gruzínci lítali po trávníku, tak mi ten náš fotbal přijde takový težkopádný, ale třeba se pletu a budu příjemně překvapen.
Jinak spousta týmů má zahraničního trenéra- Slovensko, Albánie,....
digitalmouse řekl:Asi tak, buďme prosím v klidu :wink:
Sweník řekl:Za mne pohoda, remízu snad s Turky uděláme a Portugalci by si asi nedovolili prohrát.
Ten vyrovnávací gól měl cenu zlata. Pak to teprve začne. ;-)
Sweník řekl:Za mne pohoda, remízu snad s Turky uděláme a Portugalci by si asi nedovolili prohrát.
Ten vyrovnávací gól měl cenu zlata. Pak to teprve začne. ;-)
subris řekl:Vezměme to ale postupně. Dobrou zprávou je, že krajští přeborníci z Horních Ředic letos konečně vyslyšeli divizní výzvu a přihlásili se do republikové soutěže. V ní si vymění místo se sestupujícím Letohradem.
V poli účastníků krajského přeboru dochází ke čtyřem změnám. Fanoušci se v něm nesetkají s postupujícími Horními Ředicemi, sestupujícími celky z Moravan a Třemošnice a také s týmem FC Libišany, který se do nového ročníku nepřihlásil, a to ani do žádné další krajské soutěže (to samé platí rovněž v případě Moravan).
Nováčky v nejvyšší krajské soutěži budou jednak Letohrad a spolu s ním tři mužstva z I. A třídy. Nebude to však suverénně vítězný Zámrsk, který postup odmítl, na ten si tak sáhly druhá Moravská Třebová, třetí Ústí nad Orlicí B a čtvrtá Skuteč.
FK Pardubice rozehraje novou sezonu ve nejvyšší soutěži na Spartě.
Los Pardubic: start na Spartě, pak s Karvinou. Chrudim začne proti Olomouci
Ve složení krajské I. A třídy také dochází ke značnému počtu změn, konkrétně k pěti. Kromě postupujícího trojlístku Moravská Třebová, Ústí nad Orlicí, Skuteč vypadly rovněž dva sestupující, tedy FC Jiskra 2008 a Jablonné nad Orlicí.
Ze sestupujících z krajského přeboru si I. A třídu nově zahraje Třemošnice (Moravany se do krajských soutěží nepřihlásily), další čtyři nováčci tak přicházejí z I. B třídy. Ze skupiny B to jsou vítězný Dobříkov a druhý Janov, z áčka druhé Rozhovice a třetí Opatovice nad Labem, když vítězné Stolany neměly o postup zájem.
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí vs. FK Turnov.
Dokázali to! Ústečtí fotbalisté zdolali Turnov a stali se divizními šampióny
K výrazné obměně účastníků dochází rovněž v krajské I. B třídě. Čtyři týmy z ní odcházejí do I. A – Rozhovice, Opatovice nad Labem, Dobříkov, Janov, další čtyři sportovní cestou sestoupily do okresních přeborů: Přelouč B, Řečany nad Labem, Pomezí a Sloupnice.
„Novými tvářemi“ I. B třídy budou jednak sestupující FC Jiskra 2008 a Jablonné nad Orlicí, jednak čtyři přeborníci jednotlivých okresů: Pardubičky B (Svitavsko), Miřetice (Chrudimsko), Libchavy (Ústeckoorlicko) a Třebařov (Svitavsko).
To však není všechno, neboť k tomu je potřeba ještě připočíst nepřihlášené kluby z Moravan a Libišan, které z krajské fotbalové mapy vypadávají úplně, a ještě Moravskou Třebovou B, která původně podanou přihlášku stáhla.
Nepřihlášené či odhlášené týmy je potřeba nahradit, o což se postarají Sezemice (2. v přeboru OFS Pardubice), Dolní Dobrouč (2. v přeboru OFS Ústí nad Orlicí) a s největší pravděpodobností Cerekvice (3. v přeboru OFS Svitavy).
Pedro9937 řekl:Nemáte někdo náhodou celý článek prosím?
Děkuji případně
https://pardubicky.denik.cz/fotbal-kraj/postupy-a-sestupy-skalutata-v-krajskych-soutezich-mnozstvi-dodatecnych-posunu-20.html
Sali67 řekl:Tak jak to bude?
Další díl oblíbeného seriálu Naše slavné prohry?![]()
digitalmouse řekl:Strašná komedie a chce se mi z toho dnešního fotbalu blít
Barák první žlutá za mě ne, druhá diskutabilní.
Každopádně jsme si to prohráli v minulých zápasech. Jen čekám jak se zase budeme plácat po ramenech jak jsme hráli dobře atd., budeme k repre cpát trenéry dinosaury místo mladých progresivních (s výsledky)...