Hokej

Pecka, co? 😁 Takhle vytočenej Koreis snad ještě nebyl 😁 Každopádně pobavil ten závěr, kdy vyjmenoval celou naši obranu, která dle něj Trziniec hravě pomlátí a nejlepší byla hláška: "a nakonec je pokouše i ten Tourigny. Ten stodvaceticentimetrovej hajzl" 🤣
Co má co ten kopyťák urážet Miga? Když jsem ho viděl, jak se pošťuchoval s těmi o hlavu většími Švédy, myslím, že by se při rvačce leckdo divil. Koreis je blb. A hlavně nevim, kdo jak bude koho mlátit. Když jsme naposledy proti Třinci maličko přitvrdili, přišel myslím nějaký dopis od pana Loukoty a Šindlera, že se to Třinci nedělá. A že by se nás pan KOreis nějak zastal, jsem si nevšiml. Tak ať laskavě drží hubu, lempl.

aby nedocházelo k přetížení místní sítě, bude vytvořen rezevační systém na toalety. Po rezervaci, každý zákazník obdrží 4 místní pin kód pro vstup na toaletu. Všechno bude automatizované a automaticky lepší než v Brně.
vy ale vůbec neuvažujete o tom, že sem budou jezdit i vychcánkové - neboli "vychcané" týmy a jejich fanoušci... Jmenovat netřeba...

Moč fanoušků bude pohánět turbínu (během přestávek se budou radši odstavovat Opatovice,aby nedošlo k přetížení sítě). Na střeše se dá udělat nádrž a budeme mít první přečerpávací moční elektrárnu na světě! 🤣

Naprosto ekologická, obnovitelná přemočovací elektrárna.
vy ale vůbec neuvažujete o tom, že sem budou jezdit i vychcánkové - neboli "vychcané" týmy a jejich fanoušci... Jmenovat netřeba...

Vychcánkové a/nebo vychcané týmy, bohužel, ničím elektrárně nepřispějí, ostatně jak je jejich zvykem. 🙁

Naposledy upraveno:
Za chvíli v TV Zenitovo prewiew před sezonou.

Jinak dnes padesát let od legendárního zápasu s Kanadou. Dost jsem pozoroval Martince a hrál skvěle. Nakonec i áčko mu přistálo na kontě.

Jinak dnes padesát let od legendárního zápasu s Kanadou. Dost jsem pozoroval Martince a hrál skvěle. Nakonec i áčko mu přistálo na kontě.

V závěru:
„Československo na Canada Cupu nejen získalo respekt, ale začalo být častěji zváno do zámoří ke konfrontaci s profesionálními kluby. Hned na konci roku 1976 si reprezentační béčko zahrálo proti všem týmům WHA, pak cestu do NHL podnikla i posílená mužstva Kladna a Pardubic.“

Nechci, aby to vyznělo nafoukaně, ale my musíme veškeré předsezónní predikce ovládnout. Dobře, odešel Hájčus, teda taky Herča s Hrádkem, ale notně jsme posílili v útoku. Při cestě za obhajobou Pouzara nás může zastavit jenom zdraví a vyšší moc. Play off neřeším, to je jiná soutěž. A pokud v prognózách dopadneme jinak, pak je budu považovat za přinejmenším podivné, Jedna taková už se klube ven na hokej.cz - Kometa (8), Mech (7), LBC (6). Oni s tím modelem tedy mají úspěšnost pod 60%. A to je hodně málo.

Koukám, že dnes bude Dr.Dutošvarc klidněji usínat
:cool:

Ale nepíšou,kolik jim teda vyšlo, 42? 67? 🤣🤷

vloni bylo preview i na Oneplay, letos jsem ale zadnou upoutavku na nej zatim nevidel

Asi. Nicméně ten rozhovor nejspíš vzniknul minimálně pár dní před CHL. A tak jak vime po rozbruslení tam skončil Johny, a někdo tu tuším zmínil i Poulu a třísla. Takže reálně to nyní může být i víc, než jen čtyři 🤷
Sob včera trénoval, Poula po 15 minutách tréninku odstoupil. Ludvig nebyl na tréninku.

Pekař je zase zraněný, že dnes nehraje?
Zrovna jsem chtěl napsat to samé....v přípravě nenastoupil do žádného zápasu a teď tam taky není....bylo by možná dobré, kdyby klub o tom Béčku začal fanoušky trochu informovat.....protože dnes opět na FB není ani čárka o tom....v jaké bude hrát Béčko sestavě....

Zrovna jsem chtěl napsat to samé....v přípravě nenastoupil do žádného zápasu a teď tam taky není....bylo by možná dobré, kdyby klub o tom Béčku začal fanoušky trochu informovat.....protože dnes opět na FB není ani čárka o tom....v jaké bude hrát Béčko sestavě....
Doporučuji aplikaci Livesport a nastavit si tam naše týmy. Tam je sestava už dávno..

Co má co ten kopyťák urážet Miga? Když jsem ho viděl, jak se pošťuchoval s těmi o hlavu většími Švédy, myslím, že by se při rvačce leckdo divil. Koreis je blb. A hlavně nevim, kdo jak bude koho mlátit. Když jsme naposledy proti Třinci maličko přitvrdili, přišel myslím nějaký dopis od pana Loukoty a Šindlera, že se to Třinci nedělá. A že by se nás pan KOreis nějak zastal, jsem si nevšiml. Tak ať laskavě drží hubu, lempl.
Vždyť ho nijak neurazil, označení "hajzl" je v tom slangu pro beka pochvala. Prostě frajer, kterej umí pomoct týmu nejen hokejovým umem, ale i tím, že že dokáže dostat soupeři pod kůže, že se nebojí.

Vždyť ho nijak neurazil, označení "hajzl" je v tom slangu pro beka pochvala. Prostě frajer, kterej umí pomoct týmu nejen hokejovým umem, ale i tím, že že dokáže dostat soupeři pod kůže, že se nebojí.
Koreis je jouda, ale tady bych řekl, že je to v dobrém slova smysl. Prostě takový "prevít" pro protější týmy. Nepříjemný hráč.

Ty bláho, nechápu, že jim tyhle kecy i redaktoři jako Čepec stále žerou. Ti musí mít zákaz používání mozku..

Chápu, že začali trochu šetřit. Ale jestli MHK je skoro na 200 milionech, tak Třinec musel sakra přitlačit na pilu, aby udržel takový kádr..

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno