Hokej

Hned kdyz jsem na to X viděl poprvé tak jsem si říkal proč je tam taková hysterie, kdyz je videt ze mu cukne helma, čili evidentně do ni dostal. Teď když tam Chranousky dal ten záběr, ze to je pravda, tak se tam zasd řeší, proč dělal divadlo, kdyz to bylo plexi.

Tvl plexi, které je asi 1-2cm od nosu, obličeje, někdo te do něj klepne, ani bych se nedivil kdyby to přes ten nos šlo, pze to zaber nevezme, a mas byt v klidu jako by se nic nestalo? Uz jsou ty lidi fakt vadný, to je to same jako s tím Sedlem drive. Ja bych hnul hlavou kdyby mne někdo máchnul pul metru před ksichtem hokejkou.

Tvl, teď jsem viděl první gól Chezy, co jim rozhodčí neuznali, protože jim nešlo spustit videohry..
K čemu tam ti rozhodčí jsou, vždyť na to by stačil i záběr z TV! Opravdu jsou od zavedení videoher tak slepí, že používají záznam klidně i několikrát za jeden zápas? 🙃

Naposledy upraveno:
Jinak ti "umělci" na ČT, tam jsou v zákulisí taky asi nějací retardovaní lidé povinně zaměstnaní, když tohle pustí do televize. Z Červuse na úvodní fotce udělají téměř Brachiosaura.. 🤦 👎

Naposledy upraveno:
Košťálek samozřejmě do sudího strkat neměl... V první řadě ale nechápu, proč se sudí do Košťálka sral, proč do něj jako první začal strkat a bránil mu v pohybu. Jestli chtěl zabránit možné bitce, tak to má dělat až po přerušení hry, nikoliv ve chvíli, kdy se normálně hraje... Navíc Košťálek se evidentně na žádnou bitku nechystal. Soupeře nejprve odstrčil, to v tom sudí ještě vůbec nebyl, pak soupeř odjel, takže by se Košťálek ani neměl s kým poprat. V tý chvíli do toho nesmyslně vstupuje sudí a začne Košťálka odstrkovat, kterej si ale jen chtěl sebrat hokejku a jít na střídačku. To vše za nepřerušený hry... Vlastně se vůbec nedivím, že Košťálkovi ruply nervy.
Sudí ten zápas vůbec nezvládli. Nejen tento incident, ale několik dalších nepotrestaných faulů. Kasickej sumo hokej sračkovýho týmu, kterej na nic víc nemá...

Fakt
Chlapi tak dneska jsem to měl výživný po fotbale v hospodě.... vedle mě seděl kolega, který měl názor, že nejhorší věc, která se mohla stát hokeji v Pce, že to vzal Dědek...bere žoldáky... stojí to moc peněz a prý si to mělo nechat město... Salfický... Janecký to dělali dobře.... hráli by tam odchovanci atd.😡 Noo nebudu vás nudit celou konverzací, ale závěr ode mě zněl, že radši budu koukat na žoldáky v ELH než na odchovance typu Matys... Herčík (Lucas promine) v první lize. Fakt nechápu tyhlety priposrany názory a závěr byl, když jsem řekl, že každý na Dědka picuje a přitom by měl každý rád svýho Dědka.😃
Klasickej postsocíkovskej syndrom, kdy spousta lidí tvrdí, že za komouše bylo líp. Smrádek, bahýnko, šeď podprůměrnosti. Hlavně nevyčnícat, nicmoc nedělat a tak nějak bezvýznamně proplouvat a hlavně aby se soused neměl líp než já.
Dědek do hokeje vstoupil za minutu dvanáct. Chybělo hodně málo a jsme teď na jedný lodi se Slavií, Zlínem nebo Chomutovem.
Ano, Dědek do toho vstoupil jako vlna cunami, zpočátku ho bylo všude plno. Pak se navenek trochu stáhl, přesto dál zůstává aktivní a výraznou postavou extraligy.
Z otloukánka, kterej byl každýmu pro smích, z joudy, kterýho nikdo nebral vážně, všichni ho měli rádi, protože na něm lehce uhráli body, o kterým věděli, že se bude plácat na dně, tudíž oni sami se nemusí bát baráže, Dědek udělal během pár let top značku v extralize a Evropě. Medaile, titul...
Místo Maroszů, Bubelů, Porselandů tady díky "bláznovi" majiteli máme Červenky, Sedláky, Ludvigy...
Díky "bláznovi" majiteli tady za pár let bude nejmodernější hala v Evropě. A nejen hala, nýbrž celou nevzhlednou periferii, louku zatíženou bolševickou skládkou kdejakýho bordelu, promění v moderní a živou část města...
Jasný a nezpochybnitelný argumenty. Který kvůli podobným trotlům a zabedněncům je potřeba stále dokola opakovat...
Ne, nejsem zaslepeným obdivovatelem pana Dědka. Ale jeho zásluhy na záchraně tohoto klubu a jeho návratu na vrchol jsou jasný a neoddiskutovatelný. A jeho plány a vize klub i celou místní společnost a region ještě více pozvednou.
Vlastně se vůbec nedivím, že se Dědek snaží protlačit na radnici svoje lidi. Chystá tady obrovský projekt. Co se týká finančních nákladů tady nikdy nic tak velkýho nevzniklo a ani v budoucnu by nic podobně velkýho nevzniklo. Co se týká významu pro město a region, tak nová arena bude na stejný úrovni, jako zavedení železnice před 180 lety. A když vidíš, jak ti nicneděláci a celoživotní politici typu Rychteckého akorát háží klacky pod nohy, tak si svoji životní investici logicky chceš posichrovat na všech frontách...

Naposledy upraveno:
Košťálek samozřejmě do sudího strkat neměl... V první řadě ale nechápu, proč se sudí do Košťálka sral, proč do něj jako první začal strkat a bránil mu v pohybu. Jestli chtěl zabránit možné bitce, tak to má dělat až po přerušení hry, nikoliv ve chvíli, kdy se normálně hraje... Navíc Košťálek se evidentně na žádnou bitku nechystal. Soupeře nejprve odstrčil, to v tom sudí ještě vůbec nebyl, pak soupeř odjel, takže by se Košťálek ani neměl s kým poprat. V tý chvíli do toho nesmyslně vstupuje sudí a začne Košťálka odstrkovat, kterej si ale jen chtěl sebrat hokejku a jít na střídačku. To vše za nepřerušený hry... Vlastně se vůbec nedivím, že Košťálkovi ruply nervy.
Sudí ten zápas vůbec nezvládli. Nejen tento incident, ale několik dalších nepotrestaných faulů. Kasickej sumo hokej sračkovýho týmu, kterej na nic víc nemá...
Presne tak, je to samozrejme chyba Kostalka, ze mu nakonec ruply nervy. Bohuzel to ale zpusobil rozhodci svym nepochopitelnym drzenim Kosteho behem hry, kdy u Kosteho nestal zadny souper.

Ten zapas byl rizeny hodne spatne. Tecku tomu dali, kdy byl Sedlak jasne drzen Zborilem pri najezdu a nic se nepiskalo. Co jeste chce vic?

Tohle je na vetovani rozhodcich. Jeste jsme prisli o Sobotku, ktery hral posledni zapasy solidne. Kdy ho zase pozde dohraje Holland. Nic proti tvrde hre, ale ten puk uz mel spoluhrac na hokejce. Sobotka tam lezi u mantaku a rozhodci ani po minute nepiskne. Co to bylo za galapredstaveni? Vyslovnost jednoho rozhodciho ,,polska” a druhy Slovak. Silena bramboracka, kdyz jsme ze sumo hokeje prisli o 2 hrace.

Tohle je na vetovani rozhodcich. Jeste jsme prisli o Sobotku, ktery hral posledni zapasy solidne. Kdy ho zase pozde dohraje Holland. Nic proti tvrde hre, ale ten puk uz mel spoluhrac na hokejce. Sobotka tam lezi u mantaku a rozhodci ani po minute nepiskne. Co to bylo za galapredstaveni? Vyslovnost jednoho rozhodciho ,,polska” a druhy Slovak. Silena bramboracka, kdyz jsme ze sumo hokeje prisli o 2 hrace.
Tomu chyběl už jen gól Vítkovic, ale tohle jsem vůbec nepochopil proč nepřerušil hru. Hrachovina se začne válet v brankovišti a ihned přeruší hru.

Chlapi tak dneska jsem to měl výživný po fotbale v hospodě.... vedle mě seděl kolega, který měl názor, že nejhorší věc, která se mohla stát hokeji v Pce, že to vzal Dědek...bere žoldáky... stojí to moc peněz a prý si to mělo nechat město... Salfický... Janecký to dělali dobře.... hráli by tam odchovanci atd.😡 Noo nebudu vás nudit celou konverzací, ale závěr ode mě zněl, že radši budu koukat na žoldáky v ELH než na odchovance typu Matys... Herčík (Lucas promine) v první lize. Fakt nechápu tyhlety priposrany názory a závěr byl, když jsem řekl, že každý na Dědka picuje a přitom by měl každý rád svýho Dědka.😃
Kolega má pravdu, takové zápasy s Třebechovicemi by měly říz.

Pro tyhle lidi řešení máme taky - Pardubice B, tam jsou přeci odchovanci z naprosté většiny.

Hned kdyz jsem na to X viděl poprvé tak jsem si říkal proč je tam taková hysterie, kdyz je videt ze mu cukne helma, čili evidentně do ni dostal. Teď když tam Chranousky dal ten záběr, ze to je pravda, tak se tam zasd řeší, proč dělal divadlo, kdyz to bylo plexi.

Tvl plexi, které je asi 1-2cm od nosu, obličeje, někdo te do něj klepne, ani bych se nedivil kdyby to přes ten nos šlo, pze to zaber nevezme, a mas byt v klidu jako by se nic nestalo? Uz jsou ty lidi fakt vadný, to je to same jako s tím Sedlem drive. Ja bych hnul hlavou kdyby mne někdo máchnul pul metru před ksichtem hokejkou.
Tak ono to je tezky. Tady mela taky pulka fora hned jasno

Něco říkáš do médií a na socky kvůli obrazu, dosahu, peer pressure apod., ale když dojde na lámání chleba, i.e. na činy, teprve se ukáže, jak to máš doopravdy.
#slova 🆚 #činy

Oni odchovanci musí mít svoji kvalitu....názorný příklad je teď v Brně, a nakonec si rád za Irwinga
Nevím jestli názorný příklad, když jsem viděl teď Krále nebo Brabence proti Sparte. Úplně detailně Kometu nesleduju, ale lidi co sleduji, tak třeba tvrdí, že Svozíl ve dvou zápasech co hrál patřil k těm lepším a pak skončil. Jestli tam není taky problém někde jinde. Ale ono když topíš Brabence ve čtvrté lajně a útočného beka Krále nenecháš útočit, tak je zabiješ a můžeš tvrdit, že nemají kvalitu no..

Tak ono to je tezky. Tady mela taky pulka fora hned jasno
Když budu mluvit za sebe, tak by mě to prostě fakt naštvalo takové divadlo.
Takže jsem ho odsoudil a teď vypadá, že zcela neprávem.
Tímto se omlouvám hráči s číslem 96 (pořád tedy zůstáváš nejoblíbenější) a já jdu na deset minut na hrách.

Souhlasím, že čárovej tam byl pozdě, ale do rozhodčího prostě nemůžeš takhle strčit. Ikdyž ten zápas nezvládli, tak na rozhodčí se nesahá, nechceme tady z toho dělat divokej východ. Myslím, že Koštěmu hned došlo, že udělal kravinu a nezbývá než přijmout trest.

Když budu mluvit za sebe, tak by mě to prostě fakt naštvalo takové divadlo.
Takže jsem ho odsoudil a teď vypadá, že zcela neprávem.
Tímto se omlouvám hráči s číslem 96 (pořád tedy zůstáváš nejoblíbenější) a já jdu na deset minut na hrách.
Též jsem pochybil a ukvapeně nominoval hráče číslo 96 na Cenu Thálie. Tímto se hráči omlouvám a sám sebe potrestám nepřetržitým hodinovým poslechem písně Hraje Dynamo za současného rituálního bičování se šálou s nápisem Mistři ✌️

Též jsem pochybil a ukvapeně nominoval hráče číslo 96 na Cenu Thálie. Tímto se hráči omlouvám a sám sebe potrestám nepřetržitým hodinovým poslechem písně Hraje Dynamo za současného rituálního bičování se šálou s nápisem Mistři 🥴
vy co se tady bičujete a klečite na hrachu... navrhuji vám výlet a pobyt 3 dny v Moderově klášteře s následnou prohlídkou hutí 🔥🕯️

Též jsem pochybil a ukvapeně nominoval hráče číslo 96 na Cenu Thálie. Tímto se hráči omlouvám a sám sebe potrestám nepřetržitým hodinovým poslechem písně Hraje Dynamo za současného rituálního bičování se šálou s nápisem Mistři 🥴
Počkej neblázni. To je dost tvrdý. Já se nakonec jen dvakrát lehce bodnul do nohy za trest, ale toto Tvoje je přehnané.
Tak dej vědět jak jsi dopadl a já až přijedu ze šití, tak si to přečtu.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno