Fotbal

Fotbal nesleduju, ani mu moc nerozumím. Když na to koukám, nevidím kdo kde stojí blbě, kam kdo měl naběhnout atd...
Včerejší zápas byl jedinej, kterej jsem zatím na ME viděl. A podle mě naši nehráli tak zle. Uvědomme si, že hráli defacto 80 procent v oslabení. Navíc se zranil gólman, takže jedno střídání v poli jsme museli obětovat za střídání gólmanů. I tak jsme soupeři nic nedarovali a myslím, že při troše štěstí jsme i mohli vyhrát...Makali až do konce. To oceňuju...
Namachrovaný Turci toho moc nepředvedli. Mistři světa v simulování a nesportovním chování... Být na hřišti,asi bych se v závěru, když dali gól na 2:1 a posmívali se, neudržel a některýmu z nich jednu natáhl...

:rock:
tau řekl:
Fotbal nesleduju, ani mu moc nerozumím. Když na to koukám, nevidím kdo kde stojí blbě, kam kdo měl naběhnout atd...
Včerejší zápas byl jedinej, kterej jsem zatím na ME viděl. A podle mě naši nehráli tak zle. Uvědomme si, že hráli defacto 80 procent v oslabení. Navíc se zranil gólman, takže jedno střídání v poli jsme museli obětovat za střídání gólmanů. I tak jsme soupeři nic nedarovali a myslím, že při troše štěstí jsme i mohli vyhrát...Makali až do konce. To oceňuju...
Namachrovaný Turci toho moc nepředvedli. Mistři světa v simulování a nesportovním chování... Být na hřišti,asi bych se v závěru, když dali gól na 2:1 a posmívali se, neudržel a některýmu z nich jednu natáhl...

Orosená_desítka řekl:
Italové zatím třinecký playoff styl... 🤪 Hrozný fotbal od nich 🤔
Akorát s tím rozdílem, že příšerně brání. A hrají celkově úplný hovno.

tomaso25 řekl:
Akorát s tím rozdílem, že příšerně brání. A hrají celkově úplný hovno.

Tak spojnice je, že s Chorvatskem hrali to samé a v posledních vteřinách vyrovnali.. stejně jako TRI proti Spartě... Na co čekaj dnes nevím a nechápu... asi čekaj na vyrovnání z protiútoku nebo na gól z penalty... a pak si věří asi i na rozstřel... jinak to nechápu...

Csaplár ??? 0:2 !!!!!

tau řekl:

Podepisuju, Rakousko je smete mistry světa...

Tak jak to dneska máme : Německo- Španělsko .... budu přát postup Španělsku 👍🏻. A druhá dvojice: FRA-Portugalsko... kdyby v týmu neměli portugalci Ronalda, asi bych přál jim.... mne je ale tak nesympatický ten kluk... takže z té druhé dvojice je mi to asi jedno, asi stejně kvalitou postoupí Francie tipuju... ⚽

Tak dneska asi předčasné finále. Tipnul bych si, že kdo dneska vyhraje, vyhraje nakonec celý EURO.Taky přeju víc Španělům. Ale Němec hraje doma a navíc jak praví známé přísloví: "fotbal hraje 22 hráčů po dobu 90 minut, ale nakonec stejně vždycky vyhrajou Němci" 🤷😁

Pick řekl:
Tak dneska asi předčasné finále. Tipnul bych si, že kdo dneska vyhraje, vyhraje nakonec celý EURO.Taky přeju víc Španělům. Ale Němec hraje doma a navíc jak praví známé přísloví: "fotbal hraje 22 hráčů po dobu 90 minut, ale nakonec stejně vždycky vyhrajou Němci" 🤷😁

Naprostý souhlas : jestli má někdo vyřadit Němce, tak Španělsko, pokud má někdo vyřadit Španělsko tak Němci - pavouk je tedy k těmto dvoum týmům dost přísný... a to ještě vítěze bude čekat asi Francie... druhá strana pavouka podle jmen tak "smrtící" není... Turků a Anglánů se drží štěstí v zápasech a také v pavouku...
Věřím Španělsku - ale máš pravdu v poslední větě, může rozhodnout penalta v 90-té až sté minutě písknutá pro Germany... jak to často bývá... 😂😂😂

Francie ještě nedala gól ze hry a je v semifinále. Snad fotbalový bůh existuje a Španělé je pošlou domů.

av69 řekl:
Francie ještě nedala gól ze hry a je v semifinále. Snad fotbalový bůh existuje a Španělé je pošlou domů.
[/quote

...ano Španělsko je asi fotbalově nej, možná ještě Holanďani by mohli zavarit. Ale tyhle turnaje Nevis,stačí vzpomenout euro 2016 Portugslce. Postup ze třetího fleku za tři plichty, ve vyřazovací části jen jednou výhra po. 90.minut jinak prodlužka nebo pentle

Tak dnešní zápasy : Švýcarsko - Anglie... asi víc přeji Švýcarům, Anglie hraje nudný fotbal zatím z mého pohledu - ale třeba se to dnes změní. Jsou ve hře dva scénáře : pokud se to bude tahat, Anglie bude bez pohybu zalezlá tak vypadnou o gól, druhý scénář je že pujdou do vedení a otevřou stavidla gólová a nastřílí Švýcarům minimálně tři goly.. no nechme se překvapit...
No a zápas Holanďanů proti Turkům ? Tam jsou mé symaptie naprosto jasné : Holandsko do toho !!! Vraťte Turky z té namachrovanosti zpět na zem prosím !! ⚽

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-euro-anglicane-v-soku-semifinale-piska-sudi-ktery-vzal-uplatek-a-bellingham-mu-nemuze-prijit-na-jmeno-5031662#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tak se to dělá, ber úplatky, a dostaneš se do semifinále EURA a budeš ho řídit, mazec...tvll...co v té UEFE berou :-D

Georgre řekl:
https://www.sport.cz/clanek/fotbal-euro-anglicane-v-soku-semifinale-piska-sudi-ktery-vzal-uplatek-a-bellingham-mu-nemuze-prijit-na-jmeno-5031662#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tak se to dělá, ber úplatky, a dostaneš se do semifinále EURA a budeš ho řídit, mazec...tvll...co v té UEFE berou :-D

Ještě by ho v poločase za odměnu mohl vystřídat narychlo povolaný Rumuno-Maďar Kovácz přezdívaný mistr mariáš (kartový ďábel) ..... 🤪. Jeho katastrofální výkon na Euru je potřeba také náležitě odměnit - že milovaná UEFO ??? 😂😂

Jak mu to Roberto dal :whistle:

https://x.com/90sfootball/status/1813529079968051708

Řekl bych, že Extraliga má co dohánět...🤔

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-zacina-novy-rocnik-fotbalove-ligy-rozhodci-presedli-z-trabantu-do-skodovky-256029#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Tak dneska jsem se docela obával a nakonec to nebylo vůbec zlý. Potřebujeme sice ještě posílit, ale s tím Saňákem to vidím lip než s Kováčem, který měl na papíře i silnější tým. Jestli budou takhle pokračovat, tak bych se nebál říct, že se vyhneme baráži...

chonza80 řekl:
Tak dneska jsem se docela obával a nakonec to nebylo vůbec zlý. Potřebujeme sice ještě posílit, ale s tím Saňákem to vidím lip než s Kováčem, který měl na papíře i silnější tým. Jestli budou takhle pokračovat, tak bych se nebál říct, že se vyhneme baráži...
Tady neměli co ztratit. Sparta v trochu kombinovaným složení si jen splnila povinnost. Od FKPCE tradičně snaživej výkon, ale rozdílovější hráč v sestavě není ani jeden. Jak se budou prezentovat doma, kdy budou muset i tvořit, je docela palčivá otázka.

Jinak mě zaujalo zčervenání Betana, to by mohlo dresům hcpce trochu pomoct.

tomaso25 řekl:
Tady neměli co ztratit. Sparta v trochu kombinovaným složení si jen splnila povinnost. Od FKPCE tradičně snaživej výkon, ale rozdílovější hráč v sestavě není ani jeden. Jak se budou prezentovat doma, kdy budou muset i tvořit, je docela palčivá otázka.

Jinak mě zaujalo zčervenání Betana, to by mohlo dresům hcpce trochu pomoct.

To "zčervenání" Betana a změna loga je asi úplně jedno. I to původní logo, kdyby nebylo na barevné ploše, by vypadalo líp. Ale stejně budou dresy zase jako leták Kauflandu. Vsetín teď nechává hlasovat o podobě dresů fanoušky a stačí se podívat jak má vypadat na dresech logo Maxa... 🤮

Zajímavý že ve fotbale to jde...

.....příznivci kopané jsou prostě jinde 🤣🤣 (dejte si to se zvukem)
https://x.com/david48038214/status/1815667253926379588?t=ph-RXjJdqZQ0pT6RguPMYA&s=19

Ackoliv ja jsem v tomhle flegmous a prijde mi nositel techto tricek (viz toto, pripadne oblibeny Fuck Off Pernikov) jinde, nez na fotbale/hokeji spis k politovani, tak presne tahle konfrontace se mi libila …. Co si jako ta marena myslela? Kdyz tomu jde takhle naproti :)

Tak tohle dneska, moc špatný. Výkon hodně slabý. Karviná měla být náš konkurent, ale úplně nás přehrála, bez šance. Zpátky do fotbalový reality a boje o udržení.
Pardubický fotbal je prostě hokejový Kladno. Můžeme být rádi, že ten hokej Pitter nevzal, protože bysme byli tak akorát konkurence Kladna, spíš ale druhá liga..

chonza80 řekl:
Tak tohle dneska, moc špatný. Výkon hodně slabý. Karviná měla být náš konkurent, ale úplně nás přehrála, bez šance. Zpátky do fotbalový reality a boje o udržení.
Pardubický fotbal je prostě hokejový Kladno. Můžeme být rádi, že ten hokej Pitter nevzal, protože bysme byli tak akorát konkurence Kladna, spíš ale druhá liga..

To by v Karviné musel být někdo jiný, než Hyský...Karviná za mě bude v pohodě v TOP 10...konkurent Pardubic budou České Budějovice, Teplice, Dukla nikoho jiného tam nevidím sorry

Můžeme být rádi že Pitter nedostal i hokej , to by jsme dopadli jako Zlín.
Pardubice fotbal vidím letos jako velkého kandidáta na sestup .Prodá se Hlavatý za 20 Mega a do týmu se nic nedá, zase se čeká kdo se objeví na hostování, ale když se takhle chce fungovat tak jsem nepochopil volbu trenéra, měl se vzít Hyský a byl by dobrý vztah se Slavií, jako to teď má právě Karviná, dneska zasloužená výhra soupeře.

Georgre řekl:
To by v Karviné musel být někdo jiný, než Hyský...Karviná za mě bude v pohodě v TOP 10...konkurent Pardubic budou České Budějovice, Teplice, Dukla nikoho jiného tam nevidím sorry

Teplice tam nebudou , Dukla , Budějovice a Pardubice obsadí poslední tři místa

Trochu se bojím, že u nás to bude mezi námi a Budejkama. Zavřel říkal, že dojdou tři posily, jestli to ale budou posily jako Polyak z béčka Liberce, tak to ani chodit nemusí. Střed po odchodu Hlavatýho je úplně bez myšlenky.
Saňák vs Hyský včera taky jasná dvojka. Hyský ho takticky úplně přejel. 35% držení míče doma je strašidelný navíc vyprodukovali 18 střeleckých pokusů a to měl být tým na naší úrovni v boji o spodek. To je jako kdyby tady hrála Slavie.
Smutný i k respektu k němu je, že skoro 40ti letý Kalabiska je zatím náš nejlepší hráč.

Jako fanoušek Dukly, musím uznat, že nás nic jiného než tvrdý boj o záchranu nečeká, máme v podstatě kádr z 2 ligy....včera důležitá výhra, ale spíš dílo štěstí, než výkon a s Plzní ten rozdíl byl šílený.. a teď jedem na Letnou

Stars řekl:
Jako fanoušek Dukly, musím uznat, že nás nic jiného než tvrdý boj o záchranu nečeká, máme v podstatě kádr z 2 ligy....včera důležitá výhra, ale spíš dílo štěstí, než výkon a s Plzní ten rozdíl byl šílený.. a teď jedem na Letnou

Takže vlastně z pohledu některých fans vše cajk... Hrají i mladí, nemusí mít strach že je nějaká posila vystrnadí z kádru... prostě cesta výchovy... jen na tuhle cestu chodí o dost méně lidí než na Sedláky a Čerešňáky...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno