Hokej

Náhled přílohy 9396
že tam při jednom z inkasovaných gólů stínoval střelce tím svým stylem "dloubu na 2 metry klackem do hovna aby se neřeklo" + skončil mínus 1 + jeho vyloučení Kladno využilo, to tam píšou taky? 🫣

Hlavně to je zase kauza proboha, jak kdyby nevím co se stalo. Podobné věcí se dějí v každém kole a zase haló jako prase, protože je to hráč Pardubic. Ten republikový komplex z Dynama a cokoliv spojeného s ním je úplně komický a trapný.

... Koště udělal blbost, že do něj strčil, trest ok, ale těch článku, nadpisů je jak kdyby měl někoho přizabít, to je zas výblitku od těch novinářů a to jeste se asi neozvali experti z různých podcastů... Škoda, že takhle nerozebírali ( a DK netrestal) Chlapíka za to podkopnuti Bambuly.. kam ten svět s touhle mediální žumpou spěje ...

... Koště udělal blbost, že do něj strčil, trest ok, ale těch článku, nadpisů je jak kdyby měl někoho přizabít, to je zas výblitku od těch novinářů a to jeste se asi neozvali experti z různých podcastů... Škoda, že takhle nerozebírali ( a DK netrestal) Chlapíka za to podkopnuti Bambuly.. kam ten svět s touhle mediální žumpou spěje ...
Protože nejlepší obrana je útok. Samozřejmě po nás půjdou, protože ti nic jiného nezbývá. Podívej se, když přijela Sparta (po nás s Třincem největší favorit) a to byl rozdíl třídy. Obrovsky mě překvapilo jak byla Sparta absolutně bez šancí na jakýkoliv bodový zisk.

Nezdálo se mi to a mluvil s hráči a potom si to kvůki tomu pustil.
Pánové, vy mu ale tuze křivdíte. Na Twiteru mu někdo nasadil psí hlavu a skočili jste mu na to.
Protože čepel hokejky byla při pohybu hole vzhůru stočena vodorovně směrem doprava k jeho nosu, tak o Smejkala jednoduše brnkla, Dál při pohybu se čepel stočila směrem ke stropu a vypadalo to, že se ho nedotkla.
Omyl, velký omyl :-(
A takhle se rodí předsudky, že opakujeme blbosti.

sm.webp

Na toto již se snažil Sedlo kdysi reagovat, když ho trestali za něco podobného. Řekl, že se hráč prostě strašně lekne a chytí se za obličej i když třeba necítí přímo bolest. Stejně mu to nepomohlo. Tady navíc to divadlo v leže na zemi, no nevím no. Asi bych to nechal v zapomnění....
Dostal i přes čumák si myslím.....jak jsem psal včera, mně ta jeho reakce přišla autentická. Slušná komise by se ho zastala.

Ale je super, že je liga ve spoustě věcí konzistentní. DK vedl kokot, tak se na sílu nesnažili najít někoho normálního a zase dosadili kokota. Gratulki ke správný volbě.

...ale těch článku, nadpisů je jak kdyby měl někoho přizabít, to je zas výblitku od těch novinářů a to jeste se asi neozvali experti z různých podcastů...

#notabug #feature ;)

Co kdo vypustí do světa, to většinou neovlivníme. Ale jestli tomu věnujeme svou #pozornost, to už je trochu jiná disciplína. Každý klik, sdílení, komentář nebo rozhořčené šťourání je vlastně taková malá investice. A nemalá část nejen internetového světa z těch našich investic docela spokojeně žije. :)
Možná bychom tedy nemuseli investovat úplně do každé blbosti. :)
Ale třeba to vidím moc jednoduše a zkresleně. nakonec jsem jen další „anonymní“ účet na těch internetech. :)

1791632353113.webp

Dostal i přes čumák si myslím.....jak jsem psal včera, mně ta jeho reakce přišla autentická. Slušná komise by se ho zastala.

Ale je super, že je liga ve spoustě věcí konzistentní. DK vedl kokot, tak se na sílu nesnažili najít někoho normálního a zase dosadili kokota. Gratulki ke správný volbě.
Pak souhlas, ale proč když ten záběr máme, není vyjádření klubu potažmo Smejkyho?

V kontextu s tím, jaký pokrytí mělo to, že Pražakovi vlastní lidi posrali záda, je tohle fakt komický. Hlavně ze strany novinářů.

To že malomyslní ze zbytku republiky chtějí číst hejty na nás tak nějak chápu. Přeci jim nevezmeš jedinou radost....

Naposledy upraveno:
Nezdálo se mi to a mluvil s hráči a potom si to kvůki tomu pustil.
Pánové, vy mu ale tuze křivdíte. Na Twiteru mu někdo nasadil psí hlavu a skočili jste mu na to.
Protože čepel hokejky byla při pohybu hole vzhůru stočena vodorovně směrem doprava k jeho nosu, tak o Smejkala jednoduše brnkla, Dál při pohybu se čepel stočila směrem ke stropu a vypadalo to, že se ho nedotkla.
Omyl, velký omyl :-(
A takhle se rodí předsudky, že opakujeme blbosti.

Náhled přílohy 9399

Kdo jiný by měl být expertem přes hokejky. ;) :) (y)

je zábava se prát 😅

Samozřejmě, vytržený z kontextu Johnnyho rozhovoru a ještě s nešikovným překladem toho jak to v originálu řekl.

Ten novinář co napsal tenhle clickbait titulek by asi taky potřeboval proplesknout, třeby by se mu rozsvítilo 💡

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno