Hokej

Pokud je Sparta stále jedním v favoritů (což sice teď nevypadá, ale to se může změnit), tak se mně škodolibě líbí, jak přetěžují svý nejlepší útočníky. Už teď má jejich šest útočnků vyšší průměrný icetime, než náš nejvytěžovanější útočník (a rozdíl mezi oběma nej - Červenka 17:28 - Chlapík 21:21 je čtyři minuty)... Tyhle minuty navíc odehraný v zápasech, ve kterých jde defacto o hovno, pak v playoff mohou hrát svoji roli....
Dobrej point.

I když si nemyslím, že by to pak nedali fyzicky, ale určitě se zvyšuje opotřebení a riziko zranění. Což je do play-off vždycky fatální...

Pokud je Sparta stále jedním v favoritů (což sice teď nevypadá, ale to se může změnit), tak se mně škodolibě líbí, jak přetěžují svý nejlepší útočníky. Už teď má jejich šest útočnků vyšší průměrný icetime, než náš nejvytěžovanější útočník (a rozdíl mezi oběma nej - Červenka 17:28 - Chlapík 21:21 je čtyři minuty)... Tyhle minuty navíc odehraný v zápasech, ve kterých jde defacto o hovno, pak v playoff mohou hrát svoji roli....
Musíme přehlédnout k tomu, že jim chyběli Sekáč a Horák. Asi by taky byli vidět. Ale jinak od našich super výkon 🙂

Tak pardon, já to tak bral, když tam bylo, že by mohl být hvězdou v Olomouci :) A Kladno poslední sezóny taky bylo na sestup

Vybíral jsem týmy, kde by měl ten status hvězdy bez ohledu na výsledky, kde by byl pravděpodobně v prvním útoku i na 1. přesilovce s vysokým IT, a kde by se to točilo hlavně kolem něj. Kde by dostal to, o co by si řekl.

Jak psal jeden z Rudých fanoušků. Většina týmů odkládá do 3. a 4. vyhořelé hráče z prvních dvou lajn. U nás se cíleně přivádějí hráči i do 3., 4., kde mají svůj přesně daný úkol. Chodí na oslabení, kde dělají odvání neuvěřitelné penzum práce. Namátkou zmíním třeba Kela a Laukyče, všichni říkali, že musí být někde nahoře a když se propadnou sestavou, tak to nebude fungovat, ale nepřipadá mi, že by byl někdo z nich kyselý.

Myslím, že za zmínku stojí i Gazdič, dostal novou roli. A jak je z náznaků vidět pere se nejen s tím, ale zvládá to a jsem rád, že tu je.
Ještě to chce vyladit tu obranu, abychom nedostávali zbytečné góly a nevraceli sami soupeře do hry.

Myslíš, že si to s náma dají v otevřeným hokeji? Já si to teda nemyslím....zaparkovanej autobus zase bude 🤷
Tak jestli bude tým, který zatím neztratil v nové sezoně ani bod, u nás v neděli betonovat, tak to nechápu. Já myslím, že to uplná destrukce jako v minulých letech nebude. Ale třeba mne Moderovci vyvedou z omylu. To ale neznamená, že ani při tomto scénáři to nebude pěkný zápas, na ledě bude i červené domácí mužstvo a to snad betonovat nebude, stačí betonem pětkrát projet jako včera David Tomášek a budeme odcházet spokojeni nejen s výsledkem... :nanana: :nanana:

Z druhé strany, minuty navíc z dlouhodobého hlediska mohou hrát svou roli, budou mít víc natrénováno.

...9 bodů z minuleho tydne ze tři domácích bodů super... Škoda, ze se hraje třikrát v týdnu takhle brzy. Přišlo by víc lidí. Kdyby to bylo v listopadu, lednu neřeknu nic... Jediné co mě mrzí, když berou na zápas sedmého beka z Brna, teď Chabadu a do útoku minul byl Kaplan, že je tam nepustí na nějaké střídání, když už je třeba i rozhodnuto...

Tak já bych to moc neviděl jako výhodná výměna pro Spartu. Hyka občas má záblesky a Hradec? Poslední rok a něco nic moc. Za mě totální nesmysl.

„Přichází v úvahu i nějaké trejdy? Mezi fanoušky už se čile spekuluje…“
„Pracujeme na tom všichni v klubu, hledáme další varianty. Už mám čas poznat hráče v ostrých zápasech. Určitě se rozhlížíme. Mám v tom nějaký hlas, ale je to záležitost celého sportovních úseku. Pokud bude něco, co nám bude dávat smysl, určitě se nám to nevyhne.“

Vybíral jsem týmy, kde by měl ten status hvězdy bez ohledu na výsledky, kde by byl pravděpodobně v prvním útoku i na 1. přesilovce s vysokým IT, a kde by se to točilo hlavně kolem něj. Kde by dostal to, o co by si řekl.
Až na ty miliony na Spartě. Ty by mu Olomouc nedala

Tak já bych to moc neviděl jako výhodná výměna pro Spartu. Hyka občas má záblesky a Hradec? Poslední rok a něco nic moc. Za mě totální nesmysl.
Přinejmenším ho Augusta zná z juniorskýho nároďáku. Třeba pod ním ožije, třeba ne.

A co si budeme, pár záblesků od Hyčmena je hodně málo. To, že jsme se ho zbavili, bylo dobrý rozhodnutí. Teď se ho zbavuje Sparta...

Přinejmenším ho Augusta zná z juniorskýho nároďáku. Třeba pod ním ožije, třeba ne.

A co si budeme, pár záblesků je od Hyčmena je hodně málo. To, že jsme se ho zbavili, bylo dobrý rozhodnutí. Teď se ho zbavuje Sparta...
To je pravda. Ale vyměňovat s posledním týmem ELH a ještě k tomu s průměrným hráčem toho týmu?
Já bych chápal kdyby tam Sparta poslala Hyku s Najmanem a za ně Skalického. To by byl celkem rozumný trade, ale toto mně přijde úsměvný.
Samozřejmě na tyto moje odhady odpoví až budoucnost.

To je pravda. Ale vyměňovat s posledním týmem ELH a ještě k tomu s průměrným hráčem toho týmu?
Já bych chápal kdyby tam Sparta poslala Hyku s Najmanem a za ně Skalického. To by byl celkem rozumný trade, ale toto mně přijde úsměvný.
Někdy je dobrý když odejde hráč pryč, a ani za něj nemusí přijít nikdo nebo třeba jen průměrný či srovnatelný hráč... A i tak to může být výhodné.
Dělá se to když se tzv. čistí kabina a hlavně atmosféra v ní například..

Někdy je dobrý když odejde hráč pryč, a ani za něj nemusí přijít nikdo nebo třeba jen průměrný či srovnatelný hráč... A i tak to může být výhodné.
Dělá se to když se tzv. čistí kabina a hlavně atmosféra v ní atd..
Tak zrovna na čištění kabiny by byl ve Spartě jiný favorit a ne jen jeden.
Je to jen můj názor, takže může být špatný.

Jasně, uvidí se na ledě. Zároveň taky ale beru, že Augusta kouká po hráčích, který zná. Mají třeba i nějakou perspektivu. Konkrétně Skalický, od kterýho se v Bolce čekají body, je od loňska teda dost tropickej a zdárně v tom pokračuje i letos.

Jako za mě to je Win pro spartu. Hradcovi je furt jen 21 má se kam posunout, dříč jako kráva, nevypustí ani jeden souboj. Hykovi je 33 a co si budem jeho výkony jdou dolů jako blázen. A navíc hyka není hráč do bottom 6. A přesně takový parametry co potřebuješ do bottom 6 Hradec má.

Jako za mě to je Win pro spartu. Hradcovi je furt jen 21 má se kam posunout, dříč jako kráva, nevypustí ani jeden souboj. Hykovi je 33 a co si budem jeho výkony jdou dolů jako blázen. A navíc hyka není hráč do bottom 6. A přesně takový parametry co potřebuješ do bottom 6 Hradec má.
Jasný, rozumím tomu co píšeš. Já to vidím trochu jinak, ale samozřejmě to je v pořádku, že má každý člověk jiný názor

Mě to dává smysl pro všechny. Hyka dostane v Bolce pozici v 1-2.lajně a bude tam s tím prostorem a rolí i nějaké body dělat (určitě víc, než by v aktuální situaci dělal ve Spartě).
Sparta získává nepříjemného a fyzicky dobře vybaveného hráče do 3-4.útoku, který je na tu roli stavěný. A Hradec se zase posune dopředu a bude to pro něj další zkušenost.
Nevidím tam nikoho, kdo by podle předpokladů na tom měl prodělat. Realita může být ale jiná samozřejmě. Myšlenku výměny ale celkem chápu.

„Přichází v úvahu i nějaké trejdy? Mezi fanoušky už se čile spekuluje…“
„Pracujeme na tom všichni v klubu, hledáme další varianty. Už mám čas poznat hráče v ostrých zápasech. Určitě se rozhlížíme. Mám v tom nějaký hlas, ale je to záležitost celého sportovních úseku. Pokud bude něco, co nám bude dávat smysl, určitě se nám to nevyhne.“
Přeskládávat to v průběhu sezóny, těžký. Nikdo jim asi nepřinese top hráče na zlatém podnose za třeba Najmana.

Level paniky zjistíme, jestli začnou tahat zámořáky jak králíky z klobouku. To už je pak vabank.

pokud bude trade tak bych tipnul, že Hradec <> Hrabík , ten údajně požádal o trade ze Sparty

Trejd by mohl pomoct i Hyčmenovi. Jde domů, do klubu, jehož jedinou ambicí je dostat pod sebe jeden klub, nejspíš Olomouc, a vyhnout se baráži. A dostat pod sebe Olomouc myslím v silách Boleslavi je. Hyka tam dostane první lajnu, přesilovky a nějaký body udělá. Úplný jelito to samozřejmě není, v ofenzivě Bolce pomůže....
Olomouc je letos zatím hodně špatná. Sice to v minulosti vždycky nějak uplácali a nějakýho totálního loosera pod sebe dostali. Letos to ale podle mě stačit nebude, protože tam žádnýho totálního loosera nevidím. Jsou tam tři čtyři týmy cca na podobný úrovni, z nichž je podle mě Olomouc nejslabší... O baráž to letos podle mě bude boj do posledních kol...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno