Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 3,510
- 4,552
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Co má co ten kopyťák urážet Miga? Když jsem ho viděl, jak se pošťuchoval s těmi o hlavu většími Švédy, myslím, že by se při rvačce leckdo divil. Koreis je blb. A hlavně nevim, kdo jak bude koho mlátit. Když jsme naposledy proti Třinci maličko přitvrdili, přišel myslím nějaký dopis od pana Loukoty a Šindlera, že se to Třinci nedělá. A že by se nás pan KOreis nějak zastal, jsem si nevšiml. Tak ať laskavě drží hubu, lempl.Pecka, co?Takhle vytočenej Koreis snad ještě nebyl
Každopádně pobavil ten závěr, kdy vyjmenoval celou naši obranu, která dle něj Trziniec hravě pomlátí a nejlepší byla hláška: "a nakonec je pokouše i ten Tourigny. Ten stodvaceticentimetrovej hajzl"
![]()
vy ale vůbec neuvažujete o tom, že sem budou jezdit i vychcánkové - neboli "vychcané" týmy a jejich fanoušci... Jmenovat netřeba...aby nedocházelo k přetížení místní sítě, bude vytvořen rezevační systém na toalety. Po rezervaci, každý zákazník obdrží 4 místní pin kód pro vstup na toaletu. Všechno bude automatizované a automaticky lepší než v Brně.
těm se bude účtovat tzv. energetická přirážka.vy ale vůbec neuvažujete o tom, že sem budou jezdit i vychcánkové - neboli "vychcané" týmy a jejich fanoušci... Jmenovat netřeba...
Divný obrázek. V první chvíli jsme myslel, že leží v posteli a má povlečení ze sparťanských dresů.Přeci jen, je tam:
Moč fanoušků bude pohánět turbínu (během přestávek se budou radši odstavovat Opatovice,aby nedošlo k přetížení sítě). Na střeše se dá udělat nádrž a budeme mít první přečerpávací moční elektrárnu na světě!![]()
vy ale vůbec neuvažujete o tom, že sem budou jezdit i vychcánkové - neboli "vychcané" týmy a jejich fanoušci... Jmenovat netřeba...
To je ten poslední díl?Taky sem si to teď poslechl
Nojo, pod Žabkou se z nich stali HC Poseráři Třinec.
Jestli budou WC zavřené, tak jak to bývá zvykem na balkonech (to bych rád někdy pochopil proč), tak je zbytečné je tam mít.A abysme trumfli Brno, záchody budou na půdě!
Je to to QAčko, hned na začátkuTo je ten poslední díl?
Za chvíli v TV Zenitovo prewiew před sezonou.
Jinak dnes padesát let od legendárního zápasu s Kanadou. Dost jsem pozoroval Martince a hrál skvěle. Nakonec i áčko mu přistálo na kontě.
www.druhypolocas.cz
Za chvíli v TV Zenitovo prewiew před sezonou.
Jinak dnes padesát let od legendárního zápasu s Kanadou. Dost jsem pozoroval Martince a hrál skvěle. Nakonec i áčko mu přistálo na kontě.
Ale nepíšou,kolik jim teda vyšlo, 42? 67?Koukám, že dnes bude Dr.Dutošvarc klidněji usínat
![]()
AI vyřešila matematickou záhadu za 88 hodin. Lidé si s ní lámali hlavu 90 let
Umělá inteligence se pustila do jednoho z nejslavnějších nevyřešených problémů matematiky. OpenAI tvrdí, že její systém našel řešení Navierových–Stokesových rovnic a důkaz následně formalizoval a ověřil v systému Lean. Na problému pracovalo kolem 10 tisíc AI agentů a k výsledku měly dospět za...www.novinky.cz
vloni bylo preview i na Oneplay, letos jsem ale zadnou upoutavku na nej zatim nevidelZa chvíli v TV Zenitovo prewiew před sezonou.
Prý 18 a 88. Vzhledem k roku vzniku záhady, pak tenhle výsledek není zas až takové překvapeníAle nepíšou,kolik jim teda vyšlo, 42? 67?![]()
Sob včera trénoval, Poula po 15 minutách tréninku odstoupil. Ludvig nebyl na tréninku.Asi. Nicméně ten rozhovor nejspíš vzniknul minimálně pár dní před CHL. A tak jak vime po rozbruslení tam skončil Johny, a někdo tu tuším zmínil i Poulu a třísla. Takže reálně to nyní může být i víc, než jen čtyři![]()
Zrovna jsem chtěl napsat to samé....v přípravě nenastoupil do žádného zápasu a teď tam taky není....bylo by možná dobré, kdyby klub o tom Béčku začal fanoušky trochu informovat.....protože dnes opět na FB není ani čárka o tom....v jaké bude hrát Béčko sestavě....Pekař je zase zraněný, že dnes nehraje?
Doporučuji aplikaci Livesport a nastavit si tam naše týmy. Tam je sestava už dávno..Zrovna jsem chtěl napsat to samé....v přípravě nenastoupil do žádného zápasu a teď tam taky není....bylo by možná dobré, kdyby klub o tom Béčku začal fanoušky trochu informovat.....protože dnes opět na FB není ani čárka o tom....v jaké bude hrát Béčko sestavě....
Vždyť ho nijak neurazil, označení "hajzl" je v tom slangu pro beka pochvala. Prostě frajer, kterej umí pomoct týmu nejen hokejovým umem, ale i tím, že že dokáže dostat soupeři pod kůže, že se nebojí.Co má co ten kopyťák urážet Miga? Když jsem ho viděl, jak se pošťuchoval s těmi o hlavu většími Švédy, myslím, že by se při rvačce leckdo divil. Koreis je blb. A hlavně nevim, kdo jak bude koho mlátit. Když jsme naposledy proti Třinci maličko přitvrdili, přišel myslím nějaký dopis od pana Loukoty a Šindlera, že se to Třinci nedělá. A že by se nás pan KOreis nějak zastal, jsem si nevšiml. Tak ať laskavě drží hubu, lempl.
Koreis je jouda, ale tady bych řekl, že je to v dobrém slova smysl. Prostě takový "prevít" pro protější týmy. Nepříjemný hráč.Vždyť ho nijak neurazil, označení "hajzl" je v tom slangu pro beka pochvala. Prostě frajer, kterej umí pomoct týmu nejen hokejovým umem, ale i tím, že že dokáže dostat soupeři pod kůže, že se nebojí.
Tak to Hauser načal![]()