Hokej

To mě taky napadlo už při domácích zápasech. Proč má v té hierarchii přednost Válek před Mackem...
Tipl bych, že v tom může roli hrát věk. Válkovi je 17, Mackovi 19. Válek má větší hokejové nadání, vyšší herní inteligenci. Macek teď nehrál ani za Béčko. Tak jestli třeba nemarodí...

Pro ty co cestují a mají Oneplay, tak po Evropě to jde a mimo Evropu to jde taky přes surfshark (ten se platí).

#připomínámesi

„AirBaltic toto letadlo momentálně využívá také v rámci wet-leasingu pro Austrian Airlines.“

Kunda.webp

Hm, to vypadá otevřené vyhlášení války.

Tůma a Šlégr by se měli hlavně starat o svý mančafty. Jeden i druhej jsou horký kandidáti baráže, oba smrděj korunou, hrajou v zaostalejch boudách a zrovna tihle budou něco kázat 🤫 Vosmík je zmrd, tam je to něco jinýho.

Mě by teda spíš zajímalo, co je ZASE se Sobem. Nová sezona je tady, tak už můžu zase vysírat na jeho účet. Ale on mi rovnou vzal vítr z plachet, že zase nehraje 😬😀
Klid,do února bude nachystanej 🤣😉
#zakladnicastneniprostary

Už jsem si říkal, jestli ti ambasadoři jsou stále naživu 🤔 A vida, minimálně tenhle jo 🧐

"„Pod řízením APK LH se extraliga posunula kvalitativně a hodnotově významně vpřed a můžeme toho nyní využít při nastavení dlouhodobých obchodních a partnerských vztahů ve prospěch nejenom ELH, ale i celého českého hokeje. Aktivity pana Dědka tak ve svém důsledku poškozují celý český hokej“ uvedl generální ředitel HC Sparta Praha Petr Vosmík. "

Šuline vole, díky komu se kvalitativně ta TELH posunula? Není to třeba pan Dědek, kterej začal přivádět do TELH zajímavý hráče?

APK to řídí uplně na hovno, normálně bych to zpátky dal svazu. Chybí kamery na stadionech na posuzování situací na stadionech. TELH můžete hrát v každé stodole, do který zatíká. Marketingově úplně v píči - tiskovka k zahájení sezóny nebyla nikde na záznamu, nikde jsem neviděl jedinou reklamu nebo cokoliv na připomenutí, že se zas bude hrát nějaká extraliga.

Lidi co to řídí to dělají blbě, nejsou kompetentní a Guma halucinuje o nějaké kontrole prostřednictvím balíčků, které Dědek nabízel taky. Ten produkt nejde do hajzlu jen kvůli nám.

PS: Nejsem Petr Dědek a někdy s jeho stylem uplně nesouzním, ale tady jsem jednoznačně na jeho straně.

Tůma a Šlégr by se měli hlavně starat o svý mančafty. Jeden i druhej jsou horký kandidáti baráže, oba smrděj korunou, hrajou v zaostalejch boudách a zrovna tihle budou něco kázat 🤫 Vosmík je zmrd, tam je to něco jinýho.
Guma je guma. Musím se smát, když všichni říkají jak jim jde o český hokej…

Chudáci. Ještě, že existuje tolik samaritánů s láskou k tomuto krásnému, českému městečku, kde stačí minimální mzda a stravenky..

Přílohy

• IMG_4859.webp
    IMG_4859.webp
    108.6 KB · Zobrazení: 35
A obhajoba je v hajzlu.....😡

Chudáci. Ještě, že existuje tolik samaritánů s láskou k tomuto krásnému, českému městečku, kde stačí minimální mzda a stravenky..
Tak už chybí jenom vyjádření Sparty, že tolik pěnez do hráčů a kádru dávat nebou a bude to kompletní. Pak už se jenom vyjádří hromadně zbytek extraligy i s Maxa ligou.

APK to řídí uplně na hovno, normálně bych to zpátky dal svazu. Chybí kamery na stadionech na posuzování situací na stadionech. TELH můžete hrát v každé stodole, do který zatíká. Marketingově úplně v píči - tiskovka k zahájení sezóny nebyla nikde na záznamu, nikde jsem neviděl jedinou reklamu nebo cokoliv na připomenutí, že se zas bude hrát nějaká extraliga.
Problematický je, že kdysi ligu řídil svaz, pak to přešlo na APK. Taková ta doba se Standou Ovarem Šulcem jako ředitelem extraligy, dost věcí se řešilo v penzionu ve Velký Bíteši takovým trochu netransparentním způsobem. Postupně to bylo neudržitelný, tak to šlo zpátky pod svaz a ještě za Krále se to vrátilo zase pod APK. Z toho plyne, že to nemá nějaký čistý, pěkný, funkční řešení.

Hokejový hnutí celkově nemá nějakou super zásobárnu kvalitních manažerů/bafuňářů. Zároveň se APK a svaz částečně personálně překrývá. Několik lidí sedí v APK i svazovým VV. To se těžko nějak změní. Prezident svazu je chlápek s už dost rozhašeným zdravím, kterýmu táhne na 75. Kdo bude další předseda, se neví.

Nedělám si iluze, jak to funguje. Takový to "já na bráchu" prostě funguje. Občas se zapomene udělat z něčeho zápis. Na plnej úvazek dělají v APK asi dva lidi. Do toho ti do toho šije potížista, kterej všechny sere a sám si občas naběhne na vidle tím, že ztratí nervy.

Zajímavá je ta výhrůžka jakýmsi zahájením disciplinárních kroků vůči Dynamu jako členu APK... Jako pokuta, vyloučení nebo co si pod tím představit...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno