Hokej

No to bych úplně neřekl, že na něj zbyla. NHL nevyšlo a ty fiannční nároky splnila Sparta. Jinak by ho vzaly určitě i jiný kluby, možná i my do třetí za menší peníze, kdo ví.
Pokud nechtěl do Asie, tak relevantní byly jen Pardubice a Sparta. Takový hráč fakt nemá na radaru kluby ze středu nebo spodku tabulky.

Pak už je to jen zahraničí, Švýcarsko s největší pravděpodobností.

Dnes (vlastně včera) konečně skvělá atmosféra. Říkám to pořád, když se hrabe naplno, tak to vypadá stejně na ledě i v hledišti.

Jediný, co mě mrzí, tak skoro nevyužíváme pro soupeře ten nejbolavější pokřik - Mistři!! A že by si ho ti rudí žebráci za urážení majitele zasloužili. Tomu popravdě nerozumím....

Tomášek v rozhovoru na otázku jak se tým plný hvězd srovnává s tím, že jich je v týmu tolik. On odpověděl, že do Pardubic přišel právě kvůli tomu, že tady bude hrát s TOP hráči a že je spokojený.

No pokud bude předvádět to co se Spartou, budeme spokojeni i my 😂

Mě nešlo o to sdělení pana Marka Máši, spíš jak tam Špágr sleduje jak jeho kapitán dostává výprask a ani u toho nehne brvou, jako kdyby mu to bylo v podstatě jedno 🤷‍♂️ 😅
Tak co si budem, jediný "S", co má Špágr opravdu v srdíčku, bude eS jako Smlouva. Pěkně s bonusy za KB. Jak já miluju tyhle borce, co střídání co střídání klepou jak pominutý o led, aby dostali přihrávku

Jestli chtějí buzmens trejdovat s Boleslaví, tipuju jednoho z trojice Hyka, Kousal, Najman...
Nejspíš Hyka. PO sezoně mu v Holešovicích končí smlouva, jeho kariéra má výrazně sestupnou dráhu, má už svý roky, kariéru dohraje tam, kde ji začal...

Chlapík vs Blumel je velký špatný. Prý se navzájem totálně nedávají a Blumel není ve Spartě spokojený. Ono to je těžký hrát někde kde tě to sere, ale i tak jsou jeho výkony mizerné. Tam není skoro nic.
Jinak dnes skvělý výkon. Rozdíl byl mnohem větší nežli je výsledek.
Blümel při bitce Smejkala s Chlapíkem:
1791177844459.gif

Sparta byla včera celkem trapná, až naivní - hlavně v obraně. Z našich se mi ještě včera líbíla hrozně hra Mandyho, to je doopravdický srdcař.
S Tříncem to bude za týden jiná soutěž
óóóó hraje Dynamo

Když už se tady nasazuje na Willdou, nepomohlo by mu, kdyby chytal víc zápasů za sebou?, tohle střídání brankářů, nevím no, jestli to není na škodu

Dnes (vlastně včera) konečně skvělá atmosféra. Říkám to pořád, když se hrabe naplno, tak to vypadá stejně na ledě i v hledišti.

Jediný, co mě mrzí, tak skoro nevyužíváme pro soupeře ten nejbolavější pokřik - Mistři!! A že by si ho ti rudí žebráci za urážení majitele zasloužili. Tomu popravdě nerozumím....
To taky absolutně nechápu. Není pro Spartu bolavější místo než jejich neschopnost vyhrát 20 let titul a my to proti nim vůbec nepoužijeme. Na jejich pokřik "My jsme Sparta, vy nejste nic" se přitom úplně krásně nabízí "My jsme mistři, vy nejste nic". Jakožto amatérskému tenistovi mi trhá srdce, že náš kotel tyhle nabídky na smeč trestuhodně nevyužívá.

To taky absolutně nechápu. Není pro Spartu bolavější místo než jejich neschopnost vyhrát 20 let titul a my to proti nim vůbec nepoužijeme. Na jejich pokřik "My jsme Sparta, vy nejste nic" se přitom úplně krásně nabízí "My jsme mistři, vy nejste nic". Jakožto amatérskému tenistovi mi trhá srdce, že náš kotel tyhle nabídky na smeč trestuhodně nevyužívá.
“Vy k**vy, kde mate titul?” 😂

Pokud je Sparta stále jedním v favoritů (což sice teď nevypadá, ale to se může změnit), tak se mně škodolibě líbí, jak přetěžují svý nejlepší útočníky. Už teď má jejich šest útočnků vyšší průměrný icetime, než náš nejvytěžovanější útočník (a rozdíl mezi oběma nej - Červenka 17:28 - Chlapík 21:21 je čtyři minuty)... Tyhle minuty navíc odehraný v zápasech, ve kterých jde defacto o hovno, pak v playoff mohou hrát svoji roli....

Sparta byla včera celkem trapná, až naivní - hlavně v obraně. Z našich se mi ještě včera líbíla hrozně hra Mandyho, to je doopravdický srdcař.
S Tříncem to bude za týden jiná soutěž
óóóó hraje Dynamo
Mandy do té lajny krásně sedne, je radost se na jejich hru dívat 👍. Rudochy ctí, že hráli hokej a ne autobus na modré a brejky. S polskou popelářskou rodinou to bude jiná podívaná 🙄 a Káca z toho svého stálého zvedání ruky ji asi bude mit slušně odkrvenou. Očekávám minimálně 3 výzvy...

Zase se vyrojilo několik příspěvků ohledně Willy, že tým zase nepodržel a dostal góly za které dle toho mohl. Zpětně jsem se na ty góly podíval.

První, přesná rána hned po vhazování se zakrytým výhledem, tady úplně bez šance.

Druhý, přihrávka mezi kruhy na volného hráče a ten z první přesná rána, tady opět bez šance.

Třetí, opět ihned po vhazování přesná rána, opět bez šance

Čtvrtý, nájezd do pásma a střela přes obránce, nevím jak to viděl Willda, ale střela šla přesně kdy se tam obránce snažil střelu kryt a ani tady bych Willdou tedy nekritizoval

Za který z těch gólů tedy Willda může, třeba se pletu a vše se dalo v klidu chytit

Zase se vyrojilo několik příspěvků ohledně Willy, že tým zase nepodržel a dostal góly za které dle toho mohl. Zpětně jsem se na ty góly podíval.

První, přesná rána hned po vhazování se zakrytým výhledem, tady úplně bez šance.

Druhý, přihrávka mezi kruhy na volného hráče a ten z první přesná rána, tady opět bez šance.

Třetí, opět ihned po vhazování přesná rána, opět bez šance

Čtvrtý, nájezd do pásma a střela přes obránce, nevím jak to viděl Willda, ale střela šla přesně kdy se tam obránce snažil střelu kryt a ani tady bych Willdou tedy nekritizoval

Za který z těch gólů tedy Willda může, třeba se pletu a vše se dalo v klidu chytit
+ v klíčovou chvíli chycený nájezd Chlapika. Taky to mohlo vypadat úplně jinak.

Mě se to naše střídání brankářů líbí. Ať si pěkně oba srovnají obranu a řeknou si co od ní chtějí trochu jinak a na PO budeme připraveni! Zatím se rozjíždíme, nejsme žádná lehká váha, tak to trochu trvá 😁. Ale je to pecka a díky!
Prověrka nás čeká v neděli, sice to budou více divadelní představení okořeněné video hrátkami, ale kdo jiný než my a kdy jindy než doma.

Prověrka nás čeká v neděli, sice to budou více divadelní představení okořeněné video hrátkami, ale kdo jiný než my a kdy jindy než doma.
Treba se pletu a bude ten zapas super, ale včera jsem si říkal, jak se na to krásně dívá, za týden tohle neuvidíme. Dle mne s Třincem to bude vice taktičtější bitva.

Střídání brankářů se mě docela líbí i když souhlasím, že je střídat každej zápas je asi blbost.

Naopak - perfektní že chytají oba naši golmani průběžně, jen hezky vytěžovat a využívat.
To samé se vyprazdňuje marodka postupně - tedy jakýkoliv náznak zranění nebo únavy = odpočinout, doléčit, nabrat sílu..
Tohle je naše největší výhoda (široký kádr) ! Viz přetěžování některých hráčů u jiných týmů !
Takže jen tak dál DYNAMO ! Včera to byla Óda na hokej !!! Nádhera :nanana: :nanana:

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno