Hokej

Vždyť ho nijak neurazil, označení "hajzl" je v tom slangu pro beka pochvala. Prostě frajer, kterej umí pomoct týmu nejen hokejovým umem, ale i tím, že že dokáže dostat soupeři pod kůže, že se nebojí.
No, mě spíš vadilo to "stodvaceticentimetrovej"

Ty bláho, nechápu, že jim tyhle kecy i redaktoři jako Čepec stále žerou. Ti musí mít zákaz používání mozku..

Chápu, že začali trochu šetřit. Ale jestli MHK je skoro na 200 milionech, tak Třinec musel sakra přitlačit na pilu, aby udržel takový kádr..
Neblázni, kde by vzal Mech 200 mega na áčko? To je opravdu naprosto nesmysl. Kdyby se to počítalo jako v NHL, tak jsou dle mého odhadu o hodně níž než pod půlkou. I bych si tipnul částku, ale nemá to smysl.
Já to říkám pořád. Pořádek v tom není, hlavně si každý zveřejňuje co chce, a hlavně, započítává si do toho co chce. Kdyby se to zveřejňovalo jak v NHL, via salary cap - platové stropy, dost možná bychom se nestačili divit. Jo, byli bychom asi na špici, ale pod námi by to bylo mnohdy zajímavé i dost překvapující.

Neblázni, kde by vzal Mech 200 mega na áčko? To je opravdu naprosto nesmysl. Kdyby se to počítalo jako v NHL, tak jsou dle mého odhadu o hodně níž než pod půlkou. I bych si tipnul částku, ale nemá to smysl.
Já to říkám pořád. Pořádek v tom není, hlavně si každý zveřejňuje co chce, a hlavně, započítává si do toho co chce. Kdyby se to zveřejňovalo jak v NHL, via salary cap - platové stropy, dost možná bychom se nestačili divit. Jo, byli bychom asi na špici, ale pod námi by to bylo mnohdy zajímavé i dost překvapující.
Pozor, já nemyslel na áčko. Samozřejmě na celý klub, což se tvářil i Třinec. Částku pouze na platy ti zatím nikdo nikdy nezveřejní. 😉

Tak jsem ze zvědavosti kouknul na diskuse u Vítkovic, hrůzou jsem se opotil a vzpomněl si na naše nedávné zlé časy. Ty komentáře jsou jako přes kopírák. Trenéři, jen příprava, kadr, prachy, majitel... 😱

Jinak dle sestavy Béčka se zdá, že na LM pojede Válek, Macek, možná Vápeník.
Pekař a Kaplan jsou patrně zranění. Netušíte, jestli budou co nevidět v pořádku, nebo to bude na déle...? Případně děkuji za info.:)

Jinak dle sestavy Béčka se zdá, že na LM pojede Válek, Macek, možná Vápeník.
Pekař a Kaplan jsou patrně zranění. Netušíte, jestli budou co nevidět v pořádku, nebo to bude na déle...? Případně děkuji za info.:)
Tak on dnes nehrál ani Pochobradský.

Tak jsem ze zvědavosti kouknul na diskuse u Vítkovic, hrůzou jsem se opotil a vzpomněl si na naše nedávné zlé časy. Ty komentáře jsou jako přes kopírák. Trenéři, jen příprava, kadr, prachy, majitel... 😱
Posledních 15 sezon:

Jen 2x v top4 po základní části. Jinak skoro furt v druhý půlce. Sedmej flek patří k nejlepším výsledkům.

Jen jedno semifinále a to prohraný se soupeřem s dopingem, aby to bolelo o to víc. Celkově působení v playoff tristní. Čtvrtfinále projetý často ve čtyřech nebo pěti zápasech. Šestkrát konečná v předkole.

Zimák za mě nepovedenej, pokud úplně ne narvanej, tak studenej.

A do toho se dočteš, tuším od GM Budějic, že budgetem to Pavlík drží na šestým místě. To jestli je pravda, tak je to úplně vražedný.

Tam musí být radost na to chodit.

Posledních 15 sezon:

Jen 2x v top4 po základní části. Jinak skoro furt v druhý půlce. Sedmej flek patří k nejlepším výsledkům.

Jen jedno semifinále a to prohraný se soupeřem s dopingem, aby to bolelo o to víc. Celkově působení v playoff tristní. Čtvrtfinále projetý často ve čtyřech nebo pěti zápasech. Šestkrát konečná v předkole.

Zimák za mě nepovedenej, pokud úplně ne narvanej, tak studenej.

A do toho se dočteš, tuším od GM Budějic, že budgetem to Pavlík drží na šestým místě. To jestli je pravda, tak je to úplně vražedný.

Tam musí být radost na to chodit.
Nejlepší bylo, jak tam Muller odešel hrát hokej.

A ještě lepší byl Káňa, kterej po sezonach v Olomouci šel do Vitkovic, protože chtěl vyhrát titul... A pak byla Olomouc v půlce sezony výš, tak se vrátil zpátky.

Nejlepší bylo, jak tam Muller odešel hrát hokej.

A ještě lepší byl Káňa, kterej po sezonach v Olomouci šel do Vitkovic, protože chtěl vyhrát titul... A pak byla Olomouc v půlce sezony výš, tak se vrátil zpátky.
Jo, občas je to až nechtěně komický. Takový to přivádíme Romana Poláka, jsme velkej klub a při tiskovce je na zeleným radegast hospodským ubrusu talířek s oschlým chlebíčkem.

A taky nutno dodat, že jediný semi za dekádu a půl hráli právě s Muellerem, kterej dal ve čtvrtfinále se Zetorem snad všechny vítězný góly a Rondo řvalo, že je píča.:D Další rok už tam hrát nechtěl.

Tak jsem si pustil Zimak, díl o tom jak tři hlavy pomazané dávali dohromady lajny našeho týmu, docela jsem se u toho bavil. Hlavně jak Duda několikrát opakoval, že ten tým nebude fungovat kvůli vytíženosti jednotlivých hráčů a pokud uděláme lajnu Červenka - Sedlák - Stránský, tak ta bude TOP, ale tím už další TOP lajnu co bude dávat góly nepostaví že, nemáme z čeho 😂.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno