Hokej

Tak jsem si pustil Zimak, díl o tom jak tři hlavy pomazané dávali dohromady lajny našeho týmu, docela jsem se u toho bavil. Hlavně jak Duda několikrát opakoval, že ten tým nebude fungovat kvůli vytíženosti jednotlivých hráčů a pokud uděláme lajnu Červenka - Sedlák - Stránský, tak ta bude TOP, ale tím už další TOP lajnu co bude dávat góly nepostaví že, nemáme z čeho 😂.
😁

Osobně si myslím, že si to Vítkovice s Chezou a Bolkou rozdaj o baráž....
Myslím, že v našem starém duchu si Vítek střihne výměnu trenéra někdy v listopadu, padne do baráže a v ní rupne asi s Jihlavou... Ta podobnost s námi je fakt děsivá, ale my v těch srágorách El udrželi. Byť se štěstím... Lepší nevzpomínat. 😢

Kde já jsem jenom tohle už slyšel, v loni, ale na adresu našich obránců, ještě, že tady jsme, na čem by ostatní měli založené podcasty.

Tak jsem si pustil Zimak, díl o tom jak tři hlavy pomazané dávali dohromady lajny našeho týmu, docela jsem se u toho bavil. Hlavně jak Duda několikrát opakoval, že ten tým nebude fungovat kvůli vytíženosti jednotlivých hráčů a pokud uděláme lajnu Červenka - Sedlák - Stránský, tak ta bude TOP, ale tím už další TOP lajnu co bude dávat góly nepostaví že, nemáme z čeho 😂.
Mně se líbil v jiném podcastu, kde chtěl znovu zavést bavlněný dresy. Na připomínku, že budou pak dost těžký, tak říkal, že dobrému hokejistovi to nemůže vadit.

Kde já jsem jenom tohle už slyšel, v loni, ale na adresu našich obránců, ještě, že tady jsme, na čem by ostatní měli založené podcasty.
Štika v zatuchlém rybníčku pozornost upoutá. Navíc s ambicemi jej trochu? vyvětrat...

Pro pobavení jedna zpráva trenéra z informačního systému klubu (ne Dynama) :
"Dobrý den,
rád bych,jako trenér ročníku U16, poprosil všechny hráče klubu,kteří si půjčují kotouče( puky) domů ,na trénování aby této činnosti půjčování zanechali.
Osobně jsem při nástupu do klubu donesl do kategorie 75 kotoučů a po měsíci fungování je jich 49.... argument vystřelení u mne neobstojí z jednoduchého důvodu,neboť sítě jsou velice dobře nataženy a nedochází k tomuto jevu,alespoň u kategorie U16 k vystřelení.
Tak bych rád poprosil o ponechání kotoučů v kabinách ,abychom nemuseli jako trenéři improvizovat bez kotoučů.
P.S. - je mířeno samozřejmě i na moji kategorii :)
A samořzejmě ,pokud je v kabinách "Pukožrout" neberte tuto zprávu v potaz :)"

Se mi líbí, jak jim tam pro jistotu přeložil, že "kotouč" = "puk" :)

Naposledy upraveno:
Když tu ligu mistrů bereme tak vážně, neletíme příliš pozdě? Abychom to stihli! Pan Varaďa by jistě nesouhlasil, ještě ta cizí děcka v letadle Budou jistě hlučet. Hráči si neodpočinou! Měli by se ve vedení zamyslet!
No každopádně už měli bejt 20 minut ve vzduchu, a zatím jsou furt na letišti 🤷. Kdyby někdo chtěl sledovat cestu, tak je to let airBaltic BTI7701😉

Pro pobavení jedna zpráva trenéra z informačního systému klubu (ne Dynama) :
"Dobrý den,
rád bych,jako trenér ročníku U16, poprosil všechny hráče klubu,kteří si půjčují kotouče( puky) domů ,na trénování aby této činnosti půjčování zanechali.
Osobně jsem při nástupu do klubu donesl do kategorie 75 kotoučů a po měsíci fungování je jich 49.... argument vystřelení u mne neobstojí z jednoduchého důvodu,neboť sítě jsou velice dobře nataženy a nedochází k tomuto jevu,alespoň u kategorie U16 k vystřelení.
Tak bych rád poprosil o ponechání kotoučů v kabinách ,abychom nemuseli jako trenéři improvizovat bez kotoučů.
P.S. - je mířeno samozřejmě i na moji kategorii :)
A samořzejmě ,pokud je v kabinách "Pukožrout" neberte tuto zprávu v potaz :)"

Se mi líbí, jak jim tam pro jistotu přeložil, že "kotouč" = "puk" :)

Obvykle aviaticke okenko .. Kluci odleteli v 9:36 smer Lapperanta.. leti chartem AirBaltic s A220 registrace YL-ABQ , ktere priletelo dnes 8:30 do Pardubic z Rigy Letadlo po priletu z Lappeeranty se vraci zpet do Rigy..
1789026607626.webp

Nevíte někdo, proč ten Adam Moustafa skončil s hokejem? Je to takové nezvyklé, řekl bych , že měl dobře našlápnuto.

Jak říká Tomaso, ještě to není takové, ale je čas, je super jak je v klidu a věří ve své schopnosti a ve schopnosti trenéra. My chceme výsledky hned, ale holt některým hráčům chvíli trvá si zvyknout a sehrát se.

Stačí se podívat na Soba, v základní části takové neslané nemastné, část proležená na marodce a zacinkalo play off a stal se z něj stěžejní střípek skládačky.

Takze pokud budou výsledky, asi nemá cenu moc řešit jednotlivce, jde hlavně o týmové výsledky, nikoliv osobní.

Sice Sparta, ale náš odchovanec.
Podle jeho slov chtěl hrát vždy za Spartu. Já vím, že musí takto mluvit, ale i tak mě to sere. Myslím si, že k nám už se nikdy nevrátí.

Naposledy upraveno:
Obvykle aviaticke okenko .. Kluci odleteli v 9:36 smer Lapperanta.. leti chartem AirBaltic s A220 registrace YL-ABQ , ktere priletelo dnes 8:30 do Pardubic z Rigy Letadlo po priletu z Lappeeranty se vraci zpet do Rigy..
Náhled přílohy 8904
hezky nás sledujte, nálada na palubě skvělá, letadlo plné 💪🏻💪🏻

Další skupina se k nám připojí na místě - letěli přes Helsinky 🕺

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno