Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Autobusák řekl:Ten strop je, ale proklatě nízko. :joy:
Jirka. řekl:Výborně hoši, Hlavatýho nepouštět, zlatý 3 body tvl vzhledem k tomu že Budějky vyhrály
Jirka. řekl:neeee tvl. proč se tak zatáhli![]()
Alda001 řekl:To je prostě klasika zápasů FKčka, když náhodou vedeme tak se zatáhnou, balony jen odkopávat a jak to pak asi kůže dopadnout... Bohužel Teplice byly téměř celý zápas lepší
Jirka. řekl:a na hrot dají při rozestavení 5-4-1 Černýho... to nechápu.... kdyby tam dal Kováč někoho mladšího běhavějšího tak jsme mohli odskočit na 2:0. Černý už je dobrý leda tak na rohy, standartky a jako podhroťák...
Ale jako nakonec ten bod docela dobrej.
Jirka. řekl:Tvl, neviděl jasem začátek zápasu.. zase redka.. Byla zasloužená viděl to někdo? Hrajem proti Plzni, tak se mi to nějak nezdá, hlavně zase zásah VARu, který mu vůbec poslední dobou v naší lize nevěřím...
Aha, tak než jsem to napsal, tak už je to 0:3![]()
Jirka. řekl:Tvl, neviděl jasem začátek zápasu.. zase redka.. Byla zasloužená viděl to někdo? Hrajem proti Plzni, tak se mi to nějak nezdá, hlavně zase zásah VARu, který mu vůbec poslední dobou v naší lize nevěřím...
Aha, tak než jsem to napsal, tak už je to 0:3![]()
Kdyby jenom nedisciplinovanost, ale i samotná předváděná hra je úplně šílená. Mám permici i na fotbal a je to zoufalství zápas co zápas.Dynamík Jistič řekl:Fotbalisté další prohra a k tomu další 2 červené karty a červená pro Kováče. Pomalu každej zápas nějaká červená karta. Jako tohle už není normální.
Sweník řekl:Fotbalisti dnes luxusní gól.![]()