Hokej

Je na palubě i Červus? A co Ludva, už bude hrát?
Dle článku na webu ne a ne...
"S Dynamem neodcestovali delší dobu marodící útočníci Martin Kaut a Jakub Lauko, který už se ale pomalu zapojuje do tréninku. Kvůli drobným zraněním pak na severu Evropy chybí také John Ludvig, Vladimír Sobotka, Patrik Poulíček, Miloš Kelemen a na palubě neseděl ani Roman Červenka."

Podle jeho slov chtěl hrát vždy za Spartu. Já vím, že musí takto mluvit, ale i tak mě to sere. Myslím si, že k nám už se nikdy nevrátí.
Ale vrátí. Ona jeho přítelkyně, která mimochodem chodila v dresu na Dynamo, i když on byl venku, z té sparty taky nebude dvakrát nadšená..

Tak jsem si pustil Zimak, díl o tom jak tři hlavy pomazané dávali dohromady lajny našeho týmu, docela jsem se u toho bavil. Hlavně jak Duda několikrát opakoval, že ten tým nebude fungovat kvůli vytíženosti jednotlivých hráčů a pokud uděláme lajnu Červenka - Sedlák - Stránský, tak ta bude TOP, ale tím už další TOP lajnu co bude dávat góly nepostaví že, nemáme z čeho 😂.
Duda to je ale chytrý člověk, myslím že loni mluvil o nás stejně 🤣

Omlouvám se za tolik článku, ale holt jsme žhavé zboží 😂

Červus moc LM nehraje, doma ano, ale jinak. Pokud jsou drobná zranění, je dobré, že hráči nehrají a budou moct do LM na kouknout i mladí hráči, dobrá zkušenost pro ně. I s těmi absencemi je ten tým silný, takže se ve Finsku bodovat dá

Tady je krásně vidět, že žádnej kádr nakonec není dost širokej. Mít to tak, jak to má většina ELH mančaftů, tak tam letíme v nejlepším případě s juniorama a smrdělo by to ostudou. Toliko tedy k tématu nesmyslně širokého kádru a nesmyslného Béčka ✌️

Tak jsem si pustil Zimak, díl o tom jak tři hlavy pomazané dávali dohromady lajny našeho týmu, docela jsem se u toho bavil. Hlavně jak Duda několikrát opakoval, že ten tým nebude fungovat kvůli vytíženosti jednotlivých hráčů a pokud uděláme lajnu Červenka - Sedlák - Stránský, tak ta bude TOP, ale tím už další TOP lajnu co bude dávat góly nepostaví že, nemáme z čeho 😂.
To je ten díl, kde vyjmenovával kdo bude hrst oslabení a vyjmenoval skoro celý tým?

Tady je krásně vidět, že žádnej kádr nakonec není dost širokej. Mít to tak, jak to má většina ELH mančaftů, tak tam letíme v nejlepším případě s juniorama a smrdělo by to ostudou. Toliko tedy k tématu nesmyslně širokého kádru a nesmyslného Béčka ✌️

přesnější emotikon resp. gif:

Val Kilmer Batman GIF

Hele, neletite nahodou s Kundou nebo v Kundě?? 🤔 Já jen, že jedno z letadel airBaltic nese díky nemalé hlasovací snaze Čechů název Kunda 🤷😁

No na letadle tento název nebyl... takže naštěstí ne 😂😂

#připomínámesi

My víme jak nás každou sezónu likvidují zranění a nemoce, v loni, kdyby nám zadek nezachránili hráči B-tymu, tak první místo neurveme a pomohli i v play off. Tak si říkám, je ta šířka kádru skutečně dostatečná? 😂

Vybral si jinou životní cestu. Hokej bral hlavně jako zábavu..
Tak to je OK. Já měl strach, jestli ho nedonutilo něco vážného. Takhle je to OK. Je to fajn, něco dokázat v tom, co tě baví, zjistit, že jsi v tom dobrý a dokonce to moci opustit kvůli něčemu, co tě třeba baví ještě víc... (y)

Oproti Rogle si dej pryc "jen" Poulu a Cervuse.

Mandat - Sedlak - Stransky
Smejkal - Nosek - Tomasek
Valek - Kondelik - Hrnicko
Vondracek - Yevtiekhov - Fejes
Proč nevzali toho Macka? Byl na lavce oba domácí zápasy, pokud se nepletu, proti Rögle měl jedno střídání, hned bod, ale hlavně během toho jednoho střídání byl vidět, že tam je, důrazný rychlý a chytrý pohyb. Proč mu nedali víc čuchnout na úkor toho Válka? Ten sice makal, ale bylo to takové nijaké...

Naposledy upraveno:
Proč nevzali toho Mocka? Byl na lavce oba domácí zápasy, pokud se nepletu, proti Rögle měl jedno střídání, hned bod, ale hlavně během toho jednoho střídání byl vidět, že tam je, důrazný rychlý a chytrý pohyb. Proč mu nedali víc čuchnout na úkor toho Válka? Ten sice makal, ale bylo to takové nijaké...
To mě taky napadlo už při domácích zápasech. Proč má v té hierarchii přednost Válek před Mackem...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno