Sali67
Hattrickový hrdina
- 3,861
- 3,168
Takže Opa taky hrajeGalerie Pernerka se snad dostaví. A to jsem si myslel, že golf je bezpečný sport.
Opa snad nehraje a jenom pořádá, nebo ne?![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Takže Opa taky hrajeGalerie Pernerka se snad dostaví. A to jsem si myslel, že golf je bezpečný sport.
Opa snad nehraje a jenom pořádá, nebo ne?![]()
Vidím to já nějak zle, že absolutně sere na obranu? Vím, že to píšu už minimálně potřetí, ale já jsem ho ještě neviděl (i v LM) snažit se bránit.Napíšu to krutě a upozorňuji, že velmi přehnaně.
Zatím to vypadá, že je tu jen od toho, aby se od něho odrazil puk do brány.
Vidím to úplně stejně.Přidávám se do týmu #bezezmen...je to diskuzní fórum, kde probíhá diskuze, za mě jednodušší rychlejší rolování, než pamatovat si kde co psát, ať je to ve správném vláknu... Adminům klobouk dolů, jak to maká a vypadá, ale nechme to a nedělejte změny. Vielen danke![]()
Ano ,Valek je právoplatným členem A týmu a po včerejšku si myslím ,že přibude i jeden obrance .Vapením má velkou sanci jet na 20 a obrovsky se posunout.Celý včerejšek byl od začátku dost divný. Začalo to už ceremoniálem ze kterého tedy podle mého šlo vytěžit mnohem víc. Pak písnička, kterou z úcty k Márdímu raději nebudu více komentovat, byť chápu, že hudební vkus máme každý jiný a třeba se někomu i líbila. Následně před zápasem chyběl i tradiční rituál v podobě hymny od Adély.
Co mi ale vadilo před zápasem nejvíc byla absence pořádného přivítání pro Kousyho. Zohy to měl s plnou parádou a při vší úctě k Zohymu je pro mě Bobby ještě výš. Zůstal tady v době největších sraček, i když měl možnost jít hrát o čelo tabulky do Švédska nebo Finska. Nezasloužil si odfláknout jednou větou a fotkou s Vomisem, tohle mě od klubu tedy opravdu zklamalo.
K samotnému zápasu už jste asi napsali všechno. Rozhodl přístup obou týmů. Hradec k tomu přistoupil poctivě a zodpovědně, my hlavně s cílem se neunavit a ať to moc nebolí. Ale jsem v klidu, trenéři tohle vidí taky a snad všichni v týmu rychle pochopí, že ostatní týmy opravdu nejsou o tolik horší, abychom je porazili exhibičním profesorským výkonem a bráněním ve stylu kdo se vrací nevěří gólmanovi.
Na závěr jedno velké pozitivum a tím je Válek. Snad zůstane v áčku a dostane prostor, ten kluk na to má.
Podle očekávání...
Z nějakého důvodu hráči, co od nás odejdou, hrajou jinde líp. Výjimkou je Hyka, ten je furt na svým.Podle očekávání...
Tak když se nedostaneš pořádně do sestavy, tak toho moc nepredvedes. Na druhou stranu, kdybys byl opravdu tak dobrej, tak se do tý sestavy dostanešZ nějakého důvodu hráči, co od nás odejdou, hrajou jinde líp. Výjimkou je Hyka, ten je furt na svým.
Kousy měl poděkování v dubnu na Perštýňáku. Jako soupeř by ho měl mnohem větší, kdyby přijel v dresu Olmiku nebo Bolky. Ona je podle mě i nemalá skupina fans, která si nějaký video s předáním daru hráči HK, jakkoli to byl Kousy, nepřála. Zavděčit se všem nejde, no. Zvolila se hodně skromná varianta.Celý včerejšek byl od začátku dost divný. Začalo to už ceremoniálem ze kterého tedy podle mého šlo vytěžit mnohem víc. Pak písnička, kterou z úcty k Márdímu raději nebudu více komentovat, byť chápu, že hudební vkus máme každý jiný a třeba se někomu i líbila. Následně před zápasem chyběl i tradiční rituál v podobě hymny od Adély.
Co mi ale vadilo před zápasem nejvíc byla absence pořádného přivítání pro Kousyho. Zohy to měl s plnou parádou a při vší úctě k Zohymu je pro mě Bobby ještě výš. Zůstal tady v době největších sraček, i když měl možnost jít hrát o čelo tabulky do Švédska nebo Finska. Nezasloužil si odfláknout jednou větou a fotkou s Vomisem, tohle mě od klubu tedy opravdu zklamalo.
K samotnému zápasu už jste asi napsali všechno. Rozhodl přístup obou týmů. Hradec k tomu přistoupil poctivě a zodpovědně, my hlavně s cílem se neunavit a ať to moc nebolí. Ale jsem v klidu, trenéři tohle vidí taky a snad všichni v týmu rychle pochopí, že ostatní týmy opravdu nejsou o tolik horší, abychom je porazili exhibičním profesorským výkonem a bráněním ve stylu kdo se vrací nevěří gólmanovi.
Na závěr jedno velké pozitivum a tím je Válek. Snad zůstane v áčku a dostane prostor, ten kluk na to má.
Já se tu zas nechci hádat o tom kolik prostoru tu dostal/nedostal. Čas ukáže. Třeba se někdy vrátí..Z nějakého důvodu hráči, co od nás odejdou, hrajou jinde líp. Výjimkou je Hyka, ten je furt na svým.
Olmik je pro Hercu naprosto idealni tym. Velky prostor, nebude tolik pod tlakem a klidne ho vidim na stejne ceste jako Fridricha. Kdyz ne, tak bych se nedivil, kdyby si treba vystrilel tym jako Plzen, Liberec.Já se tu zas nechci hádat o tom kolik prostoru tu dostal/nedostal. Čas ukáže. Třeba se někdy vrátí..
Jasně v danou chvíli ideál. Aby nebyl za dva roky v Třinci, Brně nebo Spartě. Že nebude pod tlakem si teda nemyslím. On je ted pod největším tlakem, kdy byl, protože tohle je zlomová sezona jeho kariéry, která určí jestli z něj bude třeba top střelec nebo nějaký průměrák na hraně extraligy...Olmik je pro Hercu naprosto idealni tym. Velky prostor, nebude tolik pod tlakem a klidne ho vidim na stejne ceste jako Fridricha. Kdyz ne, tak bych se nedivil, kdyby si treba vystrilel tym jako Plzen, Liberec.
To bude i pro fotbal....Smrt Morávka je pro olomouckej hokej asi dost průser, co? Takhle z dálky působil on jako tahoun toho projektu s halou.
Herčík je velmi talentovaný hokejista, ale já bych řekl do týmu jako Olomouc, Litvínov atd. Když se vyhraje a uvědomí si, že by mohl hrát celoplošný hokej, tak i do lepších klubů. K čemu ti je hráč, který je sice schopný dávat cca 10 gólů i více, když brání jak nějaký junior.Jasně v danou chvíli ideál. Aby nebyl za dva roky v Třinci, Brně nebo Spartě. Že nebude pod tlakem si teda nemyslím. On je ted pod největším tlakem, kdy byl, protože tohle je zlomová sezona jeho kariéry, která určí jestli z něj bude třeba top střelec nebo nějaký průměrák na hraně extraligy...
Koho myslíš?Z nějakého důvodu hráči, co od nás odejdou, hrajou jinde líp. Výjimkou je Hyka, ten je furt na svým.
Redstone už olomoucký fotbal od léta nesponzoruje..To bude i pro fotbal....
Na dvou byly dvě pod sebou.Loni?? Na sloupech??? V hale je 6 sloupů??![]()
Psali platinový partner....Redstone už olomoucký fotbal od léta nesponzoruje..
Jo bylo to tak, ale od nové sezony už to neplatí...Psali platinový partner....
Po sezoně v Sigmě Redstone po roce skončil. Dál to táhne Hubáček, respektive jeho synové, kterým firmu převedl.Psali platinový partner....
Tak třeba Počas hrál na hostování v Lib tehdy asi líp, Šustr asi taky nehraje marně, Radil možná taky. Klouček podle mě se taky předvedl v Budějkách.Koho myslíš?
Dik za info.Jo bylo to tak, ale od nové sezony už to neplatí...
![]()
Miliardářský klan Hubáčků posiluje ve fotbalové Sigmě. Jiná olomoucká těžká váha klub opouští
Sigma Olomouc mění partnery. Generálním sponzorem je nově skupina Creditas rodiny Hubáčků, končí Tipsport i Redstone Richarda Morávka.cc.cz
Nesouhlasím...Tak třeba Počas hrál na hostování v Lib tehdy asi líp, Šustr asi taky nehraje marně, Radil možná taky. Klouček podle mě se taky předvedl v Budějkách.