Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Je tu někde jeden, který vám to celou dobu povídal.
ten jeden se ozval okamžitěJe tu někde jeden, který vám to celou dobu povídal.
![]()
Jak říkášten jeden se ozval okamžitě![]()

- Connor Hellebuyck (Winnipeg Jets) se nedostavil na tréninkový kemp s týmem a byl suspendován (má smlouvu do 30/31. Za $8.5M AAV)
![]()
Hellebuyck nedorazil na kemp, Jets ho suspendovali | NHL.com/cs
Americký gólman získal Hart Trophy v sezoně 2024-25, Vezina Trophy ovládl třikrátwww.nhl.com
- Brent Burns (Colorado Avalanche) jde do nové sezóny o dvacet let mladší
Náhled přílohy 9027
Bylo jasné, že facka přijde a přišla v prvním kole. Každá prohra naštve, ale je to fakt v globálu úplně jedno. Kluci si musí přijít na to, že jsou sice nejlepší tým, ale to z daleka nestačí.Nemá smysl nadávat, a na straně druhé ani držet ze žalu držet bobříka mlčení a být slušný. Nu, stalo se, už to nebude start – cíl, v což jsem tajně doufal, protože by byl klid. Ale třeba to byla ta správná facka a sedla dobře. Pokud ne, pak jich dostaneme víc. A začne být dusno. Jelikož naštvat si druhého největšího sponzora hned po panu majiteli – můj odhad – jde snadno, ale cesta nazpět k získání opětovné důvěry bývá obvykle delší a kostrbatá. Ale znovu zopakuji spolu s Milanem Kunderou z Nesnesitelné lehkosti bytí – „Einmal ist keinmal“.
A co teprve, až Pešán a spol. v sobotu obdrží od majitele prsteny a za týden budou odvoláni, to bude na sítích živoBylo jasné, že facka přijde a přišla v prvním kole. Každá prohra naštve, ale je to fakt v globálu úplně jedno. Kluci si musí přijít na to, že jsou sice nejlepší tým, ale to z daleka nestačí.
Tomáš Nosek je fantastický hokejista, který má ještě lepší kariéru a hodně jsem mu to přál, ale zatím mě přístupem hodně zklamal. Překvapil mě zase velmi slušnou hokejovostí. Ale jak již někdo psal, tak nevím jestli tato dvojice s Tomáškem bude fungovat. Snad ano.A co teprve, až Pešán a spol. v sobotu obdrží od majitele prsteny a za týden budou odvoláni, to bude na sítích živo
Je ten Tomáš Nosek tak marný, jak se píše, nebo to tak zlé není a prostor na zlepšení tam je? Že nebrání, že se nesráží. Možná nechce být zraněný. No jo, jenže potřebujeme krasobruslaře? Snad budu na Varech, tak naše borce okouknu živě...
Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne, bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady... Ale nejsem si úplně jistá, jak to bude fungovat ve dvojce s Tomáškem... Ale nejsem expertA co teprve, až Pešán a spol. v sobotu obdrží od majitele prsteny a za týden budou odvoláni, to bude na sítích živo
Je ten Tomáš Nosek tak marný, jak se píše, nebo to tak zlé není a prostor na zlepšení tam je? Že nebrání, že se nesráží. Možná nechce být zraněný. No jo, jenže potřebujeme krasobruslaře? Snad budu na Varech, tak naše borce okouknu živě...
Být fousáčovou manželkou Susan, tak by se každé ráno měla bát, že se probudila vedle nějakého mladšího gigola.
Já si myslím, že dvojice s Tomáškem fungovat nebude. Ale nevím, koho jiného mu tam dát. Nejradši bych mu tam dal Červenku.Podle mě si musí Nosíno zvyknout... Věřím, že až si všechno sedne bude hrát dobře... Popravdě v NHL měl úplně jinou roli než tady... Ale nejsem si úplně jistá, jak to bude fungovat ve dvojce s Tomáškem... Ale nejsem expert![]()
Jebat Slovan!
Chceme v extralize ten nejlepší slovenský tým!![]()
Pardon za lehké OT spíše do hospody, ale nedá mi to: beru Slovan I s Košicema když si zpátky vezmou Bureše...NEBRAT
Děvče je ze Slatňan, dříve jezdila na Dynamo.Ale vrátí. Ona jeho přítelkyně, která mimochodem chodila v dresu na Dynamo, i když on byl venku, z té sparty taky nebude dvakrát nadšená..
ty gumoJá bych Slovan vzal, dobrý výjezd, pěkná aréna ....