Fotbal

Stars řekl:
Jako fanoušek Dukly, musím uznat, že nás nic jiného než tvrdý boj o záchranu nečeká, máme v podstatě kádr z 2 ligy....včera důležitá výhra, ale spíš dílo štěstí, než výkon a s Plzní ten rozdíl byl šílený.. a teď jedem na Letnou

Jinak teď to čtu pozorně a omlouvam se - ty jsi psal o Dukle, ja chtel ale zareagovat na dalsi zachranarskou sezonu Pardubic... promiň... ta reakce moje byla ke špatnému prispevku kolego

Stars řekl:
Jako fanoušek Dukly, musím uznat, že nás nic jiného než tvrdý boj o záchranu nečeká, máme v podstatě kádr z 2 ligy....včera důležitá výhra, ale spíš dílo štěstí, než výkon a s Plzní ten rozdíl byl šílený.. a teď jedem na Letnou

To jo, ale Dukla má tři body víceméně maximum co mohla. My máme 0 a teď jedeme do Budejek, který vyhodili Lercha a tím Strakou chytí impuls na nás a trochu se obávám, že ty body proti nám ukopou.
Teď se někdo ve vedení musí probrat, že s tímhle druholigovym kádrem by to nebylo ani na vrch druhý ligy a někoho dotáhnout,jinak to smrdí průšvihem..

Včera pan Pitter dostal vysvědčení.

Na úvodní zápas sezony oficiálně lehce přes 2k lidí. Podle očitých svědků reálně něco přes tisíc. Na úvod, kdy mají být lidi natěšení.

Pan Pitter před sezonou blouzní o první šestce, evropských pohárech a údajně realistickým cíli hrát letos prostřední skupinu. O propracovaným skautingu atd atd. Ale vzdušný zámky kdysi stavěl i v hokejový Slavii a vzdušný zámky chtěl stavět před čtyřmi lety i v Dynamu.

Zavřel zoufale hledá hráče z lavičky nebo spíš z tribuny konkurence. Nebo v 2. rakouský lize. Stopera nakonec splašil v béčku Bolky tuším, ten rovnou hraje. Všichni ostatní ho poslali do prdele. Slavia a Sparta umísťují svý hráče jinam. Organizace a výstavba hry neexistuje. Tvořivost je nulová. Nemá jaksi kdo tvořit. Doma proti Karviný se běhá bez balonu. 30% držení. Pan Saňák vypadá jako sympatickej chlap, o fotbalu krásně povídá na yt. Údajně je nejhůř placenej kouč v lize. Někdo být poslední musí, že jo. Ale i to o FKPCE něco vypovídá.

Od začátku si nemyslím, že byla nějaká šance konkurovat Hradci s novým stadionem. To vůbec. Ale že Pitter rovnou vyvěsí bílou vlajku a ještě se přitom tváří jako machr, to je taková třešnička. Liga se východních Čechách nehrála léta. Hradec na na starým Všesportovním stadionu nepočítám. Je tady i dost neutrálních fanoušků fotbalu, kteří by se měli zájem přijet se podívat, protože to mají kousek. Všichni takoví už jsou v HK. Srovnání stadionů je jasný. Ale HK je ve fotbalu (na rozdíl od hokeje) marketingově zajímavej. Do toho tady vychcanej blondýn hodí lístky za 400 kila a druhý/třetí nejdražší permice v lize. To je lákadlo jako kráva...

Tak jsme se dneska protrpeli ke 3b, ale pocity mám hodně smíšený. Ten druhý poločas to je velký varování. To nás úplně vypnuli, tam to mohli klidně srovnat, trochu nám pomohlo i že nepisknul penaltu, jinak by bylo po bodech. Připadá mi, že chybí fyzička. Jinak ten Leipold hodně šikovný, ale na celý zápas to zatím není. Nový stoper Noslin vypadal taky dobře, každopádně trochu smutný, že náš nejlepší hráč je 38 letý Kalabiska. Ten Saňák začínám mít obavy, že to na tu pozici jako manager asi nebude...

Tak jsme se dneska protrpeli ke 3b, ale pocity mám hodně smíšený. Ten druhý poločas to je velký varování. To nás úplně vypnuli, tam to mohli klidně srovnat, trochu nám pomohlo i že nepisknul penaltu, jinak by bylo po bodech. Připadá mi, že chybí fyzička. Jinak ten Leipold hodně šikovný, ale na celý zápas to zatím není. Nový stoper Noslin vypadal taky dobře, každopádně trochu smutný, že náš nejlepší hráč je 38 letý Kalabiska. Ten Saňák začínám mít obavy, že to na tu pozici jako manager asi nebude...
A kardinální otázka je co budějickým naordinuje trenér Straka, když už ani tataráčky nezabíraj...:unsure:

No uvidíme nakolik je to Saňák a nakolik výrazně obměněný a slabší kádr. Musíme doufat, že si to časem sedne, za Kováče to taky trvalo třetinu sezony.
Každopádně výhra hodně důležitá, při prohře by asi pomalu začínala panika...

Kádr určitě slabší je, ale teď jsme si dali Karvinou a Budejky a hlavně ty Budějovice nejsou s kádrem nijak dál, ale to jak nás zmáčkli v druhý půlce, to by se dít nemělo. Spíš mně to připadá, že chybí fyzička. Nějaký posily prý ještě přijdou, tak to jsem zvědavý, mluví i o tom Ortizovi do obrany, to by hodně pomohlo...

Dneska jsem utrpěl návštěvu fotbalu, celkém hrůza. Ještě že se tomu troubovi nepodařilo koupit hokej

Dneska jsem utrpěl návštěvu fotbalu, celkém hrůza. Ještě že se tomu troubovi nepodařilo koupit hokej
Fanouš Brendl by určitě s tímto názorem nesouhlasil :) Návštěva krásných 2.208 diváků. Je teprve začátek, ale mám pocit, že letos už ten sestup asi dopadne. Možná je potřeba nějaký restart klubu ve druhé lize. Evidentně nejsou love. Saňák je prý nejhůře placený trenér v lize (50 tisíc měsíčně). Nikdo jiný jim to tady za tak málo prý vzít nechtěl. Na Kováče jsem měl svůj názor. Nicméně díky Kováčovi sem aspoň chodili na hostování nadějný mladý hráči ze Sparty nebo Slavie. Na to už teď můžeme zapomenout.

Tak zatím pod Saňákem jsem tu naší hru vůbec nepochopil, nakopavany míče a zkoušet jestli se to ujme. Vůbec nic tam není, prostě žádný řád navíc i to držení míče je strašidelný, však jsme kolem 35% včetně domácích zápasů a to nejsou soupeři s top 3. Jediný světlý moment včera byl ten Simon, ten zahrál moc dobře, ten se jim povedl, ale asi na druhou stranu možná i on sám kouká kam to přišel. Polyak vedle něho se ukázal jak je marný...

Tak ono taky nevím kterýho vědátora napadlo hrát od 14:00. Ve 30 stupních, kdo mohl byl u vody...

Ano, též jsem byl... Oči bolely... Nahrávky našich na nikoho, nepřesné, bez nápadu - druhý poločas při vedení soupeře česká klasika, válení, zdržování. Rozhodčí nezasáhnou, popohnání žádné, ošetření za čárou ? Nic. Ošetřovaný skoro mrtvý a za tři vteřiny hrrr na hřiště a do sprintu... Ach jo, ten fotbal. Bylo hezky tak jsem šel mrknout. Bohužel produkt (na přitáhnutí diváků do ochozů) kvalitou neodpovídá. Ten Simon (nová posila) převyšoval ostatní spoluhráče o třídu, neměl si to ale s kým dát. Bojím se, že časem zapadne a rezignuje.
Nevíte co pořád mluví pan Pitter o pohárech ?? On má i cukrárnu vlastní ?
Ne vážně, zlatej hokej... Bez prostojů, válení, stále se něco děje..
Ono to je hezké - nové dresy, na sítích přijďte, přijďte, podpořte, marketing desítky videí a článků a pozvánek... Ale k tomu je potřeba alespoň něco předvést divákovi na hřišti.. To bylo čekání na zázrak, přitom soupeř nemusel nic moc předvést.. Když se rozběhli do vápna - naši jim ustoupí a udělají slavnostní špalír, gólovou uličku. Snaha tam je, mladí se ohrávají - bohužel na ligové soupeře to je málo...

Takže vlastně bylo všechno v pořádku.
Tak sbohem MS.....

Strejda Sanak tady fodbal dodelá do 2 ligy. Jediného utočníka ktery umí spracovat vepředu balon ani neskusí a pošle ho do CHRUDIMY. čERNÝ.

Bída v Liberci👎
Dávám Saňákovi zápas, maximálně dva.....

Co na to říct, zmar. Zápas začal být vyrovnanější až od červený Liberce, jinak tam nebylo zase nic. Jo opakuji ten Simon je úplně jinde a pak díra. Tomu se teď nepriblizi nikdo. Pod Saňákem to nepůjde, ale on i ten kádr je snad nejslabší od postupovy sezóny. Teď ještě Kalabiska jeden z mála fotbalistů co tady je, kdo ví jestli to není zlomená noha.
Jinak prý Latal má nabídky z ligy, ale z naší strany prý není zájem a nabídka od nás do Chrudimi vůbec nepřišla. Nevím ty tři posily o kterých mluví, jestli něco zachrání. Furt ještě řeší Ortize...

Nechápu proč sem tahaj samé nosiče vody a ne fodbalisty. Jediné dva fodbalisty Kalabiška ,Simon a houf kopit. Kolik golu tady dal za tu dobu co tu Patrák, Vacek a mohl bych pokračovat. Kdyš se včera stoper sehne před balonem tak to je vrchol.

Bez Kalabišky to můžou v podstatě zabalit, spolu se Simonem jediný fotbalista v týmu.

Co to? :eek:

Čekal jsem vraždění neviňátek, ale nekonalo se.
Protože jsem logicky už z dávno minulých let, jako jedinému zástupci východočechů fandil ve fotbalové lize Hradci, tak v těchto derby nemám svého favorita a jen si užívám.

Určitě pomohlo vyloučení, ale konečně byli vidět emoce a zápal. Jinak ten Simon, kde ho objevili? Ten snad přišel z Bayernu ne? Ten je úplně jinde, dlouho u nás nebude a to myslím celkově českou ligu. Líbil se mi i Stejskal, a konečně taky žádný dlouhý nakopy, tam bysme byli bez šance. Leipold je taky hodně zajímavý. Výborný výkon i 18 letyho Jindry. A samozřejmě Vacek, ten zahrál včera top. Sehic bude posilou. Takovyhle nasazení a bát se o sestup tolik nebudu. Saňák si asi pěkně oddychl, kdyby to včera nezvládnul, tak byl na pracáku...

Fakt jsem to tý Spartě mega nepřál. Nesnáším ty jejich namachrovany a toxický fans na sockach. Teď budou ještě nesnesitelnější....🤮

Naposledy upraveno:
Boleslav, jakožto tradiční pohárová nulová přítěž, velmi příjemně překvapila 👍👍👍

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno