Adam Kašpar
Zkušený bek
- 956
- 964
přesně tak kámoPardon za lehké OT spíše do hospody, ale nedá mi to: beru Slovan I s Košicema když si zpátky vezmou Bureše...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
přesně tak kámoPardon za lehké OT spíše do hospody, ale nedá mi to: beru Slovan I s Košicema když si zpátky vezmou Bureše...
To si mi to nandal, přeji ti hezký večer, třeba i s tou gumouty gumo
Nápad dobrej, v Česku neproveditelnej
Nevýhoda je,že by na nás asi vyšla ještě Východní konference (SLO, TRI, VIT, KOM, OLO, JIH, PCE, MHK)... Enjoy
východní blokNevýhoda je,že by na nás asi vyšla ještě Východní konference (SLO, TRI, VIT, KOM, OLO, JIH, PCE, MHK)... Enjoy![]()
A tak jak furianti. Kdyz nabrat, tak poradne. Jeste Vsetín a Gottwaldov. To by pak byla mnamkaNevýhoda je,že by na nás asi vyšla ještě Východní konference (SLO, TRI, VIT, KOM, OLO, JIH, PCE, MHK)... Enjoy![]()
Tak zase bych brzdil, v Nitře mají tuším třeba ještě starý nepružný mantinely. A cestovat do Nitry by byl pain i pro násA co na otázku na Slovan ano , ale přibral bych i třeba Trenčín , Nitru apod.
No ono -3 není dobrá vizitka pro hráčeJako nechápu kritiku Noska buly měl, silově dobrý před bránou byl vidět a že nabráněj co bránit maj je jiná píseň!
To by ale výše zmínění museli trochu zainvestovat do kádru. Při vší úctě ke slovenské extralize - ty týmy by se u nás motali kolem 10. Místa.A co na otázku na Slovan ano , ale přibral bych i třeba Trenčín , Nitru apod.
ještě delší cestování, v KVA by měli radost.To by ale výše zmínění museli trochu zainvestovat do kádru. Při vší úctě ke slovenské extralize - ty týmy by se u nás motali kolem 10. Místa.
Já zkrátka nějak nechápu tu potřebu Slovanu se furt cpát někam kde nemají co dělat, nejdřív KHL a potom opakované pokusy o českou extraligu.
No jo, ale to by nás posunulo do Západní konference!Tak zase bych brzdil, v Nitře mají tuším třeba ještě starý nepružný mantinely. A cestovat do Nitry by byl pain i pro nás![]()
Já ti to vubec nemusím nandávat ty motýle,včele Monikeke.chudáku seru na tebe ty debileTo si mi to nandal, přeji ti hezký večer, třeba i s tou gumou![]()
nemáš nějaký problém?Já ti to vubec nemusím nandávat ty motýle,včele Monikeke.chudáku seru na tebe ty debile
mám : D blbci mi vadínemáš nějaký problém?